FK VELEŽ Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kvicbu

#301 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

prdimahovina wrote:

Achtung achtung, cvaj banditen in kukuruzen. Takva su vremena došla da smo mi opet banditi. Nismo u kukuruzima, ali igramo na livadi. Što jes' - jes'. I ima nas malo više "bandita". Bandita kojima je crveno u krvi. I krv je crvena. A i srce je na lijevoj strani. Treba li bolji razlog zašto se ne odričem onog što mi je u krvi? Jer, kad bih se odrekao, morao bih da kažem da mi ne teče crvena krv kroz vene, a i da mi srce nije na lijevoj strani. Tad bih bukvalno prestao biti čovjek. I metaforički i medicinski, zar ne?

Ne! Ne odričem se toga. Ne mogu niti hoću. Priroda mi nije dala ni fizičke predispozicije da budem košarkaš (185cm, jedva dovoljno za playmakera, ako ne računamo Tyrone Boguesa iz Washington Bulletsa. Da, da, onaj metar-i-plivadon patuljak koji je posle igrao za Charlotte Hornets), niti sam rođen u gradu koji je ikad imao neki poznati košarkaški tim. Nisam, jebi ga. Zato mi je fudbal sve. I zato mi je Velež sve. Mislim da je Irvine Welsh u svojoj knjizi "Acid house" govorio o golubovima prevrtačima. Kaže Irvin: mogu da razumijem da čovjek promjeni ženu. Čak i vjeru. Naravno i politička ubjeđenja ako promjeni vremenom..ta ljudi smo; ali promijeniti klub za koji navijaš je prosto moralno nedopustivo.

I bio je u pravu. Sve to ja znam.
Ali, hajde objasnite to onima što boluju od Nalchajmerove bolesti...
ovo nisam mogao presutjeti... ima sada zrinjski, nema tradicije ali, u sadasnjim okvirima vrlo dobro stoji... usvojih 16-17 godina, teka nekih 10tak ozbiljnog rada izbacili su mnostvo igraca, jedan bio prodan realu, sada u ciboni... sada trojica bivsih igraca zrinjskog ce biti nosioci igre cibone, jedan je i kapiten... jedan igra vrlo vaznu ulogu u hr reprezentacije, svi poceli u zrinjskom i plod skole kosarke zrinjskog... neznam koliko god imas ali zasto tu nisi probao, vidis da ima dokaza kako rade vrlo dobro... nijje tama ali nisam mogao da ne nadodam...za vrlo malo razdoblje vrlo dobri rezultati..
prdimahovina

#302 Re: FK VELEŽ

Post by prdimahovina »

čovjek se odgajao u Mostaru prije 30ak godina
mostarac

#303 Re: FK VELEŽ

Post by mostarac »

kvicbu wrote:
prdimahovina wrote:

Achtung achtung, cvaj banditen in kukuruzen. Takva su vremena došla da smo mi opet banditi. Nismo u kukuruzima, ali igramo na livadi. Što jes' - jes'. I ima nas malo više "bandita". Bandita kojima je crveno u krvi. I krv je crvena. A i srce je na lijevoj strani. Treba li bolji razlog zašto se ne odričem onog što mi je u krvi? Jer, kad bih se odrekao, morao bih da kažem da mi ne teče crvena krv kroz vene, a i da mi srce nije na lijevoj strani. Tad bih bukvalno prestao biti čovjek. I metaforički i medicinski, zar ne?

Ne! Ne odričem se toga. Ne mogu niti hoću. Priroda mi nije dala ni fizičke predispozicije da budem košarkaš (185cm, jedva dovoljno za playmakera, ako ne računamo Tyrone Boguesa iz Washington Bulletsa. Da, da, onaj metar-i-plivadon patuljak koji je posle igrao za Charlotte Hornets), niti sam rođen u gradu koji je ikad imao neki poznati košarkaški tim. Nisam, jebi ga. Zato mi je fudbal sve. I zato mi je Velež sve. Mislim da je Irvine Welsh u svojoj knjizi "Acid house" govorio o golubovima prevrtačima. Kaže Irvin: mogu da razumijem da čovjek promjeni ženu. Čak i vjeru. Naravno i politička ubjeđenja ako promjeni vremenom..ta ljudi smo; ali promijeniti klub za koji navijaš je prosto moralno nedopustivo.

