Slažem se 100%DONY wrote:Dolaskom Z.Komsica dobili su SVI gradjani BiH,a posebno Hrvati jer zapadno-hercegovacki ustaski imidz ce poceti" izlaziti iz mode" ,nadamo se da ce normalni Bosanski Hrvati iskoristiti ovu sansu..![]()
![]()
![]()
Željko Komšić: Kad igraju Hrvatska i BiH, navijam za Bosnu!
-
HRVojeVukcicHRVATinic
A s druge strane izborom H.Siilajdžića smo dobili svi mi Bošnjaci kojima je drago što se većina pomoći Bosni slijevala u naše privatne džepove, što smo uspješno prodali bančice, željezare za 1KM. Drago nam je što nacionalno osvješteni Bošnjaci cijene naše usluge a od sada cijeniti će ih puno više.DONY wrote:Dolaskom Z.Komsica dobili su SVI gradjani BiH,a posebno Hrvati jer zapadno-hercegovacki ustaski imidz ce poceti" izlaziti iz mode" ,nadamo se da ce normalni Bosanski Hrvati iskoristiti ovu sansu..![]()
![]()
![]()
Prema najnovijem gospodarskom planu, u suradnji sa Avazom rast će biti 25% više godišnjih obećanja(sada već možemo to javno reći - neostvarenih).
-
pisko
! Željko Komšić = Legenda kratko i jasno !
Dakle, imamo ponovo nadčovjeka.
Pokažite malo poštovanja prema sebi, vi koji tako brzo dižete ili spuštate nekoga, jer bez toga su vam sve ocjene izlišne i nerealne.
Ja lično mogu se do besvjesti zajebavati s ovim pisanjem – biti ozbiljan ili neozbiljan, ali se nikada ne mogu spustiti toliko da kažem da su Komšić, Silajdžić itd. nešto iznad mene samog.
Evo ovdje imamo da je čovjek bio u Zagrebu i da se pokazao kao izuzetan bh. patriota, no istovremeno je ispoljio visoku dozu lutanja između građanskog i nacionalnog, kao i zavidan, čak bi mogao reći i nedostojan, pesimizam spram zbivanja u RS.
Ja li za Hrvate iz Posavine ohrabrujuće ako im Komšić kaže da je u RS otprilike sve gotovo? Ili kakva je to poruka kad se Hrvatima kaže da se ne svode sa svojom TV na nacionalnu manjinu(kao što su to Srbi uradili u RS-u), ako im se decidno ne kaže kako da riješe to pitanje?
Haris je ipak kalibar mnogo veći, i ovaj malac treba još puno da uči i da se koriguje.
Dakle, imamo ponovo nadčovjeka.
Pokažite malo poštovanja prema sebi, vi koji tako brzo dižete ili spuštate nekoga, jer bez toga su vam sve ocjene izlišne i nerealne.
Ja lično mogu se do besvjesti zajebavati s ovim pisanjem – biti ozbiljan ili neozbiljan, ali se nikada ne mogu spustiti toliko da kažem da su Komšić, Silajdžić itd. nešto iznad mene samog.
Evo ovdje imamo da je čovjek bio u Zagrebu i da se pokazao kao izuzetan bh. patriota, no istovremeno je ispoljio visoku dozu lutanja između građanskog i nacionalnog, kao i zavidan, čak bi mogao reći i nedostojan, pesimizam spram zbivanja u RS.
Ja li za Hrvate iz Posavine ohrabrujuće ako im Komšić kaže da je u RS otprilike sve gotovo? Ili kakva je to poruka kad se Hrvatima kaže da se ne svode sa svojom TV na nacionalnu manjinu(kao što su to Srbi uradili u RS-u), ako im se decidno ne kaže kako da riješe to pitanje?
Haris je ipak kalibar mnogo veći, i ovaj malac treba još puno da uči i da se koriguje.
