Nemoj tako! Ako Fondacija kaze: "Visoko je 12. aprila bio centar Bosne i Hercegovine, Balkana i čitavog arheološkog svijeta."(citavog dana ponavljam ovu recenicu i valjam se od segepitt wrote:treca sezona.......niit jednog konkretnog dokaza da je brdo dijelo ljudskih rukukoja ubleha tito mili
![]()
![]()
Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
-
Neregistrirani
#301 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
- pitt
#302 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
vala u pravu je.......i jeste jedinstven i drugaciji projekat.....ja ne znam da je igdje na svijetu bilo vece ublehe i vise ovaca.....i to uz pomoc drzavnih organa. Ni Comedy central ne bi bolje skontao

-
Neregistrirani
#303 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Nit' je ijednom projektu spjevana sevdalinka!pitt wrote:vala u pravu je.......i jeste jedinstven i drugaciji projekat.....ja ne znam da je igdje na svijetu bilo vece ublehe i vise ovaca.....i to uz pomoc drzavnih organa. Ni Comedy central ne bi bolje skontao![]()
Ja vjerujem u tu stvarnooooooost i visocku piramiiiiiduuuuuuuuu!
Last edited by Neregistrirani on 14/04/2008 18:09, edited 1 time in total.
-
Neregistrirani
-
callmethebreeeze
#305 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
opet ti sa antibosnjackim komentarima.pitt wrote:vala u pravu je.......i jeste jedinstven i drugaciji projekat.....ja ne znam da je igdje na svijetu bilo vece ublehe i vise ovaca.....i to uz pomoc drzavnih organa. Ni Comedy central ne bi bolje skontao![]()
- pitt
#306 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
nesto sam bas antipatriotskl raspolozen ovih danacallmethebreeeze wrote:opet ti sa antibosnjackim komentarima.pitt wrote:vala u pravu je.......i jeste jedinstven i drugaciji projekat.....ja ne znam da je igdje na svijetu bilo vece ublehe i vise ovaca.....i to uz pomoc drzavnih organa. Ni Comedy central ne bi bolje skontao![]()
-
callmethebreeeze
#307 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
ja sam bio u nedoumici sve dok nisam cuo pjesmu muste dedica. sad sam uvjeren da nema dileme.

- pitt
#308 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
ma piramide su samo pocetak......poslije ide atlandida ispod jablanickog

- x0z0y0
#309 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
pa moze bit da smo se kandidovali za najduzi vic za Guinness-ovu knjigu...a ono nije bilo popraceno u avazu..pitt wrote:vala u pravu je.......i jeste jedinstven i drugaciji projekat.....ja ne znam da je igdje na svijetu bilo vece ublehe i vise ovaca.....i to uz pomoc drzavnih organa. Ni Comedy central ne bi bolje skontao![]()
-
callmethebreeeze
#310 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
ima on neku pricu o kuglama kod bihaca ili sta vec.
mislim, ovo samo kod nas moze.

- pitt
#311 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
pa samo kod nas mogu i onakvi politicari i lopovi.......kazem ja....zemlja smo cuda
Alisa welcome home

-
callmethebreeeze
#312 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
ali se kod nas niko ne stidi.pitt wrote:pa samo kod nas mogu i onakvi politicari i lopovi.......kazem ja....zemlja smo cudaAlisa welcome home
![]()
![]()
u normalnoj zemlji te vijesti idu u rubriku "vjerovali ili ne" a kod nas u centralni dnevnik.
- Tesssa
#313 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
jest vam krivo sto u Svedskoj i Americi nema piramida

-
Neregistrirani
#314 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
callmethebreeeze wrote:ima on neku pricu o kuglama kod bihaca ili sta vec.
Kod Zavidovica.
Misteriozne kamene kugle u Bosni i Kostariki svjedoče o nekadasnjoj svjetskoj energetskoj mreži prije kraja zadnjeg ledenog doba
Dakle, imamo kosmičke uslove u kojima su drevne civilizacije formirale matematički precizno određene kamene kugle sa znanom svrhom.
A Semirov haver kaze da su kamene kugle pragromobrani!
Ludnica!
- pitt
#315 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
nista su one budale sto po New Mexico u satorima spavaju....umotani u foliju nekakvu i cekaju vanzemaljce

-
Neregistrirani
#316 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ne trebaju nama vanzemaljci, kad vec imamo utvare.
Al' eto, ne moramo se jos dugo baviti ovim, 2012. ce nas svejedno spiciti zraka, kako kaze Semir u svom "djelu" koje prethodi odbrani doktorata na temu Maja: "Kada se „nebesa otvore“ i kozmičkoj energiji bude dozvoljeno da poteče kroz našu malu Planetu, bit ćemo podignuti na viši nivo vibracijama… da prevaziđemo doba tame koje nas ugnjetava?"
Treba javiti tim satorasima u NM da dzabe ne zebu.
Al' eto, ne moramo se jos dugo baviti ovim, 2012. ce nas svejedno spiciti zraka, kako kaze Semir u svom "djelu" koje prethodi odbrani doktorata na temu Maja: "Kada se „nebesa otvore“ i kozmičkoj energiji bude dozvoljeno da poteče kroz našu malu Planetu, bit ćemo podignuti na viši nivo vibracijama… da prevaziđemo doba tame koje nas ugnjetava?"
Treba javiti tim satorasima u NM da dzabe ne zebu.
- pitt
#317 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
da je semke pametan da im on kaze o tim vanzemaljcima i kuglama u nas....mozda bi mu i dzabe dosli na mobu na Visocicu