ovo nisam mogao presutjeti... ima sada zrinjski, nema tradicije ali, u sadasnjim okvirima vrlo dobro stoji... usvojih 16-17 godina, teka nekih 10tak ozbiljnog rada izbacili su mnostvo igraca, jedan bio prodan realu, sada u ciboni... sada trojica bivsih igraca zrinjskog ce biti nosioci igre cibone, jedan je i kapiten... jedan igra vrlo vaznu ulogu u hr reprezentacije, svi poceli u zrinjskom i plod skole kosarke zrinjskog... neznam koliko god imas ali zasto tu nisi probao, vidis da ima dokaza kako rade vrlo dobro... nijje tama ali nisam mogao da ne nadodam...za vrlo malo razdoblje vrlo dobri rezultati..

Toliko si zaslijepljen nacionalizmom da previdjas cinjenice i spominjes nekakve igrace koji nisu ni blizu svjetske klase. Kada se govori o kosarci onaj koji se rodio u Mostaru i koji bi zelio da nekome ponudi odgovor ponudio bi mu ovo:

http://www.hoophall.com/hall-of-famers/ ... -dalipagic

a ne te gluposti koje ti nabrajas, ali ovaj covjek ne odgovara tvom nacionalnom predznaku pa ga i ne racunas, jer po tebi nije mostarac ko nije Hrvatina kojoj je thompson na vrhu play liste.

I da. Mostar nikad nije imao neki poznati kosarkaski tim niti ga ima danas, jer smjesno je govoriti o nekakvim kosarkaskim timovima u BiH gdje niko nije dospio dalje od 7. mjesta NLB lige. Bosna i Hercegovina nazalost je imala i danas ima samo jedan veliki kosarkaski tim, a to je KK Bosna. Ostalo su sve nula bodova ekipe.

p.s. i zivota ti sta ces ti na ovoj temi? Ne znam ima li neko na onoj o mladjem mostarskom premierligasu, al definitivno ja je ne citam.
mostarac

#304 Re: FK VELEŽ

Post by mostarac »

kvicbu wrote:
mostarac wrote:
kvicbu wrote:
kod tebe je ocito sport i sportski za vrijeme utakmice (zrinjski-velez), gadjati bakljama, kamenjima i policijskom kacigom navijace i simpatizere zrinjskog na zapadnoj tribini dole...cisti sport, natjecati se kako nekoga tko navija za zrinjski pogoditi u glavu... e sada nemozes reci da ste bili napadnuti i da je bila obrana , jer je malo teze gadjati sa donje tribine prema gore... bilo je i razbijenih glava, ali to nije potrebno napominjati, tek kad se nekom od rodjenih dogodi nesto onda treba to osuditi... kojim se ti sportom bavis

je li to ona ista utakmica prije 7 dana kad su tri topovska udara zavrsila u terenu i kad je igrac veleza pogodjen po ko zna koji put na stadionu pod BB i po ko zna koji put su bez kazne divljaci koji se ponose slovom U Velezove igrace gonjali po terenu

De bola ohladi decko, jer ljudi s obrazom ne kradu i ne ponose se kradjama, a ni ubistvima, a vi ste ukrali nesto tudje i uz to ste juce tako slozno bili ponosni na osumnjicenog ubicu i identifikovali se sa njim. Ohladi malo jer suplji ste ko crkveno zvono.
pa kako nije nitko od tih uletanja u teren uhvacen ili napadnut velezov igrac, uletanja je bilo ali pri tome su gonjanji igraci zrinjskog sa kojih su svlaceni dresovi... ti mozes prosipati propagandu svoju kao sto je prosipaju vecina medija u bih (sarajevskih)u vezi svih nedavnih dogadjanja...
Nisam znao da je gadjanje i pogadjanje protivnickih igraca bakljama navijacki obicaj za podrsku timu, niti da je ulijetanje mase domacih navijaca u pola utakmice trka za skidanjem dresova ljubimaca. De budi posten da se ne lazemo i nemas ti sta kome o propagandi govorit. Vi jos ne vjerujete, a istovremeno znate sto je apsurd, da su vam komsije vodili u logore i ubijali i mrtve ih bacali u kontejnere, al to nije tema i ako @pape hoce nek slobodno pobrise ovaj post, ali ti jednostavno vuces da ti se to kaze.
Otmes stadion, na njemu napravis konc logor za sugradjane i jos se ponosis sa tim. Kakav ti to "covjek" moras bit?
kvicbu