-
DrugaStranaZemlje
Zeljko Komsic je velika nepravda za hrvatski narod. Srbin sam, nemam sta da krijem, ali ne daj Boze da dozivim da mi neko drugi izabere srpskog clana Predsjednistva i da on, sta vise, ne govori srpskim jezikom. Vama je kako vidim on legenda. Pitam se kako bi vam bilo da vas svakim danom nestaje sve vise i da vam drugi podju krojiti sudbinu. Neka prica ko sta hoce ali da je taj Komsic karakter, on bi vec podnio ostavku i prepustio to mjesto jednom istinskom Hrvatu 
- Salko sto je u vodu skako
a sta je to za tebe istinski hrvat????DrugaStranaZemlje wrote:Zeljko Komsic je velika nepravda za hrvatski narod. Srbin sam, nemam sta da krijem, ali ne daj Boze da dozivim da mi neko drugi izabere srpskog clana Predsjednistva i da on, sta vise, ne govori srpskim jezikom. Vama je kako vidim on legenda. Pitam se kako bi vam bilo da vas svakim danom nestaje sve vise i da vam drugi podju krojiti sudbinu. Neka prica ko sta hoce ali da je taj Komsic karakter, on bi vec podnio ostavku i prepustio to mjesto jednom istinskom Hrvatu
- danas
nije valjda da te zanima sta je za njega istinski hrvat...Salko sto je u vodu skako wrote:a sta je to za tebe istinski hrvat????DrugaStranaZemlje wrote:Zeljko Komsic je velika nepravda za hrvatski narod. Srbin sam, nemam sta da krijem, ali ne daj Boze da dozivim da mi neko drugi izabere srpskog clana Predsjednistva i da on, sta vise, ne govori srpskim jezikom. Vama je kako vidim on legenda. Pitam se kako bi vam bilo da vas svakim danom nestaje sve vise i da vam drugi podju krojiti sudbinu. Neka prica ko sta hoce ali da je taj Komsic karakter, on bi vec podnio ostavku i prepustio to mjesto jednom istinskom Hrvatu
-
DrugaStranaZemlje
covjek koji se izjasnjava kao Hrvat, govori hrvatskih jezikom.....na kraju krajeva to mjesto i jeste majenjeno za hrvatskog clana Predsjednistva!Salko sto je u vodu skako wrote:a sta je to za tebe istinski hrvat????DrugaStranaZemlje wrote:Zeljko Komsic je velika nepravda za hrvatski narod. Srbin sam, nemam sta da krijem, ali ne daj Boze da dozivim da mi neko drugi izabere srpskog clana Predsjednistva i da on, sta vise, ne govori srpskim jezikom. Vama je kako vidim on legenda. Pitam se kako bi vam bilo da vas svakim danom nestaje sve vise i da vam drugi podju krojiti sudbinu. Neka prica ko sta hoce ali da je taj Komsic karakter, on bi vec podnio ostavku i prepustio to mjesto jednom istinskom Hrvatu
draga moja danas... zanima me...hocu da cujem sta misli on i njemu slicni...kako si mi ti inace????danas wrote:nije valjda da te zanima sta je za njega istinski hrvat...Salko sto je u vodu skako wrote:a sta je to za tebe istinski hrvat????DrugaStranaZemlje wrote:Zeljko Komsic je velika nepravda za hrvatski narod. Srbin sam, nemam sta da krijem, ali ne daj Boze da dozivim da mi neko drugi izabere srpskog clana Predsjednistva i da on, sta vise, ne govori srpskim jezikom. Vama je kako vidim on legenda. Pitam se kako bi vam bilo da vas svakim danom nestaje sve vise i da vam drugi podju krojiti sudbinu. Neka prica ko sta hoce ali da je taj Komsic karakter, on bi vec podnio ostavku i prepustio to mjesto jednom istinskom Hrvatu![]()
![]()
a moze biti i da je komsic na prvom mjestu sarajlija...svasta nesto mozev biti...Uh wrote:Komsica mogu razumit jedina ako mu je zena muslimanka, pa mora vako glumit internacionalca ili je covjek bez vjere.
-
DrugaStranaZemlje
vjera i ne mora da igra veliku ulogu. Bitna je nacionalnost........
kako se po tebi preziva istinski hrvat...susjedovic????DrugaStranaZemlje wrote:vjera i ne mora da igra veliku ulogu. Bitna je nacionalnost........
-
DrugaStranaZemlje
nije ni prezime bitno, bitno je kako se covjek izjasnjava. A ja ni po cemu ne primjecujem da je on Hrvat. Ispravi me ako grijesim........Salko sto je u vodu skako wrote:kako se po tebi preziva istinski hrvat...susjedovic????DrugaStranaZemlje wrote:vjera i ne mora da igra veliku ulogu. Bitna je nacionalnost........
gresis prijatelju preko drine gresis bre...on se oseca kao hrvat i izjasnjava se kao hrvat...DrugaStranaZemlje wrote:nije ni prezime bitno, bitno je kako se covjek izjasnjava. A ja ni po cemu ne primjecujem da je on Hrvat. Ispravi me ako grijesim........Salko sto je u vodu skako wrote:kako se po tebi preziva istinski hrvat...susjedovic????DrugaStranaZemlje wrote:vjera i ne mora da igra veliku ulogu. Bitna je nacionalnost........
a kako se ti bre osecas u ove kasne sate mislim???
