Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edu wrote:vidovitu aziru je neka kasika ocigledno zajebala.. ..nit sam ozenjen..nit' sam nevin..doduse..svaki covjek je nevin dok se ne dokaze suprotno..
onda si bio ili imas 100 godina
ajd vozdrica
imas pozdrav od vidovite azire....
Vingo wrote:
Ah volim sto sve znam....Znala sam da mu nesto nedostaje cim lovi u mutnim MSN vodama....OK Moglo mu je nedostajat i nesto teze nadoknadivo od samouvjerenosti...
Oona...nije to razlog da odustanes. Boljio je i MSN od cekanja da se desi "samo"
? Onda i onooj:) (i ne samo njoj!) nešto nedostaje...čim se petlja po msn-u?
Ja kad sam prvi put izašla sa likom sa msn-a on je pričao i pričao, a ja se samo glupavo smješkala...prvih sat-sat i pol...A onda smo zavrsili .... do 3:30 ... prvu noć
Vingo wrote:
Ah volim sto sve znam....Znala sam da mu nesto nedostaje cim lovi u mutnim MSN vodama....OK Moglo mu je nedostajat i nesto teze nadoknadivo od samouvjerenosti...
Oona...nije to razlog da odustanes. Boljio je i MSN od cekanja da se desi "samo"
? Onda i onooj:) (i ne samo njoj!) nešto nedostaje...čim se petlja po msn-u?
Ja kad sam prvi put izašla sa likom sa msn-a on je pričao i pričao, a ja se samo glupavo smješkala...prvih sat-sat i pol...A onda smo zavrsili .... do 3:30 ... prvu noć
onaj.. ..skokni do mog profila.. ..da vidis koliko sam nabio postova.. ..i de provjeri jesam li stavio msn..ako nisam..javi mi..
edu wrote:to ti je razlika..more je nesto drugo..dobro kazes..ovdje jedva 2-3..i to ako poranis..pa izadjes oko 19:00.. ..ne mogu ni be ha te bebe k'o covjek pogledati..
eh more je provod...more su koke
onaa, ako nista uspjesno si zabavila veliki dio foruma ovom temom haj bona nakaci opet nekog da se opet pocnemo nadat
Vidjevsi kako je Fair Life bio diskvalifikovan na ovoj temi (zbog godina i ozbiljnosti valjda) dugo sam sam sebe preispitivao o tome da li mi je mjesto na ovoj temi...i dosao do spoznaje ....da ne znam. Ako bi neko iz prisutnog skupa bio malo ljubazan da mi otkrije kakav je to uredjaj ...MSN...ili o cemu se tu u biti radi... to bi mi uvelike pomoglo u izgradnji vlastitog stava po ovom pitanju.
U iscekivanju raspleta samo da spomenem....da je ipak mozda trebalo sudar ugovriti u 20:20 casova i time dati protagonisti vremena da dodje sebi od tv dnevnika (preuzeto iz mravojedovog komentara).
edu wrote:to ti je razlika..more je nesto drugo..dobro kazes..ovdje jedva 2-3..i to ako poranis..pa izadjes oko 19:00.. ..ne mogu ni be ha te bebe k'o covjek pogledati..
eh more je provod...more su koke
onaa, ako nista uspjesno si zabavila veliki dio foruma ovom temom haj bona nakaci opet nekog da se opet pocnemo nadat
drago mi je to cuti.. ali moze li neko drugi sada, pa da ja cekam rasplet sa ove strane, sigurnije je
manijak1 wrote:Stari .......ako si ovako opširan ...... bojim se da je 12 malo .
ali moze li neko drugi sada,
Može .........ali .........zašto bi da se opet razočaraš ?
Otkud ti znas da ce se opet razocarati, da nisi slucajno skocio do dzemile
Mozda bas ima neko na forumu ko je sigurno nece razocarati samo treba potrefiti ili ipak odgovoriti na puruku
Last edited by klepto on 15/03/2006 11:10, edited 1 time in total.
Tvrdim a sad ako već upitaš kako ja to tvrdim ......da ne bi dalje MSN-irali temu ........zbog karaktera iskustava .
Stari ja sam glup ......nije ni meni lako.