Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

ladyblue18 wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
ima djevojaka koje to znaju cijeniti, samo to rijetko dobiju
:)
istina :( :( :(
ne znam kako je uvijek tako ta neka neravnoteza u ljubavnim stvarima :oops: ili cesce oni fini deblji kraj izvuku pa tako ispada :oops:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

anais_nin wrote:
ladyblue18 wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
ne znam kako je uvijek tako ta neka neravnoteza u ljubavnim stvarima :oops: ili cesce oni fini deblji kraj izvuku pa tako ispada :oops:
ne znam, moze biti i da je to. ali... znala sam se vise puta zaletjeti tako oko stvari i ljudi koji nisu to zasluzili... jer sam takva osoba. ima i takvih muskaraca. imaju to u sebi i djevojka koja je s njima to dobiva u obilnim kolicinama. eh, zasto uglavnom vecina takvih koje poznajem zavrsi sa hladnim i nesvjesnim djevojkama ne znam... jedna od misterija valjda, kao i ta da su neki ludi i romanticni a neki nisu :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

anais_nin wrote:
ladyblue18 wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
kod mene je uvijek tako...gaze me :(
svi me gazili pa je i ON morao :( :( :( :sad:
anais_nin

Post by anais_nin »

Ćelava cura wrote:Jedan mudar covjek mi jednom rece "Kad volis, voli samo onoliko koliko on voli tebe" :-D Helem, to je greska koju mi naivci/ke cesto pravimo, neko ti pokaze da mu je stalo do tebe i ti se sav istopis od srece i volis vise nego sto si voljen...
to bi bio praktican savjet da ljubav radi na termostat :D tj zaljubljenost :D kad se jednom zaljubiska djaba ti je sve....postane covjek/zena slijep pored oba oka.... :D

u zadnje vrijeme sam srela par osoba u kasnim 20tim, ranim 30tim NIKAD nisu bili zaljubljeni :oops: ni jedan jedini put :roll: blijedo me gledaju kad pocnemo pricati o takvim stvarima, ono kao :? :? :? "o cemu ti to?".....ne znam da li da im zavidim ili da ih zalim :oops:
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

Ćelava cura wrote:Jedan mudar covjek mi jednom rece "Kad volis, voli samo onoliko koliko on voli tebe" :-D Helem, to je greska koju mi naivci/ke cesto pravimo, neko ti pokaze da mu je stalo do tebe i ti se sav istopis od srece i volis vise nego sto si voljen...
istina istina :(
al kad sam ja naivna :(
anais_nin

Post by anais_nin »

dawn_upon_dawn wrote: ne znam, moze biti i da je to. ali... znala sam se vise puta zaletjeti tako oko stvari i ljudi koji nisu to zasluzili... jer sam takva osoba. ima i takvih muskaraca. imaju to u sebi i djevojka koja je s njima to dobiva u obilnim kolicinama. eh, zasto uglavnom vecina takvih koje poznajem zavrsi sa hladnim i nesvjesnim djevojkama ne znam... jedna od misterija valjda, kao i ta da su neki ludi i romanticni a neki nisu :D
mislim da cesto zaboravimo da osjecanja nisu "konstantna", da se mjenjaju, jacaju, slabe, izlape....i uvijek i u svemu ego igra veliku ulogu....kad nas neko povrijedi, razocara, ostavi uvijek nekako znacaja stavljamo na taj momenat nego na sve ono sto se desavalo DO tog momenta :oops: i onda zasluznost te osobe mjerimo samo po tom zadnjem cinu :roll: a mozda nije tako, mozda je ta osoba bila vrijedna toga sto si ti cinila dok je trajalo....a onda vise nije :roll:

