Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gospon Macola wrote:
Joj, sto volim ove piramidase. Mijenjaju misljenja ko carape. Prvo su Schoch i Dowell hipiji (kako si navodio u zadnjem postu), a sada "svaka im cast, profesionalno su to uradili". A uz to i napominjes da Schoch nije nista rekao. Eh, ili ne znas dobro engleski ili opet padas na politikanstvo. Znas i sam dobro da u tekstu od gdje. Dowell stoji da ce Schoch duze vremena raditi na clanku, posto se ima dosta toga za ispricati. I nesto me svrbi da napisem da kada se Schoch oglasi u negativnom smislu naspram Semketa, da cete opet osuti paljbom po njemu (Schoch) i neces se vise sjecati tvojih komplimenata n anjegov racun. Tako je to kod vas, cim se nova sonda otvori (iliti 'vjetar puhne'), vi hrlite kao mala djeca za Semketom. Zasto nije progovorio ni rijeci na svo pisanje od dr. Dowell? Zasto je odmah sazvao kojekakvu konferenciju da predstavi dvije sonde? Ha?
Sta to bi...? Ocekivao internacionalno priznanje, a na kraju ispade internacionalna blamaza.
I sada ce, kao da je politicar, naprosto 'odsjediti' i ovu samarcinu...pa do sljedece sonde....
A to sto gore (na humorican nacin) navodis da je klozet nastao prirodnim putem (sto onda meni imputiras u misljenje), morat cu te razocarati....
Dragi moj, Visocica je PRIRODNO nastalo brdo, koje su ljudi koristili kao PODLOGU za svoje kule, putove, zidine i sta ja znam jos.
Ali piramida nije. I basta!
To je sve sto se ovdje trebalo kazati i nema cile-mile, ako nije ovo onda je mozda ono, hajmo kopati, nismo mi to tako mislili, jebi ga, zapelo je, idemo dalje, skokni od sonde do sonde, bla, bla.
Nema!
Piramide nema i sve drugo je gubljenje vremena i 'ladjenje jajca u sjeni jablanova.
kao i obicno vezes se pjan plota .. a kad su argumenti u pitanju njih zaboravljash..ili ne zelish da ih spominjesh!!!
Rekao sam ti prije da se pazish stresa i da ohladish zivce.. obolit ces jadan bio od ovoga... svakom komentaru si poklopac.. a na kraju krajeva ni sam ne znash sta pishes.. ohladi i opsuti se malo..
Zabili hipi dooktori cekich u glinu i kazu "OVO JE PRORODA NAPRAVILA"
i to je tebi najveci argument..zasto bas njima treba vjerovati...
zasto nisu postavili neke druge slike.. znas ti dobro na koje slike ja mislim..( ne zelim da ih opet postiram jer ce ti se tlak podici) .. i onda rekli ovo NIJE HAND MADE!!!!!
ohladi malo pozlit ce ti!!!!
Larci wrote:
zasto nisu postavili neke druge slike.. znas ti dobro na koje slike ja mislim..( ne zelim da ih opet postiram jer ce ti se tlak podici) .. i onda rekli ovo NIJE HAND MADE!!!!!
Vidi se vec po vasim rijecima o cemu se radi. Vi 'vjerujete', dok ja znam.
Nema piramide, pa ti se napinji koliko hoces. Ne moram ja dokazati da je nema, nego vi da je ima. A kako vidim, sve vise se raspadaju i Semketove teze, a i njegova fondacija. Cak ga i njegove kolege predstavise svijetu kao jednu obicnu budalu, koja vjeruje da je jedno obicno brdo u stvari piramida.
Jedini lijek za vas piramidase je non-stop ponavljanje bolne cinjenice, posto ne prihvacate znanje kao takvo ... dakle, idemo metodom utjerivanja istine u mozak -> NEMA PIRAMIDE.
GOSPON MACOLA koliko se vremena,energije,volje itd.potrosio ubijedjivajuci "piramidose" da "Nema Piramide",da si ga potrosio pomazuci pokret"DOSTA",ili u borbi protiv politicara kriminalaca koji ovu Bosnu drze na ivici ponora vise od 10 godina,vjerovatno bi i ti mirnije spavao,ako imas savijest.
Ostaci mamuta otkriveni su kod Zoka, na jugu Mađarske, priopćio je direktor Geografskog instituta Sveučilišta u Pečuhu. Prethistorijska životinja živjela je, prema svemu sudeći, prije 10 do 18.000 godina.
