Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Belay Queen wrote:Bellomo sreco meni licno se brada kod muskaraca svidjala podjednako i kad mi je bilo 18 i sad kad mi je 31 godina razumijes
tako da ja ne znam o kakvim trendovima ti pricas jer ih ja ne pratim samo kazem sta ja licno volim
a isto tako nekome brada i ne stoji pa je bolje i da se obrije,jel,mozda je to slucaj s tobom i ok
Ne, odlično mi stoji, ali je ne volim svejedno.
A jeste "trend", to moraš priznat, kao što je i dosta drugih stvari "trend". I ljudi trče za trendovima, a različitost i individualnost kao da se samoubila negdje uz kanjon Drine. Osipam se na pomisao da izgledam ko i drugi. Imam svoj fazon.
A tvoj je fazon da ideš protiv trenda?
E jak ti fazon
Belay Queen wrote:Bellomo sreco meni licno se brada kod muskaraca svidjala podjednako i kad mi je bilo 18 i sad kad mi je 31 godina razumijes
tako da ja ne znam o kakvim trendovima ti pricas jer ih ja ne pratim samo kazem sta ja licno volim
a isto tako nekome brada i ne stoji pa je bolje i da se obrije,jel,mozda je to slucaj s tobom i ok
Ne, odlično mi stoji, ali je ne volim svejedno.
A jeste "trend", to moraš priznat, kao što je i dosta drugih stvari "trend". I ljudi trče za trendovima, a različitost i individualnost kao da se samoubila negdje uz kanjon Drine. Osipam se na pomisao da izgledam ko i drugi. Imam svoj fazon.
A tvoj je fazon da ideš protiv trenda?
E jak ti fazon
Nije to fazon. Fazon je da me majka može prepoznat u masi ljudi koji izgldaju isto, puno Sarajevo tih istih.
Muškarci i puštaju bradu da bi se svidjeli ženama. Pročitalo na internetu da su muževniji tako. Sve je u savršenoj prilagodbi i korelaciji. Onaj Sigmund Frojd čovjek genije bio, rekao da sve što radimo ima veze sa vaginom, da ne kažem p***om.
Bellomo wrote:Muškarci i puštaju bradu da bi se svidjeli ženama. Pročitalo na internetu da su muževniji tako. Sve je u savršenoj prilagodbi i korelaciji. Onaj Sigmund Frojd čovjek genije bio, rekao da sve što radimo ima veze sa vaginom, da ne kažem p***om.
Tacna, ova zadnja konstatacija, no da li su muzevniji- ne bas - radije neki 'grublji' izgled.
Bellomo wrote:Muškarci i puštaju bradu da bi se svidjeli ženama. Pročitalo na internetu da su muževniji tako. Sve je u savršenoj prilagodbi i korelaciji. Onaj Sigmund Frojd čovjek genije bio, rekao da sve što radimo ima veze sa vaginom, da ne kažem p***om.