a sto se romantike tice valjda su u pitanju tipovi osoba :D neki malo racionalni, analiticniji.... :D mada gledala sam i takve kako cine lude, romanticne stvari kad se zaljube :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
Ćelava cura wrote::-D Mi se ovamo sekiramo :-D a njega draga tetoshi da nema ni da prijavi da je sve ok :-D :D
p.s. ja sam mu cak i pm poslala da javi kad se sve sredi...nesto me zabrinuo covjek :-D
evo dokaza
Poruka
Od: Ćelava cura
Upisano: 27/07/2007 21:49
Naslov teme: sorry sto upadam sa private message Modifikuj poruku
Rolling eyes evo cijeli dan provjeravam temu da vidim je l' to danas za te dobro pocelo?
Hajd priijavi kad budu dobre vijesti :)
hocemo li kladionicu otvoriti? :D ja bih se kladila da mu nije oprostila pa sada covjek nema volje ni za internetom :oops:
a ja se kladim da mu je oprostila... i to odmah...
ali da tek sad shvataju da nema dalje, jer je nestankom povjerenja sve netragom unisteno...

jesmo grozne... :roll: :roll: :roll: :D
Neelix

Post by Neelix »

anais, hoces li se udati za mene :oops:
danas

Post by danas »

Neelix wrote:anais, hoces li se udati za mene :oops:
anais nemoj, ovaj je na reboundu :D :D :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

anais_nin wrote:
dawn_upon_dawn wrote: ne znam, moze biti i da je to. ali... znala sam se vise puta zaletjeti tako oko stvari i ljudi koji nisu to zasluzili... jer sam takva osoba. ima i takvih muskaraca. imaju to u sebi i djevojka koja je s njima to dobiva u obilnim kolicinama. eh, zasto uglavnom vecina takvih koje poznajem zavrsi sa hladnim i nesvjesnim djevojkama ne znam... jedna od misterija valjda, kao i ta da su neki ludi i romanticni a neki nisu :D
mislim da cesto zaboravimo da osjecanja nisu "konstantna", da se mjenjaju, jacaju, slabe, izlape....i uvijek i u svemu ego igra veliku ulogu....kad nas neko povrijedi, razocara, ostavi uvijek nekako znacaja stavljamo na taj momenat nego na sve ono sto se desavalo DO tog momenta :oops: i onda zasluznost te osobe mjerimo samo po tom zadnjem cinu :roll: a mozda nije tako, mozda je ta osoba bila vrijedna toga sto si ti cinila dok je trajalo....a onda vise nije :roll:

a sto se romantike tice valjda su u pitanju tipovi osoba :D neki malo racionalni, analiticniji.... :D mada gledala sam i takve kako cine lude, romanticne stvari kad se zaljube :D
vrlo tacno, moram poraditi na tome... mnogo je lakse tako pokusati vidjeti stvari. ali ja patim od vjecnosti, menije ljubav uvijek, odmah i vjecna :D ili nikakva, zahebano pravo :oops: ali na manje ne pristajem... manje... ne postoji :D
Neelix

Post by Neelix »

danas wrote:
bitch :oops: :D
danas

Post by danas »

Neelix wrote:
danas wrote:
bitch :oops: :D
na reboundu se rade druge stvari, ne zeni se bolan :D :P
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

N. strikes again :D
rina*

Post by rina* »

Harrys wrote:
rina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebaca :D pored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu :D i imam jednog momka koji bi da me zeni :-) Meni je onaj ozenjeni najinteresantniji a znam da nema nikakve sanse za to, dva smo svjeta skroz :roll: grize me savjest zbog onog ozenjenog a i bjesna sam sto to nemogu da to okoncam. Sta da radim ? :(

:D ja tek sad ovo procitah. :D jesi dobila savjet? :D
haryys, :D iskusan si predpostavljam :oops: savjetuj me :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
sta ima veze bona :D taman sevape da skupljam :D

@Neelix, stipu brak, hajmo se mi barit :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
a ja se kladim da mu je oprostila... i to odmah...
ali da tek sad shvataju da nema dalje, jer je nestankom povjerenja sve netragom unisteno...

