Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
TheMule

#301 Re: Manchester United FC

Post by TheMule »

Fordas wrote:Ja bas i nisam siguran da Ferguson zna sta radi a najbolji pokazatelj su mu pojacanja tipa Tevez i Berbatov koji, po meni, nisu ni blizu ispunili ocekivanja. Ne samo da Tevez nije ispunio ocekivanja nego je cak i grijao klupu a doveden je, da vas podsjetim, da sa Fergusonom osvoji svijet! Svijet jesu osvojili ali uloga Teveza u tome bila je minorna. Dakle, greska Fergusona. CR je jedan i njemu svaka cast, ali da se kojim slucajem on ozlijedio na 2-3 mjeseca znas gdje bi Man Utd zadnje dvije godine? Ostati bez takvog nosioca igre - uz Giggsa koji je za penzije - nisam bas optimista da Man Utd moze nesto napraviti ove godine. i to me raduje :D
Kako je Tevez greska kad je bio na posudbi, a u to vrijeme su osvoji 3 sampionata, Ligu Sampiona i sadasnji viceprvaci Evrope?
Better Man

#302 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

TheMule wrote:
Fordas wrote:Ja bas i nisam siguran da Ferguson zna sta radi a najbolji pokazatelj su mu pojacanja tipa Tevez i Berbatov koji, po meni, nisu ni blizu ispunili ocekivanja. Ne samo da Tevez nije ispunio ocekivanja nego je cak i grijao klupu a doveden je, da vas podsjetim, da sa Fergusonom osvoji svijet! Svijet jesu osvojili ali uloga Teveza u tome bila je minorna. Dakle, greska Fergusona. CR je jedan i njemu svaka cast, ali da se kojim slucajem on ozlijedio na 2-3 mjeseca znas gdje bi Man Utd zadnje dvije godine? Ostati bez takvog nosioca igre - uz Giggsa koji je za penzije - nisam bas optimista da Man Utd moze nesto napraviti ove godine. i to me raduje :D
Kako je Tevez greska kad je bio na posudbi, a u to vrijeme su osvoji 3 sampionata, Ligu Sampiona i sadasnji viceprvaci Evrope?

Tevez je bio sve samo ne greška. Više puta je u zadnjim trenutcima utakmice svojim golovima spašavao Manchester od poraza.
Edo_77

#304 Re: Manchester United FC

Post by Edo_77 »

Chelsea osvaja ove godine.

Otisao Ronaldo, Tevez. Gigs i vander sar godinu stariji.

Dosao Owen :lol:
primus-1

#305 Re: Manchester United FC

Post by primus-1 »

Bogam sinoc odradise valensiju,momacki....Ne bih bas rekao da su ove sezone za otpisat...
laguna84

#306 Re: Manchester United FC

Post by laguna84 »

Edo_77 wrote:Chelsea osvaja ove godine.

Otisao Ronaldo, Tevez. Gigs i vander sar godinu stariji.

Dosao Owen :lol:
ja dobro otisli i.... sta sa time pa iz man utd su uviejk odlazili dobri igraci, a mi uvijek titule osvajali takva je prica bila i kad je bekam otisao i kad je rud otisao da ne nabrajma dalje al uvijek trofeji cinjenica jeste da nema sad ronalda al da budem iskren proslu sezonu je davio igru man utd previse je lopti trosio, prebacila se igra na njega, a on nije ponovio igre iz sezone prije... sad kad je valensija dosa mi moramo samo taktiku promjeniti sada ce nasi napadaci imati pune ruke posla jer valenisija je tip igraca koji asistira vise od ronalda, sto se tice teveza, owne ce zabiti puno vise golova od njega da ne spominjem da je berbatov napokon od pocetka priprema bio sa man utd i vec se vidi njegov napredak, giggs pa on ce da ulazi i da lagano prepusta mjesto naniju koji imam osjecaj da ce expoldirati ove sezone. vds svakako ima dobre zamjene tako da nema zime za nas. sto se tice nasih konkurenata chelsa jeste zadrzao dobru ekipu, i doveo samo 2 igraca(mozda ce jos nekog dovesti) al cinjenica je da se oni puno vise kockaju od svih drugih favorita, a to je trener ok anceloti jeste dobar al se nije dokazao u engleskoj i kako ce se on uklopiti sa svojim nacino vodjenja ekipe to ce vrijeme reci svoje, mislim to sto je ucio uz pravlejnje sira mozda mu i nece pomoci u engleskoj ipak nije ovo italija :lol: liverpool ma prodali su par dobirh igraca, a doveli..hmmm...nikog specijalnog, tesko da ce ista nparaviti ove sezone, a arsenal ce voditi grcevitu borbu za 4 mjesto sa man. city-em i ostalim momcadima normalno ovo su sve predvidjanja vrijem ce reci svoje :D
vaučer

