Nisam znao da u tim istim sahtovima ima konekcije... Ili imas neki wireless?Hideout wrote:Sve pohvale Selimu Babiću, direktoru RAD-a, što je naredio da se pri sapiranju ulica koriste isti aerosoli kao oni protiv ptičje gripe. Fekalije su se povukle u šahtove i slivnike i grad nam je osvanuo čist i dezinficiran...
Proslava titule - "Vječna vatra" ili ...?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- daduli_sa
- daduli_sa
... i kad sve to saberes duplo vise nego sto ikada moze stati na Grbavicuhrasno38 wrote:E sad posto ste zaista sampioni moje iskrene cestitke svim navijacima FK Sarajeva i nadam se da cete u Kupu Sampiona ponoviti uspjeh Zelje i jos nam popraviti koeficijent.
Ne znam kako je bilo u Titovoj mada ne sumnjam da je bio haos ali na stadionu mi nije bilo nesto posebno. Mislio sam da cu napokon vidjeti puno Kosevo ali nista od toga. Jug prazan, Istok pun kao sibica, Zapad pola popunjen i Sjever malo vise od pola.
-
lugavina
A sjecas li se ti Hrasno kad ste vi uopste nas dobili s mukom ili bez nje? Davno je to bilo. Ove sezone tolika je razlika u kvalitetu da su to bile rutinske pobjede. Mozda se to tebi cinilo uzbudljivo jer ljudski je da se nadas. Kad smo kod ovih velikih nakantavanja sjecas li se, posto se napisao da si stari frajer, deranja 5 0. To je bilo ono godine kad ste ispali, sedamdeset i neke. Ja se sjecam.hrasno38 wrote:ja se zaista ne sjecam kada ste vi pobjedili Zelju a da se ne pomucite. Znas ono par golova u mrezi i jebite se Manijaci. Toga dugo dugo nije bilo a obratno jeste dav puta po 3:0 glatko i na Grbavici i na Kosevu. Dakle vase pobjede nisu upitne ali su ostvarene uz dosta dosta muke kao i ova zadnja.lugavina wrote:Ja uopste ne kontam sta navijaci zelje rade na ovom topicu. Evo sad gledam posljednjih par strana i vidim da dok smo mi slavili oni su utekli u virtualni svijet jer realnost zajebana. Ipak umjesto prosipanja zuci i peglanja bilo bi im pametnije da raspravljaju kako sacuvati premierligaski status i sljedece godine. Ja i volio da ojacaju kako bi se morali pomuciti dok ih oderemo sto ove godine uopce nije bio slucaj.
Ako su pak na ovom sajtu zbog moguceg konvertistva ili ucestvovanja u sampionsko slavlju onda pozdravljam njihovo prisustvo.
Za ove satro ironcne pitanje-Kad je zdrebanje za Napetkov Bozicni Malonogometni Turnir.
NEK GA PUSE SITNE DUSE
MOJ GRAD MOJ KLUB
Ne bi da te rastuzim jer dobar si ti momak. Jucer si nam fino priznao da volis BORDO. Bice nesto od tebe
-
lugavina
A sjecas li se ti Hrasno kad ste vi uopste nas dobili s mukom ili bez nje? Davno je to bilo. Ove sezone tolika je razlika u kvalitetu da su to bile rutinske pobjede. Mozda se to tebi cinilo uzbudljivo jer ljudski je da se nadas. Kad smo kod ovih velikih nakantavanja sjecas li se, posto se napisao da si stari frajer, deranja 5 0. To je bilo ono godine kad ste ispali, sedamdeset i neke. Ja se sjecam.hrasno38 wrote:ja se zaista ne sjecam kada ste vi pobjedili Zelju a da se ne pomucite. Znas ono par golova u mrezi i jebite se Manijaci. Toga dugo dugo nije bilo a obratno jeste dav puta po 3:0 glatko i na Grbavici i na Kosevu. Dakle vase pobjede nisu upitne ali su ostvarene uz dosta dosta muke kao i ova zadnja.lugavina wrote:Ja uopste ne kontam sta navijaci zelje rade na ovom topicu. Evo sad gledam posljednjih par strana i vidim da dok smo mi slavili oni su utekli u virtualni svijet jer realnost zajebana. Ipak umjesto prosipanja zuci i peglanja bilo bi im pametnije da raspravljaju kako sacuvati premierligaski status i sljedece godine. Ja i volio da ojacaju kako bi se morali pomuciti dok ih oderemo sto ove godine uopce nije bio slucaj.
Ako su pak na ovom sajtu zbog moguceg konvertistva ili ucestvovanja u sampionsko slavlju onda pozdravljam njihovo prisustvo.
