Dragane Marinkovicu!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Vingo

Post by Vingo »

Bez da sumnjam u Boricevu pismenost, moram primijetiti da mu je tekst poput frankenstajna. Ko ne vjeruje, nek procita ovaj topic od prvog do zadnjeg posta....
sofist

Post by sofist »

Jimmy_The_Saint wrote:TV oko

Zapravo, ne trebamo se čuditi što u ovoj BiH ovakav Dragan Marinković jeste idol, legenda, provala, pače nosilac slave i lovorika, a ne nerealizirani provincijski glumac obolio od sindroma udara slave u glavu. Nikakve drugačije vrijednosti ne nude nam se na drugim frontovima društva. Korumpirani ministri, poluinteligentni predsjednici, pokvareni univerzitetski profesori, silikonizirane i feminizirane estradne zvjezdice uspjele na injekcijama sumnjivog kapitala, a ne tiraža, polupismeni vjerski službenici, ratnoprofiterski menadžeri…svi su svjedoci propasti društva, zašto bi voditelj tv-showa i njegov tv-show bili drugačiji?!
Otprilike isto sam i ja napisao u svom postu pa me neki napadose. Sve nam je tako u drustvu. Avaz preuzeo brigu o mentalnoj higijeni gradjana a dovoljno ga je procitati par dana zaredom pa da potrazis pomoc psihijatra. Ko je ono na naslovnoj strani objavljivao slike mrtvih narkomana i drugih ljudi ? Ko objavi da je Mirzino dijete oteto cak i po cijenu zivota malog ? Nravno, "najtiraznija novina u BiH". Maca nije nista veci primitivac i pokvarenjak od njih.
radeljas

Post by radeljas »

edu wrote:meni je samo nelogicna jedna stvar u svemu ovome..boric napisa:"Na potezu može biti samo Regulatorna agencija za komunikacije koja je zaprimila veliki broj pritužbi građana"..a amela kaze primili smo 14 prituzbi..e sad ako je to puno ja ga jebem...
s obzirom na ovakvo jadno bosansko javno mnenje, a i stampane i pisane medije 14 je vrlo visok broj. ovdje da ovi sto pokradose milione sad stanu na cestu i uzimaju direktno iz novcanika pare narodu mozda bi se 6 ljudi pobunilo. i pitalo pa majku vam sta to radite. i senad h. se javio tek kad se maca poigrao sa njegovom napuhanom "velicinom" i perifernim dnevnikom od 2 sata trajanja. a to je jedino sto je valjalo kod mace. predlazem za kaznu da svaki odrasli muskarac kad god vidi macinu partnericu amru r. da je jami za dupe ...
krava

Post by krava »

evo marinkovica na radiju...202...centralni zatvor...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

krava wrote:evo marinkovica na radiju...202...centralni zatvor...
Posto ja njega ne mogu ni nacrtanog a o slusanju da i ne govorim... nadam se nekom sumo-sumarumu njegovog sranja od tebe :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

radeljas wrote:
edu wrote:meni je samo nelogicna jedna stvar u svemu ovome..boric napisa:"Na potezu može biti samo Regulatorna agencija za komunikacije koja je zaprimila veliki broj pritužbi građana"..a amela kaze primili smo 14 prituzbi..e sad ako je to puno ja ga jebem...
s obzirom na ovakvo jadno bosansko javno mnenje, a i stampane i pisane medije 14 je vrlo visok broj. ovdje da ovi sto pokradose milione sad stanu na cestu i uzimaju direktno iz novcanika pare narodu mozda bi se 6 ljudi pobunilo. i pitalo pa majku vam sta to radite. i senad h. se javio tek kad se maca poigrao sa njegovom napuhanom "velicinom" i perifernim dnevnikom od 2 sata trajanja. a to je jedino sto je valjalo kod mace. predlazem za kaznu da svaki odrasli muskarac kad god vidi macinu partnericu amru r. da je jami za dupe ...
U RAK-u pod prituzbom se racuna samo ako sjednes i napismeno sa imenom i prezimenom i svim ostalim generalijama napises neku pritizbu za neki medij - tako da po meni ovih 14 savjesnih pojedinaca kojima nije bilo mrsko se peglati sa birokratijom RAK-a i nije mali broj. Usput, pokusajte sami uputiti ako nista usmenu prituzbu RAK-u pa ce te vidjeti koja je to procedura - doslovno necete biti prespojeni nigdje dalje od tete na centrali koja te nece "pustiti" dalje ako ne znas TACNO poimence koga trazis bla bla bla... a pri tome se za sebe drzi mota "nije_to_u_mojoj_nadleznosti"... Sto mi je to nesto poznato... :roll: :D
giga

