koliko me sjecanje sluzi vi ste igrali u Valensiji (ili mozda grijesim)No_Comment wrote:Eh da nismo onako pokradeni u Madridu......u svakom slucaju da se i ne plasiramo na Mundial...ovi momci zasluzuju svaku pohvalu...naravno sa Bakom Slishkovicem na celu...
Litvanija : BiH (drugi dio)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
El_Comunista
-
No_Comment
Svejedno ostaje ipak cinjenica da smo pokradeni...El_Comunista wrote:koliko me sjecanje sluzi vi ste igrali u Valensiji (ili mozda grijesim)No_Comment wrote:Eh da nismo onako pokradeni u Madridu......u svakom slucaju da se i ne plasiramo na Mundial...ovi momci zasluzuju svaku pohvalu...naravno sa Bakom Slishkovicem na celu...
-
El_Comunista
da to stoji, jebiga bilo je tesko izdrzati onoliki pritisak ali svejedno svaka vam cast na borbenosti !No_Comment wrote:Svejedno ostaje ipak cinjenica da smo pokradeni...El_Comunista wrote:koliko me sjecanje sluzi vi ste igrali u Valensiji (ili mozda grijesim)No_Comment wrote:Eh da nismo onako pokradeni u Madridu......u svakom slucaju da se i ne plasiramo na Mundial...ovi momci zasluzuju svaku pohvalu...naravno sa Bakom Slishkovicem na celu...
-
mostarac
Ja znam da ce meni mnogi sada da se sjete familije mnogobrojne, ali momcima svaka cast, a bolje bi bilo da nas Baka vise ne vodi. Njemu na dusu ide sto nismo u Zenici deklasirali rastimovanu spaniju, koja u svojoj istoriji nije odigrala gorih 90 minuta i njemu na dusu ide Litvanija, a poraz od Belgije mozemo pripisati svima, jer se olako uslo u utakmicu, ali za nerjeseno protiv Spanije i Litvanije kuci je kriv Baka i niko drugi. Tu smo bili zreli za uzeti sva tri boda, ali Baka je covjek koji jednostavno nema muda igrati na pobjedu i vidicete da ce i u Beogradu Barabrez igrati zadnjeg, a veceras se lijepo vidilo da Barbarez kad predje polu pravi dramu u protivnickim redovima. Dva puta je presao i desio se gol i prilika za isti. Dakle Barabrez nema sta da trazi pozadi i na kraju krajeva on na tom mjestu uopste nije pouzdan, jer jednostavno ne igra to mjesto. Ne treba smetnuti s uma da u Beogradu za BiH igraju i Salihamidzic koji je igrao najbolje kad je najvise trebalo i mozda ako ga ubijedimo i ako mu se Baka izvine i Rahimic dodje ili mozda cak i Jakupovic. Mi u Beograd idemo jaki ko beton. Nije mi jasno zasto Grujica nije bilo u ekipi i zasto ga cak nije bilo ni na klupi. Prvi put u ekipi nismo deficitarni sa igrachima i ravnopravno se konkurise za sva mjesta i samo je Barbarez siguran. Svi ostali su na ledu. Baka je stvorio tim, ali stil igre koji on gaji je katastrofalan i on mora pocheti napadati i prestati previse respektovati protivnike. Realno, idemo u Beograd kao favoriti. Znamo da ce biti pritisak na njihove igrache i da ce marakan goriti vise nego ikada, ali mi smo mislim u jednoj psiholsokoj prednosti i po meni imamo mnogo kvalitetniji tim i vec sam napisao, mnogo kvalitetniji i od Srbije i Hrvatske, cak i po imenima.
