UEFA champions league 2007/2008

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Evil_Inside

#301 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Evil_Inside »

_belafonte_ wrote:Image
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by Evil_Inside on 23/04/2008 15:15, edited 1 time in total.
Evil_Inside

#302 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Evil_Inside »

pustite ba šuplju priču Liverpool zna da pobjeđuje samo na penale,i igraju jedno te istu taktiku svaki put a to je:Postave obranu i zavaljuju golove a takva se igra zove šupačka igra(sorry na izrazu :D ).
Da nema te taktike oni bi se borili za 19 mjesto u F.A Premier ligi,a ne za 4.
Kažu Liverpool najbolji tim na svijetu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobar vic :dance:
Evil_Inside

#303 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Evil_Inside »

johntra wrote:ču fol sudije pomogle Liverpoolu, koji ste vi utakmicu gledali... :lol: :lol:

ko eto Chelsea neka ekipa, uglavnom i u Londonu će biti isti rezultat, pa ćemo gledat opet produžetke i Liverpool opet ide u finale preko penala...ali baš lijepo izgleda kako se igraju sa djecom iz Londona, razvlače ih po terenu i staviš flastera na Drogbu i nigdje nema Chelsea...jadovi jadni od ekipe...
Dobro si ti reko:"gledat opet produžetke i Liverpool opet ide u finale preko penala" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sam si sebe pokopo Reds
Liverpool je najgadniji tim koji postoji.
Kad izgube oni samo urade ovo :run:
A Chelsea ovo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Luzeri jedni pogani-kažu u sebi)
:sax: al mrzimImage
campa_xxx

#304 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by campa_xxx »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johntra

#305 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by johntra »

hajde Chelsea navijači, da vidim koliko je vas navijalo za Chelsea prije kupovine od strane Abramoviča... :lol: :lol: :lol: :lol:
većina vas nije ni znala kako im se stadion zove, a sad prosipate pamet o tome kako je Chelsea veliki klub :-)
za jedno 50 godina, možda, al MOŽDA Chelsea bude veliki klub kao Liverpool...do tad sanjajte o osvajanju Lige prvaka i to pet puta...pa-pa..
evo da pobjegnem i ja kao Liverpool :lol: :lol: :lol: :run:
hahahahahaha...
sinus

#306 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by sinus »

johntra wrote:hajde Chelsea navijači, da vidim koliko je vas navijalo za Chelsea prije kupovine od strane Abramoviča... :lol: :lol: :lol: :lol:
većina vas nije ni znala kako im se stadion zove, a sad prosipate pamet o tome kako je Chelsea veliki klub :-)
za jedno 50 godina, možda, al MOŽDA Chelsea bude veliki klub kao Liverpool...do tad sanjajte o osvajanju Lige prvaka i to pet puta...pa-pa..
hahahahahaha...
Evo ja sam navijao za Chelsea kada su bili i na sredini tabele dok ih nije kupio Rus, kada je igrao zola, babayaro, Dennis Wise, desailly, dan petrescu i ostali, a navijam i danas....

Što ne volim glupe priče kao kupio ih rus lako im je kad sad ima para, pa baš da mi je vidjeti kako bi mančester izgledao da nema para, jedan real, barcelona, milan, inter, i svi svjetski bogati klubovi koji su imali više para od čelzija...

Svi su oni parama postigli ono što su postigli...

A sad da se vratim na utakmicu, nisam nikako zadovoljan igrom i nanervirao sam se ko nikad u životu...Dodavanje svako u crvenog igrača, neki letovi vanserijski po terenu, driblanje kada ne treba, umjesto da pucaju po golu prave viška poteze ali eto sve u svemu imali su sreće...bio je i red jednom da i čelzi bude sretan...Ako bog da prolazi u finale i osvaja ligu prvaka.
The 51st State

#307 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by The 51st State »

sinus wrote:
johntra wrote:hajde Chelsea navijači, da vidim koliko je vas navijalo za Chelsea prije kupovine od strane Abramoviča... :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahahaha...
Evo ja sam navijao za Chelsea kada su bili i na sredini tabele dok ih nije kupio Rus, kada je igrao zola, babayaro, Dennis Wise, desailly, dan petrescu i ostali, a navijam i danas....
Tad je celzi bio cak simpatican, imali su pravi smek u igri, mada i tad kao i danas nisu ni blizu nivoa kluba (ne tima) kao sto su klubovi lfc i mutd.
zandar

#308 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by zandar »

ronaldo fuli penal :shock:

e i to da vidim :roll:
campa_xxx

#309 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by campa_xxx »

hahahahahaha...
Ja sam navijao za Chelsea jos u vrijeme dok je Zola igrao :thumbup:
JohnnyS

#310 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by JohnnyS »

Planira li ovaj ManUTD prijeći centar večeras? :shock: :? :D
campa_xxx

#311 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by campa_xxx »

Cuj ovog komentatora " Neobrezan Tierry Henry" :lol: :lol: :lol: malo mu se jezik zapetljao... :D
LSD

#312 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by LSD »

