Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aleko wrote:Samo vi tipkajte! Doris je sve ono što vi želite da bude. Ona je emancipirani multipraktik za 21-o st.
Koliko god se trudili; nećete umanjit njenu veličinu. Ona je, bila i ostala, DIVA!
Samo je pitanje vremena kada će ponovno zasjat u svoj svojoj punini.
Doris je jedna, jedina i neponovljiva! Možete nabrajat pjevačice u nedogled ali samo je JEDNA Doris.
--------------------------------------------------------
Srce vuče južnom karju - song by D. Dragović
e prijatelju. samo da te podrzim, vidim kolko je volis. dobra je ona stvarno, i to... nego, ne znam sta cemo to za ovo sto se u zadnje vrijeme desava... imam ja jednog prijatelja koji bi recimo nju mogao proguratu komunu... ma znas ono, malo da se odmori od svijeta i to... droga je zlo!!! ajd, cekam da mi se javis u vezi toga...
geronimo; zahvali frendu ali bolje da se on usredotoči na vlastito ozdravljenje, a ja mu preporučujem da dosadu ubije uz glezbene poslastice poštovane Doris.
Btw. Poruči mu da ćemo mu svi uputit pokoju pozitivnu misao tako da izgubi feeling da je napušten i sam.
Preporuka; neka posluša pjesmu: "Neću propast ja" u izvedbi naše Doris.
----------------------------------
Vrati se - song by Doris D.
Aleko wrote:geronimo; zahvali frendu ali bolje da se on usredotoči na vlastito ozdravljenje, a ja mu preporučujem da dosadu ubije uz glezbene poslastice poštovane Doris.
Btw. Poruči mu da ćemo mu svi uputit pokoju pozitivnu misao tako da izgubi feeling da je napušten i sam.
Aleko wrote:geronimo; zahvali frendu ali bolje da se on usredotoči na vlastito ozdravljenje, a ja mu preporučujem da dosadu ubije uz glezbene poslastice poštovane Doris.
gerila i geronimo; vi ste neki urbani gay dvojac, hm?
Drago mi je da Bosna barem po tom pitanju prati trendove.
Za par god.; ako se taj trend nastavi, postat će Bosna gay Meka i Medina i najpoželjnija takva destinacija u Svijetu.
Doris je IKONA, a sve ostale su ŠTRACE!
--------------------------------------------------------------
Tko će živjet za te mjesto mene - song by Doris D.
Last edited by Aleko on 16/03/2007 19:39, edited 3 times in total.
Aleko wrote:gerila i geronimo vi ste neki urbani gay dvojac, hm?
Doris je IKONA, a svi ostale su ŠTRACE!
Aleko wrote:gerila i geronimo vi ste neki urbani gay dvojac, hm?
aleko jebo doris, ti si ikona
Ja sam ti imun na ta vaša udvaranja! Ne privlače me muškići, a i nisam baš za grupno. Vašim žargonom; sorkać boysi ali nisam zainteresiran.
Radi guza k´o meduza! Trta me!
------------------------------------------
Šutim - song by Doris Dragović
Last edited by Aleko on 16/03/2007 19:46, edited 4 times in total.
Aleko wrote:gerila i geronimo; vi ste neki urbani gay dvojac, hm?
Za par god.; ako se taj trend nastavi, postat će Bosna gay Meka i Medina i najpoželjnija takva destinacija u Svijetu.
Sahu,idolu,boze moj daj jos koji post.Svaki dan mi uljepsas necim pametnim!!!
Šuti i pati u tom svom Smrdljivom gradu (ne mogu ga nać na karti pa me zanima di to dođe?) Jel´ u Bosni il´ Africi?
Ako si ti tako pametan; pitam se kakvi su ti sugrađani?
Ma vas je smrad dotuko pa jedino u čemu rasturate je SMRADOLUČENJE?
Jesam li u pavu!
-----------------------------------------
Moram - song by Doris Dragović
E imam osjecaj da cu se zaliti moderatoru za vrijedjanje na vjerskoj osnovi ... i da samo znas da mi na svojim islamic gay seansama... slusamo doris ...
toliko si zagorio ne može te očistit ni mr.muscolo
Šuti i pati u tom svom Smrdljivom gradu (ne mogu ga nać na karti pa me zanima di to dođe?) Jel´ u Bosni il´ Africi?
Ako si ti tako pametan; pitam se kakvi su ti sugrađani?
Ma vas je smrad dotuko pa jedino u čemu rasturate je SMRADOLUČENJE?
Jesam li u pavu!
