Sjede dvije i dumaju sta ce jesti za dorucak.
Prva kaze: Mogli bi dva donera, to nam je nekih 7 KM.
Druga, znatno deblja, negoduje na to: Ma necemo se najesti od toga. Najbolje nam je da uzmemo peceno pile i Kolu-dvoguzu!
Opet vrijeđanje, pa ne može tako. Gdje je kultura dijaloga?Niemand wrote:Ja bi samo dodala da ima i kljukusa batakusa, al more i file u nju.zateznistub wrote: Papak jedan, nadovezi se na moj zadnji post o kljukusi!
A posto vidim da opojma o zivotu nemas, da ti docaram:
U kljuku ide vise vrsta sira, oniliko koliko ti ni nabrojati ne znas, zatim punomasno mlijeko i sve to poliveno istopljenim puterom.
Sve pobrojano nikako ne moze biti jelo fukare o kojoj ti mantras, al haj' proci ce i to!
Šizi Beograd, šizi Novi sadBlack swan wrote:najdraža njegova pjesma mi je ne švicarska ili bosna
nego
CIJELA JUGA JEDNA AVLIJA
čujem...... ne pjeva je često... a jedinu originalnu kasetu koju sam ikad imao s tom pjesmom sam presnimio u naletima mržnje... da ne duljim
imal ko tu pjesmu da mi pošalje
Je li ti ozbiljno pitas ko je finansirao tolike novceMoamer wrote:O svemu pišemo osim o temi. Opet predlažem povratak na početak ..
Pod A) Je li istina da je Edin kupio jahtu?
Pod B) Ako je, ko je finansirao tolike novce?
Znamo svi odakle je novac došao ali bi volio da neko drugi potvrdidetroit-mercy wrote:Je li ti ozbiljno pitas ko je finansirao tolike novceMoamer wrote:O svemu pišemo osim o temi. Opet predlažem povratak na početak ..
Pod A) Je li istina da je Edin kupio jahtu?
Pod B) Ako je, ko je finansirao tolike novce?
Moamer wrote: Znamo svi odakle je novac došao ali bi volio da neko drugi potvrdi
Arteta wrote:Jesi siguran da je sve svojim trudom?Dr. Kuca wrote:Merlinu svaka cast. Od klosara do milionera, sve svojim trudom.
A tek kultni StulicDr. Kuca wrote:Arteta wrote:Jesi siguran da je sve svojim trudom?Dr. Kuca wrote:Merlinu svaka cast. Od klosara do milionera, sve svojim trudom.
Naravno. Posudio je koju melodiju ali nista strasno, uredno su potpisivani orginalni autori. To manje vise svi rade. Od joksimovica, preko brege, balasa itd.
A tek kultni Stulicdetroit-mercy wrote:
Naravno. Posudio je koju melodiju ali nista strasno, uredno su potpisivani orginalni autori. To manje vise svi rade. Od joksimovica, preko brege, balasa itd.
Eh eh muzicara tesko....SSP wrote:ako ce mo realno, mozda naj bolji muzicar iz BiH svih vremena
AstorH wrote:Čiji život vi živite kada imate vremena pisati na ovoj temi, ljudi ?
Dajte razmislite malo da ni vaš ni moj život ne ovisi o Merlinu. Pobogu.
Kako netko može dozvoliti sebi da pokrene ovakvu temu.
To je toliko nisko i zavisno da ne mogu da vjerujem da tema ima ovoliko sudionika koji su zabrinuti o tematici da li Merlin ima jahtu ili ne.
Pa šta i ako je ima jebem joj krv. Da li cemo zbog toga biti sretniji ljudi.
Pa ne mogu da vjerujem da smo do tog stadija došli ljudi moji
Recite mi da ovo nije istina
Ne znam, ali me plaši ovolika zavist i mržnjarazonoda wrote:AstorH wrote:Čiji život vi živite kada imate vremena pisati na ovoj temi, ljudi ?
To je toliko nisko i zavisno da ne mogu da vjerujem da tema ima ovoliko sudionika koji su zabrinuti o tematici da li Merlin ima jahtu ili ne.
Recite mi da ovo nije istinamali broj izuzetaka--ALI nema ljubomornijeg i pakosnijeg -od Bosnjaka. pogotovo ako dodaju da su ----sarajlije
.
...nemoj da si naivan, pobogu...AstorH wrote:Čiji život vi živite kada imate vremena pisati na ovoj temi, ljudi ?
Recite mi da ovo nije istina