jesmo grozne... :roll: :roll: :roll: :D
prije bih rekla iskusne :roll: na srecu....ili na zalost :oops: *ebeno sto mudrost dolazi sve vise s godinama kad imas sve manje i manje sanse da je na sebi primjenjujes :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
ali kad je se ispostavi da je sve ono sto je bilo do tog momenta bila laz... onda povratka nema, na 'ono' prije... jer to prije nikad nije istinski ni postojalo... a mescini da eshekova hanuma ovako gleda na stvari...
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote:
sta ima veze bona :D taman sevape da skupljam :D

@Neelix, stipu brak, hajmo se mi barit :D
pa malocas rekoh ja, kakav crni brak :D :D rebound je za druga posla :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Harrys

Post by Harrys »

rina* wrote:
Harrys wrote:
rina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebaca :D pored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu :D i imam jednog momka koji bi da me zeni :-) Meni je onaj ozenjeni najinteresantniji a znam da nema nikakve sanse za to, dva smo svjeta skroz :roll: grize me savjest zbog onog ozenjenog a i bjesna sam sto to nemogu da to okoncam. Sta da radim ? :(

:D Mani se corava posla :D Uprati jednog,pametnog i vrijednog. :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

:D hajd
eto me pod pendzer ti :D
zelene su bila ooociii teee...:D
rina*

Post by rina* »

Harrys wrote:
rina* wrote:
Harrys wrote:
:D Mani se corava posla :D Uprati jednog,pametnog i vrijednog. :lol: :lol:

pratim, i tajfun bi smorio :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

dawn_upon_dawn wrote: vrlo tacno, moram poraditi na tome... mnogo je lakse tako pokusati vidjeti stvari. ali ja patim od vjecnosti, meni je ljubav uvijek, odmah i vjecna :D ili nikakva, zahebano pravo :oops: ali na manje ne pristajem... manje... ne postoji :D
uvijek je lakse drugog savjetovati nego sebe :oops: i objektivnije sagledati tudju situaciju nego svoju :D ali ja eto pokusavam s godinama da drugacije preboljevam ova slomljena srca :oops: cuvam i dalje ono lijepo, ne bacam ga pod noge onom najsvjezijem losem....

a znas nekad nije ni pitanje ljubavi :oops: nego ljudske gluposti....svi smo i te kako daleko od savrsenstva, podlozni svakakvim izazovima, i pravimo raznorazne gluposti...nekad je i do okolnosti ne samo do te druge osobe...

a sto se tice tog "vjecnog"....ja ti na sve te "ljubavi" sto ipak zavrsise, sto nisu bile vjecne opet gledam kao na bitne korake ka onoj trajnoj....svaka je stepenica ka onoj koja ce trajati ostatak mog zivota :oops: trik je u tome sto tek kad dodjes do pred kraj puta, tek onda mozes znati sa sigurnoscu da je to bas ta....zato se po meni isplati riskirati i ipak svaku koja dodje tretirati kao da jeste ona prava, pa cak i kad nam se taj rizik razbije od glavu....jer poslije silnog razbijanja neminovno dolazi ona(j) sto je tu da ostane :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:
ali kad je se ispostavi da je sve ono sto je bilo do tog momenta bila laz... onda povratka nema, na 'ono' prije... jer to prije nikad nije istinski ni postojalo... a mescini da eshekova hanuma ovako gleda na stvari...
ma ja sam skontala da je on momentalno zgovnao....to ne znaci da je ono prije bila laz....ali za mene tu ipak ne bi bilo dalje....jer ima gresaka poslije kojih je spasavanje jos uvijek moguce, ali ono kako on to opisa, povjerenje izgubljeno,a bez toga veza ko kuca bez temelja :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

Neelix wrote::D hajd
eto me pod pendzer ti :D
zelene su bila ooociii teee...:D
ko ti to sapce? :D haj barem si boju ociju iz prve pogodio :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote: pa malocas rekoh ja, kakav crni brak :D :D rebound je za druga posla :lol: :lol: :lol: :lol: :P
ne daji mu nikakvih ideja :lol: :D nego fino na tribine i navijaj :lol: :D
mozda pokoje srce i zaraste na ovoj temi :roll: :oops:
Post Reply