Bakir nije normalan!!!
Moderator: anex
-
SherlockHolmes
Naravno, jerbo svi znamo da istina treba da izadje iz mracnih budzaka, isfiltrirana, spakirana za masovnu konzumaciju i tempirana samo kada to odgovara necijim ambasadorima i/ili necijoj fotelji. Zivio 29. novembar, Dan republike i tebi, sinko.hrasno38 wrote:Ma vjerovali mi slijepo ili ne, opet ti ponavljam, istina izadje iz mracnih budzaka i ja se vrlo cesto i sam zacudim koliko je Bakir bio u pravu a zapitam se gdje li to sve iskopa!!!!SherlockHolmes wrote:U pravi su, prodjose tri posta a ne pocesmo sa insuinacijama o Haretu, Sulji itd -- stvarno nije fer da se i to desi.
Nego, sretno slijepo, bezrezervno vjerovanje Bakiru i ambasadorima i sve najbolje sa tom glavusom zelim.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Pa ne znam ali nekako je dobro kad istina izadje kad tad. Bolje ikad nego nikad. A isto tako vecina stvari u politici a narocito u novinarstvu se desava kad nekome nesto treba pa mi to ne dodje kao nesto novo. A praznik sretan i tebi, cikoSherlockHolmes wrote:Naravno, jerbo svi znamo da istina treba da izadje iz mracnih budzaka, isfiltrirana, spakirana za masovnu konzumaciju i tempirana samo kada to odgovara necijim ambasadorima i/ili necijoj fotelji. Zivio 29. novembar, Dan republike i tebi, sinko.hrasno38 wrote:Ma vjerovali mi slijepo ili ne, opet ti ponavljam, istina izadje iz mracnih budzaka i ja se vrlo cesto i sam zacudim koliko je Bakir bio u pravu a zapitam se gdje li to sve iskopa!!!!SherlockHolmes wrote:U pravi su, prodjose tri posta a ne pocesmo sa insuinacijama o Haretu, Sulji itd -- stvarno nije fer da se i to desi.
Nego, sretno slijepo, bezrezervno vjerovanje Bakiru i ambasadorima i sve najbolje sa tom glavusom zelim.
-
revolutia
evo gledam vecerasnje izdanje doticne emisije...
krenuvsi od toga, da je svakome poznato da magazin 60minuta i Bakir da su uvijek na lagumdzijinoj strani, i sad gledam kako svo vrijeme podrzavaju tihica i blate one koji su bili protiv njega???
zasto to ???
jesu li to lagumdzija i suljo opet u nekoj prikrivenoj suradnji ???
il sam nesto pogresno percipirao..

krenuvsi od toga, da je svakome poznato da magazin 60minuta i Bakir da su uvijek na lagumdzijinoj strani, i sad gledam kako svo vrijeme podrzavaju tihica i blate one koji su bili protiv njega???
zasto to ???
il sam nesto pogresno percipirao..
-
mirness
bitno je podici gledanostrevolutia wrote:evo gledam vecerasnje izdanje doticne emisije...
zasto to ???
il sam nesto pogresno percipirao..![]()
![]()
![]()
![]()
-
Zvucnjak
#306 Re: Bakir nije normalan!!!
sto ne bi pljuvo .... kad je pucanstvo jedno obicno stado koje predvode nacionalisti ... isto kao sto je u RS-u apsolutni pobjednik izbora M.DOdik ... tako je i kod nas Silajdzic ... ja sam fino tu nedjelju proveo na kafama ... nije mi padalo na pamet da glasam ... jer znam da moj glas ne moze nista protim placenika SDA, SzaBIH, SDS; HDZ ... sve sami nacionalisti ... dok nam oni politiku vode ... napretka nema. .. pa pricajte vi sta hocete ...nas narod i nije nista drugo do primitivna neobrazovana stoka ...Abu FEED el-Castro wrote:Gledal iko ovu 60 minuta?!!![]()
![]()
Pa kako ga nije stid, odnosno s druge strane zar ima pravo da na, ipak Javnom servisu onako se jasno deklarise, i pljuje, sada ne samo vise po Silajdjicu i njegovoj stranci, nego po svim "glupim i zaostalim" bosancima i hercegovcima koji su za njega glasali. Haris me ovdje ni najmanje ne interesuje, ali ono je vec odavno preslo, ne samo smisao za iole-ukus, objektivno novinarstvo i suzrdrzanost, nego je to vise preraslo u silovanje svih gledatelja koji to gledaju. A posto je to ipak Jasni servis za koji ja, milom ili silom, pare dajem, niko ne moze reci da postoji gumb za prebacivanje... Stvarno sam duboko rezigniran.
Ljudi ga DANAS izabrali, jos konačni rezultati nisu objavljeni osim toga da uistinu jest ubjedljivo pobjedio, a ovaj već skočio da siluje sve koji nisu intelektualno razvijeni i normalni da bi glasali za njegovog odvratnog Zlatka!!!
Samo da se zna: svaka čast Zeljku, ljudina je i pravo mi je drago sto je prosao!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
outkast
#307 Re: Bakir nije normalan!!!
Na hiljade je takvih koji su iz istih razloga sjedili po kaficima. Zato ce se vecina u parlamentu a i u kantonalnim skupstinama formirat tako kako ce se formirat, a da smo svi glasali protiv gore navedenih, bar bi ovi "drugi" koji su mozda kolko-tolko bolji imali vise zastupnika i samim tim bili jaca opozicija. Al et, gotovo je sad...Zvucnjak wrote:sto ne bi pljuvo .... kad je pucanstvo jedno obicno stado koje predvode nacionalisti ... isto kao sto je u RS-u apsolutni pobjednik izbora M.DOdik ... tako je i kod nas Silajdzic ... ja sam fino tu nedjelju proveo na kafama ... nije mi padalo na pamet da glasam ... jer znam da moj glas ne moze nista protim placenika SDA, SzaBIH, SDS; HDZ ... sve sami nacionalisti ... dok nam oni politiku vode ... napretka nema. .. pa pricajte vi sta hocete ...nas narod i nije nista drugo do primitivna neobrazovana stoka ...Abu FEED el-Castro wrote:Gledal iko ovu 60 minuta?!!![]()
![]()
Pa kako ga nije stid, odnosno s druge strane zar ima pravo da na, ipak Javnom servisu onako se jasno deklarise, i pljuje, sada ne samo vise po Silajdjicu i njegovoj stranci, nego po svim "glupim i zaostalim" bosancima i hercegovcima koji su za njega glasali. Haris me ovdje ni najmanje ne interesuje, ali ono je vec odavno preslo, ne samo smisao za iole-ukus, objektivno novinarstvo i suzrdrzanost, nego je to vise preraslo u silovanje svih gledatelja koji to gledaju. A posto je to ipak Jasni servis za koji ja, milom ili silom, pare dajem, niko ne moze reci da postoji gumb za prebacivanje... Stvarno sam duboko rezigniran.
Ljudi ga DANAS izabrali, jos konačni rezultati nisu objavljeni osim toga da uistinu jest ubjedljivo pobjedio, a ovaj već skočio da siluje sve koji nisu intelektualno razvijeni i normalni da bi glasali za njegovog odvratnog Zlatka!!!
Samo da se zna: svaka čast Zeljku, ljudina je i pravo mi je drago sto je prosao!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()