#305 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

mostarac wrote:

Toliko si zaslijepljen nacionalizmom da previdjas cinjenice i spominjes nekakve igrace koji nisu ni blizu svjetske klase. Kada se govori o kosarci onaj koji se rodio u Mostaru i koji bi zelio da nekome ponudi odgovor ponudio bi mu ovo:

http://www.hoophall.com/hall-of-famers/ ... -dalipagic

a ne te gluposti koje ti nabrajas, ali ovaj covjek ne odgovara tvom nacionalnom predznaku pa ga i ne racunas, jer po tebi nije mostarac ko nije Hrvatina kojoj je thompson na vrhu play liste.

I da. Mostar nikad nije imao neki poznati kosarkaski tim niti ga ima danas, jer smjesno je govoriti o nekakvim kosarkaskim timovima u BiH gdje niko nije dospio dalje od 7. mjesta NLB lige. Bosna i Hercegovina nazalost je imala i danas ima samo jedan veliki kosarkaski tim, a to je KK Bosna. Ostalo su sve nula bodova ekipe.

p.s. i zivota ti sta ces ti na ovoj temi? Ne znam ima li neko na onoj o mladjem mostarskom premierligasu, al definitivno ja je ne citam.
jeli se ti mozda pravis da si glup, ali... ili ne shvacas sta ja pisem... ja ne govorim o povijesti i o igracima rodjenim u mostaru, nego o sadasnjosti o trenutnoj kosarkaskoj situaciji u mostaru i igracima poteklim iz skole kosarke zrinjskog... zasto onda nisam spomenuo sesara i planinica, rodjeni u mostaru, eto oni su hrvatine, sto se tice mostara prvi mostarci koji su u nba-u zaigrali, planinic zaigrao, sesar malo imam problema sa glavom pa moze igrati samo na ovim prostorima...molim te gdje sam ja spomenuo kosarkase i povijest kosarkasa rodjenih u mosar, aj mi samo to pokazi u mom postu prijasnjem... i jos kada je toliki fasizam i nacionalizam oko zrinjskog kako je moguce da su fasisti i nacionalisti dopustili da brat od dalipagica vodi zkk zrinjski, eto nije hrvatina kako ti kazes... ako je itko ovdje premazan jednoumljem onda si to ti... a kad vec spominjes bosnu, cibona je minimalno za klasu na vecoj razini od bosne trenutno, a kako su trenutno tri igraca potekla iz skole kosarke zrinjskog nosioci igre, jedan je cak i kapiten, to bi bilo uredu spomenuti, ma tko on bio i kako se zvao... hoces li i da ti nacrtam... i jos nesto ocito imas i problema sa matematikom... koja je godina starija 1905 ili 1922?
karanana

#306 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

1945-1905=40+2009-1992 = 57
2009-1922 = 87
kvicbu

#307 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

mostarac wrote:

je li to ona ista utakmica prije 7 dana kad su tri topovska udara zavrsila u terenu i kad je igrac veleza pogodjen po ko zna koji put na stadionu pod BB i po ko zna koji put su bez kazne divljaci koji se ponose slovom U Velezove igrace gonjali po terenu

De bola ohladi decko, jer ljudi s obrazom ne kradu i ne ponose se kradjama, a ni ubistvima, a vi ste ukrali nesto tudje i uz to ste juce tako slozno bili ponosni na osumnjicenog ubicu i identifikovali se sa njim. Ohladi malo jer suplji ste ko crkveno zvono.

