Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja samo mogu da kazem kakav je Siba kao covjek. O tome nisam htio pisati jer sam mislio da to nema veze (i nema) sa cinjenicama. U sustini ne bih nista ni pisao da nisu poceli napadati Sibu kao covjeka. Ali eto da napisem nesto i o tome.
Ja ne poznajem ni jednu osobu koja zna Sibu licno, a koja ga ne voli. Uvijek pun duha i vrlo duhovit pa je uvijek veliko zadovoljstvo ga sresti. Posten, vrijedan, i da ne nabrajam dalje. Samo sve najbolje o Sibi mogu reci.
Jucer sam bas pricao sa jednim ratnim o ovome sto se Sibi desilo (on je jos u Armiji). Jedni nam je zakljucak bio (u stvari pitanje): Kud bas Sibi to da se desi, on to nikako nije zasluzio.
Hej ljudi, cini mi se da je neko spomenuo da ce oko 15.05.2007. biti emisija o Nesibu na Z.Forumu, ja sinoc slucajno prebacim bas zato sto mi je palo na pamet... Nije bila ta tema, pa me zanima da li neko zna kad ce biti, i hoce li uopste?
baby_angel wrote:Hej ljudi, cini mi se da je neko spomenuo da ce oko 15.05.2007. biti emisija o Nesibu na Z.Forumu, ja sinoc slucajno prebacim bas zato sto mi je palo na pamet... Nije bila ta tema, pa me zanima da li neko zna kad ce biti, i hoce li uopste?
aj ovo je uzas oj \Boze dragi.........e ne znate sta bi sve uradila samo da mogu.........
mrzim ovakve ljude oj.......
ma daj joj mrzim ovu zemlju u kojoj nema zakona nikakvih....... jadan cuko.
ne nema nikakvih informacija, nista novo..a ni on se ne javlja..valjda nece covjek da se previse eksponira radi procesa na sudu, ili ko ce ga znati zasto..moralo se malo spustiti lopta oko svega..ko zan zasto ali tako je..
kad bude novih informacija, bice ovdje UPDATE! To tada, svi smo na stand by
Meni ovaj blog izgleda ko zajebancija nekakva.Sta bi sa svom halabukom oko ubistva psa?To me interesuje a ne njegovi ratni i seksualni dozivljaji.
Toliko ruznih rijeci o Armiji BiH a na blogu stoji link i ni rijeci o tom psu.
Nigdje veze.