jastazena21 wrote:Ja bih definitivno iskusnog![]()
Ko ce se bakcati sa nevinim![]()
Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
imas kombinacije ;black wrote:pa nekad se i sa tobom neko "bakco"zena21 wrote:Ja bih definitivno iskusnog![]()
ili si rodila se "iskusna"
nevin-nevina,
iskusan-iskusna,
nevin-iskusna,
nevina-iskusna
ili
iskusna-iskusna
nevin-nevin
hajd da ne nebrajam
o cemu vi razmisljate
-
mamica papucarka
meni je to bilo tako svejedno. Nista nije nikakva garancijazena21 wrote:Ja samo kazem da bi meni bilo mrskoblack wrote:pa nekad se i sa tobom neko "bakco"zena21 wrote:Ja bih definitivno iskusnog![]()
ili si rodila se "iskusna"
it is my opinion
-
JD
glupo pitanje, na koje se definitivno ne moze dati odgovor
mozete moralisati i pametovati koliko hocete, ali je cinjenica da se ovdje svako sa svakim yebe, mada to niko nece da prizna. koliko god se zene bunile protiv muskaraca koji bi da yebu okolo pa onda da ozene nevinu toliko si u same krive sto iste te zene budu jedne od "tih u nizu" prije nego se neki frajer ozeni, tako da je smijesno i pricati o ovome uopste. ž
to je tako zalosno da toliko zena padne na jeftine trikove muskaraca koji ih povale na neki ofirni supljak a one se kao zaljube pa mu daju, pa zasto se onda cudite kad ima toliko "yebaca". i kad su vec toliki "yebaci" sto ne bi sebi dozvolili da biraju koju i kakvu ce ozeniti kad im zene vec to dozvoljavaju...
uzlaud je pricati, jer tako svijet funkcionise danas, seks je najbitnija stvar i svako se sa svakim yebe, zasto bi onda bio problem, i zasto bi se pricalo o tome ko ce kakvog frajera ili curu ozeniti, to je totalno nebitno, nit relevantno da se moze nesto zakljuciti iz toga...
mozete moralisati i pametovati koliko hocete, ali je cinjenica da se ovdje svako sa svakim yebe, mada to niko nece da prizna. koliko god se zene bunile protiv muskaraca koji bi da yebu okolo pa onda da ozene nevinu toliko si u same krive sto iste te zene budu jedne od "tih u nizu" prije nego se neki frajer ozeni, tako da je smijesno i pricati o ovome uopste. ž
to je tako zalosno da toliko zena padne na jeftine trikove muskaraca koji ih povale na neki ofirni supljak a one se kao zaljube pa mu daju, pa zasto se onda cudite kad ima toliko "yebaca". i kad su vec toliki "yebaci" sto ne bi sebi dozvolili da biraju koju i kakvu ce ozeniti kad im zene vec to dozvoljavaju...
uzlaud je pricati, jer tako svijet funkcionise danas, seks je najbitnija stvar i svako se sa svakim yebe, zasto bi onda bio problem, i zasto bi se pricalo o tome ko ce kakvog frajera ili curu ozeniti, to je totalno nebitno, nit relevantno da se moze nesto zakljuciti iz toga...
- nebojeplavo
I sad ispade da je jedini kriterij pri zenidbi/udaji predbracno seksualno iskustvo
O majko mila...
Jest se nekima lako ozeniti/udati
O majko mila...
Jest se nekima lako ozeniti/udati
-
Goran_35
jedino sto je sigurno,i moze se zakljuciti iz ove nadasve visokoumne diskusije
- jeste - da je vise dzelata medju muzijacima - forumashima nego medju zeMskim
I da jos jednom pomenem ovim sto me prozivaju
i svakakvim imenima nazivaju
da ja nigdje nisam rek'o da sam takav
kakvim me nazivaju
Ispadoh svakakv,zato sto sam iskren.I neka mi neko kaze,da li sam ja bolestan ako kazem da bi kresno nesto sa strane kad mi zavrti guzomi golim pupkom?Ili sam bolestan ili iskren?Treceg nema. U stvari ima
mozda su bolesni ovi sto za mene kazu da sam ja bolestan?