pa kako nije nitko od tih uletanja u teren uhvacen ili napadnut velezov igrac, uletanja je bilo ali pri tome su gonjanji igraci zrinjskog sa kojih su svlaceni dresovi... ti mozes prosipati propagandu svoju kao sto je prosipaju vecina medija u bih (sarajevskih)u vezi svih nedavnih dogadjanja...
Nisam znao da je gadjanje i pogadjanje protivnickih igraca bakljama navijacki obicaj za podrsku timu, niti da je ulijetanje mase domacih navijaca u pola utakmice trka za skidanjem dresova ljubimaca. De budi posten da se ne lazemo i nemas ti sta kome o propagandi govorit. Vi jos ne vjerujete, a istovremeno znate sto je apsurd, da su vam komsije vodili u logore i ubijali i mrtve ih bacali u kontejnere, al to nije tema i ako @pape hoce nek slobodno pobrise ovaj post, ali ti jednostavno vuces da ti se to kaze.
Otmes stadion, na njemu napravis konc logor za sugradjane i jos se ponosis sa tim. Kakav ti to "covjek" moras bit?
cime te ja to vucem da spominjes logore, i ako te vucem spomeni i onda ostale??? za vrijeme utakmice ulijetanja navijaca na teren nije bilo, niti je ijedna baklja dolietila na teren od strane navijaca zrinjskog, tako da to sto spominjes je laz, ulijetanje je bilo nakon posljednjeg sucevog zvizduka, jer da je bilo tijekom utakmice sigurno bi se uprava i igraci veleza vec oglasili nekakvim priopcenjem, a i sam sam svjedocio da uletanja nije bilo i da je jedino nesto doletalo sa gornje zapadne tribine... jedino sto je dolijetalo za vrijeme utakmice to su bile baklje, kacige policijske, kamenice i razni predmeti, ali od navijaca veleza po navijacima zrinjskog na zapadnoj strani...tebi ocito smetam jer nemozes na miru lazi pisati, a da ti netko ne kaze istinu i proturjeci ti... a stadion je po svim zakonskim propisima iznajmljen zrinjskom na odredjeno vrijeme, i on nikad nije bio velezov, nego gradski, pa ga je grad i gradske strukture iznajmile zrinjskom, jer je to njihovo vlasnistvo i mogu sa njim raditi sta hoce...
kvicbu

#308 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

karanana wrote:1945-1905=40+2009-1992 = 57
2009-1922 = 87
ti si novi matematicki genije
vidis li sta si izjednacio

1945-1905=40
40+2009-1992=57
znaci dobijemo
40=57

ovo jos nigdje nije zabiljezeno da je 45=57
karanana

#309 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

kvicbu wrote:
2009-1922 = 87

1945-1905=40
40+2009-1992=57
znaci dobijemo
40=57

nisam ja neki matematichki genije, daleko od toga, ali cini mi se da sam za tebe pitagora.
ali da ti razjasnim ovu komplikovanu racunicu:

prvo postojanje: od 1905 do 1945 = 40 godina
uskrsnuce: od 1992 do 2009 = 17 godina
ukupno postojanja: 40+17=57

nadam se da je sada jasnije. ako nije javi, ne naplacujem casove matematike.
kvicbu

#310 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

karanana wrote:
kvicbu wrote:
2009-1922 = 87

1945-1905=40
40+2009-1992=57
znaci dobijemo
40=57

nisam ja neki matematichki genije, daleko od toga, ali cini mi se da sam za tebe pitagora.
ali da ti razjasnim ovu komplikovanu racunicu:

prvo postojanje: od 1905 do 1945 = 40 godina

uskrsnuce: od 1992 do 2009 = 17 godina
ukupno postojanja: 40+17=57

nadam se da je sada jasnije. ako nije javi, ne naplacujem casove matematike.

ovdje govorimo o starini, jer ako ces se ubacivati u raspravu procitaj sta je mostarac htio reci, spominjao je mladjeg mostarskog premijerligasa... starije je nesto sto je osnovano 1905 nego 1922... isto sto je covjek stariji koji je rodjen 1905 nego 1922, bez obzira da li je taj sto je rodjen 1905 imao prometnu nesrecu pa je bio 10 ili koliko vec godina u komi... jeli onda kada se on probudi iz kome ipak stariji od ovoga sto je rodjen 1922 ili je mladji... ja mislim i logika mi tako nalaze da zakljucim da je ovaj sto je rodjen ili osnovan 1905 ipak stariji, a ti mozes pricati sta god hoces... matimatika ti ipak nije jaca strana, jer 40 i 57 nemoze biti jednako :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#311 Re: FK VELEŽ

