Da, da, da... vidis, mogao bi to biti neki... IB-ovacVodenjak wrote:Da mi je samo znati koji se lik krije iza ovog meksikanca ramireza...
Ubijedjen sam da je neki od nasih starih poznanika...
Covjek iz sjene!![]()
![]()
Glasati za SDP "i pored svega, jer SAMO oni imaju sansu
-
kub lajkan
-
kub lajkan
Ma mislio sam na IB.comA wrote:OZNA sve dozna
-
ramo ramirez
znaci mogu dodati *smrt komunizmu*Herc wrote:Viva slobodoumlje i normalni ljudi!ramo ramirez wrote:...divno......divno...
![]()
kako su drugovi hrabri odkad su sikterisali sve mudzahidice![]()
ako ne postoji pojam forumcid...predlazem da se uvede...
![]()
obzirom na odnos snaga na terenu ...![]()
Viva la jednoumlje
neki problem sa ocito vjerski namjenjenom forumukub lajkan
PorukaUpisano: 24/12/2005 23:47 Naslov poruke:
A (citat):
OZNA sve dozna Embarassed
Ma mislio sam na IB.com
Vodenjak
PorukaUpisano: 24/12/2005 22:24 Naslov poruke:
Da mi je samo znati koji se lik krije iza ovog meksikanca ramireza...
Ubijedjen sam da je neki od nasih starih poznanika...
Covjek iz sjen
-
MedoX
Ukupni glasovi PREDSTAVNICKI DOM BOSNE I HERCEGOVINE...
SDA 21.9%
SDS 14.0%
SBiH 10.5%
SDP 10.4%
SNSD 9.8%
HDZ 9.5%
PDP 4.6%
Ostali 19.3%
SDA,SBIH i SDP imaju 42.8%,te dodamo nekih 8% od ovih Ostalih (bošnjačke stranke: BOSS, BPS itd.), imamo veliku bošnjačku koaliciju...
SDP nam može dati svojih Srba i Hrvata,te SBIH Grahovca,ako treba za Vijeće ministara....
...
Građanska država sa građanskim parlamentom... Velika bošnjačka koalicija?? Predlagao sam je ranije, ne vjerujete u to, ali desiće se, prije ili kasnije...
Zašto?
Jednostavno,SAD podržava građansku državu (zašto se zamajavati nacionalnu bošnjačku) te ako SAD to podržava onda je pitanje vremena kada će se desiti.....ćao drugari...
evo zeleni smješko da ukiseli
...
SDA 21.9%
SDS 14.0%
SBiH 10.5%
SDP 10.4%
SNSD 9.8%
HDZ 9.5%
PDP 4.6%
Ostali 19.3%
SDA,SBIH i SDP imaju 42.8%,te dodamo nekih 8% od ovih Ostalih (bošnjačke stranke: BOSS, BPS itd.), imamo veliku bošnjačku koaliciju...
SDP nam može dati svojih Srba i Hrvata,te SBIH Grahovca,ako treba za Vijeće ministara....
Građanska država sa građanskim parlamentom... Velika bošnjačka koalicija?? Predlagao sam je ranije, ne vjerujete u to, ali desiće se, prije ili kasnije...
Zašto?
Jednostavno,SAD podržava građansku državu (zašto se zamajavati nacionalnu bošnjačku) te ako SAD to podržava onda je pitanje vremena kada će se desiti.....ćao drugari...
- Vodenjak
Gradjansku drzavu sa SDA?MedoX wrote:Ukupni glasovi PREDSTAVNICKI DOM BOSNE I HERCEGOVINE...
SDA 21.9%
SDS 14.0%
SBiH 10.5%
SDP 10.4%
SNSD 9.8%
HDZ 9.5%
PDP 4.6%
Ostali 19.3%
SDP nam može dati svojih Srba i Hrvata,te SBIH Grahovca,ako treba za Vijeće ministara.......
Zašto?
Jednostavno,SAD podržava građansku državu (zašto se zamajavati nacionalnu bošnjačku) te ako SAD to podržava onda je pitanje vremena kada će se desiti.....ćao drugari...evo zeleni smješko da ukiseli
...
Dobro...
Kako ti kazes...