Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tri kite sedmicno, nije mogo ni u odjavi ove da kaze, pa barem potencijalne prijenose u narednim danima. ma ne, ljudi u mislima vec razbacili prvomajski rostilj....
Budući da i za play-off imaju ograničeni broj tekmi, ja mislim da oni tih 3 tekme po sedmici čuvaju za finalnu seriju, kako bi možda mogli prenositi sve tekme finala... al jedna tekma play-off nije dovoljno, no kaj se može
Nisam nešto lud za NBA-om, ali bravo za Golden State (moj najdraži tim). 10 godina čekam da uđu u play off i evo napokon. i odma zguziše ove kako mi se čini prve favorite NBA. Idemo Warriorsi.
P.S. Možda se zbog njih ponovo uključim u aktivnije praćenje NBA.
cyprus wrote:Nisam nešto lud za NBA-om, ali bravo za Golden State (moj najdraži tim). 10 godina čekam da uđu u play off i evo napokon. i odma zguziše ove kako mi se čini prve favorite NBA. Idemo Warriorsi.
P.S. Možda se zbog njih ponovo uključim u aktivnije praćenje NBA.
Ovo je najbolja generacija od Warriors-a još od one kad su u njoj igrali mladi Tim Hardaway, Chris Webber, Lattrell Spreewel, Chris Mullin... Da su ostali zajedno, možda bi i dogurali do titule, ali hebi ga, Spreewel davio trenera, Webber otišao za parama i kraj priče;))
I još da dodam, statistika Jason Kidd-a u Play off-u: PPG
13.2
RPG
10.40
APG
12.8
Zar nisu u stanju povecati broj utakmica na TV-u? Barem da puste jos jednu subotom i eventualno jednu sredinom sedmice. Ako su voditelji umorni, mozemo mi i bez njih slusati i gledati americke komentatore.
karanana wrote:Zar nisu u stanju povecati broj utakmica na TV-u? Barem da puste jos jednu subotom i eventualno jednu sredinom sedmice. Ako su voditelji umorni, mozemo mi i bez njih slusati i gledati americke komentatore.
Ovako bi bilo najbolje, svaka cast za prijedlog. Ako neko ima kakve veze u OBN-u nek progura ovaj nacin prijenosa bila bi ljepota.
svaka cat *ratnicima*(sta cu, kad znam engleski ),dirk je dokazao da nije lider,a volim sto su ispali zbog njihovog predsjednika-rednecka ..glupan pustio nasha a moze srat ko morić-mourinho ...mogu sad pod ruku
Pa skontaj ti da je Nash u tom trenutku bio nenormalno zagrijan, puls vjerovatno preko 120 i to je samo šikljalo iz njega kolika god da je posjekotina bila.
Opet, razočarali su me oni doktori, bila su 2 timeouta + još nešto vremena i opet nisu uspjeli zaustaviti krvarenje, tek nekad tamo pred kraj kad više nije bilo bitno. Trebao im je kakav medicinar koji je radio sa bokserima, zaustave ljudi krvarenje u minuti..
Evo 3:0 za Detroit serija. Toliko je to - blesavo, da sam poceo navijati za Chicago. Jadni Chicago. Zali boze, sto prodjose u 2-gu rundu. Ispuhvali su kao balon. 43-28 na poluvremenu, i zijaniti tekmu na kraju, a nije presla 80 i koji poen, zalosno.
Nesto mi nije ova NBA, ove godine nesto. College kosarka majka, al' puno je teze pratiti, od NBA.