Post by giga »

tekst iz Dana (F. Borić) je fenomenalan
uvijek se nanovo obradujem sto kod nas ipak ima glasnih normalnih ljudi
krava

Post by krava »

ona dvojica sa 202, baftic i neki sa govornom manom, ga ocigledno podrzavaju i cijelu emisiju se "sale" sa njim i ne daju ljudima priliku da ga kritikuju...

nevjerovatno! uzas!
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Ljudi sta je tu cudno..nemojmo se uvjek baviti posljedicama, hajmo jednom barem da vidimo sta je uzrok????
Nema sanse da se jedna TV emisija vadi iz konteksta BH drustva... tako nam je kako nam je...ili toliki nam je kolki nam je.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Ima li neko sa dvjestodvojke da nam kažem jel' ga onaj Nedim popušio Maci u toku emisije ? :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

NeKi_LiK wrote:Ima li neko sa dvjestodvojke da nam kažem jel' ga onaj Nedim popušio Maci u toku emisije ? :D
i ti sa tim rjecnikom kao kritikujes Macu???
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

mIRCerka wrote:
NeKi_LiK wrote:Ima li neko sa dvjestodvojke da nam kažem jel' ga onaj Nedim popušio Maci u toku emisije ? :D
i ti sa tim rjecnikom kao kritikujes Macu???
Gdje ja nešto extra kritikujem Macu ? :shock:

A svakome ko je slušao emisiju jasno je da onom debilu još samo noge vire iz Macine guzice...
mawerick

Post by mawerick »

predlazem za kaznu da svaki odrasli muskarac kad god vidi macinu partnericu amru r. da je jami za dupe...

Ova ti je zlatna! Uz ispravku: ne za dupe, nego za SUPAK!
Vingo

Post by Vingo »

...Medjutim. Hajka Senada Hadzifejzovica na Macu, postaje sve slicnija Macinoj hajci na zene...Meni, nakon vecerasnjeg CD-a nije dobro. Nek oglobe OBN, nek mijenjaju termin emisije, ukinu show itd....ali ovo sto Hadzija radi je takodjer napad na necije dostojanstvo.....skoro pa i zivot. Pa on poziva na linc maltene. Koji transfer u Bosnjaka...Svi smo zbili redove u obrani od mrskog nam Mace. Sad je Maca kriv za sve sto nam se desava...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

*Unreal* wrote:...ne zelim te ubjedivati da ono nije slucajna prolaznica jer bi bilo uzaludno, ali vjeruj mi na rijec da ima tim producenata, urednika i drugih ljudi koji se brinu o svim detaljima neke emisije...tako i ove...
Mahalac wrote:Zensko bice koje je uhvaceno za guz je dio ekipe sto se na odjavnoj spici i imenom potvrdjuje
@ Mahalac, *Unreal*

Ne znam koje izvore koristite, ali ovo sto ste napisali definitivno nije tacno.

Ona zena je definitivno bila slucajna prolaznica koja je podigla tuzbu protiv OBN-a. Objavljeno veceras na CD-u... zajedno sa njenom izjavom...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Vingo wrote:...Medjutim. Hajka Senada Hadzifejzovica na Macu, postaje sve slicnija Macinoj hajci na zene...Meni, nakon vecerasnjeg CD-a nije dobro. Nek oglobe OBN, nek mijenjaju termin emisije, ukinu show itd....ali ovo sto Hadzija radi je takodjer napad na necije dostojanstvo.....skoro pa i zivot. Pa on poziva na linc maltene. Koji transfer u Bosnjaka...Svi smo zbili redove u obrani od mrskog nam Mace. Sad je Maca kriv za sve sto nam se desava...
Mislim da je ovo kompenzacija za prosli Senadov nastup, kada je bilo asicare da je motivisan po privatnoj liniji. Ovo je trebalo ispraviti tako sto je ovaj put odlucio "sad cu pustiti uglavnom da drugi govore protiv OBN-a, da ne misle ljudi kako imam licno nesto protiv njih"...
Vingo

Post by Vingo »

I kojoj muz prijeti razvodom. :roll:
(Nadam se da ce dobiti pare, pa se i muz mozda predomisli)
pentijum

Post by pentijum »