Za ove satro ironcne pitanje-Kad je zdrebanje za Napetkov Bozicni Malonogometni Turnir.
NEK GA PUSE SITNE DUSE
MOJ GRAD MOJ KLUB
Ne bi da te rastuzim jer dobar si ti momak. Jucer si nam fino priznao da volis BORDO. Bice nesto od tebe
-
realna utopija
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAcico x wrote:hahahahahahaha,kako ste samo smijesni maji pjavi stjumficiManiacSA wrote:
MOJ GRAD MOJ KLUB ZELJEZNICAR
KAKAV GENIJEE!!!!!
-
ManiacSA
Ne nismo mi smijesni nego vi! Na cijelom svijetu ima toliko klubova iz istog grada kao npr. Boca i River, rivalitet na smrt, pa se niko od njihovih navijaca nije nasao pametnim da fura parolu tipa Moj Grad Moj Klub al zato ste vi pitari pametni! Haj da je Sarajevo starije pa da ima donekle smisla al ovako samo glupo da ne moze gluplje.cico x wrote:hahahahahahaha,kako ste samo smijesni maji pjavi stjumficiManiacSA wrote:
Al najzalosnije je sto neki manijaci padaju na te gluposti, da se ja ista pitam drugi 'udarni' transparent na jugu bi bio MOJ GRAD MOJ KLUB ZELJO pa da vidimo onda kome cete vi prosipati te seljacke fore!
-
didgeridoo
sjedi bolan, oguli jabuku...ManiacSA wrote:Ne nismo mi smijesni nego vi! Na cijelom svijetu ima toliko klubova iz istog grada kao npr. Boca i River, rivalitet na smrt, pa se niko od njihovih navijaca nije nasao pametnim da fura parolu tipa Moj Grad Moj Klub al zato ste vi pitari pametni! Haj da je Sarajevo starije pa da ima donekle smisla al ovako samo glupo da ne moze gluplje.cico x wrote:hahahahahahaha,kako ste samo smijesni maji pjavi stjumficiManiacSA wrote:
Al najzalosnije je sto neki manijaci padaju na te gluposti, da se ja ista pitam drugi 'udarni' transparent na jugu bi bio MOJ GRAD MOJ KLUB ZELJO pa da vidimo onda kome cete vi prosipati te seljacke fore!
-
realna utopija
HAHAHAHAHAManiacSA wrote:Ne nismo mi smijesni nego vi! Na cijelom svijetu ima toliko klubova iz istog grada kao npr. Boca i River, rivalitet na smrt, pa se niko od njihovih navijaca nije nasao pametnim da fura parolu tipa Moj Grad Moj Klub al zato ste vi pitari pametni! Haj da je Sarajevo starije pa da ima donekle smisla al ovako samo glupo da ne moze gluplje.cico x wrote:hahahahahahaha,kako ste samo smijesni maji pjavi stjumficiManiacSA wrote:
- Zavatoni
Ma rek'o sam vam ljudi, ovaj bol ozbiljno utice na zdravlje. Kako tjelesno, ali i na mentalno.ManiacSA wrote: Ne nismo mi smijesni nego vi! Na cijelom svijetu ima toliko klubova iz istog grada kao npr. Boca i River, rivalitet na smrt, pa se niko od njihovih navijaca nije nasao pametnim da fura parolu tipa Moj Grad Moj Klub al zato ste vi pitari pametni! Haj da je Sarajevo starije pa da ima donekle smisla al ovako samo glupo da ne moze gluplje.
Smiri bolan malo, na srce ce ti otici.
-
realna utopija
kakva država, vi ste tvorevina, nelegalna, treba vas ukinutxon_sa wrote:Mislim da mi imamo savrsen odgovor na taj njihov debilni slogan.
DRŽAVA ŽELJO!
TVOREVINA seljo
- cico x
cuvaj zdravlje i zivce trebace ti,mlad si,stay coolManiacSA wrote:Ne nismo mi smijesni nego vi! Na cijelom svijetu ima toliko klubova iz istog grada kao npr. Boca i River, rivalitet na smrt, pa se niko od njihovih navijaca nije nasao pametnim da fura parolu tipa Moj Grad Moj Klub al zato ste vi pitari pametni! Haj da je Sarajevo starije pa da ima donekle smisla al ovako samo glupo da ne moze gluplje.cico x wrote:hahahahahahaha,kako ste samo smijesni maji pjavi stjumficiManiacSA wrote:
-
realna utopija
jedno pitanje za navijače željezničara (jo imena Bože sačuvaj)
kako je biti mali?
kako je biti mali?
