Prijateljstvo izmedju muskarca i zene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zelena Carapa
za one koji su pratili temu od pocetka....moj buraz je jucer objavio da ostavlja zenu i dijete
zbog radi one "drugarice"

- Bonnie-Clydova mala
Zašto je to čudno
Prema onome što je čarapa napisala na početku, sve je bilo jasno ko dan.
Čim se tu čini da nešto smrdi (a nije čarapa
), onda i smrdi...
Al u svoj toj priči jedan je nauk...
Prema onome što je čarapa napisala na početku, sve je bilo jasno ko dan.
Čim se tu čini da nešto smrdi (a nije čarapa
Al u svoj toj priči jedan je nauk...
-
Zhaba
ma i da je sumnjala sta joj to pomazeobuca wrote:Zelena Carapa wrote:za one koji su pratili temu od pocetka....moj buraz je jucer objavio da ostavlja zenu i dijetezbog radi one "drugarice"
obrlati ga drugarica. je li mu zena znala ili bar sumnjala
![]()
![]()
-
obuca
Zhaba wrote:ma i da je sumnjala sta joj to pomazeobuca wrote:Zelena Carapa wrote:za one koji su pratili temu od pocetka....moj buraz je jucer objavio da ostavlja zenu i dijetezbog radi one "drugarice"
obrlati ga drugarica. je li mu zena znala ili bar sumnjala
![]()
![]()
iskreno receno bolje da je ostavi i da joj kaze kakvo je stanje nego da je vara i laze godinama...
- Zelena Carapa
malo je nezgodno da previse detaljisem ovdje. ukratko, zena je ocajna (razumljivo) kaze da jeste nesto predosjecala ali nije htjela sebi da prizna i da se suoci s tim....mislila kaze proci ce ga.
a joj...svi smo van sebe. haj se ti sad postavi na pravi nacin u ovome. grozno.
-
Zhaba
ma ko ce ga znatiobuca wrote:Zhaba wrote:ma i da je sumnjala sta joj to pomazeobuca wrote:obrlati ga drugarica. je li mu zena znala ili bar sumnjala
![]()
![]()
iskreno receno bolje da je ostavi i da joj kaze kakvo je stanje nego da je vara i laze godinama...
upravu si zabo. mozda kad ocejfi jaranicu skonta da bi mogao nazad. pa ako se vrati treba da ga sutne ko kera
- anais_nin
uhZelena Carapa wrote:malo je nezgodno da previse detaljisem ovdje. ukratko, zena je ocajna (razumljivo) kaze da jeste nesto predosjecala ali nije htjela sebi da prizna i da se suoci s tim....mislila kaze proci ce ga.
on ti jeste brat, ali u svemu tome najvece govno je pojela zena, ne znam koliko ste bliske ali sigurno ce joj puno znaciti ako zna da ima podrsku njegove porodice u svemu ovome....a brat je brat sta god da uradi ja svom ne bih mogla ledja okrenuti
- Zelena Carapa
razgovor s njim trenutno lici na razgovor sa bijelim zidom. on svoje pa svoje...valjda ga emocije nose. razuma ni na vidiku.
sve on zna ali ipak zeli provesti ostatak zivota sa njom. to je to.
- Lace
bas tako...drugarica ce mu postat zena...i onda ce naci novu drugaricuobuca wrote:pusti ga. rekla je anais najbolje. poslije odredenog vremena ce biti isto ko i sa zenom. e ne znam samo sta ce onda. pruzi podrsku njegovoj zeni i djetetu
- anais_nin
eh na ovo mi odmah jedna prosta pada na pametZelena Carapa wrote:razgovor s njim trenutno lici na razgovor sa bijelim zidom. on svoje pa svoje...valjda ga emocije nose. razuma ni na vidiku.
kao sto obuca rece najbitnije je da se ti nadjes zeni i dijetetu (koliko mu je staro dijete
-
sumiko
Potpisujem, ova žena je opravdano moderator na datoj temi.anais_nin wrote:eh na ovo mi odmah jedna prosta pada na pametZelena Carapa wrote:razgovor s njim trenutno lici na razgovor sa bijelim zidom. on svoje pa svoje...valjda ga emocije nose. razuma ni na vidiku.
sve on zna ali ipak zeli provesti ostatak zivota sa njom. to je to.kako muskarca ona stvar sludi
sta ces mu, ne mozes nista, brat ti je...i kad glupost pravi i dalje ti je brat....
kao sto obuca rece najbitnije je da se ti nadjes zeni i dijetetu (koliko mu je staro dijete![]()
)....ne znam koliko ste ti i zena bliske, ali ja da sam joj jaranica ja bih joj savjetovala da pod ovim okolnostima i pored soka i vjerovatno ogorcenosti i ljutnje totalno kulira....to je reakcija koju on nece ocekivati....ono pusti ga nek ide (je li on vec iselio?), sve poslovno, hladno, rezervisano, bez emocionalnih ucjena i ispada, bez roncanja...pod jedan kroz takvo ponasanje u svemu ovome ona ce zadrzati dostojanstvo (sto ce joj kasnije biti bitno bez obzira na ishod), pod dva takva njena reakcija ce ga prije sokirati i dozvati u stvarnost nego bilo koja druga....nebitno da li ga ona zeli nazad poslije svega ovoga (ja ne bih, ali svakom svoje....izvini znam da ti je brat, ali govorim generalno o ovom postupku), ali i ako ga zeli nazad ovim pristupom ce prije nesto rijesiti nego pravljenjem drama....
Samo bih dodala na kraju nikad ne znaš šta se dobro može izroditi iz tako trenutne ružne situacije.
On je možda sad sretniji nego ikad u životu, ne opravdavam ga, ali ima i on neku svoju priču.. Koliko će trajati, ko to zna..
A ona, ako isfura do kraja ovo kako je gore opisano, vrlo lako može i ona naći svoju sreću..
Ono što te ne slomi, samo će te ojačati