Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Goran_35

Post by Goran_35 »

zena21 wrote:Ja bih definitivno iskusnog :oops:

Ko ce se bakcati sa nevinim :oops: :D
jasta :oops: nisi dzelat ko "onaj" :D sto se bakco s' tobom :oops:

:lol:
zena21

Post by zena21 »

Goran_35 wrote:

jasta :oops: nisi dzelat ko "onaj" :D sto se bakco s' tobom :oops:

:lol:
uh, davno je to bilo :oops: :lol: :lol: :lol:
black

Post by black »

pa nekad se i sa tobom neko "bakco" :oops: ili si rodila se "iskusna" :oops:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

black wrote:

imas kombinacije ;
nevin-nevina,
iskusan-iskusna,
nevin-iskusna,
nevina-iskusna

ili :D
iskusna-iskusna
nevin-nevin
hajd da ne nebrajam

o cemu vi razmisljate :D
zena21

Post by zena21 »

black wrote:

Ja samo kazem da bi meni bilo mrsko :oops: it is my opinion :-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

zena21 wrote:
black wrote:

Ja samo kazem da bi meni bilo mrsko :oops: it is my opinion :-)
meni je to bilo tako svejedno. Nista nije nikakva garancija :)
JD

Post by JD »

glupo pitanje, na koje se definitivno ne moze dati odgovor

mozete moralisati i pametovati koliko hocete, ali je cinjenica da se ovdje svako sa svakim yebe, mada to niko nece da prizna. koliko god se zene bunile protiv muskaraca koji bi da yebu okolo pa onda da ozene nevinu toliko si u same krive sto iste te zene budu jedne od "tih u nizu" prije nego se neki frajer ozeni, tako da je smijesno i pricati o ovome uopste. ž
to je tako zalosno da toliko zena padne na jeftine trikove muskaraca koji ih povale na neki ofirni supljak a one se kao zaljube pa mu daju, pa zasto se onda cudite kad ima toliko "yebaca". i kad su vec toliki "yebaci" sto ne bi sebi dozvolili da biraju koju i kakvu ce ozeniti kad im zene vec to dozvoljavaju...

uzlaud je pricati, jer tako svijet funkcionise danas, seks je najbitnija stvar i svako se sa svakim yebe, zasto bi onda bio problem, i zasto bi se pricalo o tome ko ce kakvog frajera ili curu ozeniti, to je totalno nebitno, nit relevantno da se moze nesto zakljuciti iz toga...
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

I sad ispade da je jedini kriterij pri zenidbi/udaji predbracno seksualno iskustvo :shock:
O majko mila...
Jest se nekima lako ozeniti/udati :roll:
Goran_35

Post by Goran_35 »

jedino sto je sigurno,i moze se zakljuciti iz ove nadasve visokoumne diskusije :oops: - jeste - da je vise dzelata medju muzijacima - forumashima nego medju zeMskim :oops:

I da jos jednom pomenem ovim sto me prozivaju :oops: i svakakvim imenima nazivaju :x da ja nigdje nisam rek'o da sam takav :oops: kakvim me nazivaju :oops: Ispadoh svakakv,zato sto sam iskren.I neka mi neko kaze,da li sam ja bolestan ako kazem da bi kresno nesto sa strane kad mi zavrti guzomi golim pupkom?Ili sam bolestan ili iskren?Treceg nema. U stvari ima :oops: mozda su bolesni ovi sto za mene kazu da sam ja bolestan?

Glede diskusije,ja sam samo htio da napomenem,ali nije mi se dalo zbog prozivke :oops: ,da kod muskih postoje dvije logike:

1.Logika velike glave
2.Logika male glave

:oops:

Sto se pak braka tice,bitno je naci nekoga sa kime ces moci da dijelis i dobro i zlo,da se slazete u svemu pa i u sex-u.Sada je li iskusan ili neiskusan,probas pa vidis je l' ti pase.Dakle glupo je generalizovati,a moje generalizovanje je samo zeza i odgovor generalizovanjem na generalizovanje...

