Herbalife?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Za one koji zele da znaju prava istina o osnivacu Herbalife-a, clanak veoma uglednih novina - Los Angeles Timesa.

Death and Denial at Herbalife
The Untold Story of Mark Hughes' public image, Secret Vice and Tragic klix

Los Angeles Times/February 18, 2001
By Matthew Heller

http://www.rickross.com/reference/herba ... life9.html
estetski hirurg

Post by estetski hirurg »

ja sam cuo
da je od mog amidze u australiji, pa od njegove komsinice koja cuva dijete od njegove prijateljice i njena mama je rekla da je BMW sranje od auta
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

estetski hirurg wrote:ja sam cuo
da je od mog amidze u australiji, pa od njegove komsinice koja cuva dijete od njegove prijateljice i njena mama je rekla da je BMW sranje od auta
ja ti argumenta covjece!
estetski hirurg

nisam vidio da je ono potpisao neki doktor nego novinar
i ti svemu vjerujes
shin

Post by shin »

Zovite Zumketa da ga posalje igrat klisa.
Last edited by shin on 25/01/2007 10:20, edited 1 time in total.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

estetski hirurg wrote:ah da
de mi posalji ko je napravio autopsiju majke ti
Los Angeles County Coroner, Case No. 2000-03682
estetski hirurg

isti je kao tvoj
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Suppress Your Appetite For Herbalife

Always a curious company, Herbalife just gets curiouser. The direct-sales marketer of dietary supplements grew like crazy from its founding in 1980 by high school dropout Mark Hughes. Today its Web site still features paeans to Hughes, plus a gallery of his photos. Yet it avoids mentioning the fact that he is long dead.

Strange, unless you sell such items as Relax Now, a jujube, ashwagandha, and passion flower combo that Herbalife says eases anxiety and stress. Especially strange since Hughes died at 44 in May, 2000, after a four-day alcoholic binge. The coroner found the booze didn't mix well with Doxepin, a prescription antidepressant Hughes had been taking. Nor did Hughes' death fit with the healthful image he nurtured as Herbalife's salesman-in-chief. When I asked why Herbalife's site features Hughes yet makes no mention of his passing, a spokeswoman told me the company is staying quiet while regulators review its plan for an initial public offering of stock. Its prospectus does note Hughes' death, but skips over how he died.

To push its products, Herbalife counts on an army of some one million independent distributors in 59 countries. These are the people that Hughes, with a rags-to-riches story of launching Herbalife from his car's trunk, proved so talented at firing up. But it's hardly steadily remunerative work, as the churn in Herbalife's ranks attests. At the last annual count, nearly 100% of distributors below the level of supervisor had turned over, as did 71% of the 191,000 supervisors.

Herbalife is daring to go public at an equity value of more than $1 billion. That, plus its debt, would give the company a total buyout value near $1.3 billion, or one times 2004 sales. In 2002, Whitney and Golden Gate paid $652 million, or 0.6 times sales. I wonder what investors would pay if Herbalife's prospectus came with a copy of Hughes's autopsy report (Los Angeles County Coroner, Case No. 2000-03682).
estetski hirurg

hej odoh ja pojesti
ili kako neki kazu da LOKNEM svoj obrok
ipak su pametnije stvari u zivotu
latinalover

Post by latinalover »

DaysleepeR wrote:Image

Ali zasto govorite o poslu i profitu, meni treba cudotvorno zdravlje!!!
:D

ma sta ces...moraju i na tebi zaraditi.....nije im dovoljno neka hiljada ljudi....koji mjesecno po 200KM moraju dati...

i kako se samo izdaju....sire misiju zdravlja......a obecavaju kuce iz snova...

manite se materijalizma...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Evo ti "nail in the coffin" za Herbalife.

Ako neznas engleski prevescu ti:
Autopsy complete on Herbalife Founder, Mark Hughes

Mark Hughes, founder of Herbalife, died in his Malibu, CA home on Sunday, May 21, 2000. Now the coroner's report is in: Hughes died of a combination of alcohol and a prescription antidepressant, Doxepin, he was taking as a sleeping aid. Herbalife produces its own "natural" sleep aid.
Covjek je umro od predoziranja Doxephinom koji olaksava spavanje.

Problem je samo sto Herbalife ima vlasitit proizovod koji to radi.

Nema dalje.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

estetski hirurg wrote:nisam vidio da je ono potpisao neki doktor nego novinar
i ti svemu vjerujes
Ma ja, novinar L.A. Timesa.
Oni su poznati kako pisu neprovjerene informacije.
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

estetski hirurg wrote:hej odoh ja pojesti
ili kako neki kazu da LOKNEM svoj obrok
ipak su pametnije stvari u zivotu
ma samo ti hajde lokni to, aja odo fino da pokusam corbu, onda picu pa onda fino kadayif sa sirom! njami! :-)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

A evo i CNN, isto jedan nepouzdan medij.
LOS ANGELES (CNN) -- Mark Hughes, the founder of Herbalife International, one of the world's leading distributors of herbal products, died of an accidental overdose after mixing alcohol with a "toxic level" of antidepressants, authorities said Friday.