Zamislite zadnji red Salihamidzic, Rahimic, Bajic, Music, pa u sredini Beslija, Barabrez, Grujic (Grlic), Bajramovic i u spicu Bartolovic i Misimovic + na golu Jakupovic. Ako Baka izvede ovih 11 i kaze im "Momci mi smo dosli da pobjedimo - napadajte" pitanje je samo koliko razlike ce SiCG izgubit utakmicu, a ne hocemo li mi pobjediti ili ne. Na klupi bi jos bili Hrgovic, Bolic, Milenkovic, Hasagic, i Grujic ili Grlic. Ovih 16 moze mirne dushe pobjediti SiCG u sred Beograda na Marakani i ne treba ih podcjenjivati jer oni to mogu bez problema. Vjerujmo jednom u sebe. Ja vjerujem u ove momke i sigurno su najjaci tim na Balkanu. Samo Baka mora presta srat i prestat igrat kukavicki. Neka napadne od prve minute i niko nece nista reci i ako izgubimo, mada mislim da ovaj tim po kvaliteti moze da dobije bez problema, sekiracije i bilo kavih napetosti. Mnogo smo jachi
Zamislite zadnji red Salihamidzic, Rahimic, Bajic, Music, pa u sredini Beslija, Barabrez, Grujic (Grlic), Bajramovic i u spicu Bartolovic i Misimovic + na golu Jakupovic. Ako Baka izvede ovih 11 i kaze im "Momci mi smo dosli da pobjedimo - napadajte" pitanje je samo koliko razlike ce SiCG izgubit utakmicu, a ne hocemo li mi pobjediti ili ne. Na klupi bi jos bili Hrgovic, Bolic, Milenkovic, Hasagic, i Grujic ili Grlic. Ovih 16 moze mirne dushe pobjediti SiCG u sred Beograda na Marakani i ne treba ih podcjenjivati jer oni to mogu bez problema. Vjerujmo jednom u sebe. Ja vjerujem u ove momke i sigurno su najjaci tim na Balkanu. Samo Baka mora presta srat i prestat igrat kukavicki. Neka napadne od prve minute i niko nece nista reci i ako izgubimo, mada mislim da ovaj tim po kvaliteti moze da dobije bez problema, sekiracije i bilo kavih napetosti. Mnogo smo jachi
-
kike
Svaki je put isto sa Šopancima i sudijama. I kada smo igrali u Sarajevu, prije dvije godine , sudija im ej poklonio, ali bukvalno poklonio dva gola.El_Comunista wrote:koliko me sjecanje sluzi vi ste igrali u Valensiji (ili mozda grijesim)No_Comment wrote:Eh da nismo onako pokradeni u Madridu......u svakom slucaju da se i ne plasiramo na Mundial...ovi momci zasluzuju svaku pohvalu...naravno sa Bakom Slishkovicem na celu...
Tada je komentar na TVE bio....La suerte nos echo la mano(Imali smo malo srece), a nemaju nikad srece, ali sudiju uvijek
I naravno 2 moćna preduzeća...Madrid i Barsu
-
sudnjidan
Ja ne mislim da ova reprezentacija posjeduje kvalitet da moze napasti svakoga i na svakom terenu sa tri spica. Ni meni se ne svidja Barbarez na mjestu zadnjeg covjeka, stavio bih Misimovica od pocetka na svakoj utakmici, ali budimo realni: ova reprezentacija je sa izuzetkom Barbareza i Bajramovica sastavljena od prosjecnih klupskih igraca iz prosjecnih klubova turske, bugarske, belgijske, ruske, bosanskohercegovacke, druge njemacke lige, serije B u Italiji itd. Bas zato treba Baki skinuti kapu. Znalo se da su nam ove dvije utakmice biti ili ne biti i on je postigao dvije pobjede. Ja se ne sjecam ko je Litvu zadnji dobio na njihovom terenu. Po meni su onih 1:4 protiv Belgije ili ranije 0:3 sa Rumunijom najrealniji pokazatelji mogucnosti ove reprezentracije. Sve ostalo je uljepsavanje stvarnosti, ali toliko dobro uljepsavanje stvarnosti (zahvaljuci Baki i igracima) da cemo drugi put u zadnjoj utakmici rjesavati pitanje odlaska na veliko takmicenje.umro je mostar wrote:Ja znam da ce meni mnogi sada da se sjete familije mnogobrojne, ali momcima svaka cast, a bolje bi bilo da nas Baka vise ne vodi. Njemu na dusu ide sto nismo u Zenici deklasirali rastimovanu spaniju, koja u svojoj istoriji nije odigrala gorih 90 minuta i njemu na dusu ide Litvanija, a poraz od Belgije mozemo pripisati svima, jer se olako uslo u utakmicu, ali za nerjeseno protiv Spanije i Litvanije kuci je kriv Baka i niko drugi. Tu smo bili zreli za uzeti sva tri boda, ali Baka je covjek koji jednostavno nema muda igrati na pobjedu i vidicete da ce i u Beogradu Barabrez igrati zadnjeg, a veceras se lijepo vidilo da Barbarez kad predje polu pravi dramu u protivnickim redovima. Dva puta je presao i desio se gol i prilika za isti. Dakle Barabrez nema sta da trazi pozadi i na kraju krajeva on na tom mjestu uopste nije pouzdan, jer jednostavno ne igra to mjesto. Ne treba smetnuti s uma da u Beogradu za BiH igraju i Salihamidzic koji je igrao najbolje kad je najvise trebalo i mozda ako ga ubijedimo i ako mu se Baka izvine i Rahimic dodje ili mozda cak i Jakupovic. Mi u Beograd idemo jaki ko beton. Nije mi jasno zasto Grujica nije bilo u ekipi i zasto ga cak nije bilo ni na klupi. Prvi put u ekipi nismo deficitarni sa igrachima i ravnopravno se konkurise za sva mjesta i samo je Barbarez siguran. Svi ostali su na ledu. Baka je stvorio tim, ali stil igre koji on gaji je katastrofalan i on mora pocheti napadati i prestati previse respektovati protivnike. Realno, idemo u Beograd kao favoriti. Znamo da ce biti pritisak na njihove igrache i da ce marakan goriti vise nego ikada, ali mi smo mislim u jednoj psiholsokoj prednosti i po meni imamo mnogo kvalitetniji tim i vec sam napisao, mnogo kvalitetniji i od Srbije i Hrvatske, cak i po imenima.