Sise i guze su prolazna stvar kao i u ostalom sve sto je materijalno
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote: 1. Dobro pogrijesio sam...Radi se samo o "par sexualnih manijaka" :oops: ostali su svi fini :oops:

2. Ti "neki" ljudi,ne hebu cim bi trebali,vec hebu u mozak,hocu rec' filozofiraju :oops: :D - a u krevetu filozofija bas i nije potrebna :oops:

3. Ja se malo salim,i nadam se :oops: da nasa uvazena moderatorka :oops: ne zamjeri? :)
1. ko prizna pola mu se dodaje :oops: :D

2. okle sad filozofiju iscupa? :lol: :D ne filozofiraju, barem ovi koje ja licno poznajem :D stavise obicno "guslaju" cesce i redovnije od tih tvojih "seksuValnih manijaka", samo sto doticni biraju kvalitetu preko kvantitete (promjene), sto obicno dugorocno gledajuci ispada puno mudriji potez :D

3. mojne se sad vadit, nego sad fino priznaj da si takav po cijelom tijelu :lol: :lol: :lol:
Goran_35

Post by Goran_35 »

anais_nin wrote:
Goran_35 wrote: 1. Dobro pogrijesio sam...Radi se samo o "par sexualnih manijaka" :oops: ostali su svi fini :oops:

2. Ti "neki" ljudi,ne hebu cim bi trebali,vec hebu u mozak,hocu rec' filozofiraju :oops: :D - a u krevetu filozofija bas i nije potrebna :oops:

3. Ja se malo salim,i nadam se :oops: da nasa uvazena moderatorka :oops: ne zamjeri? :)

2. okle sad filozofiju iscupa? :lol: :D ne filozofiraju, barem ovi koje ja licno poznajem :D stavise obicno "guslaju" cesce i redovnije od tih tvojih "seksuValnih manijaka", samo sto doticni biraju kvalitetu preko kvantitete (promjene), sto obicno dugorocno gledajuci ispada puno mudriji potez :D

3. mojne se sad vadit, nego sad fino priznaj da si takav po cijelom tijelu :lol: :lol: :lol:

1. fala :oops:

2. pa nismo ni "mi "merhamet :oops: gleda se i boduje,posebno guza,sise :oops: - istina mozak odnosno filozofija,nosi nula bodova ;) -hocu rec' ,sasvim je svejedno ima li ga ili nema dodticna :oops:

3. zarobljen sam,osedlan i upregnut :oops: jos samo fali ono sto se "metne na oci" pa da budem pravi dorat i ne gledam u stranu ,a i da konacno svi budemo mirni... :oops:

ps

jes' ti neka zahebata,osjecam se k'o na nekakvom ispitivanju? ;)
black-cat

Post by black-cat »

Goran_35 wrote:
anais_nin wrote:

2. pa nismo ni "mi "merhamet :oops: gleda se i boduje,posebno guza,sise :oops: - istina mozak odnosno filozofija,nosi nula bodova ;) -hocu rec' ,sasvim je svejedno ima li ga ili nema dodticna :oops:

3. zarobljen sam,osedlan i upregnut :oops: jos samo fali ono sto se "metne na oci" pa da budem pravi dorat i ne gledam u stranu ,a i da konacno svi budemo mirni... :oops:

ps

2. Slazem se tu je bitnija vjestina :D :D
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

izblajhana wrote:Naravno,udala bih se za nevinog...
prije braka bih bila sa iskusnima :D :D :D
"a koliko si ih imala do sad" :D
KotromanichII

Post by KotromanichII »

Ali Kotromanicu, svaka tebi cast. Mislim da ima jos kako cura tako i momaka sto razmisljaju kao ti, nije ih mnogo al ih (vidim) ima.
ma samo da mogu naci curu koju ja volim i da mene ona voli super bi to bilo
Sarafcina

Post by Sarafcina »

KotromanichII wrote:
Ali Kotromanicu, svaka tebi cast. Mislim da ima jos kako cura tako i momaka sto razmisljaju kao ti, nije ih mnogo al ih (vidim) ima.
ma samo da mogu naci curu koju ja volim i da mene ona voli super bi to bilo

jarane haj se ti zeni.... tebi je prigrmilo.... ;)
vidim ja to ... :oops:
KotromanichII

Post by KotromanichII »

jarane haj se ti zeni.... tebi je prigrmilo....
vidim ja to ...
meni je poodavno prigrmilo, jos u pocetku puberteta :D ali evo opet sam ostao ziv
nevjestA