Dok su pramadjari ganjali mamute,
prabosanci su gradili piramide.
DONY wrote:GOSPON MACOLA koliko se vremena,energije,volje itd.potrosio ubijedjivajuci "piramidose" da "Nema Piramide",da si ga potrosio pomazuci pokret"DOSTA",ili u borbi protiv politicara kriminalaca koji ovu Bosnu drze na ivici ponora vise od 10 godina,vjerovatno bi i ti mirnije spavao,ako imas savijest.
Nemoj, Boga ti, prelaziti na druge teme. Da sam ovo, da sam ono, da sam bio ovdje, da sam zijevao ondje ... kani se suplje.
GOSPON MACOLA koliko se vremena,energije,volje itd.potrosio ubijedjivajuci "piramidose" da "Nema Piramide",da si ga potrosio pomazuci pokret"DOSTA",ili u borbi protiv politicara kriminalaca koji ovu Bosnu drze na ivici ponora vise od 10 godina,vjerovatno bi i ti mirnije spavao,ako imas savijest.
Davno sam mu ja govorio da preusmjeri energiju na bitnije stvari al djaba, ko da je "Possesed" , Macoli otidji malo u prirodu udahni zraka il otidji nadji kakvu curu makar i lahkog morala samo se rijesi te negative, bez uvrede...
Larci wrote:
Nema piramide, pa ti se napinji koliko hoces. Ne moram ja dokazati da je nema, nego vi da je ima. A kako vidim, sve vise se raspadaju i Semketove teze, a i njegova fondacija. Cak ga i njegove kolege predstavise svijetu kao jednu obicnu budalu, koja vjeruje da je jedno obicno brdo u stvari piramida.
Jedini lijek za vas piramidase je non-stop ponavljanje bolne cinjenice, posto ne prihvacate znanje kao takvo ... dakle, idemo metodom utjerivanja istine u mozak -> NEMA PIRAMIDE.
OHHHHHH kod tebe nista novo!!!
SAMO BLA BLA BLA BLAAAAAA... sve jedan posti koji si napisao ni po cemu se ne razlikuje...
Odgovaras na moj post.. a ni jednu rijec-slovo nisi u vezi toga spomenio... iz samog toga vidi se kapacitet tvojih mogucnosti,tvoga odgovaranja na postavljana pitanja...
a i vidi se iz tvojih postova i linkova kojoj kategoriji ljudi pripadash.. PINCOM ti oniljeni sajt.. .."zabijeni cekic u glinu".. NAJVECI ARGUMENT za koji se ti drzish
Hvala bogu sto mene takvog kao sto si ti priroda nije stvorila... thanks god!!!!!
procitaj malo par zadnjih postova.. ne samo ja ..vec i par drugih ljudi je skuzilo da ti nije dobro.. idi bola izadji malo.. nadji neku macu..prohodaj.. vidi sta se oko tebe desava.. Obolit ces bola od ovoga.. dobit ces slom zivaca.. Ohladi malo...
I PS... netrebas na ovo odgovarati.. nema potrebe jer i onako sto god napishes smo procitali na VOL.1 temi..
Larci wrote:
SAMO BLA BLA BLA BLAAAAAA... sve jedan posti koji si napisao ni po cemu se ne razlikuje...
Odgovaras na moj post.. a ni jednu rijec-slovo nisi u vezi toga spomenio... iz samog toga vidi se kapacitet tvojih mogucnosti,tvoga odgovaranja na postavljana pitanja...
a i vidi se iz tvojih postova i linkova kojoj kategoriji ljudi pripadash.. PINCOM ti oniljeni sajt.. .."zabijeni cekic u glinu".. NAJVECI ARGUMENT za koji se ti drzish
Hvala bogu sto mene takvog kao sto si ti priroda nije stvorila... thanks god!!!!!
procitaj malo par zadnjih postova.. ne samo ja ..vec i par drugih ljudi je skuzilo da ti nije dobro.. idi bola izadji malo.. nadji neku macu..prohodaj.. vidi sta se oko tebe desava.. Obolit ces bola od ovoga.. dobit ces slom zivaca.. Ohladi malo...
I PS... netrebas na ovo odgovarati.. nema potrebe jer i onako sto god napishes smo procitali na VOL.1 temi..
hehe nije lako kad valja zatvorit parking gdje je prije dolazilo 2-3 hiljade auta vikendom (po 2-3 KM)
terapija wrote:
hehe nije lako kad valja zatvorit parking gdje je prije dolazilo 2-3 hiljade auta vikendom (po 2-3 KM)
nakupi se tu love a???
ko je tebe sta pitao.. i kakve veze ovo ima sa mojim postom...
