N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU...
-
Eshek
okej, vidim da će ovo potrajati i previše...
Ja nudim račun i izvod računa na kraju akcije, i dacu pare unaprijed kome treba, uradiću to sutra, samo neka počnu uplate, da ne bi bilo "tresla se gora, rodio se miš".
Nema jednostavnijeg, bržeg i jeftinijeg načina slanja para unutar BiH od obične uplate u nekoj banci. A i evidentirano je. Ako treba, ispuniću jednu uplatnicu i postirati je, pa se niko ne može vaditi na razne komplikacije.
Ako vam je ceif da komplikujete, bujrum, izvolite. Nas par je malo kompleksniju stvar kao što su inostrane uplate preko moneybookersa pojednostavilo, a sad treba komplikovati ono što jednostavnije ne može biti!
Ja nudim račun i izvod računa na kraju akcije, i dacu pare unaprijed kome treba, uradiću to sutra, samo neka počnu uplate, da ne bi bilo "tresla se gora, rodio se miš".
Nema jednostavnijeg, bržeg i jeftinijeg načina slanja para unutar BiH od obične uplate u nekoj banci. A i evidentirano je. Ako treba, ispuniću jednu uplatnicu i postirati je, pa se niko ne može vaditi na razne komplikacije.
Ako vam je ceif da komplikujete, bujrum, izvolite. Nas par je malo kompleksniju stvar kao što su inostrane uplate preko moneybookersa pojednostavilo, a sad treba komplikovati ono što jednostavnije ne može biti!
- daduli_sa
Hajd definisite tu "destinaciju" za domace pare i da se NAPOKON zna!
Ujedno, mislim da bi trebalo na http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529 navesti da akcija prikupljanja traje recimo do 23.dec (petak) tako da ima vremena da sve legne na racune do pon 26. i da se razbacamo onda mi lokalci. Ili da to ipak bude malo ranije kraj roka? 20-tog?
Laku noc svima
Ujedno, mislim da bi trebalo na http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529 navesti da akcija prikupljanja traje recimo do 23.dec (petak) tako da ima vremena da sve legne na racune do pon 26. i da se razbacamo onda mi lokalci. Ili da to ipak bude malo ranije kraj roka? 20-tog?
Laku noc svima
- Baghira
Samo jos jednom da priupitam, da sta ne pogrijesimfarky wrote:evo kako uplatiti za akciju
Inostranstvo:
Registrujte se na http://www.moneybookers.com
imate dva nacina uplate:
- kreditnom karticom (trenutno)
- preko bankovnog racuna (2-5 dana) sredstva sa svog bankovnog racuna prebacujete na moneybookers racun - kada sredstva legnu na moneybookers racun tada ih posaljete na moj racun;
sve sto vam treba za slanje na moj racun je e-mail adresa: [email protected]
Sarajevo:
-dogovoricemo se ko ce skupiti pare
Ostali krajevi BiH:
-najbolje postom (preporuceno), vidjecemo ovih dana na koju adresu
- flora.sa
slazem se...puno bolje je ovo, nego sltati postom...Eshek wrote:okej, vidim da će ovo potrajati i previše...
nek i eshek ispostira svoj broj racuna kao 100_ka, i rijesen problem...
ovo je dobro i za one koji su u Sarajevu, a nece da se peglaju oko dolaska u kafane
ostavljam na pp broj mobilnog telefona grupi koja ce prikupljati novac u Sarajevu, da se dogovorimo oko svega...
mirci tebi sam vec slala poruku, ali imam onaj sa 061 mreze, presla si na eronet garant
mozemo da se nadjemo vec u subotu, i da pocnemo skupljati taj novac..
OK???
- flora.sa
ostavila sam broj mob.-a lokalcima...onima za koje sam upratila da ce ucestvovati u akciji, prikupljati pare...
edu...nisam znala da ces i ti...tebi nisam poslala
salim se...eto uglavnom vec danas trebamo da se dogovorimo u koliko sati se nalazimo i gdje...
izvinite nemam puno vremena jer fakat imam puno da radim, tako da ne stignem sve upratiti...neka mi bilo ko od forumasha posalje pp, sta, gdje kada...
hvala
edu...nisam znala da ces i ti...tebi nisam poslala
salim se...eto uglavnom vec danas trebamo da se dogovorimo u koliko sati se nalazimo i gdje...
izvinite nemam puno vremena jer fakat imam puno da radim, tako da ne stignem sve upratiti...neka mi bilo ko od forumasha posalje pp, sta, gdje kada...
hvala
-
edu
da..da..svakako..flori salji..Vingo wrote:Dakle, ja kao, zena, majka, samoupravljacica, saljem pp flori?edu wrote:ja skupljam pare od treba..Vingo wrote:Ima li dogovora za lokalce?![]()
![]()
"edu...nisam znala da ces i ti...tebi nisam poslala "..ako ne komplikujem ne znaci da necu ucestvovati..