-----------------------------------------
Moram - song by Doris Dragović
U pavu si 1000% Imas li bolji nacin nego skupljat postove u ovako pateticnoj temi!
smrdljivi grad zatvara podrume
smrdljivi grad zatvara ulice
smrdljivi grad je zadovoljan sobom
strukture ga dobro furaju
grila; očito sam te pogodio u bolnu točku kad me imaš potrebu tužit moderataru.
Ma uvijek sam ja govorio da su 2 najjača svjetska lobija: židovski (Masonski) i taj vaš pederiski! Izgleda da se i ovdje potvrđuje to pravilo.
Budi tužibaba jer mi jedino na takav način i možeš kontrirat ali neće mene suspendirat.
BTW. Nemoj mi imputirat nešto što nisam reko jer ovdje nema vrjeđanja po nac., vjerskoj i inim osovama. Govorimo o gl., a ona je univerzalna kategorija.
E da! Ako upali ovo tvoje tužakanje onda fakat moram konstatrat kako je pederizam u BiH postao epidemija u rangu sa ptičijom gripom.
-------------------------------------------
Šakom o stol - song by Doris D.
Edit; AfromMan; patetika? Ne! Nije tu riječ o patetici nego o realnoj istini i surovim činjenicama!
Last edited by Aleko on 19/03/2007 02:23, edited 1 time in total.
Aleko wrote:grila; očito sam te pogodio u bolnu točku kad me imaš potrebu tužit moderataru.
Ma uvijek sam ja govorio da su 2 najjača svjetska lobija: židovski (Masoniski) i taj vaš pederiski! Izgleda da se i ovdje potvrđuje to pravilo.
Budi tužibaba jer mi jedino na takav način i možeš kontrirat ali neće mene suspendirat.
BTW. Nemoj mi imputirat nešto što nisam reko jer ovdje nema vrjeđanja po nac., vjerskoj i inim osovama. Govorimo o gl., a ona je univerzalna kategorija.
E da! Ako upali ovo tvoje tužakanje onda fakat moram konstatrat kako je pederizam u BiH postao epidemija u rangu sa ptičijom gripom.
-------------------------------------------
Šakom o stol - song by Doris D.
Edit; AfromMan; patetika? Ne! Nije tu riječ o patetici nego o realnoj istini i surovim činjenicama!
aaa vidim da nisi lud vec se samo pravis ...ccc .... sram te bilo.... pominjanje Meke i Medine u tom kontextu nije nimalo uputno buduci da se nalazis na forumu koji se nalazi u gradu kojeg ne mozes naci na mapi cisto sumnjam da si toliko neinformisan ... stoga svoje predpostavke o necijoj sexualnoj orijentaciji u obliku vrijedjanja mozes ostaviti na mediteranu a ovdje se ponasaj fino ili ima da zovem serijatsku cyber policiju .... kontas obri moj pobro ...
A zasto si ti, svega ti, dosao nas daviti sa tom svojom Doris? Vrijedjas, iako ti to ne vidis. Ali ti ne vidis dalje od IKONE Doris, tako da... Otvori oci. Doris je imala svoje zlatno vrijeme, sada tone u zaborav. Istina boli, sagledaj je iz vise perspektiva
amalka wrote:A zasto si ti, svega ti, dosao nas daviti sa tom svojom Doris? Vrijedjas, iako ti to ne vidis. Ali ti ne vidis dalje od IKONE Doris, tako da... Otvori oci. Doris je imala svoje zlatno vrijeme, sada tone u zaborav. Istina boli, sagledaj je iz vise perspektiva
Peace, love and understanding
Bokte ako Doris tone u zaborav; šta su onda Tereza Kesovija, Gabi Novak, Beba Selimović, Hanka Paldum, Radojka Šverko, Meri Cetinić... Fosilna goriva, davnih dana potonule lađe ili ostaci ostataka?
Što se tiče Doris; njeno pravo vrijeme tek je počelo. Ima ona još puno toga za otpjevat i ispričat kroz svoje pjesme. Bez brige!
Slavuj s Mediterana ne tone tako lako u zaborav!
E da! Ko tebe davi i pili? Zar te netko tjera da klikaš na ovaj topic?
Ma znaš šta?! Bolje bi bilo da očitaš bukvicu Cecinim poklonicima, a nas Dorisoljupce ostavi na miru! Jasno?
BTW. Meni Ceca izgleda ko vještica i nema te operacije koja nju može pretvorit u ljepoticu. Cece = silkonska bomba. Ok! Ima par dobrih pjesama i to je sve. Pusti me da, kako L. Nižetić kaže; slobodno dišem.