Glede diskusije,ja sam samo htio da napomenem,ali nije mi se dalo zbog prozivke
,da kod muskih postoje dvije logike:
1.Logika velike glave
2.Logika male glave
Sto se pak braka tice,bitno je naci nekoga sa kime ces moci da dijelis i dobro i zlo,da se slazete u svemu pa i u sex-u.Sada je li iskusan ili neiskusan,probas pa vidis je l' ti pase.Dakle glupo je generalizovati,a moje generalizovanje je samo zeza i odgovor generalizovanjem na generalizovanje...
Sise i guze su prolazna stvar kao i u ostalom sve sto je materijalno
I da jos jednom pomenem ovim sto me prozivaju
Glede diskusije,ja sam samo htio da napomenem,ali nije mi se dalo zbog prozivke
1.Logika velike glave
2.Logika male glave
Sto se pak braka tice,bitno je naci nekoga sa kime ces moci da dijelis i dobro i zlo,da se slazete u svemu pa i u sex-u.Sada je li iskusan ili neiskusan,probas pa vidis je l' ti pase.Dakle glupo je generalizovati,a moje generalizovanje je samo zeza i odgovor generalizovanjem na generalizovanje...
Sise i guze su prolazna stvar kao i u ostalom sve sto je materijalno
- anais_nin
1. ko prizna pola mu se dodajeGoran_35 wrote: 1. Dobro pogrijesio sam...Radi se samo o "par sexualnih manijaka"ostali su svi fini
![]()
2. Ti "neki" ljudi,ne hebu cim bi trebali,vec hebu u mozak,hocu rec' filozofiraju![]()
- a u krevetu filozofija bas i nije potrebna
![]()
3. Ja se malo salim,i nadam seda nasa uvazena moderatorka
ne zamjeri?
2. okle sad filozofiju iscupa?
3. mojne se sad vadit, nego sad fino priznaj da si takav po cijelom tijelu
-
Goran_35
anais_nin wrote:1. ko prizna pola mu se dodajeGoran_35 wrote: 1. Dobro pogrijesio sam...Radi se samo o "par sexualnih manijaka"ostali su svi fini
![]()
2. Ti "neki" ljudi,ne hebu cim bi trebali,vec hebu u mozak,hocu rec' filozofiraju![]()
![]()
ne zamjeri?
![]()
![]()
2. okle sad filozofiju iscupa?![]()
ne filozofiraju, barem ovi koje ja licno poznajem
stavise obicno "guslaju" cesce i redovnije od tih tvojih "seksuValnih manijaka", samo sto doticni biraju kvalitetu preko kvantitete (promjene), sto obicno dugorocno gledajuci ispada puno mudriji potez
![]()
3. mojne se sad vadit, nego sad fino priznaj da si takav po cijelom tijelu![]()
![]()
1. fala
2. pa nismo ni "mi "merhamet
3. zarobljen sam,osedlan i upregnut
ps
jes' ti neka zahebata,osjecam se k'o na nekakvom ispitivanju?
-
black-cat
Goran_35 wrote:anais_nin wrote:1. ko prizna pola mu se dodajeGoran_35 wrote: 1. Dobro pogrijesio sam...Radi se samo o "par sexualnih manijaka"ostali su svi fini
![]()
![]()
ne zamjeri?
![]()
![]()
2. okle sad filozofiju iscupa?![]()
ne filozofiraju, barem ovi koje ja licno poznajem
stavise obicno "guslaju" cesce i redovnije od tih tvojih "seksuValnih manijaka", samo sto doticni biraju kvalitetu preko kvantitete (promjene), sto obicno dugorocno gledajuci ispada puno mudriji potez
![]()
3. mojne se sad vadit, nego sad fino priznaj da si takav po cijelom tijelu![]()
![]()
1. fala![]()
2. pa nismo ni "mi "merhametgleda se i boduje,posebno guza,sise
- istina mozak odnosno filozofija,nosi nula bodova
-hocu rec' ,sasvim je svejedno ima li ga ili nema dodticna
![]()
3. zarobljen sam,osedlan i upregnutjos samo fali ono sto se "metne na oci" pa da budem pravi dorat i ne gledam u stranu ,a i da konacno svi budemo mirni...