-
gavrilo
-
mostarac
mislim da grijesis. grci su sa mnogo slabijim timom postali evropski prvaci, a da ne govorim o Hrvatima koji sa puno losijom ekipom od nase stalno ucestvuju na SP i EP, jer nit su Srna, nit Olic, nit Prsho nit ostarjeli Kovach svjetska klasa. A u nas jos igraju Grlic i Salihamidzic iz Bundes lige, pa ako privolimo Rahimica iz CSKA (osvajach KUP UEFA) i Jakupovic iz Thuna (Liga prvaka), dakle nije to tako lose kako se misli i sve je do tima, samo Baka je pichka i ne smije da napadne. to je problemsudnjidan wrote:Ja ne mislim da ova reprezentacija posjeduje kvalitet da moze napasti svakoga i na svakom terenu sa tri spica. Ni meni se ne svidja Barbarez na mjestu zadnjeg covjeka, stavio bih Misimovica od pocetka na svakoj utakmici, ali budimo realni: ova reprezentacija je sa izuzetkom Barbareza i Bajramovica sastavljena od prosjecnih klupskih igraca iz prosjecnih klubova turske, bugarske, belgijske, ruske, bosanskohercegovacke, druge njemacke lige, serije B u Italiji itd. Bas zato treba Baki skinuti kapu. Znalo se da su nam ove dvije utakmice biti ili ne biti i on je postigao dvije pobjede. Ja se ne sjecam ko je Litvu zadnji dobio na njihovom terenu. Po meni su onih 1:4 protiv Belgije ili ranije 0:3 sa Rumunijom najrealniji pokazatelji mogucnosti ove reprezentracije. Sve ostalo je uljepsavanje stvarnosti, ali toliko dobro uljepsavanje stvarnosti (zahvaljuci Baki i igracima) da cemo drugi put u zadnjoj utakmici rjesavati pitanje odlaska na veliko takmicenje.umro je mostar wrote:Ja znam da ce meni mnogi sada da se sjete familije mnogobrojne, ali momcima svaka cast, a bolje bi bilo da nas Baka vise ne vodi. Njemu na dusu ide sto nismo u Zenici deklasirali rastimovanu spaniju, koja u svojoj istoriji nije odigrala gorih 90 minuta i njemu na dusu ide Litvanija, a poraz od Belgije mozemo pripisati svima, jer se olako uslo u utakmicu, ali za nerjeseno protiv Spanije i Litvanije kuci je kriv Baka i niko drugi. Tu smo bili zreli za uzeti sva tri boda, ali Baka je covjek koji jednostavno nema muda igrati na pobjedu i vidicete da ce i u Beogradu Barabrez igrati zadnjeg, a veceras se lijepo vidilo da Barbarez kad predje polu pravi dramu u protivnickim redovima. Dva puta je presao i desio se gol i prilika za isti. Dakle Barabrez nema sta da trazi pozadi i na kraju krajeva on na tom mjestu uopste nije pouzdan, jer jednostavno ne igra to mjesto. Ne treba smetnuti s uma da u Beogradu za BiH igraju i Salihamidzic koji je igrao najbolje kad je najvise trebalo i mozda ako ga ubijedimo i ako mu se Baka izvine i Rahimic dodje ili mozda cak i Jakupovic. Mi u Beograd idemo jaki ko beton. Nije mi jasno zasto Grujica nije bilo u ekipi i zasto ga cak nije bilo ni na klupi. Prvi put u ekipi nismo deficitarni sa igrachima i ravnopravno se konkurise za sva mjesta i samo je Barbarez siguran. Svi ostali su na ledu. Baka je stvorio tim, ali stil igre koji on gaji je katastrofalan i on mora pocheti napadati i prestati previse respektovati protivnike. Realno, idemo u Beograd kao favoriti. Znamo da ce biti pritisak na njihove igrache i da ce marakan goriti vise nego ikada, ali mi smo mislim u jednoj psiholsokoj prednosti i po meni imamo mnogo kvalitetniji tim i vec sam napisao, mnogo kvalitetniji i od Srbije i Hrvatske, cak i po imenima.
