ma oni su ok al jebiga ljudi su navikli da igraju sa pristojnim igračima
al lance vam je bio king....imali ste dobru sezonnu prije 2 god.
al vi cete kroz fiba cup stec iskustvo i pocet razmisljat "kosarkaski"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
nađi mi citat gdje tvrdim gore boldirano..hrasno38 wrote:jel se ti zajebavas ili pitas ozbiljno. Vrankovic niti jednu kao i Nenad ali je zato igrao u Hrvatskoj reprezentaciji i sto se tice karijere njegove i Nenine tu su negdje a sto se tice trenerske Vrankovic=1 a Nenad=0. A sto se tice Parezanina ne znam stvarno sto bih ti rekao za covjeka koji je prosao kosarkasku skolu Svjetskih prvaka i koji je Vogoscu prosetao da prve lige i koji je cijelu Skenderiju dizao na noge svojom pozrtvovanoscu i motivacijom sa klupe. Znas da bi neke stvari shvatio moras se malo duze vremene i baviti sa tim i razmisljati argumentima a ne sa onim Neno=legenda. Legenda u igranju ok ali u trenerskom poslu nikako.prleitihi wrote:koje ekipe su do sada trenirali vranković ili taj parežanin?..
Trenirao sam i ja kosarku i to bas u Bosni i trener ima itekako svoju ulogu u ishodu utakmice, nije bas kako ti kazes sluzi samo da prezentira ono sto zamisli. Markovicu svaka cast za igracku karijeru al on ako trener je stavrno nista. Prvo sto ima vrlo malo postenja kod igraca kao trener, sto je opce poznato. Dolazilo je do deranja na treningu, ja licno gledao, na Markovica od strane dvojice igraca i ja sam na samom pocetku kad su Nenu postavili za trenera rekao, mislim sad to ne mogu dokazati, da ce ovo biti najlosija sezona za Bosnu otkad su opet u Goodyear Ligi.galaxtics wrote:pa sta markovic ima sa tim?????''
ne igra on jeboga ti!
kako to nerazumijestreniro' sam kosarku i trener ti sluzi samo da prezentuje oono sto zamisli a nece on igraT!
pa onu bosnu prije 2 god.daj meni da je vodim i osvojio bi Allahami titulu!
stoga....pamet u glavu
to je onaj nigerijac sto je u zadar presao poslije sirokog... dole su ga prozvali sime odak, a zvao je se nesto kao odouk, tako nesto mislim... ako na istoga mislimo...galaxtics wrote:galaxtics wrote:zna li neko mozda kako se zvao centar sirokog prije jedno 5-6 godina
crnac mrcina ogroman samo se udaro pod kosem???????men se cini da je bio nigerijac!
Nije, ovaj je Miljenko...saki wrote:Je li taj Vrankovic onaj Stojko?
Mislis brat od Stojka ?prleitihi wrote:brat!
Trener se zove Josip Vranković! Igrao je za Hrvatsku repku! Mislim da nema nikakve veze sa legendarnim divom Stojkom VrankovićemDanko_Bananko wrote:Mislis brat od Stojka ?prleitihi wrote:brat!
Ne vjerujem, nisam to cuo nikad
Ma znam Vrankovica, ipak sam ja fetivi HrvatBetter Man wrote:Trener se zove Josip Vranković! Igrao je za Hrvatsku repku! Mislim da nema nikakve veze sa legendarnim divom Stojkom VrankovićemDanko_Bananko wrote:Mislis brat od Stojka ?prleitihi wrote:brat!
Ne vjerujem, nisam to cuo nikad