-
Kolega sa Alipasinog
#318 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Semir Osmanagić: "Stvorili smo klimu za nastava kradova" 
Ovi naucnici iz ugledne naucne publikacije otkrili su pravi identitet trostukog doktora kojim Sam pere usta cim stigne:
http://www.24sata.info/11612
Ovi naucnici iz ugledne naucne publikacije otkrili su pravi identitet trostukog doktora kojim Sam pere usta cim stigne:
http://www.24sata.info/11612
Semke, bolan, je li profesor Nadil Selven proslijedio svoj naucni izvjestaj kolegi profesoru Govedarici, ili ga je samo pozvao da ucestvuje u heklanju ispred bine?"Bh. stručnjaci koji se protive, ne poznaju činjenice, nikad nisu došli na piramide, nemaju nikakvo iskustvo sa piramidama u svijetu. Najbolji primjer za to je njihova šutnja na poziv profesora Nadil Selven iz Egipta da učestvuju na međunarodnoj konferenciji u Sarajevu", rekao je Osmanagić.
A najveći oponent istraživanja, po Osmanagićevim riječima, jeste profesor Blagoje Govedarica.
"Prije četiri mjeseca Govedarica je tražio od profesora Selvena da mu pošalje izvještaj o piramidama, ali na poziv za konferenciju nije odgovorio, kao što se nije odazvao ni geolog iz Tuzle, profesor Vrabac, još jedan oponent projekta."
-
Neregistrirani
#319 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ma, jok, i tu su nas zeznuli Hercegovci!pitt wrote:da je semke pametan da im on kaze o tim vanzemaljcima i kuglama u nas....mozda bi mu i dzabe dosli na mobu na Visocicu![]()
![]()
http://www.bljesak.info/content/view/7458/158/
http://www.bljesak.info/content/view/7485/158/
A ni ovi se ne sale:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prij ... 81581.aspx
-
callmethebreeeze
#320 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
ja cu, insallah, u sarajevo sredinom augusta pa sam kontao da sazovem jednu omanju naucnu konferenciju u dvoristu moje zgrade u sarajevu. tema je moj interkontintalni dvorisni tunel izmedju sarajeva i kine koji sam poceo kopati jos kao 9-godisnjak. naucne rasprave cemo voditi uz rostilj i pivo.
-
Neregistrirani
#321 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Moj ti je savjet da trazis donaciju od grada i kantona, oni jako rado pomazu "naucne" radove, pa mozda da bar doniraju neki prostor u slucaju kise, da ne kisne rostilj.callmethebreeeze wrote:ja cu, insallah, u sarajevo sredinom augusta pa sam kontao da sazovem jednu omanju naucnu konferenciju u dvoristu moje zgrade u sarajevu. tema je moj interkontintalni dvorisni tunel izmedju sarajeva i kine koji sam poceo kopati jos kao 9-godisnjak. naucne rasprave cemo voditi uz rostilj i pivo.
- pitt
#322 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
ako nista, polozi temelje za kakvu bogomoljuNeregistrirani wrote:Moj ti je savjet da trazis donaciju od grada i kantona, oni jako rado pomazu "naucne" radove, pa mozda da bar doniraju neki prostor u slucaju kise, da ne kisne rostilj.callmethebreeeze wrote:ja cu, insallah, u sarajevo sredinom augusta pa sam kontao da sazovem jednu omanju naucnu konferenciju u dvoristu moje zgrade u sarajevu. tema je moj interkontintalni dvorisni tunel izmedju sarajeva i kine koji sam poceo kopati jos kao 9-godisnjak. naucne rasprave cemo voditi uz rostilj i pivo.
- veseoko_kukulamovic
#323 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ne mora bogomolja. Može i "škotsko jezero sa ili bez Loch Nessa".pitt wrote:ako nista, polozi temelje za kakvu bogomolju![]()
-
Neregistrirani
#324 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Jest, jest, evo pisu vec u komentarima blogova da se zbog toga raja i vraca u Bosnu:Kolega sa Alipasinog wrote:Semir Osmanagić: "Stvorili smo klimu za nastava kradova"
"Nema vise elitistickih nauka za uske krugove.
Vala mi i jes’ dosadilo raditi na benzinskoj, vracam se u Bosnu i od sad cu se baviti hirurgijom.
Pozdrav iz Vancouvera"
- veseoko_kukulamovic
#325 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
To je dobro da se raja odlučuje na masovni povratak. Ko ne bude mogao mantrati neka kopa, fata fotone ili nek se bavi nekim drugim društveno korisnim radom!