jel to ne idu autobusi, vozovi/vlakovi i avioni u pravcu brckog???maccarona wrote:nisam:D
Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
- Salko sto je u vodu skako
ja idem mic po mic do krevetamaccarona wrote:kakve to veze ima sa temom:D
- anais_nin
je li sljedeca faza "ti spavas, tvoji ocni kapcu su teski....ti spavas...." ???forUMASH wrote:....samo se opusti.....anais_nin wrote:dobro je sve dok je NA, a ne U tudjim greskamaforUMASH wrote: ....ja volim ucit' na tudjim greskama.....![]()
![]()
![]()
-
forUMASH
......psssssss.....ja cu reci sve sto treba da se kaze.....anais_nin wrote:je li sljedeca faza "ti spavas, tvoji ocni kapcu su teski....ti spavas...." ???forUMASH wrote:....samo se opusti.....anais_nin wrote: dobro je sve dok je NA, a ne U tudjim greskama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- seln
Vjera i bog, nije....anais_nin wrote:drugim rijecima JE LI LAKSE DOBITI SEX OD GLUPE ZENE NEGO OD INTELIGENTNE?Anastazya wrote:Razlog "sexipila" djevojaka koje ne smatramo inteligentnim, nije samo stvar toga da su doticne vise opustene ili da se sa njima moze raditi ne-znam-sta...
One jednostavno ne razmisljaju ni o cemu, nego se prepuste svom (kod njih vladajucim) zivotinjskom instinktu.
One (vrlo cesto) nemaju osjecaj moralnosti, sto u njima bude razuzdanost potkrijepljenu folk muzikom i doticnim pjevaljkama, odnosno naznakama ponasanja prema rijecima iz pjesama i sa spotova.
Ne smatram da su glupe zene (a ne zavaravajmo se, ima ih jako puno) bolje u krevetu od pametnih, jednostavno njima vlada instinkt jace nego kod ovih drugih.![]()
![]()
dobiti sex (po bosanski: ckepi) od zene zavisi samo i jedino od toga koliko ona u tome ima cejfa, potreba ili interesa. Inteligencija je tu od drugorazrednog znacaja.
P.S. @Anastazya, vidis, taj instikt....to je ono sto se meni svidja.
- anais_nin
mozda ovako na prvi pogled izgleda, garantujem ti da znam veliki broj veoma inteligentih, uspjesnih, privlacnih, a primalno nastrojenih zeMskiseln wrote:Vjera i bog, nije....anais_nin wrote:drugim rijecima JE LI LAKSE DOBITI SEX OD GLUPE ZENE NEGO OD INTELIGENTNE?Anastazya wrote:Razlog "sexipila" djevojaka koje ne smatramo inteligentnim, nije samo stvar toga da su doticne vise opustene ili da se sa njima moze raditi ne-znam-sta...
One jednostavno ne razmisljaju ni o cemu, nego se prepuste svom (kod njih vladajucim) zivotinjskom instinktu.
One (vrlo cesto) nemaju osjecaj moralnosti, sto u njima bude razuzdanost potkrijepljenu folk muzikom i doticnim pjevaljkama, odnosno naznakama ponasanja prema rijecima iz pjesama i sa spotova.
Ne smatram da su glupe zene (a ne zavaravajmo se, ima ih jako puno) bolje u krevetu od pametnih, jednostavno njima vlada instinkt jace nego kod ovih drugih.![]()
![]()
dobiti sex (po bosanski: ckepi) od zene zavisi samo i jedino od toga koliko ona u tome ima cejfa, potreba ili interesa. Inteligencija je tu od drugorazrednog znacaja.
P.S. @Anastazya, vidis, taj instikt....to je ono sto se meni svidja.
i ijopet iz mog promatranja brzina kojom frajer dobije sex od zene u odredjenim slucajevima nema apsolutno nikakve veze sa cejfom, potrebom ili interesom nego njenim kriterijima, ili ocekivanjima PRIJE sexa....