Jebače mu Senad znanje, da prostite. Ali neka, i treba.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Vingo wrote:I kojoj muz prijeti razvodom. :roll:
(Nadam se da ce dobiti pare, pa se i muz mozda predomisli)
Ma prica je bas zalosna... muz ratni invalid, operisan u bolnici (i tamo saznaje za eksces)... ali eto, bar je utjeha da ce OBN tim novcem (kojeg ce sigurno izgubiti) bar malo uljepsati zivot tim ljudima (ne vjerujem da ce biti razvoda, CD to malo napuhava)...
anaMi

Post by anaMi »

-citat mog frenda-

"Ako ništa bar je Maca skino najveći primitivizam s Tv-a da sad svi mi ovdje i mediji komentarišemo o njemu i glupostima a ne da se mediji danonoćno bave političkim prepucavanjima:Sad se fino svi bavimo "zajedničkim"ljudskim pravima.

Moj komentar
Termin definitivno loš
Humor onako naš (nažalost naša stvarnost)

Pokušaj imitiranja skrivene kamere koju mi gledamo na drugim našim to bož
kulturnim medijima gdje frajer fata ljude za guzicu,muške,ženske,grli ih ,diže suknje i dr.Prepisani scenario koji je sa zapada.

Loše je to što gospodja nije bila suglasna s neslanom šalom ,a svi ostali su svojevoljno učestvovali u glupiranju.
Loše bi bilo ako su one hostesice maloljetne

A sve ostalo je show i pokazalo se da je vrlo gledan.

Moglo se to puno bolje i prifesionalnije odraditi
angel26

Post by angel26 »

SRANJE!!!!!!!!!!!!!!!! I KO GOD IMA IMALO PAMETI TO CE TAKO I PREPOZNATI....ZALOSNO JE DA IPAK IMA VELIKI BROJ LJUDI KOJI SE KLEBERI ONIM GLUPOSTIMA...NAS DRAGI MARINKOVIC JE SVJESTAN CINJENICE DA NEMA NI PAMETI NI UMIJECA DA NAPRAVI ISTA NORMALNO OSIM SVOG IDIOTIZMA I VULGARNOSTI. KAD JE VIDIO DA TO PALI NA TOME JE I NAPRAVIO CIJELU KARIJERU......MEDJUTIM SVE OSIM ZABRANE NJEMU IDE U PRILOG...

I DA.......MI NISMO NI KONZERVATIVNI NI ZAOSTALI.......SHOW JE CISTO SRANJE, A HUMOR NIJE "NAS" KO STO JE NEKO PRIJE DEFINISAO..ONO JE SELJEKLUK KOJI I PALI KOD NJEMU SLICNIMA!!!!!! A VI KOJIMA JE SHOW SUPER..UZMITE DALJINSKI I POGLEDAJTE KAKO TO RADE LJUDI VANI...
Edit

Post by Edit »

Hajde prestanite mu onda vise praviti reklamu osvjezavanjem ove teme i stavljanjem njegovog imena na vrh tema... Nisam do sad ni cula za njega.
angel26

Post by angel26 »

Edit wrote:Hajde prestanite mu onda vise praviti reklamu osvjezavanjem ove teme i stavljanjem njegovog imena na vrh tema... Nisam do sad ni cula za njega.
pa gdje ti onda zivis???????????????????
mozda se njemu pravi reklama al da smo sutili i ovo bi proslo ko sto nam sve prolazi....MA NECU VISE DA SUTIM!!!!!!!!!!!! PUNA MI KAPA GOVANA I JOS UPALIM TELEVIZIJU I IDIOT IMA SVOJ SHOW...E NE MOZE!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x
daduli_sa

Post by daduli_sa »

E samo budali negativna reklama moze biti pozitivna!
I to ako neko misli da mu je gledanost porasla zbog naseg kritikovanja i spominjanja njegovog malovaznog imena - onda neka je, lakse barem "lociramo" pacijente slicne njemu koji gledaju to sranje!

NE treba sutati, kad nesto nije normalno onda necu da sutim i da mi nenormalni kroji kapu! Od takvog sutanja vise od polovine stanovnistva BiH mi SVI (cijela BiH) imamo sve sto imamo - troglavu azbahu na celu drzave i jos mali milion azdajica! :x
Herc

Post by Herc »

Emisija je shit,ali vidite dokle je doslo da mu Mladi Muslimani prijete familiji.Sta vam je ljudi,popustite sa emisijom.Ima RAk da kazni ako je nesto uradio mimo zakona,a vi ako vam se ne svida emisija,nemojte gledati.
Post Reply