-
DrugaStranaZemlje
umorno, jako umorno se osjecam ali ne mogu da spavam. Idem sada za koji minut pa sta bude. A sto se tice toga kako se osjeca, sve je jasno ko dan. On je Hrvat isto onako kako sam i ja preko DrineSalko sto je u vodu skako wrote:gresis prijatelju preko drine gresis bre...on se oseca kao hrvat i izjasnjava se kao hrvat...DrugaStranaZemlje wrote:nije ni prezime bitno, bitno je kako se covjek izjasnjava. A ja ni po cemu ne primjecujem da je on Hrvat. Ispravi me ako grijesim........Salko sto je u vodu skako wrote: kako se po tebi preziva istinski hrvat...susjedovic????
- danas
nije lose salkane, kako je kod tebeSalko sto je u vodu skako wrote:draga moja danas... zanima me...hocu da cujem sta misli on i njemu slicni...kako si mi ti inace????danas wrote:nije valjda da te zanima sta je za njega istinski hrvat...Salko sto je u vodu skako wrote: a sta je to za tebe istinski hrvat????![]()
![]()
pa preko drine si ...a sa koje strane nije bitno...DrugaStranaZemlje wrote:umorno, jako umorno se osjecam ali ne mogu da spavam. Idem sada za koji minut pa sta bude. A sto se tice toga kako se osjeca, sve je jasno ko dan. On je Hrvat isto onako kako sam i ja preko DrineSalko sto je u vodu skako wrote:gresis prijatelju preko drine gresis bre...on se oseca kao hrvat i izjasnjava se kao hrvat...DrugaStranaZemlje wrote: nije ni prezime bitno, bitno je kako se covjek izjasnjava. A ja ni po cemu ne primjecujem da je on Hrvat. Ispravi me ako grijesim........
jel te muci nesto u zivotu pa nemozes da spavas??? jel ti zenka neda???
-
DrugaStranaZemlje
to je moja stvar da li mi zenka ne da ili da......ajd, nadam se da tebi da pa ces moci zaspati brze nego ja. Ja odoh spavati. PozzSalko sto je u vodu skako wrote:pa preko drine si ...a sa koje strane nije bitno...DrugaStranaZemlje wrote:umorno, jako umorno se osjecam ali ne mogu da spavam. Idem sada za koji minut pa sta bude. A sto se tice toga kako se osjeca, sve je jasno ko dan. On je Hrvat isto onako kako sam i ja preko DrineSalko sto je u vodu skako wrote: gresis prijatelju preko drine gresis bre...on se oseca kao hrvat i izjasnjava se kao hrvat...
laku noc srbijo!!!! kamo srece da ste spavali ovih zadnjih 15 godina...DrugaStranaZemlje wrote:to je moja stvar da li mi zenka ne da ili da......ajd, nadam se da tebi da pa ces moci zaspati brze nego ja. Ja odoh spavati. PozzSalko sto je u vodu skako wrote:pa preko drine si ...a sa koje strane nije bitno...DrugaStranaZemlje wrote: umorno, jako umorno se osjecam ali ne mogu da spavam. Idem sada za koji minut pa sta bude. A sto se tice toga kako se osjeca, sve je jasno ko dan. On je Hrvat isto onako kako sam i ja preko Drine
dobro sam ali nemogu zaspati...spavo tamo negdi izmedju 6 i 8.30 i sad mi valja sjediti...a sto ti ne spavas????danas wrote:nije lose salkane, kako je kod tebeSalko sto je u vodu skako wrote:draga moja danas... zanima me...hocu da cujem sta misli on i njemu slicni...kako si mi ti inace????danas wrote: nije valjda da te zanima sta je za njega istinski hrvat...![]()
![]()
-
_BosanaC
Jel' tebe stid sto ti Bosnjak i Hrvat iz Banja Luke bira clana Predsjednistva iz RS?DrugaStranaZemlje wrote:Zeljko Komsic je velika nepravda za hrvatski narod. Srbin sam, nemam sta da krijem, ali ne daj Boze da dozivim da mi neko drugi izabere srpskog clana Predsjednistva i da on, sta vise, ne govori srpskim jezikom. Vama je kako vidim on legenda. Pitam se kako bi vam bilo da vas svakim danom nestaje sve vise i da vam drugi podju krojiti sudbinu. Neka prica ko sta hoce ali da je taj Komsic karakter, on bi vec podnio ostavku i prepustio to mjesto jednom istinskom Hrvatu
I boli li te ikad sto Srbin iz Sarajeva ne moze birati srpskog clana predsjednistva, nego mu je ostavljena opcija da glasa samo za Bosnjackog ili Hrvatskog?
Te sta s onima koji se ne osjecaju ni kao Srbi, ni kao Hrvati, a ni kao Bosnjaci? Da ne glasaju?