-
realna utopija
-
IstinaBoli
Zavatoni wrote:Ma rek'o sam vam ljudi, ovaj bol ozbiljno utice na zdravlje. Kako tjelesno, ali i na mentalno.ManiacSA wrote: Ne nismo mi smijesni nego vi! Na cijelom svijetu ima toliko klubova iz istog grada kao npr. Boca i River, rivalitet na smrt, pa se niko od njihovih navijaca nije nasao pametnim da fura parolu tipa Moj Grad Moj Klub al zato ste vi pitari pametni! Haj da je Sarajevo starije pa da ima donekle smisla al ovako samo glupo da ne moze gluplje.
Smiri bolan malo, na srce ce ti otici.
Pametnom dosta!
-
lugavina
Jesi li ti siguran da si samo Maniac i da tu nema nikakih drugih poremecaja?ManiacSA wrote:Evo naseg druga lugavine opet jedan superlugavina wrote:Ja uopste ne kontam sta navijaci zelje rade na ovom topicu. Evo sad gledam posljednjih par strana i vidim da dok smo mi slavili oni su utekli u virtualni svijet jer realnost zajebana. Ipak umjesto prosipanja zuci i peglanja bilo bi im pametnije da raspravljaju kako sacuvati premierligaski status i sljedece godine. Ja i volio da ojacaju kako bi se morali pomuciti dok ih oderemo sto ove godine uopce nije bio slucaj.
NEK GA PUSE SITNE DUSE
MOJ GRAD MOJ KLUBpost. Ovo se zove komplex pa vi vise trosite snage na zelje o nekom 'utopskom' ispadanju Zelje iz lige umjesto da slavite titulu. EVO VELIKIM SLOVIMA: JA TEBI PLATIM SVE KARTE ZA DOMACE UTAKMICE SARAJEVA AKO SARAJEVO POBIJEDI ZELJU SLIJEDECE GODINE 2 PUTA!!!!!! Jesi ti dobar covjece, jesil ti svjestan da je slijedece godine Srpski klub na redu pa taman da dovedte Ronaldinha i Kaku i Rud Van NEMA SANSE DA OSVOJITE TITULU!
I zapamti ovo sto sam ti rekao za pobijede spasi negdje da mozes svima kasnije pokazati.
Pod broj jedan sta radis na ovom topicu? Vidis da je ovo posveceno proslavi bordo sampionske titule.
Zahvaljujem se na ponudi da platis karte ipak to ne mogu prihvatiti iz cisto humanistickih razloga. Sevap bi pogurati ove male klubove koji se bore za opstanak.
Vidim da se sekiras oko sljedece sezone i da racunas da ce tata Dodik nesto uraditi sljedece godne kad ove nije mogao. Jel ti on jedina nada? By the way, bili vi ikako mogli upasti u tu semu. Mislim godinama ste bili FK pa onda preko noci NK. Sto je biva nako hrvatsi. Vidim identitet vam je vrlo fluidan. Puno se tu luta. A sta misli da vi Dodiku zapravo objasnite da je Grbavca kad je bilo najteze bila na njihovoj strani. Da ne bi mirne reintegtacijei Dejtona jos bi vi bili tamo. Pa onda mozes pomenuti vase bivse velicine Starovlaha i Vlaskog cisto da Dodiku osvjezis pamcenje. Mozda se nekako podvucete pod tu definciju srpski. Jebiga kad ste samo tako mogli postat hrvatski klub pa nije valjada problem sad opet zasrljati u drugom pravcu.
Ovo tvoje na kraju Moj Grad Moj Zeljo je protiv svih pravila logike i semantike. Ispravna varijanta zvuci Moj klub Moje Zeljeznice.
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
-
lugavina
Jesi li ti siguran da si samo Maniac i da tu nema nikakih drugih poremecaja?ManiacSA wrote:Evo naseg druga lugavine opet jedan superlugavina wrote:Ja uopste ne kontam sta navijaci zelje rade na ovom topicu. Evo sad gledam posljednjih par strana i vidim da dok smo mi slavili oni su utekli u virtualni svijet jer realnost zajebana. Ipak umjesto prosipanja zuci i peglanja bilo bi im pametnije da raspravljaju kako sacuvati premierligaski status i sljedece godine. Ja i volio da ojacaju kako bi se morali pomuciti dok ih oderemo sto ove godine uopce nije bio slucaj.
