Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rIder

Post by rIder »

skudeto, u oba derbija oderali evropske prvake (kaka, gatuzo nestali za 60 sec :D )..... i meni dosta, ja skroman :D

Image

this is spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :D :D
Neelix

Post by Neelix »

:D i meni, da hoce svake godine ovako :D :D pozdravio te Canizares :D
everybody hurts

Post by everybody hurts »

Ja samo ne znam kako ove navijace milana nije sramota pricati nesto kako su oni najbolji itd.? Pa bolan da ima pravde vi biste igrali u drugoj ligi sa juventusom, ali valjda stvari drukcije stoje kada imas politicnog mocnika i mafijasa da ti cuva ledja...ne biste vidjeli lige prvaka, a kamoli da je osvojite da nema berlusconija...kofa najbolji klub u zadnjih 20 godina, taj isti klub je izbacen 80-tih u drugu ligu zbog namjestanja, a sad se zna ko vas je spasio...jbt, tako mi je bilo drago bilo kad je juventus ispao u drugu ligu, najmrzi mi je to klub, ali sad mi ih je i zao pomalo kada vidim kako se mafijaski milan izvukao, a juventus ispusio foru...bolan poklopite se usima, sramota za evropski fudbal da klub koji namjesta utakmice bude ni manje ni vise nego prvak...znam samo da necete prestati to da radite, a jednom ce vam vec stati u kraj kad vam ne bude onog sugavca da vas cuva...
Neelix

Post by Neelix »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: opet celo kupio utakmicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ooooooooooooo boze teorija :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: jedite se jadovi :D
everybody hurts

Nije teorija zavjere, vec cisto zdrav razum, koji te nadam se jos uvijek sluzi da i sam skontas o cemu se radi, mada si vec pokazao svoju (ne)objektivnost...milanu prvo zabranjena liga prvaka, kad ono odjednom mogu igrati u 3. pretkolu kvalifikacija? Je li to neka visa sila utjecala ili sta? :roll:
forza milan

Post by forza milan »

jesmo jarane sve smo namjestili
tebi krivo sto niste vi?
ako Bog da namjestit cemo opet, samo da nam babo pozivi i da Bog da da se opet vrati na vlast kao premijer da lakse mozemo stelit naslove lige prvaka ( :D )

milan do sada kapu skida jedino realu
a i njega cemo za koju godinu prestici
ostalo je sica
morate na noge ustat kad spominjete AC MILAN
everybody hurts

forza milan wrote: mozemo stelit naslove lige prvaka ( :D )
Ne kontas, procitaj moj post molim te prije nego pocnes pricati gluposti...nisam rekao da su vam nastelili naslov, sto se tice igre tokom takmicenja, svaka cast, sa te strane potpuno zasluzeno, vec sam rekao da vam je berlusconi omogucio ulazak u ligu prvaka, iako vam je prvobitno bila zabranjena...nemoj mi izvrtati rijeci...hvala!
Neelix

Post by Neelix »

ma smijesan si ba. pa nije CL premijer liga da se steli. uostalom, ako si gledao ijednu utakmicu, (a imao si priliku pratit zadnjih 5 u CL) onda si mogao vidjet siljenje samo kontra milana, a nikako obrnuto. finale ti je najbolja prilika - onaj nidje veze ofsajd kakin, i go iz ofsajda liverpula. sta treba vise? a i to nije nikakvo siljenje, nego sudijske greske.

pitas se zasto su ih vratili u CL? koliko si upucen u moggipoli? jesil prosurfao malo netom da vidis zasto je to? najlakse je na berlusconija - i jos ti neko reko da je kriminalac ( :? ) pa ponavljas kao papagaj. nije lijepo pricat stvari koje ne provjeris.

i kako meni nece bit smijesno :lol: konstantno kukanje ljudi koji pojma nemaju, ljudi koji su mrzitelji a ne znaju ni sami zasto...najsmjesniji su mi oni, nakon sto je milan dobio manchestera 3-0 pricaju kako su se branili... :lol: :lol: halo, 3:0 je !!! mislim, nidje veze :D klasicni primjeri ljudi koji mrze sve talijansko, i zbog kojih sam likovao u srijedu, i zbog kojih sam likovao proslo ljeto citavo nakon trijumfa na WC :D jel i to celo kupio :lol: :lol:
everybody hurts

Neelix wrote:ma smijesan si ba. pa nije CL premijer liga da se steli. uostalom, ako si gledao ijednu utakmicu, (a imao si priliku pratit zadnjih 5 u CL) onda si mogao vidjet siljenje samo kontra milana, a nikako obrnuto. finale ti je najbolja prilika - onaj nidje veze ofsajd kakin, i go iz ofsajda liverpula. sta treba vise? a i to nije nikakvo siljenje, nego sudijske greske.

pitas se zasto su ih vratili u CL? koliko si upucen u moggipoli? jesil prosurfao malo netom da vidis zasto je to? najlakse je na berlusconija - i jos ti neko reko da je kriminalac ( :? ) pa ponavljas kao papagaj. nije lijepo pricat stvari koje ne provjeris.

