bravo ziggy!ziggy wrote:PuzArslan wrote:niko mi ne rece da li zna sta je ovo?
![]()
Helix Lucorum tacnije..
Moderator: anex
bravo ziggy!ziggy wrote:PuzArslan wrote:niko mi ne rece da li zna sta je ovo?
![]()
lupas brate kao maksim po diviziji...debela wrote:mene ovo podsjeca samo i jedino na govno, da prosti ova trpeza
zasto? jesi kad probala puzeve?micika wrote:E arslane,dzaba ti sva ona vecerapuzzzzzzzzzz,fuuuuuuuuuujjjj
buranija izgleda pravo delikatesnomicika wrote:
Ja ne smijem nista sladje od vocne salate.Moj muz mnogo voli slatko,a meni kolaci nisu bas jaca strana,pa ako neko ima jednostavne recepte za kolace neka nabaci ovdje.Moram pazit cojka mi umene![]()
StLouis wrote:Arslane, udaj se za mene, nema veze sto si muskosurajaa wrote:joj Arslane, ti ne da si majstor, ti si velemajstor u kuhinji, ti si mister kuhanja i kuhinje![]()
svaka bi te mati za zeta pozelila![]()
![]()
Sad ozbiljno, temu i slike pratim od pocetka, u prvi mah sam mislila da si po zvanju kvalifikovani kuhar i da imas svoj restoran ili da radis u njemu, a nakon sto si nas sve uvjerio da si ti jedan vrsni poznavalac kuhinje, svakojakih jela i slastica, veliki hedonista, izvrstan aranzer, moram da priznam da sam se malo postidila, jer sam ja u kuhinji k'o slon u staklenoj radnji![]()
![]()
![]()
zivjet ces u kuhinji
shala mala. ti si velemajstor medju velmajstorima!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35560Aorta wrote:Moze li mi neko objasniti kako postaviti sliku? Thx.
Hvala, Surajaa. Znala sam da mogu racunati na raju iz sireg zavicaja (go Travnik!) : )surajaa wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=35560Aorta wrote:Moze li mi neko objasniti kako postaviti sliku? Thx.
sve pojasnjeno do u tancine, sretnoo
surajaa wrote:StLouis wrote:Arslane, udaj se za mene, nema veze sto si muskosurajaa wrote:joj Arslane, ti ne da si majstor, ti si velemajstor u kuhinji, ti si mister kuhanja i kuhinje![]()
svaka bi te mati za zeta pozelila![]()
![]()
Sad ozbiljno, temu i slike pratim od pocetka, u prvi mah sam mislila da si po zvanju kvalifikovani kuhar i da imas svoj restoran ili da radis u njemu, a nakon sto si nas sve uvjerio da si ti jedan vrsni poznavalac kuhinje, svakojakih jela i slastica, veliki hedonista, izvrstan aranzer, moram da priznam da sam se malo postidila, jer sam ja u kuhinji k'o slon u staklenoj radnji![]()
![]()
![]()
zivjet ces u kuhinji
shala mala. ti si velemajstor medju velmajstorima!
Zasto si morao reci da se salis, mozda bi to sve moglo da bude stvarnost![]()
ups, pa ja se trebam udati nekad skoro
...al' nema veze bit ce da Arslan nema stan u prizemlju, a garant ima i zaluzine koje je sad frisko izvadio iz masine
![]()
![]()

daj se odluci koga ces, ne budi megaloman i posto sam ja dama, prva biram ArslanaStLouis wrote:Aorta, udaj se za mene
prelijep tanjir aorta, i ostale slike samo za pohvale! super su!Aorta wrote:Kao sto to biva u nasem domu, topli objed pocinje sa supom. Danas sam se extra potrudila, cak angazovala i pomoc. Soup du jour je Begova Corba.
surajaa wrote:daj se odluci koga ces, ne budi megaloman i posto sam ja dama, prva biram ArslanaStLouis wrote:Aorta, udaj se za mene![]()
, a ti mozes uzeti Aortu, ako zena pristane, hihi...jadan covjek sta ga doceka da se muskinje i zenskinje kolju oko njega, a sve zbog toga sto je on samo jedan maestro kuhinje
![]()
P.S Aorta, ova tvoja djela takodje mame uzdahe
ko kaze da te ne volim?StLouis wrote:surajaa wrote:daj se odluci koga ces, ne budi megaloman i posto sam ja dama, prva biram ArslanaStLouis wrote:Aorta, udaj se za mene![]()
, a ti mozes uzeti Aortu, ako zena pristane, hihi...jadan covjek sta ga doceka da se muskinje i zenskinje kolju oko njega, a sve zbog toga sto je on samo jedan maestro kuhinje
![]()
P.S Aorta, ova tvoja djela takodje mame uzdahe
Arslan me nevoli!!!Treba mi kuharica!!
hadzince bona, sto ne spavas, je li se to u miru pripremas za sutrasnje spravljanje delicijahadzinica wrote:i ko kaze da ljubav ne ide preko stomaka!
Eh,dragi moji.....opet vam sve zavisi od buranije.Nekad je i sama znam baciti jer je puna onih koncica ili je nemoguce skuhati.Preporucujem sto mladju i kada je kupujete prepolovite je i vidite dali ce se povuc onaj koncic.Mada ni to cesto nije garancija.Aorta wrote:StLouis,
: ) Sweet si. Stand in line. : D
Mikica, pliz nam daj recept za mahune. Izgledaju izvrsno.