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
dragi moji, ja cu vas zamoliti, ako vam nije problem, da se dogovorimo da napravimo akcija mailing listu jer se ovako gubimo a imam bitne informacije...
naime, razgovarala sam sa jednom osobom iz Mjedenice...
onoj djeci ne trebaju ni barbike ni lego kockice....
mora se dobro paziti da ne bude stvari sa kojima se mogu povrijediti...
i ima jos prijedloga ali ne bih ovako javno...
mogu jos reci da im treba i bojanki, bojica i tog materijala....
eto, ako vam nije zahmetli, posaljite mi mail na [email protected] pa cu formirati listu....
naime, razgovarala sam sa jednom osobom iz Mjedenice...
onoj djeci ne trebaju ni barbike ni lego kockice....
mora se dobro paziti da ne bude stvari sa kojima se mogu povrijediti...
i ima jos prijedloga ali ne bih ovako javno...
mogu jos reci da im treba i bojanki, bojica i tog materijala....
eto, ako vam nije zahmetli, posaljite mi mail na [email protected] pa cu formirati listu....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
hej, spakuj je i pricuvaj sad za sad...ja cu imati uskoro isto to, pa cemo nositi u pazaric....to nam je slijedeca eksnkaranana wrote:Znam da malo sada skrecem sa teme, ali zna li neko gdje u Sarajevu mogu donijeti i predati svoju odjecu iz koje sam izrasto i koja mi je mala a inace je u dobrom stanju i mogla bi koristiti nekom drugom?
-
stella_sa
ej ba ljudi, hocu i jaflora.sa wrote:ostavila sam broj mob.-a lokalcima...onima za koje sam upratila da ce ucestvovati u akciji, prikupljati pare...
edu...nisam znala da ces i ti...tebi nisam poslala![]()
hvala
-
edu
posalji meni..stella_sa wrote:ej ba ljudi, hocu i jaflora.sa wrote:ostavila sam broj mob.-a lokalcima...onima za koje sam upratila da ce ucestvovati u akciji, prikupljati pare...
hvalaflora poslat cu ti svoj broj mob na pp posto necu biti pri kompjuteru pa mi plz javi sta, gdje, kako...
-
stella_sa
cim onaj stomak skinesedu wrote:posalji meni..stella_sa wrote:ej ba ljudi, hocu i jaflora.sa wrote:ostavila sam broj mob.-a lokalcima...onima za koje sam upratila da ce ucestvovati u akciji, prikupljati pare...
hvalaflora poslat cu ti svoj broj mob na pp posto necu biti pri kompjuteru pa mi plz javi sta, gdje, kako...
![]()
..pa cu ja proslijediti floriani..
![]()
![]()
-
edu
pa zato mi ti trebas..kao ispomoc..stella_sa wrote:cim onaj stomak skinesedu wrote:posalji meni..stella_sa wrote: ej ba ljudi, hocu i jaflora poslat cu ti svoj broj mob na pp posto necu biti pri kompjuteru pa mi plz javi sta, gdje, kako...
![]()
![]()
![]()
- flora.sa
Edu je tu uvijek kada treba pomociedu wrote:posalji meni..stella_sa wrote:ej ba ljudi, hocu i jaflora.sa wrote:ostavila sam broj mob.-a lokalcima...onima za koje sam upratila da ce ucestvovati u akciji, prikupljati pare...
![]()
![]()
![]()
-
edu
teamwork..prije svega..flora.sa wrote:Edu je tu uvijek kada treba pomociedu wrote:posalji meni..stella_sa wrote: ej ba ljudi, hocu i jaflora poslat cu ti svoj broj mob na pp posto necu biti pri kompjuteru pa mi plz javi sta, gdje, kako...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()