BTW... 2-3 hiljade auta po 2-3 markice ... hmm fina lova za jedan wekend.. da sam bogdo ja to uzimao... a vjerujem da i ti tako mislish!!
i nemoj molim te pokusavati govoriti da i ti nebi volio tu lovu cuknuti.. jer ce to biti najveci biser ovog foruma!
terapija wrote:
nakupi se tu love a???
BTW... 2-3 hiljade auta po 2-3 markice ... hmm fina lova za jedan wekend.. da sam bogdo ja to uzimao... a vjerujem da i ti tako mislish!!
i nemoj molim te pokusavati govoriti da i ti nebi volio tu lovu cuknuti.. jer ce to biti najveci biser ovog foruma!
aaa znaci ipka sam u pravu!
Zato se toliko drzite semira kao da je svetac... Valja jos malo musti pare..
terapija wrote:
nakupi se tu love a???
ohhhh jos jedan od tvojih glupih postova..
Prvo sam te pitao "KO JE TEBE ISTA PITAO..." na to nigdje odgovora..
Biseru nemam "vremena" da citam ovakve glupe postove.. a drugi put ako te nesto budem pitao ( u sta sumnjam da hocu).. onda mi se javi!
Bye bye..
Larci wrote:
ohhhh jos jedan od tvojih glupih postova..
Prvo sam te pitao "KO JE TEBE ISTA PITAO..." na to nigdje odgovora..
Biseru nemam "vremena" da citam ovakve glupe postove.. a drugi put ako te nesto budem pitao ( u sta sumnjam da hocu).. onda mi se javi!
Bye bye..
Ostaci mamuta otkriveni su kod Zoka, na jugu Mađarske, priopćio je direktor Geografskog instituta Sveučilišta u Pečuhu. Prethistorijska životinja živjela je, prema svemu sudeći, prije 10 do 18.000 godina.
Dok su pramadjari ganjali mamute,
prabosanci su gradili piramide.
Idemo dalje ...
jok ba, mi ih pripitomili, jahali i koristili u izgradnji piramide... ne mislis valjda da bi bosnjo to rukama kopo... ahaaa... eto i odgovora kako su izumrli...
Larci wrote:
Vidim, padas na licne uvrede. Jos jedan dokaz da su vam argumenti ponestali.
Gos'n Macola ne odgovori ti meni na moj zadnji post. Jesam li to kod tebe na ignore ili je u pitanju nešto drugo. Nisam te valjda uvrijedio svojim pitanjem. Ako jesam, sorry.
seljak_cojek wrote:Gos'n Macola ne odgovori ti meni na moj zadnji post. Jesam li to kod tebe na ignore ili je u pitanju nešto drugo. Nisam te valjda uvrijedio svojim pitanjem. Ako jesam, sorry.
Dobio si ti dovoljno odgovora. Od sada za tebe i tebi slicne: piramide nema!
Usput, procitaj nesto o krezavim Bosancima, odbjeglim arheolozima i suludim S(v)emirovim idejama:
Burekodsira tako je, nek ne laprda gospodin!!
Pravo si ti glup Macola to tebi krivo sto ima piramida i sto se mi zainteresujemo za nes dobro u BIH pa da ti je da nam kvaris raspolozenje dajj mal suti muka mi je od tebe i tvog laprdanja i imam poruku za sve : PIRAMIDA IMA !! !! !!
bc_chupo wrote:Burekodsira tako je, nek ne laprda gospodin!!
Pravo si ti glup Macola to tebi krivo sto ima piramida i sto se mi zainteresujemo za nes dobro u BIH pa da ti je da nam kvaris raspolozenje dajj mal suti muka mi je od tebe i tvog laprdanja i imam poruku za sve : PIRAMIDA IMA !! !! !!
Ima... U Egiptu...
Sta si ti majmun???
Pitam posto majmuni primitivno razmisljaju?!
Jesil ti primitivac ???
Meni se cinis ko jedan... zar ne vidis da je ovo piramida!
Ima... U Egiptu...
Sta si ti majmun???
Jesil ti primitivac ???
Cupo,ne mogu piramide biti zelene ,one treba da budu u ZUTOM
Ima... U Egiptu...
Sta si ti majmun???
Jesil ti primitivac ???