"Pa ja to ne nosim nikad ..."
"Potkošulje ne nose samo cure i pederi!"
Lik se u najmanju ruku sjebo
Moderator: anex
ejub wrote:Vidis kako se direktor brine za zdravlje svojih uposlenika
Haj nije lose 7 joja ,sa toplim ,kartom ,milja se nakupi.sarajka37 wrote:ejub wrote:Vidis kako se direktor brine za zdravlje svojih uposlenika
tu sam ja,ne brini se ejube),vidim minka zakazala pa se traze nove informacije.Bila sam u poslu nekom,a sto se tice giganta nista se ne mijenja ,sve staro,plate se ne mijenjaju inzinjeri zarade skromnih 700km i sretni su ,ma hajd ko im je kriv sto su isli na tehniku jel tako?nek sada uzivaju..onim pred penziju je bolje,paze se medjusobno i tako,sve staroo
to je pravi direktorHendrix wrote:Jaran mi je počeo radit u EI , ne znam koje odjeljenje , čini mi se Higra ako tako nešto postoji , i direktor ga pita zašto ne nosi potkošulju?
"Pa ja to ne nosim nikad ..."
"Potkošulje ne nose samo cure i pederi!"
![]()
Lik se u najmanju ruku sjebo
Ma šta naprica.Ja cuo minimalac vam 700 kmsarajka37 wrote:nerado se javljam ali samo da kazem kako se desila velika promjena ali ahaa malo sutra,konacno su dali sto mladi zasluzuju 700km za inzinjera,ee hvala im ....eto tolikoo od vlahovljaka od koga je i previshe je
vjerovao ili neee........tako jeejub wrote:Ma šta naprica.Ja cuo minimalac vam 700 kmsarajka37 wrote:nerado se javljam ali samo da kazem kako se desila velika promjena ali ahaa malo sutra,konacno su dali sto mladi zasluzuju 700km za inzinjera,ee hvala im ....eto tolikoo od vlahovljaka od koga je i previshe je
a bogati, u situaciji kada poslanici ove zemlje uzimaju regres u vrijednosti te dvije plate, sta ti mislis je li to dobro? pa covjece cistacica u fds ili telekomu ima vecu platu, je li to ok?ejub wrote:ibrik wrote:Nije minimalac 700KM, nego je minimalna plata za VSS negdje oko 703,00KM....
I sta je to sad po vasem misljenju -lose ilui dobro?
Javi mi kad bude konkurs u fds za higijenicarku da se javimjoint union wrote:a bogati, u situaciji kada poslanici ove zemlje uzimaju regres u vrijednosti te dvije plate, sta ti mislis je li to dobro? pa covjece cistacica u fds ili telekomu ima vecu platu, je li to ok?ejub wrote:ibrik wrote:Nije minimalac 700KM, nego je minimalna plata za VSS negdje oko 703,00KM....
brate, ako ti je stela neko od lokalnih mocnika i mafijasa, cim budes punoljetan ti se javi. ako nije, posao higijenicarke ostace ti samo pusta zelja!ejub wrote:Javi mi kad bude konkurs u fds za higijenicarku da se javim
joint union wrote:brate, ako ti je stela neko od lokalnih mocnika i mafijasa, cim budes punoljetan ti se javi. ako nije, posao higijenicarke ostace ti samo pusta zelja!ejub wrote:Javi mi kad bude konkurs u fds za higijenicarku da se javim
mislim da malo siris dezinformacije...joint union wrote:a bogati, u situaciji kada poslanici ove zemlje uzimaju regres u vrijednosti te dvije plate, sta ti mislis je li to dobro? pa covjece cistacica u fds ili telekomu ima vecu platu, je li to ok?ejub wrote:ibrik wrote:Nije minimalac 700KM, nego je minimalna plata za VSS negdje oko 703,00KM....
covjece, impresionirala me kolicina mudrosti sazeta u tako malo rijeci. kako vidim da ovaj "razgovor" ne vodi nicemu, ovim ga sa zadovoljstvom okoncavam. ostaj mi zdrav i imucan!ejub wrote:
Eto vidis ,samo treba da odlucis sta zelis
-Da imaš ili da znaš
joint union wrote:covjece, impresionirala me kolicina mudrosti sazeta u tako malo rijeci. kako vidim da ovaj "razgovor" ne vodi nicemu, ovim ga sa zadovoljstvom okoncavam. ostaj mi zdrav i imucan!ejub wrote:
Eto vidis ,samo treba da odlucis sta zelis
-Da imaš ili da znaš
Tvornica elektro opreme koju je Energoinvest osnovao u Mexiku.shana_majka (citat):
Nisam sve procitao tako da ne znam da li ste spomenuli.
Shta se desilo sa Energomex-om?
Ako neko ima informacije,hvala!
A šta je energomex?
Eto jos jedne pozitivne informacijeneki wrote:Tvornica elektro opreme koju je Energoinvest osnovao u Mexiku.shana_majka (citat):
Nisam sve procitao tako da ne znam da li ste spomenuli.
Shta se desilo sa Energomex-om?
Ako neko ima informacije,hvala!
A šta je energomex?
Koliko ja znam prije nekoliko godina Energoinvest je ponovo preuzeo kontrolu nad tom tvornicom. Kako sam cuo pozitivno posluju