-
No_Comment
umro je mostar wrote:mislim da grijesis. grci su sa mnogo slabijim timom postali evropski prvaci, a da ne govorim o Hrvatima koji sa puno losijom ekipom od nase stalno ucestvuju na SP i EP, jer nit su Srna, nit Olic, nit Prsho nit ostarjeli Kovach svjetska klasa. A u nas jos igraju Grlic i Salihamidzic iz Bundes lige, pa ako privolimo Rahimica iz CSKA (osvajach KUP UEFA) i Jakupovic iz Thuna (Liga prvaka), dakle nije to tako lose kako se misli i sve je do tima, samo Baka je pichka i ne smije da napadne. to je problemsudnjidan wrote:Ja ne mislim da ova reprezentacija posjeduje kvalitet da moze napasti svakoga i na svakom terenu sa tri spica. Ni meni se ne svidja Barbarez na mjestu zadnjeg covjeka, stavio bih Misimovica od pocetka na svakoj utakmici, ali budimo realni: ova reprezentacija je sa izuzetkom Barbareza i Bajramovica sastavljena od prosjecnih klupskih igraca iz prosjecnih klubova turske, bugarske, belgijske, ruske, bosanskohercegovacke, druge njemacke lige, serije B u Italiji itd. Bas zato treba Baki skinuti kapu. Znalo se da su nam ove dvije utakmice biti ili ne biti i on je postigao dvije pobjede. Ja se ne sjecam ko je Litvu zadnji dobio na njihovom terenu. Po meni su onih 1:4 protiv Belgije ili ranije 0:3 sa Rumunijom najrealniji pokazatelji mogucnosti ove reprezentracije. Sve ostalo je uljepsavanje stvarnosti, ali toliko dobro uljepsavanje stvarnosti (zahvaljuci Baki i igracima) da cemo drugi put u zadnjoj utakmici rjesavati pitanje odlaska na veliko takmicenje.umro je mostar wrote:Ja znam da ce meni mnogi sada da se sjete familije mnogobrojne, ali momcima svaka cast, a bolje bi bilo da nas Baka vise ne vodi. Njemu na dusu ide sto nismo u Zenici deklasirali rastimovanu spaniju, koja u svojoj istoriji nije odigrala gorih 90 minuta i njemu na dusu ide Litvanija, a poraz od Belgije mozemo pripisati svima, jer se olako uslo u utakmicu, ali za nerjeseno protiv Spanije i Litvanije kuci je kriv Baka i niko drugi. Tu smo bili zreli za uzeti sva tri boda, ali Baka je covjek koji jednostavno nema muda igrati na pobjedu i vidicete da ce i u Beogradu Barabrez igrati zadnjeg, a veceras se lijepo vidilo da Barbarez kad predje polu pravi dramu u protivnickim redovima. Dva puta je presao i desio se gol i prilika za isti. Dakle Barabrez nema sta da trazi pozadi i na kraju krajeva on na tom mjestu uopste nije pouzdan, jer jednostavno ne igra to mjesto. Ne treba smetnuti s uma da u Beogradu za BiH igraju i Salihamidzic koji je igrao najbolje kad je najvise trebalo i mozda ako ga ubijedimo i ako mu se Baka izvine i Rahimic dodje ili mozda cak i Jakupovic. Mi u Beograd idemo jaki ko beton. Nije mi jasno zasto Grujica nije bilo u ekipi i zasto ga cak nije bilo ni na klupi. Prvi put u ekipi nismo deficitarni sa igrachima i ravnopravno se konkurise za sva mjesta i samo je Barbarez siguran. Svi ostali su na ledu. Baka je stvorio tim, ali stil igre koji on gaji je katastrofalan i on mora pocheti napadati i prestati previse respektovati protivnike. Realno, idemo u Beograd kao favoriti. Znamo da ce biti pritisak na njihove igrache i da ce marakan goriti vise nego ikada, ali mi smo mislim u jednoj psiholsokoj prednosti i po meni imamo mnogo kvalitetniji tim i vec sam napisao, mnogo kvalitetniji i od Srbije i Hrvatske, cak i po imenima.