Barcelona veceras oblijetala oko 16 m ko muha bez glave,imala posjed lopte 65%,fakticki samo su oni igrali veceras na terenu ali na kraju ništa-nemaju završnicu,klub je krizi definitivno...što je najgore u svemu,mogli su i zijaniti da je Ronaldo pogodio onaj penal na samom pocetku...ja ne kontam ovog Rajkarda i njegu igru nikako...jel on misli da može proci MU sa igrom od milion kratkih pasova? :mrgreen: ...ali,opet ništa se ne zna ovdje...nek Barca zabije prva gol na Old Trafordu-bice svega...uglavnom,iako nije bilo golova,dosta zanimljivija utakmica (a i sam par) nego ona od juce.
zandar

#313 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by zandar »

LSD wrote:Barcelona veceras oblijetala oko 16 m ko muha bez glave,imala posjed lopte 65%,fakticki samo su oni igrali veceras na terenu ali na kraju ništa-nemaju završnicu,klub je krizi definitivno...što je najgore u svemu,mogli su i zijaniti da je Ronaldo pogodio onaj penal na samom pocetku...ja ne kontam ovog Rajkarda i njegu igru nikako...jel on misli da može proci MU sa igrom od milion kratkih pasova? :mrgreen: ...ali,opet ništa se ne zna ovdje...nek Barca zabije prva gol na Old Trafordu-bice svega...uglavnom,iako nije bilo golova,dosta zanimljivija utakmica (a i sam par) nego ona od juce.

ne znam kakve vi ocekujete utakmice, pa polufinale je to :roll:
Kenozoik

#314 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Kenozoik »

Ma ja, svi vi navijate za Chelsea godinama :-) :-)

Jadna igra plavih da ne moze biti jadnija. Drogba se nesto valja po terenu, kao obicno, a jedino Cech nesto valja. Da je Torres imao malo vise srece, moglo je i biti 2:0 ili 3:0. Ali eto, bilo kako bilo, nemate sta slaviti od vlastite ekipe... jedinu vasu priliku je "iskoristio" Liverpoolov igrac u 95oj minuti. Ako Chelsea ovako igra u Londonu, ni Silent Bridge nece biti od neke pomoci.
campa_xxx

#315 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by campa_xxx »

Kenozoik wrote:Ma ja, svi vi navijate za Chelsea godinama :-) :-)

Jadna igra plavih da ne moze biti jadnija. Drogba se nesto valja po terenu, kao obicno, a jedino Cech nesto valja. Da je Torres imao malo vise srece, moglo je i biti 2:0 ili 3:0. Ali eto, bilo kako bilo, nemate sta slaviti od vlastite ekipe... jedinu vasu priliku je "iskoristio" Liverpoolov igrac u 95oj minuti. Ako Chelsea ovako igra u Londonu, ni Silent Bridge nece biti od neke pomoci.
Cak imam i sal Chelsea iz tog vremena ;-)
Better Man

#316 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Better Man »

Statistike večeras su bile na strani Barcelone, ali jalova je ta prednosti i bolja igra, jer nije dala rezultata. Man UTD. oštečen za čist penal na Ronaldu i uz to igrač Barcelone trebao je dobiti crveni karton.
Last edited by Better Man on 24/04/2008 08:30, edited 1 time in total.
Zwanziger

#317 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Zwanziger »

Better Man wrote:Statistike večeras su bile na strani Barcelone, ali jalova je ta prednosti i bolja igra, jer nijewdala rezultata. Man UTD. oštečen za čist penal na Ronaldu i uz to igrač Barcelone trebao je dobiti crveni karton.
E jebi ga sad, to ti malo navijacki, malo vam jedan penal pa daj jos jedan... :D
van Basten

#318 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by van Basten »

Barcelona ne može Manchester nije htio i tako... prođe 90 minuta. Manchester je igru postavio tako da vrijeme što brže prođe a da se gol ne primi; ako šta upadne dobro i jest. Koliko je to pametna taktika, vidjeće se u revanšu, jer i 1:1 odgovara Barceloni, pa što neko reče, ako ga prva zabije, biće svašta.
Svakako da bi večeras puno drugačije bilo da je Ronaldo zabio penal u 3. minuti.
cyprus

#319 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by cyprus »

sinus wrote:
hahahahahaha...

Što ne volim glupe priče kao kupio ih rus lako im je kad sad ima para, pa baš da mi je vidjeti kako bi mančester izgledao da nema para, jedan real, barcelona, milan, inter, i svi svjetski bogati klubovi koji su imali više para od čelzija...

Svi su oni parama postigli ono što su postigli...