NEK GA PUSE SITNE DUSE
MOJ GRAD MOJ KLUBpost. Ovo se zove komplex pa vi vise trosite snage na zelje o nekom 'utopskom' ispadanju Zelje iz lige umjesto da slavite titulu. EVO VELIKIM SLOVIMA: JA TEBI PLATIM SVE KARTE ZA DOMACE UTAKMICE SARAJEVA AKO SARAJEVO POBIJEDI ZELJU SLIJEDECE GODINE 2 PUTA!!!!!! Jesi ti dobar covjece, jesil ti svjestan da je slijedece godine Srpski klub na redu pa taman da dovedte Ronaldinha i Kaku i Rud Van NEMA SANSE DA OSVOJITE TITULU!
I zapamti ovo sto sam ti rekao za pobijede spasi negdje da mozes svima kasnije pokazati.
Pod broj jedan sta radis na ovom topicu? Vidis da je ovo posveceno proslavi bordo sampionske titule.
Zahvaljujem se na ponudi da platis karte ipak to ne mogu prihvatiti iz cisto humanistickih razloga. Sevap bi pogurati ove male klubove koji se bore za opstanak.
Vidim da se sekiras oko sljedece sezone i da racunas da ce tata Dodik nesto uraditi sljedece godne kad ove nije mogao. Jel ti on jedina nada? By the way, bili vi ikako mogli upasti u tu semu. Mislim godinama ste bili FK pa onda preko noci NK. Sto je biva nako hrvatsi. Vidim identitet vam je vrlo fluidan. Puno se tu luta. A sta misli da vi Dodiku zapravo objasnite da je Grbavca kad je bilo najteze bila na njihovoj strani. Da ne bi mirne reintegtacijei Dejtona jos bi vi bili tamo. Pa onda mozes pomenuti vase bivse velicine Starovlaha i Vlaskog cisto da Dodiku osvjezis pamcenje. Mozda se nekako podvucete pod tu definciju srpski. Jebiga kad ste samo tako mogli postat hrvatski klub pa nije valjada problem sad opet zasrljati u drugom pravcu.
Ovo tvoje na kraju Moj Grad Moj Zeljo je protiv svih pravila logike i semantike. Ispravna varijanta zvuci Moj klub Moje Zeljeznice.
MOJ GRAD MOJ KLUB
SARAJEVO SAMPION
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Opet si nervozan ili umoran od slavlja pa pucas po dva ista posta. Naravno da se sjecam hahahah pa nismo bez razloga ispali. Bilo smo kanta za nabijanje gol-razlikelugavina wrote:A sjecas li se ti Hrasno kad ste vi uopste nas dobili s mukom ili bez nje? Davno je to bilo. Ove sezone tolika je razlika u kvalitetu da su to bile rutinske pobjede. Mozda se to tebi cinilo uzbudljivo jer ljudski je da se nadas. Kad smo kod ovih velikih nakantavanja sjecas li se, posto se napisao da si stari frajer, deranja 5 0. To je bilo ono godine kad ste ispali, sedamdeset i neke. Ja se sjecam.hrasno38 wrote:ja se zaista ne sjecam kada ste vi pobjedili Zelju a da se ne pomucite. Znas ono par golova u mrezi i jebite se Manijaci. Toga dugo dugo nije bilo a obratno jeste dav puta po 3:0 glatko i na Grbavici i na Kosevu. Dakle vase pobjede nisu upitne ali su ostvarene uz dosta dosta muke kao i ova zadnja.lugavina wrote:Ja uopste ne kontam sta navijaci zelje rade na ovom topicu. Evo sad gledam posljednjih par strana i vidim da dok smo mi slavili oni su utekli u virtualni svijet jer realnost zajebana. Ipak umjesto prosipanja zuci i peglanja bilo bi im pametnije da raspravljaju kako sacuvati premierligaski status i sljedece godine. Ja i volio da ojacaju kako bi se morali pomuciti dok ih oderemo sto ove godine uopce nije bio slucaj.
NEK GA PUSE SITNE DUSE
MOJ GRAD MOJ KLUB
-
xon_sa
Bolje i to nego biti izgrebanih koljena od klecanja pred aktuelnim rezimimaZavatoni wrote:Pa nam jos svima podjelite one zeljeznicarske uniforme i da pocnemo vozove i tramvaje docekivati i ispracatixon_sa wrote:Mislim da mi imamo savrsen odgovor na taj njihov debilni slogan.
DRŽAVA ŽELJO!
-
realna utopija
pa ne bih ako će mi pomoć ko što su tebi pomoglixon_sa wrote:Ja ti platim lijecenje kod logopeda, moze?realna utopija wrote:kakva država, vi ste tvorevina, nelegalna, treba vas ukinutxon_sa wrote:Mislim da mi imamo savrsen odgovor na taj njihov debilni slogan.
DRŽAVA ŽELJO!![]()
TVOREVINA seljo![]()