#307 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Sve je ovo trla baba lan...
Po svemu sudeći ManU je lošiji značajno u odnosu na prošlu sezonu, no naivno je vjerovati Fergusonu kako je kupovina gotova.
Za očekivati je još barem jedno krupno ime (Kun Aguero možda) jer potrebe i novca ima.
Fjodor Dostojevski

#308 Re: Manchester United FC

Post by Fjodor Dostojevski »

Dok je Fergusona u Unitedu niko se ne mora plasiti da li ce Man biti uspjesan, i u novoj sezoni ambicije velikog kluba su iste. Na kraju krajeva ne cini jedan igrac ekipu, cini njih 20-tak i u sezoni koja traje 38 kola svi moraju odigrati. Frku oko Ronalda su napuhali novinari, a Ferguson je i prije ostajao bez ''zvijezda'' pa je Man poslije bio samo jaci..
FantomDOTba

#309 Re: Manchester United FC

Post by FantomDOTba »

Fjodor Dostojevski wrote:Dok je Fergusona u Unitedu niko se ne mora plasiti da li ce Man biti uspjesan, i u novoj sezoni ambicije velikog kluba su iste. Na kraju krajeva ne cini jedan igrac ekipu, cini njih 20-tak i u sezoni koja traje 38 kola svi moraju odigrati. Frku oko Ronalda su napuhali novinari, a Ferguson je i prije ostajao bez ''zvijezda'' pa je Man poslije bio samo jaci..
A sta kad krepa Fergi? :? bez titule 20 godina ko Liverpool :mrgreen: :lol:
ja.neron

#310 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

FantomDOTba wrote:
Fjodor Dostojevski wrote:Dok je Fergusona u Unitedu niko se ne mora plasiti da li ce Man biti uspjesan, i u novoj sezoni ambicije velikog kluba su iste. Na kraju krajeva ne cini jedan igrac ekipu, cini njih 20-tak i u sezoni koja traje 38 kola svi moraju odigrati. Frku oko Ronalda su napuhali novinari, a Ferguson je i prije ostajao bez ''zvijezda'' pa je Man poslije bio samo jaci..
A sta kad krepa Fergi? :? bez titule 20 godina ko Liverpool :mrgreen: :lol:
za 6 komentara i nisi Bogzna koliko pametan :evil: i još ti trebalo 8 dana da napišeš smislenu rečenicu :P
Edin H.

#311 Re: Manchester United FC

Post by Edin H. »

Jasno je da je United zavrsena prica :oops:

Gotovi su :D

Danas u the Independentu slike tri igraca koje mogu spasiti problem da nemaju igraca koji moze dati gol u spicu u Unitedu - br. 1 Edin Dzeko :thumbup: :bih: (kazu - njemacki sampion je odbio sve ponude ljetos), br. 2 Mirko Vucinic (opet sa nasih prostora :wink: i br. 3 Franck Ribery (taraba za Premiership, prosao bi u Unitedu, kao i Shavchenko u Chelsea-u :D )
johntra

#312 Re: Manchester United FC

Post by johntra »

ja ću staviti dvicu za sutra, pa ćemo vidjeti...padnem li, ubacit ću žvaku Fergiju u oko :D
ja.neron

#313 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

johntra wrote:ja ću staviti dvicu za sutra, pa ćemo vidjeti...padnem li, ubacit ću žvaku Fergiju u oko :D
eto iako navijaš za looserpool, MAN UTD te nije povalio na kladionici :D
Better Man

