this is spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne kontas, procitaj moj post molim te prije nego pocnes pricati gluposti...nisam rekao da su vam nastelili naslov, sto se tice igre tokom takmicenja, svaka cast, sa te strane potpuno zasluzeno, vec sam rekao da vam je berlusconi omogucio ulazak u ligu prvaka, iako vam je prvobitno bila zabranjena...nemoj mi izvrtati rijeci...hvala!forza milan wrote: mozemo stelit naslove lige prvaka ()
Procitaj moj post gore, vi ne znate citati ili sta? Nisam rekao da je namjesteno milanu osvajanje lige prvaka, igrali ste odlicno, to stoji, vec da je ulazak u glavni dio namjestio berlusconi...ne znam, neke optuzbe ima on za korupciju ili se meni cini? nema mi sta ko govoriti , kad on jeste kriminalac, sad vas nema u Cl, sad ima..lol?...do sljedeceg namjestanja...pozdravNeelix wrote:ma smijesan si ba. pa nije CL premijer liga da se steli. uostalom, ako si gledao ijednu utakmicu, (a imao si priliku pratit zadnjih 5 u CL) onda si mogao vidjet siljenje samo kontra milana, a nikako obrnuto. finale ti je najbolja prilika - onaj nidje veze ofsajd kakin, i go iz ofsajda liverpula. sta treba vise? a i to nije nikakvo siljenje, nego sudijske greske.
pitas se zasto su ih vratili u CL? koliko si upucen u moggipoli? jesil prosurfao malo netom da vidis zasto je to? najlakse je na berlusconija - i jos ti neko reko da je kriminalac () pa ponavljas kao papagaj. nije lijepo pricat stvari koje ne provjeris.
i kako meni nece bit smijesnokonstantno kukanje ljudi koji pojma nemaju, ljudi koji su mrzitelji a ne znaju ni sami zasto...najsmjesniji su mi oni, nakon sto je milan dobio manchestera 3-0 pricaju kako su se branili...
![]()
halo, 3:0 je !!! mislim, nidje veze
klasicni primjeri ljudi koji mrze sve talijansko, i zbog kojih sam likovao u srijedu, i zbog kojih sam likovao proslo ljeto citavo nakon trijumfa na WC
jel i to celo kupio
![]()
Brzo u rupu. Vratio se Veliki Gazda. Nema vise scudetta...zna se gdje idu...tamo gdje je otislo 29 komada.veca_sa wrote:PRVAK EVROPE,BGC wrote:veca_sa wrote:zar ima ko obraza govorit protiv A.C.MILANA poslije Atine
milan je karina.
pa ti placi, zajedno sa stidljivim, riderom i onim reds_anfield il kako vec.
eto nemamo nijednog skudeta u zivotustidljiv wrote:A gdje su skudeta ?
to sam i ja htio da navedem ali sam se bojo da ne ofulim u racunici, slabo mi idu brojeviNeelix wrote:skudeto = italija
CL = Europa
juventus CL * 3,5 = Milan CL
Milan Scud * 1,5 = Juve Scud
pa ti skontaj ko je bolji
Nekoliko ??forza milan wrote:
eto nemamo nijednog skudeta u zivotu
od nas juve ima vise nekoliko domacih naslova a mi njih vodimo za 5 naslova u LP
brojke sve govore, nema sta
u skudetu im skidam kapu ali nismo ni mi levati
dolazimo tu odmah iza njih
kad se sve stavi na vagu prevagnuli bi rossoneri i to dobro
pa jarane ne mozes racunat one oduzetestidljiv wrote:Nekoliko ??forza milan wrote:
eto nemamo nijednog skudeta u zivotu
od nas juve ima vise nekoliko domacih naslova a mi njih vodimo za 5 naslova u LP
brojke sve govore, nema sta
u skudetu im skidam kapu ali nismo ni mi levati
dolazimo tu odmah iza njih
kad se sve stavi na vagu prevagnuli bi rossoneri i to dobro
Juve ih ima 29 (27) pa ti racunaj.