Post by nevjestA »

pa daj ZENI SE vise
sta cekas...
mani se foruma...
trazi sebi djevicu
i zeni se :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote:

ps

1. nema na cemu

2. :D koliko je meni poznato od "biracha" nema "*ebacha" :lol: :D prema tome ta prica "nismo ni mi merhamet" opet ne pije vode :D ali ovaj dio o tome da kod te tvoje grupe mozak ne dobiva bas puno poena, pa taj dio vjerujem :roll:

3. sto bi se reklo "ima pravde" :D ili po nashki "njanjanjanjanja" :lol: :lol: :lol:

P.S. trazili ste, gledajte :lol: :D
Poguzija

Post by Poguzija »

Hehehe izgleda da je i te kako prigrmilo. Onako me spuca misao kad se taj docepa, docekace i Kotromaic svojih 5 sekundi:).

Al sto jes-jes zeni se, dok nisi tu energiju izbacio na pogresan nacin:).
Goran_35

Post by Goran_35 »

black-cat wrote:
Goran_35 wrote:
)

2. Slazem se tu je bitnija vjestina :D :D
to posebno cjenimo :oops:
Goran_35

Post by Goran_35 »

anais_nin wrote:
2. :D koliko je meni poznato od "biracha" nema "*ebacha" :lol: :D prema tome ta prica "nismo ni mi merhamet" opet ne pije vode :D ali ovaj dio o tome da kod te tvoje grupe mozak ne dobiva bas puno poena, pa taj dio vjerujem :roll:

3. sto bi se reklo "ima pravde" :D ili po nashki "njanjanjanjanja" :lol: :lol: :lol:

P.S. trazili ste, gledajte :lol: :D

2. Cuj,mozda se malo omatorilo :oops: ali jos uvjek moze da se bira :oops:

3.No coment ;)

ps

ako treba biografija sa fotografijom :oops: - saljem ;)
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote: 2. Cuj,mozda se malo omatorilo :oops: ali jos uvjek moze da se bira :oops:

3.No coment ;)

ps

ako treba biografija sa fotografijom :oops: - saljem ;)
2. nisam ni rekla da ne moze, samo rekoh obicno ne ide ruku pod ruku....

3. je l to ono "mudro suti".....

biografije, a i fotografije su uvijek dobrodosle :D ali jesi siguran da te sedlo nece malo stegnuti oko vrata? :D
nevjestA

Post by nevjestA »

Poguzija wrote:Hehehe izgleda da je i te kako prigrmilo. Onako me spuca misao kad se taj docepa, docekace i Kotromaic svojih 5 sekundi:).

Jest, imas pravo Poguzija, da ne bismo za par dana culi, izvjesni momak V.X. je zbog dugogodishnje isfrustriranosti time sto nije mogao naci djevicu koja njega djevca hoce i voli uletio u tu i tu zgradu i puskom usmrtioo toliko i toliko radnih kolega i kolegica koje nisu bile nevine.
Gore pomenuti se cuvao za braka. Njegove radne kolege i kolegice kazu da je bio miran samo je u zadnjih par godina nesto "vrilo" u njemu, te je često bio nervozan bla bla bla......
Daj Kotromanichu, pozuri strah me na posao sutra :D
Poguzija

Post by Poguzija »

Jao NevjestA pa gdje ce ti dusa, ako je uopste imas? :lol: :lol:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

nevjestA wrote:
Poguzija wrote:Hehehe izgleda da je i te kako prigrmilo. Onako me spuca misao kad se taj docepa, docekace i Kotromaic svojih 5 sekundi:).

Jest, imas pravo Poguzija, da ne bismo za par dana culi, izvjesni momak V.X. je zbog dugogodishnje isfrustriranosti time sto nije mogao naci djevicu koja njega djevca hoce i voli uletio u tu i tu zgradu i puskom usmrtioo toliko i toliko radnih kolega i kolegica koje nisu bile nevine.
Gore pomenuti se cuvao za braka. Njegove radne kolege i kolegice kazu da je bio miran samo je u zadnjih par godina nesto "vrilo" u njemu, te je èesto bio nervozan bla bla bla......
Daj Kotromanichu, pozuri strah me na posao sutra :D

haman da je i tebi prigrmilo :D dok se toliko ceses tamo gdje kolegu svrbi :D
Post Reply