A sad da se vratim na utakmicu, nisam nikako zadovoljan igrom i nanervirao sam se ko nikad u životu...Dodavanje svako u crvenog igrača, neki letovi vanserijski po terenu, driblanje kada ne treba, umjesto da pucaju po golu prave viška poteze ali eto sve u svemu imali su sreće...bio je i red jednom da i čelzi bude sretan...Ako bog da prolazi u finale i osvaja ligu prvaka.
Ukro si mi sve riječi :thumbup: :thumbup: :thumbup: :) .
cyprus

#320 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by cyprus »

The 51st State wrote:Tad je celzi bio cak simpatican, imali su pravi smek u igri, mada i tad kao i danas nisu ni blizu nivoa kluba (ne tima) kao sto su klubovi lfc i mutd.
A ja ne znam po čemu vi mjerite nivo kluba onda :-) :-) .
LSD

#321 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by LSD »

van Basten wrote:Barcelona ne može Manchester nije htio i tako... prođe 90 minuta. Manchester je igru postavio tako da vrijeme što brže prođe a da se gol ne primi; ako šta upadne dobro i jest. Koliko je to pametna taktika, vidjeće se u revanšu, jer i 1:1 odgovara Barceloni, pa što neko reče, ako ga prva zabije, biće svašta.
Svakako da bi večeras puno drugačije bilo da je Ronaldo zabio penal u 3. minuti.
Ma Ferguson je postavio extra kvalitetnu taktiku...sa minimalnom trošnjom igraca je igrao 0-0,doduše to rade i treneri Levantea i Osasune (evo i zadnja sa Espanolom)i sl.klubova u premieri i redovno uzimaju bodove sa Nuo Campa,jer Barca i realizacija su odavno na VI...iako su u težoj krizi oni opet igraju fino na oko,fino vežu pasove a niđe veze igra u suštini :mrgreen: jer nema golova...pa Barca više golova daje na strani kad se domacin igra otvorenije...ali Ferguson je pre pre iskusan trener da to ne zna...ja mislim da je ovdje prolaz Manchester vrlo izvjestan.
campa_xxx

#322 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by campa_xxx »

Ronaldo: Zabit ću u Manchesteru

Cristiano Ronaldo obećava de će se iskupiti za promašeni jedanaesterac protiv Barcelone, tako što će postići pogodak u uzvratu na Old Traffordu.
Portugalac je propustio veliku priliku da dovede Manchester u vodstvo nakon samo dvije minute igre, ali je s jedanaest metara promašio čitav gol.
Nisam mijenjao stil izvođenja penala. Postigao sam nekoliko pogodaka na ovaj način, ali danas nisam pogodio. Nikakav problem. Zabit ću u Manchesteru, uvjeren je Portugalac.
Bila je ovo teška utakmica. Barcelona je dugo držala loptu i mislim da smo se dobro branili, te da smo odigrali dobru utakmicu. 0:0 je dobrar rezultat i zadovoljan sam, rekao je Ronaldo nakon utakmice.

Laporta: Imamo bolje igrače od Manchestera

Predsjednik Barcelone, Joan Laporta, bio je pun optimizma nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka s Manchester Unitedom (0:0).
Odigrali smo odličnu utakmicu. Odavno nisam vidio da je jedna momčad bila ovako dominantna. Imamo bolje i kvalitetnije igrače od Manchestera i vjerujem da možemo pobijediti na Old Traffordu, kaže Laporta.
Barcelona je dominirala većim djelom utakmice na Camp Nou, ali nisu uspjeli postići pogodak...
Imamo osjećaj da smo mogli ostvariti bolji rezultat, ali još je 90 minuta ispred nas. Nadam se da će se na Teatru snova naši snovi ostvariti i da ćemo izboriti put u Moskvu, zaključio je predsjednik Barcelone.
Better Man

#323 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Better Man »

Zwanziger wrote:
Better Man wrote:Statistike večeras su bile na strani Barcelone, ali jalova je ta prednosti i bolja igra, jer nijewdala rezultata. Man UTD. oštečen za čist penal na Ronaldu i uz to igrač Barcelone trebao je dobiti crveni karton.
E jebi ga sad, to ti malo navijacki, malo vam jedan penal pa daj jos jedan... :D
Prekršaj je bio čist i sudac je morao svirati penal i pokazati crveni karton igraču Barcelone.
Better Man

#324 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by Better Man »

ma može Laporta da priča šta hoće, ali činjenica je da ti njegovi kako ih on zove bolji igrači nisu sinoć ništa značajno napravili i đaba im posjed lopte preko 60%.
johntra

#325 Re: UEFA champions league 2007/2008

Post by johntra »

cyprus wrote:
The 51st State wrote:Tad je celzi bio cak simpatican, imali su pravi smek u igri, mada i tad kao i danas nisu ni blizu nivoa kluba (ne tima) kao sto su klubovi lfc i mutd.
A ja ne znam po čemu vi mjerite nivo kluba onda :-) :-) .
ja ga mjerim po 18 titula prvaka Engleske i pet titula prvaka Evrope...kad Chelsea bude imao tako nešto, ja ću imati unuke...ali najviše volim stupidne komentare, Liverpool uvijek prođe na penale, a ustvari to je ekipa sa najboljom gol razlikom u Ligi Prvaka...
što se tiče utakmice Liverpool vs. Chelsea, ofirno se vidi ko je bio bolji, a ono što sam rekao da će Redsi proći na penale, je iz razloga što su polufinalne utakmice uvijek tvrde, kao što smo uostalom i vidjeli sinoć, a ko fol se najavljivala utakmica snova, bla, bla, bla :-)
jedino što valja u onom Chelsea-ju je Anelka, zato je i dobio aplauz kad je ušao neku noć na Anfield....
Post Reply