Scott Carrier, of the Los Angeles County Coroner's Office, said final autopsy results found that Hughes, 44, had high levels of both alcohol and an antidepressant in his blood.
http://edition.cnn.com/2000/US/06/17/hughes.death/
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Mark Hughes, Herbalife's Founder, Dead at Age 44
Stephen Barrett

In May 2002, Herbalife founder, chairman, and chief executive officer Mark Reynold Hughes, was found dead at his $27 million oceanfront mansion in Malibu, California. In a series of articles about the death, David Evans (Bloomberg News) reported:

* Hughes died after a 4-day drinking binge, apparently from an overdose of alcohol and the antidepressant drug doxepin.
* His blood alcohol level was 0.21% (more than double the "drunk driving" level).
* He was being treated by a psychiatrist for a drinking problem.
* Hughes said many times that he had been inspired to start his company after his mother (Jo Ann Hartman) died from taking diet pills. However, Hartman's autopsy found that she died of an overdose of Darvon, a narcotic painkiller. At the time of her death she was 5-foot-6-inches tall but weighed only 105 pounds.
http://www.mlmwatch.org/04C/Herbalife/herbalife05.html

Majka mu je u vrijeme smrti bila teska 47 kila.

Cudno kad zvanicna prica ide kako mu je majka umrla od tableta za gubljenje tezine jer se borila sa viskom kilograma.
Plus nije ni umrla od tih tableta nego od antidepresiva.

Kompanija pociva na lazima.
Ja to nebi pio.
latinalover

Post by latinalover »

glupo je sto budale rade vaj posao....

zao i je onih pravih, profesionalnih prodavaca, koji rade....oni ce propasti zbog "jehovinih svjedoka"......
Last edited by latinalover on 25/01/2007 10:42, edited 1 time in total.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Covjece ima ovog materijala o Herbalife-u to nije normalno.

Treba napravit backup ove teme, za svaki slucaj.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Evo htio si izvjestaj sa autopsije, izvoli:

Image

Image

Image
latinalover

Post by latinalover »

DaysleepeR wrote:Covjece ima ovog materijala o Herbalife-u to nije normalno.

mislis materijala koji kompromituje herbalife?
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

latinalover wrote:
DaysleepeR wrote:Covjece ima ovog materijala o Herbalife-u to nije normalno.

mislis materijala koji kompromituje herbalife?
Da da
latinalover

Post by latinalover »

vjerujem

a herbalife ima i prebvise medijske paznje....previse su javno sa tim otisli........

ima dosta firmi koje, imaju siri asortiman proizvoda od HL-a ..i kvalitetniji takodjer...a da se za njih ne zna uopste.....

Hughes je uzimao tablete koje su mu pomagale da zaspi...

a kao sto ti rece gore HL ima iste takve tablete... i sto ce hughesu droga alkohol i antidepresivi....kad je promovisao zdrav nacin zivota.....a tamo u asortimanu HL-a ima proizvoda koji su "stress managment"..............ako ima toga sto nije to koristio da mu bude bolje....

i to povlaci jedno pitanje:

koliko su zaista dobri ti proizvodi koji pomazu kod stresa i slicnih stanja a proizvodi ih HL?

mozda je Huhges sam primjer koliko pomazu
shin

Post by shin »

:lol: Al cu rodjaka poklopit sa ovim glavnim dogmašem sto se rokno tabletama :lol:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

latinalover wrote:vjerujem

a herbalife ima i prebvise medijske paznje....previse su javno sa tim otisli........

ima dosta firmi koje, imaju siri asortiman proizvoda od HL-a ..i kvalitetniji takodjer...a da se za njih ne zna uopste.....

a kao sto ti rece gore HL ima iste takve tablete... i sto ce hughesu droga alkohol i antidepresivi....kad je promovisao zdrav nacin zivota.....a tamo u asortimanu HL-a ima proizvoda koji su "stress managment"..............ako ima toga sto nije to koristio da mu bude bolje....

koliko su zaista dobri ti proizvodi koji pomazu kod stresa i slicnih stanja a proizvodi ih HL?

Tacno

Takodje na vrhu druge stranice izvjestaja sa autopsije stoji lista lijekova koje je uzimao, pa uzmedju ostalog patio od Astme i uzimao dva razlicita inhalatora (zar to HL ne lijeci?), takodje je uzimao prevacid da ublazi stomacne probleme (stomacni problemi i HL zar je to moguce?)

Image
Last edited by DaysleepeR on 25/01/2007 12:27, edited 2 times in total.
shin

Post by shin »

Gdje su klonovi, mora da dogovaraju taktiku u štabu?
latinalover

Post by latinalover »

DaysleepeR wrote:
latinalover wrote:vjerujem

Tacno

Takodje na vrhu druge stranice izvjestaja sa autopsije stoji lista lijekova koje je uzimao, pa uzmedju ostalog patio od Astme i uzimao dva razlicita inhalatora (zar to HL ne lijeci?), takodje je uzimao prevacid da ublazi stomacne probleme (stomacni problemi i HL zar je to moguce?)

Image

eh drug,

ova dva posta su jak udarac ...jos samo ZLATIBORKA da pecat stavi
:lol: :lol:

ali da se razumijemo ,ponavljam nemam nista protiv proizvoda( iako su gornje cinjenice jako bitne)...ima dosta ljudi kojima su proizvodi pomogli....i sam nekad namjeravam da budem korisnik....otom potom
Locked