Post by Tomahawk11 »

ovo onaj vic: pricaju Francuz, Rus i Amerikanac... i niko nikog ne razumije :D
karanana

#312 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

ja ne znam gdje si ti vidio da sam ja stavio znak "=" izmedju 40 i 57. ti si ga stavio, ne ja. moj prvi dio racunice je bio izracun koliko je klub postojao prije drugog svjetskog rata = 40 godina, i onda sam na to nadodao 17 godina nove ere kluba.

pa ja se ne slazem da u starost neceg sto je bilo zamrznuto 47 godina treba uracunati i te godine "kome". to jeste mozda vazno u zivotu covjeka jer, bio on u komi - nebio, covjek zivi 70-80 godina. ali u zivotu kluba "koma" je nebitna.
kvicbu

#313 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

2009-1922 = 87
karanana

#314 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

kvicbu wrote:
2009-1922 = 87
da, upravo tako: 1945-1905 = 40. 40+2009-1992 = 57

ne razumijemo se. mora da su u pitanju razliciti nastavni programi.
kvicbu

#315 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

karanana wrote:
kvicbu wrote:
2009-1922 = 87
da, upravo tako: 1945-1905 = 40. 40+2009-1992 = 57

ne razumijemo se. mora da su u pitanju razliciti nastavni programi.
hahahah...1945-1905 je jednako 45 je jednako 40+2009-1992 je jednako 57

umjesto = sam pisao je jednako, mozda bolje slovima razumijes ako ti matematika nije jaca strana...
ovako si ti napisao, sada si se malo ispravio, pa se pravis da se ne razumijemo, razumijemo se mi i te kako, samo se neki toliko lazu da je to nevjerovatno...
mostarac

#316 Re: FK VELEŽ

Post by mostarac »

kvicbu wrote:
mostarac wrote:

cime te ja to vucem da spominjes logore, i ako te vucem spomeni i onda ostale??? za vrijeme utakmice ulijetanja navijaca na teren nije bilo, niti je ijedna baklja dolietila na teren od strane navijaca zrinjskog, tako da to sto spominjes je laz, ulijetanje je bilo nakon posljednjeg sucevog zvizduka, jer da je bilo tijekom utakmice sigurno bi se uprava i igraci veleza vec oglasili nekakvim priopcenjem, a i sam sam svjedocio da uletanja nije bilo i da je jedino nesto doletalo sa gornje zapadne tribine... jedino sto je dolijetalo za vrijeme utakmice to su bile baklje, kacige policijske, kamenice i razni predmeti, ali od navijaca veleza po navijacima zrinjskog na zapadnoj strani...tebi ocito smetam jer nemozes na miru lazi pisati, a da ti netko ne kaze istinu i proturjeci ti... a stadion je po svim zakonskim propisima iznajmljen zrinjskom na odredjeno vrijeme, i on nikad nije bio velezov, nego gradski, pa ga je grad i gradske strukture iznajmile zrinjskom, jer je to njihovo vlasnistvo i mogu sa njim raditi sta hoce...
Govorim o nekim ranijim utakmicama, ali ok sve je to kako ti kazes i super je i vi ste uvijek ugrozeni, jadni i tako to i ja cu zavrsiti ovdje raspravu sa tobom....
kvicbu

#317 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

mostarac wrote:
Govorim o nekim ranijim utakmicama, ali ok sve je to kako ti kazes i super je i vi ste uvijek ugrozeni, jadni i tako to i ja cu zavrsiti ovdje raspravu sa tobom....
ahahahahaha, pa kada nemas sta reci moras se povuci, pametnij si kad sutis... citavo vrijeme spominjes neke logore, kontenjere, fasiste, eto sada i ugrozenost... nemas sta reci konkretno pa ponavljas vise te izlizane teze, dosadan si sa ustasama, fasistima, nacionalizmom, logorima, povijsti... tko o cemu, kurva o postenju, takva ti je prica citavo vrijeme...
zubar

