AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kukuruz_Barbe-q
najbolji je old traford, pola metra iza linije betonski kanal 
-
Kukuruz_Barbe-q
weine , istina, al sta im kaka pocini, sudarise se
al dida, prvo 1 gol , a onda onaj drugi kad nije cuvao ugao .
al dida, prvo 1 gol , a onda onaj drugi kad nije cuvao ugao .
- Better Man
I bez njih će Manchester da se prošeta na San Siru!Neelix wrote:Ferdinand i Vidic nece igrat ni na San Sirua ni Evra
Manchester England England
Across the Atlantic Sea...
- Neelix
zelje su jedno, a realnost sasvim drugo. 3-2 u gostima izgubit je dobar rezultat. jos da nemamo debila na golu i pobijedili biBetter Man wrote:I bez njih će Manchester da se prošeta na San Siru!Neelix wrote:Ferdinand i Vidic nece igrat ni na San Sirua ni Evra
-
Borej
ej da kod manchestera nije povrijedjena citava zadnja linija.....sumnjam da bi se kako onako zajebavo.....Neelix wrote:zelje su jedno, a realnost sasvim drugo. 3-2 u gostima izgubit je dobar rezultat. jos da nemamo debila na golu i pobijedili biBetter Man wrote:I bez njih će Manchester da se prošeta na San Siru!Neelix wrote:Ferdinand i Vidic nece igrat ni na San Sirua ni Evra
a zar oporavljeni dida nije bio pojacanje.....
- van Basten
Sjajna utakmica... očekivano izvrsna izvedba Manchestera, a i Milan je fino iskoristio krpljenje zadnje linije Man utd-a i genijalnost Kake pa je zadržao aktivan rezultat i još 8 dana nade da mogu u finale. Iako naravno tamo ide Mancester
- Sir Charles
forza milan wrote:pa zaustavit ce ga isti oni koji su zaustavili prosle godine ronaldinhaSir Charles wrote:Ni sam ne znam koji od ova dva kluba mi je mrzi, ali stvarno bih volio vidjeti ko ce to iz Milana zaustaviti Ronalda
isto se pricali prosle godine, razvalit ce barca milan, sta ce costacurta ronaldinhu i slicne trice i kucine pa se barca provuce kroz iglene usi
Dobro su ga zaustavili, nemam rijeci
-
noviprimitivac
sjajna fudbalska predstava
!!!
Manch.U se mangupski vratio u utakmicu i dokazao da je veliki klub i da imaju velikog trenera.čestitam svakako jedino što će neko morati ispasti a ipak će to biti Englezi jer AC Milan bolja i veća ekipa naravno
šta reći?!Milan je imao dobivenu utakmicu,izgledao sigurnije na terenu osobito u prvo poluvremenu kada su poslije hladnog tuša trebali zabiti još jedan i završiti posao oni su nakon izlaska Maldinija i Gatussa(ne znam razlog zbog čega su zamjenjeni) izgubili sigurnost nazad i čvrstinu na sredini koju su imali u prvom poluvremenu(što je uvijek i imaju).treba napomenuti da je AC Milan igrao čitavu utakmicu sa 10 igrača jer Giraldino
jedna velika 0,stvarno momak ne zna ni smetati kada Kaka ili Seedorf krenu i kad se tu doda već zadnje dvije godine nesigurni Dida onda je možda i dobro se završilo.
sve u svemu odlična tekma,AC Milan ima povoljan rezultat a što će naravno i iskoristiti u drugoj utakmici i čekati osvetu Liverpoolu
FORZA MILAN
Manch.U se mangupski vratio u utakmicu i dokazao da je veliki klub i da imaju velikog trenera.čestitam svakako jedino što će neko morati ispasti a ipak će to biti Englezi jer AC Milan bolja i veća ekipa naravno
šta reći?!Milan je imao dobivenu utakmicu,izgledao sigurnije na terenu osobito u prvo poluvremenu kada su poslije hladnog tuša trebali zabiti još jedan i završiti posao oni su nakon izlaska Maldinija i Gatussa(ne znam razlog zbog čega su zamjenjeni) izgubili sigurnost nazad i čvrstinu na sredini koju su imali u prvom poluvremenu(što je uvijek i imaju).treba napomenuti da je AC Milan igrao čitavu utakmicu sa 10 igrača jer Giraldino
sve u svemu odlična tekma,AC Milan ima povoljan rezultat a što će naravno i iskoristiti u drugoj utakmici i čekati osvetu Liverpoolu
FORZA MILAN
- BHG
pa nece protiv zepca igrat...nece se ni man united tek tako lako pustiti...noviprimitivac wrote:
FORZA MILAN
united u finalu....
-
vryzas
stvarno dobra tekma(samo da nije bilo bahenoviprimitivac wrote:sjajna fudbalska predstava!!!
Manch.U se mangupski vratio u utakmicu i dokazao da je veliki klub i da imaju velikog trenera.čestitam svakako jedino što će neko morati ispasti a ipak će to biti Englezi jer AC Milan bolja i veća ekipa naravno![]()
šta reći?!Milan je imao dobivenu utakmicu,izgledao sigurnije na terenu osobito u prvo poluvremenu kada su poslije hladnog tuša trebali zabiti još jedan i završiti posao oni su nakon izlaska Maldinija i Gatussa(ne znam razlog zbog čega su zamjenjeni) izgubili sigurnost nazad i čvrstinu na sredini koju su imali u prvom poluvremenu(što je uvijek i imaju).treba napomenuti da je AC Milan igrao čitavu utakmicu sa 10 igrača jer Giraldinojedna velika 0,stvarno momak ne zna ni smetati kada Kaka ili Seedorf krenu i kad se tu doda već zadnje dvije godine nesigurni Dida onda je možda i dobro se završilo.
FORZA MILAN
Kaka je trenutno najbolji igrac na svijetu i jedini koji moze popuniti prazninu nastalu odlaskom najveceg Zizoua
Milan-Chelsea finale
José Mário dos Santos Mourinho Félix uzima finale naravno
- dark side of the moon
tacno je Kaka igrac iz "knjiga"....ovi sminkeri mu nisu do koljena 
-
prleitihi
eeeeee kad sam ja govorio da je kaka najbolji na svijetu..
..pa šta čovjek radi..gurnu je glavom..oni levati se sudariše..(haman k'o mrski bešlija na koševu..
)..ali anćeloti je seronja..đilardinjo nije lopte primio kako treba..o pucanju prema golu da i ne govorim..treb'o ga je na poluvremenu zamijeniti..i brochi..
ja sam vidio da će mu onaj posljednji pas pročitati..koji je to kloc..čeka da mu igrač priđe pa tek onda daje loptu..uglavnom..milan je igrao dobro..ali da nije mađioničara kake ta igra bi bila uzalud..jer očekivati da đilardinjo ili inzagi daju gol..je isto k'o i da očekuješ od avaza da napiše afirmativan tekst o lagumdžiji..
milan bolji u prvom poluvremenu..englezi u drugom..(anćelotijeva taktika..
)..ronaldo da ima kakinu glavu..bio bi daleko najbolji igrač na dunjaluku..momak ima odlične predispozicije..ali je glup do jaja..(glup..sebičan..isto ti je to..)..ostaje da vidimo drugo poluvrijeme na san siru..milan je propustio veliku priliku..sada imaju imperativ pobjede..a to zna biti zajebano..
jesam li rekao da je kaka najbolji na svijetu?!

jesam li rekao da je kaka najbolji na svijetu?!