------------------------------------------------
At this point I have a request. If any of you in any way hate homosexuals, people of different color, or women, please do this one favor for me - leave me the f**k alone!!! I don''t care if you like me, I hate you!!!
amalka wrote:A zasto si ti, svega ti, dosao nas daviti sa tom svojom Doris? Vrijedjas, iako ti to ne vidis. Ali ti ne vidis dalje od IKONE Doris, tako da... Otvori oci. Doris je imala svoje zlatno vrijeme, sada tone u zaborav. Istina boli, sagledaj je iz vise perspektiva
Peace, love and understanding
Bokte ako Doris tone u zaborav; šta su onda Tereza Kesovija, Gabi Novak, Beba Selimović, Hanka Paldum, Radojka Šverko, Meri Cetinić... Fosilna goriva, davnih dana potonule lađe ili ostaci ostataka?
Što se tiče Doris; njeno pravo vrijeme tek je počelo. Ima ona još puno toga za otpjevat i ispričat kroz svoje pjesme. Bez brige!
Slavuj s Mediterana ne tone tako lako u zaborav!
E da! Ko tebe davi i pili? Zar te netko tjera da klikaš na ovaj topic?
Ma znaš šta?! Bolje bi bilo da očitaš bukvicu Cecinim poklonicima, a nas Dorisoljupce ostavi na miru! Jasno?
BTW. Meni Ceca izgleda ko vještica i nema te operacije koja nju može pretvorit u ljepoticu. Cece = silkonska bomba. Ok! Ima par dobrih pjesama i to je sve. Pusti me da, kako L. Nižetić kaže; slobodno dišem.
------------------------------------------------
At this point I have a request. If any of you in any way hate homosexuals, people of different color, or women, please do this one favor for me - leave me the f**k alone!!! I don''t care if you like me, I hate you!!!
Prvo, ne deri se na mene. Drugo, klikam gdje hocu, i pishem gdje hocu, dok moderatori ne kazu drugacije. I ko je spomenuo Cecu? Jeb'o ti Cecu, ja nisam njen poklonik, zato back off! Interesantno mi je samo koliko se ti bezze zamaras i trosis svoje zivce zbog jedne Doris. Imas li ti svoj zivot?
amalka wrote:I, da! Ide petak, idi s njim, tj. prosao je, a ti jos nisi!
Evo vidiš da ti Doris nije mrska čim znaš njene pjesme.
Znači je!
Anyway; dušica draga ja ni nebum tak skoro prošel jer sam k´o parazit. Kad se udomaćim; grebem, grizem, rasturam.
Bez brige! Nemoj se uzrujavat za džaba jer Doris će nas još duuuuuuuuuuuugo uveseljavat sa novim pjesmama.
Baš kako i sama kaže:"...zaboravit ćemo brige dnevene i pokoju sjedu jer 20 novih sad je na redu..." Cmok!
-----------------------------
Lice - song by Doris D.
Last edited by Aleko on 17/03/2007 17:14, edited 2 times in total.
Naivno sam mislio da znam komunicirati s ljudima preko commentara. Međutim, netko ne čita postove, ne čita commentare!
Možda ja ne znam komunicirati, možda je u meni komunikacija kriva.
Znam da komunikacija nije jednostavna. Znam da ona može biti susret dvaju različitih svjetova. Neki puta ne možemo izbjeći složenost parametara komunikacijske razmjene misli. Imam svoju varijantu pisanja, bacanja misli, ne ulazim u tuđe varijante pisanja.
Nekome tko dođe kao gost ovdje i pogleda i ode, ne mogu ništa zamjeriti, pogledao je i otišao. Još manje zamjeram onima koji ostave konstruktivan komentar.
Nego; zamjeram onima koji dođu, a ni ne pogledaju, ali valjda neka čangrizavost, zajedljivost njih samih tjera da ostave svoje ružne komentare i još su pri tom veliki stručnjaci za neke dijagnoze, kritike i tuđa zanimanja.
Neka ostanu u svom zatvorenom umu, ali mene neka zaobilaze, sa svim svojim jalnim mišljenjima, jer ih ne pitam niti ih tražim od njih.
Pun mi je kufer proizvoljnih mišljenja i zaključaka.
90% vas nije iskreno prema sebi, a kamoli prema drugima!
------------------------------------------------------
Vrijeme praštanja - song by Doris Dragović
amalka wrote:I, da! Ide petak, idi s njim, tj. prosao je, a ti jos nisi!
Evo vidiš da ti Doris nije mrska čim znaš njene pjesme.
Znači je!
Anyway; dušica draga ja ni nebum tak skoro prošel jer sam k´o parazit. Kad se udomaćim; grebem, grizem, rasturam.
Bez brige! Nemoj se uzrujavat za džaba jer Doris će nas još duuuuuuuuuuuugo uveseljavat sa novim pjesmama.
Baš kako i sama kaže:"...zaboravit ćemo brige dnevene i pokoju sjedu jer 20 novih sad je na redu..." Cmok!
-----------------------------
Lice - song by Doris D.