#318 Re: FK VELEŽ

Post by zubar »

kvicbu wrote:
mostarac wrote:
ahahahahaha, pa kada nemas sta reci moras se povuci, pametnij si kad sutis... citavo vrijeme spominjes neke logore, kontenjere, fasiste, eto sada i ugrozenost... nemas sta reci konkretno pa ponavljas vise te izlizane teze, dosadan si sa ustasama, fasistima, nacionalizmom, logorima, povijsti... tko o cemu, kurva o postenju, takva ti je prica citavo vrijeme...
Pa i nije bas dosadan. Da ste ustase. Jeste (mislim Zrinjski). Da ste fasisti jeste (mislim Zrinjski), da su bili logori jesu (koncentracioni kao sto su to radili i ustase i fasisti), da ste nacionalisti (mislim na ustase i fasiste koji su osnivali koncentracione logore) jeste i to. Da je stadion iznajmljen Zrinjskom po zakonskim propisima, vjerovatno jeste ( isto kao sto su ustase i fasisti osnivali koncentracione logore, takodje po svim zakonskim propisima),
kvicbu

#319 Re: FK VELEŽ

Post by kvicbu »

zubar wrote:
kvicbu wrote:
mostarac wrote:
Pa i nije bas dosadan. Da ste ustase. Jeste (mislim Zrinjski). Da ste fasisti jeste (mislim Zrinjski), da su bili logori jesu (koncentracioni kao sto su to radili i ustase i fasisti), da ste nacionalisti (mislim na ustase i fasiste koji su osnivali koncentracione logore) jeste i to. Da je stadion iznajmljen Zrinjskom po zakonskim propisima, vjerovatno jeste ( isto kao sto su ustase i fasisti osnivali koncentracione logore, takodje po svim zakonskim propisima),
ahaha, jeste smijesni... kada se nema sta vise reci, nema se kako proturjeciti, prelazi se na ustastvi i fasizam, logore itd... ali bas svaka tema, na kojoj se na lazima pokusava graditi nesto i kada se vidi da se ne ide vise polako se odustaje od rasprave i zavrsava na ovome, ustase, fasisti, to je zrisnjski i ljudi oko zrinjskog logori i tako to... ali necete me navuci pa da pocmem nabrajati logore po bosni i istocnoj strani mostara, postenjacine i nevinasca od ljudi oko i ljudi u velezu... uzivajte u svome postenju... hahahah :razz: moci cete igrati pod bijelim brijegom za nekih 90tak godina kad koncesija sto je data zrinjskom istekne...
Tomahawk11
Globalni moderator

#320 Re: FK VELEŽ

Post by Tomahawk11 »

ja se izvinjajem :D , imal' ovdje gdje fudbala/nogometa... ostavite se logora, prepucavanja, vodite neku zdravu raspravu, a ne ovako, svaki se uhvatio svog plota ne pusta.
grijesite i jedni i drugi. koliko je ko sabr'o i sta je ko sabr'o... no comment :oops: i tako u nedogled.
@karanana i @mostarac uzaludna je vasa rasprava sa @kvicbu, kad on gleda samo pravo, nema desno ni lijevo, pokusava dokazati i ono sto je nemoguce, a opet vi grijesite sto pokusavate sa argumentima nacionalizma. OK, jeste tako, ali pogledajte gdje nas je doveo taj jbni nacionalizam, pogledajte sta se desava sa Mostarom zbog toga sto je neko Hrvat ili Musliman, eventualno Srbin... zadojeno sve do zla Boga...
Ma sta ja s.rem, nastavite se pljuvati, onda za kamenje pa u glavu... :roll:
i tema FK Velez... nidje veze... :-) ubili ste se za Banovica po jedno tromjesecje!!!!
burek_in_space

#321 Re: FK VELEŽ

Post by burek_in_space »

Mislim da je bilo dovoljno preispitivanja istorijsko/historijsko/povijesnih tema na sportskom pdf-u i temi o Fudbalskom klubu Velezh! Od sada samo rezultati, analize, predvidjanja , prognoze, vijesti koje su povezane samo i jedino sa sportom :!:

Smatrajte ovo zadnjom opomenom!
do_tokija

#322 Re: FK VELEŽ

Post by do_tokija »

kvicbu wrote:
prdimahovina wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mjesanac

#323 Re: FK VELEŽ

Post by Mjesanac »

Mostar u Srcu, Velez do Groba.
karanana

#324 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

fakat

#325 Re: FK VELEŽ

Post by fakat »

karanana wrote:
ovu pjesmu nek' cuju sad svi