Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
POCA wrote:šega su ispale oči,nos ,mada za početnika nije loše ...i što baš ovo nađe crtat majke ti ,šta znam onako lijepo je al nešto mi se ovaj čikac ne sviđa,kvari mi komplet dojam
Šega je ovo sve naravno,jer je ulje na staklu,a kao sto veliš početnik pa je zajebanije još.Evo sad sam baš našo na netu jednu sliku da vidiš o čemu se radi.Nije ovaj čiko baš bez veze.U njegovoj glavi je muzej od 2000 kvadratnih metara.I ovaj motiv slikaju veliki svjetski slikari sa istim ciljem kao i ja.A to je da im sliku otkupi Swarowski,ja kad bi dobio 500€ bio bih prezadovoljan.pozzz
ma znam da nije bez'e,kad sam kod tebe to ugledala namah sam našla o čemu se radi,kristali itd,kolko god da vrijedi i kolko god bilo unutra vrijedno i lijepo sve svejedno mi se ovaj vanjski izgled ne sviđa ...mogli su nešta ljepše oku metnut,al haj o ukusima se valjda ne raspravlja i čak mi djeluje strašan ovaj čikica
@POCA evo me opet,Ti i ja smo dezurni izgleda ovdje ..Ma u pravu si ti kad kazes da je strasno,unutra jeste fakat vrijedno ne procijenljivo,ali sto ti velis sablasno strasno..i fino kombinovano surround zvukovi voda ispod staklene povrsine ,ma ludnica nema sta.Al hej ko ih sljivi nemamo mi od tog nista.Nego evo jos jedna staklena za danas pa malo pauze par dana. STRAH ulje na staklu (66 x 47cm)
unasound wrote:@POCA evo me opet,Ti i ja smo dezurni izgleda ovdje ..Ma u pravu si ti kad kazes da je strasno,unutra jeste fakat vrijedno ne procijenljivo,ali sto ti velis sablasno strasno..i fino kombinovano surround zvukovi voda ispod staklene povrsine ,ma ludnica nema sta.Al hej ko ih sljivi nemamo mi od tog nista.Nego evo jos jedna staklena za danas pa malo pauze par dana. STRAH ulje na staklu (66 x 47cm)
fala @Sentinel ..@POCA to ja hcu tebe da natjeram da se malo aktiviras ,a ne godisnje jadna linijai onda ...mene zovu antena primam sve signale brzo i odmah ih realizujem na neki svoj nacin.pozzz Vama
POCA wrote:a jesi ti vrijedan,svaka čast unasound,da mi je makar trunčicu se ugledat na tebe,đe bi mi kraj bio ...ja ovako 2 crte povučem godišnje,uh da me čuje usablues ..njega kritikujem a gora 10 puta
samo dvije..kako bi tek crtala da koju vise liniju povuces..kad sa dvije pravis super crteze ...gora si od mene..ja 5 linija povucem..godisnje
fala puno,a eto malo se zanio ovih dana,moram pauzirati ,slikam ne bitne stvari treba odmora
Sta mai kod tebe inace jesi dobar..
Hvala, Nije lose.. ide nekako nemoj odmorat..nego probaj neku drugu mediju umjetnosti..ili drugi neki umjetnicki pravac....probaj portret, pejsaz...ulicu neku u tvom gradu u pastelu..boje koristis pravo dobro...probaj ako imas vremena..a imas ga kao sto vidim..(ja ga nemam) ... pozdrav zemljak
pokusat cu nesto UsaBlues,,mada sam od jedne prijateljice dobio nekoliko mailova da prebrzo radim i da mi odmah tu fali jacine u bojama i neki stvari koje prouzrokuje brzina s kojom radim.Moram je poslusati pod hitno jer je dobar slikar i iskusan kriticar.Cijenim i to sto imam nju za prijatelja.Pocecu sad laksim tempom da vidim razliku.Nikad se nisam vracao na sliku da je popravim ,ali nisam ni mario za to dok mi ona nije to napomenula.Pozzz i tebi velik USAblues.
@USAblues ..cestitam,bas me je odusevila ova slika,steta sto si je slabo fotografiso moras to fino bez blica i preko dana da uradis.Mada sam je malo izostrio radi sebe da malo uzivam u detaljima ..fakat je dobra nema sta isplatilo se cekati da je vidim kad je zavrsena.Evo postavicu je opet malo osvijetljenu.Ako uradis bolji snimak kasnije ubaci je ponovo..Pozzz HHH