200.000 UBIJENIH JOS MNOGO MNOGO ONIH DRUGIH UNESRECENIH NA RAZNO RAZNE NACINE KAKO JE TO SAMO
NJIHOV MONSTRUM ZNAO ISPLANIRATI...
Pogledaj malo kroz prozor...mr2 wrote:http://www.b92.net/info/galerija/index.php
da li je suplja ili je stvarno knjiga zalosti povodom smrti milosevica u sarajevu![]()
![]()
![]()
![]()

Blize, blize....Lukavica, naime.rumenko wrote:pa serbovi nazivaju Sarajevo komplet Romaniju i Sokolac pa je po njihovoj geografiji moguce....osim toga ako se neko potpise u Colorado-u u USA i to je isto serpska zemlja...potvrdjeno pjesmom "ajd' u koloRado"....
Muslimansko obiljezjejapaja wrote:
Kako to, da nema krsta, pa čak štoviše, ova je tabla muslimansko obilježje... ili se varam? ... ili mu se rugaju? ...
A da se ti prosatas po Nokii... kad on vec nije on... stigao.mashenka wrote:ejs na sta je spao, da se makar mogao prosetati i po toj nokijiFair Life wrote: Mozda je patio sto Serbia nije do Tokia, nego ko Nokia... svake godine novi model i manja."![]()

bio je ateista. nema krsta, ni obreda.kub lajkan wrote:Muslimansko obiljezjejapaja wrote:
Kako to, da nema krsta, pa čak štoviše, ova je tabla muslimansko obilježje... ili se varam? ... ili mu se rugaju? ...
Na mom monitoru tabla bas i nije zelena...
Bilo je govora o tome hoce li porodica dozvoliti da bude vjerska sahrana ili ne. Vjerovatno ima veze s tim...
Znam, da su ove table na muslimanskim mezarlucima pa nisam znao o cemu se ovdje radi. Hvala za informaciju.Ana_Ana wrote:bio je ateista. nema krsta, ni obreda.kub lajkan wrote:Muslimansko obiljezjejapaja wrote:Kako to, da nema krsta, pa čak štoviše, ova je tabla muslimansko obilježje... ili se varam? ... ili mu se rugaju? ...
Bilo je govora o tome hoce li porodica dozvoliti da bude vjerska sahrana ili ne. Vjerovatno ima veze s tim...
kada je neko bio ateista, takve su table ili vec kako se to zove, ne znam.japaja wrote:Znam, da su ove table na muslimanskim mezarlucima pa nisam znao o cemu se ovdje radi. Hvala za informaciju.Ana_Ana wrote:bio je ateista. nema krsta, ni obreda.kub lajkan wrote: Muslimansko obiljezje
http://forum.b92.net/index.php?showtopic=26848 zahebancijastickitout wrote:Svaka cast Nadi, Srecku, Slobodi, Veseloj i Miletu Curcicu...
a i sliku su mu nasli.....isti vepar
Monday, March 13, 2006
Dakle, umro je skot, napokon, serem mu se ćaletu na kurac koji ga napravi onako ludog ko struja. Da izvinu svi oni koje je Milošević tlačio i progonio i ubijao van granica ove nesretne zemlje u kojoj životarim, neću se puno osvrtati na njihovu muku, iako sam je veoma svestan, jer, da prostite prijatelji (jeste, brate, prijatelji, ja se nisam svađao ni sa kim i uglavnom nisam imao ništa protiv nekoga ko je sad u nekakvoj drugoj jebenoj zemlji, a koga razumem bez prevodioca na nem film), svakom je svoja guzica najbliža. Mislim, nije da ja nemam izvestan stepen empatije i saosećanja sa vašim mukama, ali sam provalio da je sve unaokolo bolela patka za moje muke i mislili su da sam ja podjednako kriv za Slobu samo zato što sam ostao ovde, a nisam otišao u jebeni Vankuver kad mi se moglo. Stoga, ja reših da, iako prepoznajem zlo, ne priznajem ga kao svoje i, koliko god vas belelo dupe za mene, toliko i mene zabole za vas. Toliko.
Znači, da se vratim na temu, crkla je skotina, dabogda mu zemlja koske izmetnula. E, jedno je otišlo, sad još ostaje da mu se pokenjam na grob, serem ga mrtva, što nije crko ranije, pre 10 godina ili više. Ma, što mu keva nije pičku kamenom obrisala,nego je onakvog nečoveka rodila.
E, najebo mi se majke kao niko, ubio me u pojam skroz. Nadam se da će i ona masnopičkasta ženetina njegova da umre od nauci još nepoznate vrste kancera koja napada bar jedno 7 organa, serući i pišajući u kese i šireći oko sebe vonj smrti i ludila, kao što i jeste do sada!
U stvari, da ima boga, on bi se postarao da se genetski materijal te sulude porodice Milošević-Marković zatre jednom za svagda i da se ispoštuje karmički krug, gde bi se oni u život vratili u liku malaričnog plazmodijuma ili volvoksa!
A skot ni mrtav neće da miruje, moraće to glogovim kocem da se skrozira, da se prikuje vampirčina za zemlju, jednom za svagda. Mislio je da je pametan, da će da zajebe sve nas i da ode u Mosku, jebem ti i tu Moskvu i Ruse i rusku dušu jebenu, raspekmeženu, slovensku. Malo su mi jebali kevu oni njihovi smradni smorovi od pisaca, što sam morao da ih čita i da se davim, nego me sad i ovi njihovi kriminalci od političara karaju. Šta te bre boli kurac od čega je umro, nije ti bio ni rod ni pomoz bog, dosta je što čuvate one izrode od njegove familije, dabogda vas čečeni potamanili, jebem li vam kevu u pičku onu kriminalnu, mafijašku, što krijete lopove i ne izručujete zločince pravdi! Da se terate u kurčinu krasnu i Duma i Lavrov i Putin i Komsmol i NKVD i svi od reda, serem vam se u usta balava, što ne ćutite, zanemeli zanavek dabogda, što se mešate u svaki kurac, pizda li vam materina kopilanska! Nije onaj Staljin bio blesav, sve je to trebalo pomoriti, skotovi jedni, u svaki kurac se oni mešaju, pa sad se nešto kurče i sa licitiraju mrtvom džukelom Miloševićem, satrunuo dabogda i on i Černomirdin i ostali njegovi drugari, smradovi.
Jebem vam materešinu i oca u vr guzice, što se vi koju materino u sve mešate, a? Krivo vam što nas je malo krenulo, a vi ne možete da maknete od lokanja pitralona i briona i obeznanjivanja od alkohola nigde. Udavio vas kriminal, došla vam krv do grla, pa oćete da skenjate i druge, nabijem vam kevi babušku u pičku! Idite u tri majčine i ostavite nas jednom na miru bre da radimo i živimo svoj život, a vas može, što se mene tiče i ptičji grip da potamani onako na angro, serem se u vas, braću Ruse, uvek ste samo gledali da nas zajebete, ali vam ništa nije vredelo, obrni, okreni, ostadoste suva kurca, mokrih opanaka, svi vam žene karaju za 5 dolara, samo ako im nije gadno, a sestre vam se gađaju u bulju za ručak u kafani, pičke paćeničke i samo gledate da drugom napakostite, kad već sebe ne možete da izvučete iz moralne i materijalne bede.