![]()
ps
2. Slazem se tu je bitnija vjestina
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
"a koliko si ih imala do sad"izblajhana wrote:Naravno,udala bih se za nevinog...
prije braka bih bila sa iskusnima![]()
![]()
- KotromanichII
ma samo da mogu naci curu koju ja volim i da mene ona voli super bi to biloAli Kotromanicu, svaka tebi cast. Mislim da ima jos kako cura tako i momaka sto razmisljaju kao ti, nije ih mnogo al ih (vidim) ima.
-
Sarafcina
KotromanichII wrote:ma samo da mogu naci curu koju ja volim i da mene ona voli super bi to biloAli Kotromanicu, svaka tebi cast. Mislim da ima jos kako cura tako i momaka sto razmisljaju kao ti, nije ih mnogo al ih (vidim) ima.
jarane haj se ti zeni.... tebi je prigrmilo....
vidim ja to ...
- KotromanichII
meni je poodavno prigrmilo, jos u pocetku pubertetajarane haj se ti zeni.... tebi je prigrmilo....
vidim ja to ...
- anais_nin
1. nema na cemuGoran_35 wrote:
1. fala![]()
![]()
3. zarobljen sam,osedlan i upregnutjos samo fali ono sto se "metne na oci" pa da budem pravi dorat i ne gledam u stranu ,a i da konacno svi budemo mirni...
![]()
ps
2.
3. sto bi se reklo "ima pravde"
P.S. trazili ste, gledajte
-
Goran_35
to posebno cjenimoblack-cat wrote:Goran_35 wrote:
![]()
)
2. Slazem se tu je bitnija vjestina![]()
-
Goran_35
anais_nin wrote:
2.koliko je meni poznato od "biracha" nema "*ebacha"
![]()
prema tome ta prica "nismo ni mi merhamet" opet ne pije vode
ali ovaj dio o tome da kod te tvoje grupe mozak ne dobiva bas puno poena, pa taj dio vjerujem
![]()
3. sto bi se reklo "ima pravde"ili po nashki "njanjanjanjanja"
![]()
![]()
![]()
P.S. trazili ste, gledajte![]()
2. Cuj,mozda se malo omatorilo
3.No coment
ps
ako treba biografija sa fotografijom
- anais_nin
2. nisam ni rekla da ne moze, samo rekoh obicno ne ide ruku pod ruku....Goran_35 wrote: 2. Cuj,mozda se malo omatoriloali jos uvjek moze da se bira
![]()
3.No coment
ps
ako treba biografija sa fotografijom- saljem
3. je l to ono "mudro suti".....
biografije, a i fotografije su uvijek dobrodosle
-
nevjestA
Jest, imas pravo Poguzija, da ne bismo za par dana culi, izvjesni momak V.X. je zbog dugogodishnje isfrustriranosti time sto nije mogao naci djevicu koja njega djevca hoce i voli uletio u tu i tu zgradu i puskom usmrtioo toliko i toliko radnih kolega i kolegica koje nisu bile nevine.Poguzija wrote:Hehehe izgleda da je i te kako prigrmilo. Onako me spuca misao kad se taj docepa, docekace i Kotromaic svojih 5 sekundi:).
Al sto jes-jes zeni se, dok nisi tu energiju izbacio na pogresan nacin:).
Gore pomenuti se cuvao za braka. Njegove radne kolege i kolegice kazu da je bio miran samo je u zadnjih par godina nesto "vrilo" u njemu, te je često bio nervozan bla bla bla......
Daj Kotromanichu, pozuri strah me na posao sutra
-
Sarafcina
nevjestA wrote:Jest, imas pravo Poguzija, da ne bismo za par dana culi, izvjesni momak V.X. je zbog dugogodishnje isfrustriranosti time sto nije mogao naci djevicu koja njega djevca hoce i voli uletio u tu i tu zgradu i puskom usmrtioo toliko i toliko radnih kolega i kolegica koje nisu bile nevine.Poguzija wrote:Hehehe izgleda da je i te kako prigrmilo. Onako me spuca misao kad se taj docepa, docekace i Kotromaic svojih 5 sekundi:).
Al sto jes-jes zeni se, dok nisi tu energiju izbacio na pogresan nacin:).
Gore pomenuti se cuvao za braka. Njegove radne kolege i kolegice kazu da je bio miran samo je u zadnjih par godina nesto "vrilo" u njemu, te je èesto bio nervozan bla bla bla......
Daj Kotromanichu, pozuri strah me na posao sutra
haman da je i tebi prigrmilo