Ili je problem shto trenira ljutog Velezovog rivala Zrinjskog...
-
mostarac
ma nema to veze, ali Baka je pichka i radi toga je i otjeran iz Hajduka jer to je trener koji nema muda napasti nikoga pa ni San Marino. Dajte ljudi pa vidite veceras igre. Mi smo se branili 90 minuta i nikakvu igru nismo imali osim nabi loptu jer Baka se branio. Mi smo u Litvu dosli da pobjedimo jer nam je samo pobjeda odgovarala,a on pocinje tekmu sa Brabrezom kao zadnjim. To sve govori.
Usput evo dokaza da se gleda medjusobni skor a ne gol razlika.
Izvod iz pravila takmicenja za kvalifikacije za SP u Njemackoj
"In the league system the ranking in each group is determined as follows:
(a) greater number of points obtained in all the group matches;
If two or more teams are equal on the basis of the above criterion, their ranking shall be determined as follows:
(b) greater number of points obtained in the group matches between the teams concerned;
(c) goal difference resulting from the group matches between the teams concerned;
(d) greater number of goals scored in the group matches between the teams concerned;
(e) goal difference in all the group matches;
(f) greater number of goals scored in all the group matches;
(g) a play-off on neutral ground."
podebljana slova kazu da se gleda medjusobni skor.
Usput evo dokaza da se gleda medjusobni skor a ne gol razlika.
Izvod iz pravila takmicenja za kvalifikacije za SP u Njemackoj
"In the league system the ranking in each group is determined as follows:
(a) greater number of points obtained in all the group matches;
If two or more teams are equal on the basis of the above criterion, their ranking shall be determined as follows:
(b) greater number of points obtained in the group matches between the teams concerned;
(c) goal difference resulting from the group matches between the teams concerned;
(d) greater number of goals scored in the group matches between the teams concerned;
(e) goal difference in all the group matches;
(f) greater number of goals scored in all the group matches;
(g) a play-off on neutral ground."
podebljana slova kazu da se gleda medjusobni skor.
-
No_Comment
Nije ni Ciro neshto ostvario ...posle Bake u Hajduku...znaci nije sve bilo do Bake...
Neznam ko bi mogao biti Bakina alternativa u repki...u slucaju ne daj boze da Baka ode...
Neznam ko bi mogao biti Bakina alternativa u repki...u slucaju ne daj boze da Baka ode...
-
SD-6
...evo i ja jednom da se sa rahmetlijom slozim
...Baka griješi...mislim da nikad nismo gore odigrali a bolje prošli,nadasve kukavicka igra,i ponovo vracanje Seje na stopera...ne mere to tako
,pa onda onaj vihor Musa...ful retardinjo...dzaba mu je brzina kad je ne zna iskoristiti,kad je on nešto konkretno napravio? ...ja odgovorno(kako ovo svecano zvuci
) tvrdim-Nikad...tuši loptu,sprecava svako našu eventualnu kontru(s Bolom brzincom
),dribla bez potrebe i nikakva efekta(uglavnom u našem šesnst. i to povali kakvog djikana od 2metra,jah uspjeha golema),u protivnickom šesnest. po onoj" velik promet-slaba zarada"...i kad jadnik probije... ne mere zavit da ga kolješ
...uglavnom ja(eh,ja sam ja)bi se Musom odmah poselamio i sprtio ga u pravcu čizme...o ostalim ...pa heto ništa vele...uglavnom je vecina ogranicena,tu mislim prije svega na naš vezni red(grujic,grlic&co)....izdvojio bih Bajrama...ali nije ni on prijeko potrebni play...razigravac,kreator...ali im on šlifa za neke druge stvari sigurno,i vjerovatno je najbolji naš nogoloptač u vovom trenutku...odbrana pa nisu loši,odbrana,solida,ima propuha...ali ga ne znaju protivnici iskoristit...ja bi vratio Konjića-Stećka....čim se momčina odbalzamuje(takva je povreda hebiga,a ne ko u pičića hase.
...