i kako meni nece bit smijesno :lol: konstantno kukanje ljudi koji pojma nemaju, ljudi koji su mrzitelji a ne znaju ni sami zasto...najsmjesniji su mi oni, nakon sto je milan dobio manchestera 3-0 pricaju kako su se branili... :lol: :lol: halo, 3:0 je !!! mislim, nidje veze :D klasicni primjeri ljudi koji mrze sve talijansko, i zbog kojih sam likovao u srijedu, i zbog kojih sam likovao proslo ljeto citavo nakon trijumfa na WC :D jel i to celo kupio :lol: :lol:
Procitaj moj post gore, vi ne znate citati ili sta? Nisam rekao da je namjesteno milanu osvajanje lige prvaka, igrali ste odlicno, to stoji, vec da je ulazak u glavni dio namjestio berlusconi...ne znam, neke optuzbe ima on za korupciju ili se meni cini? nema mi sta ko govoriti , kad on jeste kriminalac, sad vas nema u Cl, sad ima..lol?...do sljedeceg namjestanja...pozdrav
BGC

Post by BGC »

veca_sa wrote:zar ima ko obraza govorit protiv A.C.MILANA poslije Atine

milan je karina.
Neelix

Post by Neelix »

BGC wrote:

milan je karina.
Image

menscini da ti je malo izvrnut sistem vrijednosti :D
stidljiv

Post by stidljiv »

veca_sa wrote:
BGC wrote:

milan je karina.
PRVAK EVROPE,

pa ti placi, zajedno sa stidljivim, riderom i onim reds_anfield il kako vec.
Brzo u rupu. Vratio se Veliki Gazda. Nema vise scudetta...zna se gdje idu...tamo gdje je otislo 29 komada.

A sad..u rupe misevi!
Neelix

Post by Neelix »

stidljivko :D popij apaurin :-)

hocemo ti i ja jednu opkladu?
stidljiv

Post by stidljiv »

Kakvu opkladu ? :-) :D
Neelix

Post by Neelix »

evo...ja kazem da Juve nece bit medju prva 3 sljedece godine...ti tvrdis suprotno...imamo citavo ljeto da se dogovorimo oko uloga :)
stidljiv

Post by stidljiv »

Prihvatam opkladu. :) Mnogi su tvrdili da Juve nema teorije da se odma vrati u Seriju A, pa je to ucinjeno ekspresno.

Ja sam uvjeren da ce Juve osvojiti skudeto sljedece sezone, iako se jos nista ne zna oko eventualnih pojacanja a bit ce ih sigurno.

Dakle, nema frke, mozemo popiti kaficu, pruzit ruku jedno drugom i pratit sezonu onda. Pa nek bude sta bude... :-) :D
Neelix

Post by Neelix »

eto valja... :-) dogovoricemo se :)

p.s.

zadnjih dana se Lampard spominje kao moguce pojacanje za vas :| a za Milan su najaktuelniji De Rossi, Emerson i IbrahimoBitch :-?
stidljiv

Post by stidljiv »

Najkomicnije u svemu tome je sto Ibra flertuje sa Juventusom tj velica Moggija i govori morattiju da se malo ugleda na njega...Ludnica.. :D

Sto se tice Lamparda...sve je moguce..u Juventusu se sprema nesto veliko. Otpustili su Deschampsa najvjerovatnije da bi doveli Lippija ili Capella. Mada mi je Capello puno izvjesniji jer sigurno napusta Real Madrid dok je Lippi izjavio da zeli jos odmarati.

Osim Lamparda povezuju se imena poput Gerrarda, Sissoka, Iaquinte, Gilardina, Alonsa, Heinzea i tako dalje...

Ako se Capello bude vratio, a sve su prilike da hoce, i Cannavaro dolazi sa tim. Dakle, bice Juve konkurentan sljedece sezone uz trenutni igracki kadar + neka pojacanja. :)
forza milan

Post by forza milan »

fakat smo najjaci
brojke sve govore:

http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=47703
stidljiv

Post by stidljiv »

A gdje su skudeta ? :)
forza milan

Post by forza milan »

stidljiv wrote:A gdje su skudeta ? :)
eto nemamo nijednog skudeta u zivotu
od nas juve ima vise nekoliko domacih naslova a mi njih vodimo za 5 naslova u LP
brojke sve govore, nema sta
u skudetu im skidam kapu ali nismo ni mi levati
dolazimo tu odmah iza njih
kad se sve stavi na vagu prevagnuli bi rossoneri i to dobro
Neelix

Post by Neelix »

skudeto = italija

CL = Europa

juventus CL * 3,5 = Milan CL

Milan Scud * 1,5 = Juve Scud

pa ti skontaj ko je bolji :P

kao sto si rekao: Brojke sve govore :-)
Last edited by Neelix on 29/05/2007 21:34, edited 2 times in total.
forza milan

Post by forza milan »

Neelix wrote:skudeto = italija

CL = Europa

juventus CL * 3,5 = Milan CL

Milan Scud * 1,5 = Juve Scud

pa ti skontaj ko je bolji :P
to sam i ja htio da navedem ali sam se bojo da ne ofulim u racunici, slabo mi idu brojevi :D
ne mozes ti to njima dokazat
isto ko sto je i vama pitarima 1 vise od 3 ali eto :D
sala mala necemno ovdje o tome
pozdrav
stidljiv

Post by stidljiv »

forza milan wrote:
od nas juve ima vise nekoliko domacih naslova a mi njih vodimo za 5 naslova u LP
Nekoliko ??

Juve ih ima 29 (27) pa ti racunaj. :)
forza milan

Post by forza milan »

stidljiv wrote:
forza milan wrote:
Nekoliko ??

Juve ih ima 29 (27) pa ti racunaj. :)
pa jarane ne mozes racunat one oduzete
sta ti je
ti fakat ne znas racunat
ne moze se s tobom raspravljat :D
Post Reply