Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sheilak wrote:i necu ti prijaviti post, iako me je valjda trebao uvrijediti, sta li.
Prepoznajes koji problemi vriste iz svake rijeci kojom zaostali ljudi vriste svoju nemoc i frustracije.
ma naravno. no problem je sto ih ima hrpa ovakvih. i sto se krivnju za svoje nedostatke, psihicke ili fizicke prirode, traze najcesce u zenama koje ih cine jos nesigurnijima. i koje im ne poklanjaju to neko postovanje, koje oni misle da zasluzuju. i onda se pozivaju na dominaciju muskog spola, moralne vrijednosti ili postulate vjere. a zene, ove spomenute, su, sorry, k*rve i kalasture jer se ne ponasaju u skladu s tim. ali, postoje psihijatri za takve muskarce. da se to lijeciti, jest da dugo traje...
kritichar wrote:teška vremena došla, muškarci psihički i fizički zakržljali, a žene prenapredne
Zbog toga ih i ima toliko koje su same.
Ja sam svakoj bivšoj sa kojom sam imao vezu rekao - ne pokušavaj me lagati, čitam svakoga pa ću i tebi pročitati laž prije nego je izgovoriš, ali nije ni jedna izdržala. Laž ih privlači, i što si veći frajer to im je veći izazov da te prave budalom.
Čuo sam svakakvih riječi i isprika, plakanja, navodnog kajanja ... obećanja da će se promijeniti ... ali rekao sam i da ne vjerujem ženskim suzama, ni to nisu vjerovale.
Sheilak, Sharbo i co. su sasvim normalne curice.
Nikad od njih nisam procitao nesto cime bih se uvrijedio.
I koji xurac ste odjednom svi tako ozbiljni ?
sheilak wrote:i necu ti prijaviti post, iako me je valjda trebao uvrijediti, sta li.
Prepoznajes koji problemi vriste iz svake rijeci kojom zaostali ljudi vriste svoju nemoc i frustracije.
ma naravno. no problem je sto ih ima hrpa ovakvih. i sto se krivnju za svoje nedostatke, psihicke ili fizicke prirode, traze najcesce u zenama koje ih cine jos nesigurnijima. i koje im ne poklanjaju to neko postovanje, koje oni misle da zasluzuju. i onda se pozivaju na dominaciju muskog spola, moralne vrijednosti ili postulate vjere. a zene, ove spomenute, su, sorry, k*rve i kalasture jer se ne ponasaju u skladu s tim. ali, postoje psihijatri za takve muskarce. da se to lijeciti, jest da dugo traje...
i tebi
To se ne lijeci. To nije vrsta kojom se uopste treba baviti. Sami o sebi najvise govore. Svaki put kad cujem/procitam muskarca da poseze za nekim uvredama tipa crnci, nejebice, popusi mi ga i slicno, znam da se radi o debelo jadnim osobama kojima je to plafon svega u zivotu. Vriste vlastitu nemoc.
Na ja, nejebica je medicinski izraz za anti-drustveni poremecaj kod mnogih individua.
To je molim lijepo ozbiljan problem. I ne vidim razlog da se ne spominje.
prog321 wrote:Na ja, nejebica je medicinski izraz za anti-drustveni poremecaj kod mnogih individua.
To je molim lijepo ozbiljan problem. I ne vidim razlog da se ne spominje.
To ne mora biti antidruštveni poremećaj ... može biti i društvena korist kad je neko loš ševac. A u drugom slučaju može biti svojevoljna apstinencija u cilju pronalaženja nirvane i višeg smisla postojanja.
O temi - ne gubiti vrijeme i previše se sekirati zbog takvih stvari. Od kuknjave, samosažaljavanja, mržnje što nešto - neko nije bilo kako smo željeli - nema ništa. Prebrišeš ako želiš ili ne prebrišeš, život je pizda koja nas vazda izda pa je najbolje okrenuti na zabavu.
Kad cura lupa gluposti iz dana u dan. Procitaj joj i sada zadnji post kako prikriveno vrijedja, a glumi nesto. Bolje reci direktno kao ja malena. Ako te muskarci izbjegavaju do tebe je. Nismo ti mi krivi.
Zasluzio sam ban i rijesena stvar. Prijavi post Eurosa.
kritichar wrote:teška vremena došla, muškarci psihički i fizički zakržljali, a žene prenapredne
Ja sam svakoj bivšoj sa kojom sam imao vezu rekao - ne pokušavaj me lagati, čitam svakoga pa ću i tebi pročitati laž prije nego je izgovoriš, ali nije ni jedna izdržala. Laž ih privlači, i što si veći frajer to im je veći izazov da te prave budalom.
Čuo sam svakakvih riječi i isprika, plakanja, navodnog kajanja ... obećanja da će se promijeniti ... ali rekao sam i da ne vjerujem ženskim suzama, ni to nisu vjerovale.
klixoris wrote:Ja Sheki vise ne smatram OK curicom Ne nakon sto me izradila za pivu sad za vikend
I ja ću tebe prekrižit' jer nećeš da zoveš na pivu.
Zovnut cu te brate cim proljece dodje, prva visibaba izviri i masina se krehne. Da usput malo naprdzujemo o gumama, karburatorima, disk plocicama, dok se divimo nasim parkiranim masinama
A ne samo ove tegodbne forumske teme gdje nas svi ruze cim zucnemo o motorima
Last edited by klixoris on 10/12/2014 11:29, edited 1 time in total.
i opet su na kraju one uvijek u pravu
Da ... ali u svom usamljenom sjedenju pret TV-om uz omiljenu sapunicu, sama ili sa djecom iz propalog braka.
Nije mi njih žao, žao mi je djece.
Kako njima objasniti?
Zbog čega - dvadesetak minuta drpanja sa nekom nebitnom propalicom?
klixoris wrote:Ja Sheki vise ne smatram OK curicom Ne nakon sto me izradila za pivu sad za vikend
I ja ću tebe prekrižit' jer nećeš da zoveš na pivu.
Zovnut cu te brate cim proljece dodje, prva visibaba izviri i masina se krehne. Da usput malo naprdzujemo o gumama, karburatorima, disk plocicama, dok se divimo nasim parkiranim masinama
A ne samo ove tegodbne forumske teme gdje nas svi ruze cim zucnemo o motorima
Pa valjda će shvatiti nakon ovolike prepiske zašto je motor bolji životni drug od nafurane žene.
Ramzess Veliki wrote:
Da ... ali u svom usamljenom sjedenju pret TV-om uz omiljenu sapunicu, sama ili sa djecom iz propalog braka.
Nije mi njih žao, žao mi je djece.
Kako njima objasniti?
Zbog čega - dvadesetak minuta drpanja sa nekom nebitnom propalicom?
to će svakako u budućnosti biti tako, ali sada su one lijepe, mlade, pametne i samostalne
i kao posljedica te njihove "savršenosti", muškarci ih ne mogu pratiti