- seln
Da..ali ni ovo nema veze sa inteligencijom...vidio sam dosta inteligentnih droljaanais_nin wrote:oko odredjenog broja cura se valja potruditi....dok neke ne zahtjevaju ama bas nikakav trud ili ono minimalan trud neposredno prije
i cestitih glupaca.
- anais_nin
ima raznih vrsta inteligencijeseln wrote:Da..ali ni ovo nema veze sa inteligencijom...vidio sam dosta inteligentnih droljaanais_nin wrote:oko odredjenog broja cura se valja potruditi....dok neke ne zahtjevaju ama bas nikakav trud ili ono minimalan trud neposredno prije
i cestitih glupaca.
-
forUMASH
.....meni obicno mrak padne na oci pa ne vidim nista.....seln wrote:Da..ali ni ovo nema veze sa inteligencijom...vidio sam dosta inteligentnih droljaanais_nin wrote:oko odredjenog broja cura se valja potruditi....dok neke ne zahtjevaju ama bas nikakav trud ili ono minimalan trud neposredno prije
i cestitih glupaca.
- seln
i meni...poslije 2,5 sekunde taslacenjaforUMASH wrote:.....meni obicno mrak padne na oci pa ne vidim nista.....seln wrote:Da..ali ni ovo nema veze sa inteligencijom...vidio sam dosta inteligentnih droljaanais_nin wrote:oko odredjenog broja cura se valja potruditi....dok neke ne zahtjevaju ama bas nikakav trud ili ono minimalan trud neposredno prije
i cestitih glupaca.![]()
![]()
- seln
Ovo je vec pametovanje...bad sexanais_nin wrote:ima raznih vrsta inteligencijeseln wrote:Da..ali ni ovo nema veze sa inteligencijom...vidio sam dosta inteligentnih droljaanais_nin wrote:oko odredjenog broja cura se valja potruditi....dok neke ne zahtjevaju ama bas nikakav trud ili ono minimalan trud neposredno prije
i cestitih glupaca.a i raznih nivoa gluposti
- anais_nin
eno seln misli da sam losha u krevetuforUMASH wrote:.....meni obicno mrak padne na oci pa ne vidim nista.....seln wrote:Da..ali ni ovo nema veze sa inteligencijom...vidio sam dosta inteligentnih droljaanais_nin wrote:oko odredjenog broja cura se valja potruditi....dok neke ne zahtjevaju ama bas nikakav trud ili ono minimalan trud neposredno prije
i cestitih glupaca.![]()
![]()
-
forUMASH
.....ja sam bez rijeci....anais_nin wrote:eno seln misli da sam losha u krevetuforUMASH wrote:.....meni obicno mrak padne na oci pa ne vidim nista.....seln wrote: Da..ali ni ovo nema veze sa inteligencijom...vidio sam dosta inteligentnih drolja
i cestitih glupaca.![]()
![]()
![]()
sta ti kazes na to?
![]()
- seln
Ma jesi, cim toliko pricas o sexu....anais_nin wrote:eno seln misli da sam losha u krevetuforUMASH wrote:.....meni obicno mrak padne na oci pa ne vidim nista.....seln wrote: Da..ali ni ovo nema veze sa inteligencijom...vidio sam dosta inteligentnih drolja
i cestitih glupaca.![]()
![]()
![]()
sta ti kazes na to?
![]()
poznavao sam jednu trebu, nije znala sastavit smislenu recenicu....
al sto se pucala....
- anais_nin
seln wrote: Ma jesi, cim toliko pricas o sexu....![]()
al sto se pucala....
P.S. u pravu si vjerovatno
- seln
Znam, ti (kao i mnoge ovdje, pogotovo manje atraktivne) vodis ljubavanais_nin wrote:seln wrote: Ma jesi, cim toliko pricas o sexu....![]()
al sto se pucala....da ti je ovako strucno kazem, statisticki gledamo nije ti dovoljno velika testna grupa da bi takve zakljucke donosio
![]()
![]()
P.S. u pravu si vjerovatnoja se ne pucam
A o pricama i pametovanju:
-krava koja mnogo muce, malo mlijeka daje,
-koka koja puno kokodace, slabo na jajima sjedi.