p.s. jucer ti prolazim bas ispred zgrade oko 6 ali ni jedne mica-mace na pandzeru
Trovanje u pomodorinu ?
-
dizzy_devil
Mirci, pa ko bi rekao, rodila ga majka apetitli
p.s. jucer ti prolazim bas ispred zgrade oko 6 ali ni jedne mica-mace na pandzeru

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mice su u kuhinji na podu do 7, tad tamo dodje sunce, tek oko osam predju ovamo...vise se ni ventilatora ne boje...dizzy_devil wrote:Mirci, pa ko bi rekao, rodila ga majka apetitli![]()
![]()
p.s. jucer ti prolazim bas ispred zgrade oko 6 ali ni jedne mica-mace na pandzeru![]()
neko, kako je sapica?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ISKRENO DA KAZEM-JEBE MI SE ZA POMODORINO!zena21 wrote:@mircy, ne zachatavaj![]()
![]()
![]()
![]()
Lijepo je Bosanac neki dan napisao-srali mi ne srali-odoshe levati opet tamo jesti!
Stoga, tema svira penisu dzaba...
i da, kad je Huss u pitanju, sve je dozvoljeno
PS Sad sam jela prvi put u 5 dana, pileca salata iz Apetita...fali jos mrkva i malo vise kukurza i dostici ce pilecu salatu Europa sto je imala...
eto ti nesto na temu...
PPS I ti bi zachatavala da znas opasnog psa sto je sjebo sapicu...
wau opasan...
-
dizzy_devil
hihihi evo ja necu vise samo da odgovorim mirci, moram
sjb sapica je bila 8dana u zavoju ali od vrucine je i on nocas pop***** pricala sam bas jutros Bosancu sve je zavoje potrgao a kako mi jos ne smije koji dan vani evo ga tangeruza napokon LIBERO sape po kuci
hvalaaaa na pitanju prenosim pusicu tebi i za maje mace u njegovo ime koje on jaaaaaako puno voji
by the way one mace sto ih poubijase kod mene blizu su mu bili glavni jarancici iz garaze
evo ja necu vise chatare
evo ja necu vise chatare
-
miss_m
Dobre vam te provjerene informacije. Sta vam je ba ljudi, Pomodorina vise nikad nece biti, ne znam sta se vise oko toga ima pricat. Nit ima onog natpisa, a vrata stoje zamadaljena kao sto su bila i prije 2 mjeseca. Jasta ce on potrovat 700+ ljudi, i onda otvoriti nakon par mjeseci. Ljudi bi mu radnju sjbl skroz. Nego ce tamo, osvanuti nesto tipa ZARA, ONLY i sl. kao sto je stigao Tally Weijl na mjesto Impulsa. Kraj price.
- uvjek dobar gost
... Nije problem hoće li biti pomodorina....ili nekog drugog pomodorina, problem su sankcije za trovače... ja još nisam čuo da je bilo saslušanje il neko suđenje... vlasniku ili radnicima... a toliki ljudi se potrovaše...
U Belgiji da je neko otrovao 670. ovaca... mislim da bi bilo nekog saslušanja il neko suđenje....
U Belgiji da je neko otrovao 670. ovaca... mislim da bi bilo nekog saslušanja il neko suđenje....
-
miss_m
Znam da nije stvar u tome hoce li biti Pomodorina ili nece, to je samo bila reakcija na "provjerene informacije" nekih od forumasa. A to sto je vlasnik Pomodorina ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog objekta u kojem se potrovao jadni narod ostao ne kaznjen to je vise nego zabrinjavajuce. To znaci da nam je drzava trula do kosti, jer ako tako funkcionisu stvari kao sto je kontrola hrane i ugostiteljskih objekata koji prodaju hranu, onda kako da ocekujemo pravdu na nivoima gdje se krece mnogo mocniji ljudi.
- uvjek dobar gost
Šta ćeš kad je vlasnik istaknuti donator stranke za BiH...
Dnevno u Sarajevu prosijek trovanja je između 4 i 7 ljudi.... a inspekcije kao imaju malo uposlenih pa ne mogu obići mnogo obekata.... a toliko nezaposlenih ima...
Riba smrdi od glave......
Dnevno u Sarajevu prosijek trovanja je između 4 i 7 ljudi.... a inspekcije kao imaju malo uposlenih pa ne mogu obići mnogo obekata.... a toliko nezaposlenih ima...
Riba smrdi od glave......
- DaysleepeR
Nemoze niko covjeku zabraniti da ponovo otvori, pitanje je samo ko je dovoljno kockar da tamo ponovo jede...
-
melb26sa
Mozda i ne otvara Pomodorino ali se tamo definitivno nesto radi - prosla danas tom ulicom. Nema jos izvjesene nove "firme" ali cemo valjda uskoro vidjetiTGSTK wrote:pa mozda neotvara pomodorino, mozda ce da bude neka nova pekara
- chuchumbamayumbe
Najbolje bi bilo dati kinezima da otvore prodavnicu, voli to raja...
-
uvijek dobar post
za vasu informaciju, otvara se pizzerija.
zvat ce se primavera.
selver, vlasnik pomodorina, ce iznajmiti nekom drugom liku prostor.
on nije dobio dozvolu za kuhinju, tako da nece biti salatica, paste...
takodjer mislim da nece biti isti sendvici al pizzerija ide 100%.
informacije iz prve ruke.
zvat ce se primavera.
-
callmethebreeeze
mozda ce biti dzamija 
-
melb26sa
Ne kontam - ako nije dobio dozvolu za kuhinju kako moze otvoriti pizzeriju? Da li to znaci da pizzerija ne treba da ima mjesto za namirnice, frizider, dio za pranje posudja? Ili mu sve stoji onako na stolu - cese:se:po:glavi:nije:joj:jasnouvijek dobar post wrote:za vasu informaciju, otvara se pizzerija.
zvat ce se primavera.