gluma isto tako nemam nekih vecih primjedbi jedino sto me Damon nervira i onaj njegov debilni izraz lica..ali jebiga nije do njega
kraj je odlican
Moderator: _BataZiv_0809
Tehnièki dobar i bez ikakve (spomena vrijedne) radnjeharaè wrote:nego jel' ko gledao APOCALYPTO, planiram sutra i ba¹ mi je drago... dal' æe mi biti kad izaðem je druga stvar
anais_nin wrote:Zhaba wrote: Bas tako je. A gledala sam skoro neki film "The Covenant" se zove. Jedino dobro su bili sixpackskako je mogao biti uspjesan teen film samo da su uzeli glumce koji znaju glumiti....onaj mali glavni i nije bio tako losh (i obucen i skinut), ali radnja je bila upish zivi
ono razvuceno pa bum bum bum, pa opet razvuceno pa bum bum bum
i ono najsmijesnije je bilo sto su neki likovi na pocetku detaljno predstavljeni da u po frke skontas da se vise nikad nece pojaviti...very loshe
![]()
ali vrijedilo je ako nista zbog onih scena oko bazena
dobar je onaj dugokosi na motoru, ali meni malo previse plavZhaba wrote:mali mi i nije nes' dobar ali zato onaj "cupavi na motoru" uhhhhh ne smijem se ni sjetiti, nego te scene oko bazena su i bile glavna tema poslje filma

a film je stvarno jedan od lošijih koje sam gledala, ma taj mali je manekenZhaba wrote:anais_nin wrote:Zhaba wrote: Bas tako je. A gledala sam skoro neki film "The Covenant" se zove. Jedino dobro su bili sixpackskako je mogao biti uspjesan teen film samo da su uzeli glumce koji znaju glumiti....onaj mali glavni i nije bio tako losh (i obucen i skinut), ali radnja je bila upish zivi
ono razvuceno pa bum bum bum, pa opet razvuceno pa bum bum bum
i ono najsmijesnije je bilo sto su neki likovi na pocetku detaljno predstavljeni da u po frke skontas da se vise nikad nece pojaviti...very loshe
![]()
ali vrijedilo je ako nista zbog onih scena oko bazena
mali mi i nije nes' dobar ali zato onaj "cupavi na motoru" uhhhhh ne smijem se ni sjetiti, nego te scene oko bazena su i bile glavna tema poslje filma
Between the two segments will be trailers advertising fake films. Tarantino has stated that fake trailers will be shot for a blaxploitation film, a kung fu film, a sexploitation movie and a Spaghetti Western film. Tarantino confirmed that he will be directing the trailer for the sexploitation "film" Cowgirls in Sweden

ma da se kosa ofarbati, ali od manekena tesko muskarca stvoritianais_nin wrote:dobar je onaj dugokosi na motoru, ali meni malo previse plavZhaba wrote:mali mi i nije nes' dobar ali zato onaj "cupavi na motoru" uhhhhh ne smijem se ni sjetiti, nego te scene oko bazena su i bile glavna tema poslje filma
ja volim mrke dobrice
![]()
ovo izgleda potencijalno odlicnozmijaIzmaj wrote:Planet Terror
Grindhouse
Dimension Films
Directed by Quentin Tarantino and Robert Rodriguez.
Starring Danny Trejo and John Jaratt.
http://movies.yahoo.com/feature/grindhouse.html
jos jedan njihov hororjaoooo

nemoj takoZhaba wrote:ma da se kosa ofarbati, ali od manekena tesko muskarca stvoritianais_nin wrote:dobar je onaj dugokosi na motoru, ali meni malo previse plavZhaba wrote:mali mi i nije nes' dobar ali zato onaj "cupavi na motoru" uhhhhh ne smijem se ni sjetiti, nego te scene oko bazena su i bile glavna tema poslje filma
ja volim mrke dobrice
![]()

uhhh to jedan od onih medaaaa koji se zene ne cuvajuanais_nin wrote:nemoj takoZhaba wrote:ma da se kosa ofarbati, ali od manekena tesko muskarca stvoritianais_nin wrote: dobar je onaj dugokosi na motoru, ali meni malo previse plavja volim mrke dobrice
![]()
i manekeni su ljudi
posebno kanadski
to ti je rimejkanais_nin wrote:Black Christmas, 2006
Blago receno KATASTROFA...ne trachiti vrijeme na nesto ovako loshe ni pod razno...odavno mi se nije desilo da se vise ljudi u kinu ukidalo od smijeha tokom horor filma
sta vise da kazem
znam Black Christmas iz 70tihkomi wrote:to ti je rimejkanais_nin wrote:Black Christmas, 2006
Blago receno KATASTROFA...ne trachiti vrijeme na nesto ovako loshe ni pod razno...odavno mi se nije desilo da se vise ljudi u kinu ukidalo od smijeha tokom horor filma
sta vise da kazem
odličnog KANADSKOG horrora

meni je jindabyne bio super...nimalo americki...dosta je razvucena radnja, ali pashe tempo uz pricu...i Gabriel Byrne i Laura Linney obadvoje wow...pisala sam negdje o tom filmu odmah nakon festivalaBeatrix wrote:za jindabyne sam cula najrazlicitije stavove, tako da ga pod obavezno moram gledati.anais_nin wrote:evo jedan interesantan link za one koji vole biti u toku kad su u pitanju novi filmovimeni je manje vise sve sa ove liste s posterima na listi "za gledanje", osim jindabyne koji sam vec gledala i koji je dosta dobar
![]()
http://www.independentcritics.com/
p.s. jel ko apocalypto gledao...
kako god okrenes ne valjaBeatrix wrote:ma ja se bojim da je apocalypto dosadan, vidim da i forumasi nisu daleko od tog misljenja
joj, sto volim eksploziju filmova, vec sam bila u depri jer sam pocela gledati neke stare po ko zna koji put
a kod nas u kino dolaze "brzinom munje"