#314 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

Petica Wiganu! Zna Ferguson šta radi i može on i bez Ronalda da bude prvak.
ja.neron

#315 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

Image

Image
Last edited by ja.neron on 01/09/2009 18:42, edited 1 time in total.
ja_sam_Bavarac

#316 Re: Manchester United FC

Post by ja_sam_Bavarac »

Kakva tekma,kakav Rooney,Kakav Owen,Kaka Fergije...neprocjenjivo.... :lol: :lol: :lol: .....kakva klupa( valencia ,berbatov,fletcher,nani... :mrgreen: )

dakle da kao i uvijek dosad da malo prodiskutiram tekam crfenih vragova.... :D

počne ti tekma i ja kažem sebi wtf....fergije igra sa drugom postavom...i kažem ja sebi ovo će bit zanimljivo,jebeš grke i galacticose.... :mrgreen:

i tako prenapuhani Fergije (u svoju ekipu ),počne igrat taktiku udri po Burnleyu,samo i isključivo preko levog krilca(Evra)....i daloketnim ne-preciznim projektilima Rooneya.... :lol: ...i možda Owen uspije dobit koju loptu na pladnju u 16m....

i onda ludilo....lopta ubačena u 16m vragova Wesić odbija na noge Blekiju...i booom bomba u bliži kut pod prečku statiste na vratima Manchestera.....nakon toga Owen imao zicer pogodila ga lopta u glavu na 6m od gola,ali ode lopta ni u korner...ah da je Berba tad bio u igri.... :mrgreen: ...i onda leteći Evra na potezu....lik u nekom komešanju....zapinje za nogu igrača ""Zagorelih "(Burnley)...i sudac poklanja 11m vragovima....i sad ja očekujem..Giggsa (C),Rooneya (realizatora) ili Owena (zabije prvijenac)...kad kmica Carrick uzima loptu....bit će svega pomislih...i bilo je....traljav penal za traljavog igrača....

Do kraja Manchester pokušavao iz kornera zabit (13kornera ) i pokušajima golgetera Rooneya iz svlačionice,ali nije išlo...i još je kao i obično podivljao i zaradio žuti,iako je start njegov bio za zatvor,ali što ćeš,tak se sudi u EPL-u....

u narednom kolu MU-klub u goste Wiganu....u punom sastavu ili?,...mislim da je to svima jasno nakon ove tekme... štrumf

Btw...sam mene zanima tko će zabit tih 100 potrebnih golova za Manchester ove sezone....od ovog kadra nema kruha ni za lijek....fali ono nešto vragovima....kak nije danas 01.09.2009.... :D
burek_in_space

#317 Re: Manchester United FC

Post by burek_in_space »

Jel se meni chini, ili je ovo onaj lik shto je svrshaval' :oops: na Bayern i govorio pas mater kak' su odigrali?! :? :lol: :lol: :lol:
ja.neron

#318 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

ja.neron wrote:Image
valjaju li smajliji
Tomahawk11
Globalni moderator

#319 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

ja.neron wrote:
ja.neron wrote:Image
valjaju li smajliji
Ne valjaju! :D
ja.neron

#320 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

nema veze ipak su šampionski :D :thumbup: :dance:
Tomahawk11
Globalni moderator

#321 Re: Manchester United FC

Post by Tomahawk11 »

fali ti jedan smajli, imas ih samo 10! Inace bi bilo OK... :D
ja.neron

#322 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

Tomahawk11 wrote:fali ti jedan smajli, imas ih samo 10! Inace bi bilo OK... :D

nisam ja pravio smajlije ja sam samo ukrao čitaj našao na internetu
Deriguz

#323 Re: Manchester United FC

Post by Deriguz »

Golman iskace iz pehara s vremena na vrijeme, ima pive unutra pa ... znas :roll: :D
ja.neron

#324 Re: Manchester United FC

Post by ja.neron »

Image
belafonte

#325 Re: Manchester United FC

Post by belafonte »

Ih, kad vam ga Dzekson metne i podigne dres a na majici pise Pukla P**** :D :D

Bosanci su pretplaceni na golove gore :dance: :dance:
Post Reply