) ...uglavnom mislim da se moze i igra ali i sastav još unaprijediti...obavezno pomirenje sa Rahom,stvoren za zadnj.veznog,zatim razmisliti još o Muratovicu ,Muslimovicu,frajer potpis(,ili jer posudjen od Udina) za Mesinu .HALLO BA,Calcio,za neupucene momak je lani uveo Rimini u drugu ligu s 15 golaća,a treba istaci da ima pored našeg drzavljanstvo Sweda,i opasno ga mjerkaju...a fudbalske legende u savezu i naš po njuhu poznati selektor Sliša(sjetimo se rehaba Šabica,da ne govorim o onom jednokratnim prolaznicima) ...vjerovatno čekaju da proradi u Italiji pa da ga se onda sjete,i to obavezno kad bude kasno,tj.swedi ga prije jame
dokle više s tom krakovidnoscu majka mu stara???dokle
...i ovog jakupovica su se kasno sjetili...momak je bio horan doc pješaak protiv estonaca...ali jok ,rece selektor,treba prodat Brašno(ono kjluse iz žepča mislim)...i tako u nedogled i ukrug...dokle cemo zbog nemara,nesposobnosti ostajati bez jednog Zlaje,Klasnica,even i SV.Save
(iz Bjeljine)...
jbg. malčice odoh od teme...prenijelo me hebiga...da rezimiramo
kao sto najavih nedavno(a mod.izbrisaše zbog chat partije s Nesom)...ako dodje do meca odluke u Beogradskom Pašaluku...idem laganini na tekmu... sa crvenim fesićem i zelenim Bajrakom
...da ih loma zelja mine
henivej...lahko bi se moglo desit da se zarati zbog fudbala
....k'o sto su birvaktile Honduras i El-Salvador(jesu li ovi El-aši braca neka?
)...bjezi skenuh u p.m
GO BOSNA,GO NA WEST(FALEN)

jbg. malčice odoh od teme...prenijelo me hebiga...da rezimiramo
kao sto najavih nedavno(a mod.izbrisaše zbog chat partije s Nesom)...ako dodje do meca odluke u Beogradskom Pašaluku...idem laganini na tekmu... sa crvenim fesićem i zelenim Bajrakom
GO BOSNA,GO NA WEST(FALEN)
Last edited by SD-6 on 08/09/2005 02:15, edited 1 time in total.
-
Davy Crockett
Čoveče, Duljaj je večeras bio car. Da nije pocrveneo popili bi pogodak u 98'.
-
mostarac
joj jest covjece. Oni ako dobiju Spaniju 3:0 i Litvaniju idu dalje ako mi popusimo u Beogradu, mada ovo 3:0 spaniju mi je malo ipak u domenu naucne fantastike. Doduse Ako dobiju 2:0 imajugol razliku + 9 a Spanci +6 i Spanci onda moraju dobit San Marino najmanje 5:0. E hebat ga sad ipak je Belgija na drugom mjestu stvarno domen naucne fantastike, ali ce se trudit svim silama i to je bitno 
Bitno je San Marino natrpat koliko god mozemo, jer svasta moze bit i gol-razlika moze presudit oko mnogo cega. AKo im moze stat 15 komada, treba im uvalit 15.
Bitno je San Marino natrpat koliko god mozemo, jer svasta moze bit i gol-razlika moze presudit oko mnogo cega. AKo im moze stat 15 komada, treba im uvalit 15.
-
gavrilo
... osim ako spanci tu nesto ne smuteumro je mostar wrote:joj jest covjece. Oni ako dobiju Spaniju 3:0 i Litvaniju idu dalje ako mi popusimo u Beogradu, mada ovo 3:0 spaniju mi je malo ipak u domenu naucne fantastike. Doduse Ako dobiju 2:0 imajugol razliku + 9 a Spanci +6 i Spanci onda moraju dobit San Marino najmanje 5:0. E hebat ga sad ipak je Belgija na drugom mjestu stvarno domen naucne fantastike, ali ce se trudit svim silama i to je bitno
- NeKi_LiK
A pazi ovo... ako završimo mi, Belgija i Španija sa 17 bodova a Srbija sa 18 ili 20 (u zavisnosti od meča sa Litvanijom) dalje bi uz Srbiju išla Belgija.
A može se desiti da se zatvori krug 4 reprezentacije sa 17 bodova. U tom slučaju
BiH - 7
Belgija - 7
Španija - 7
scg - 8
A može se desiti da se zatvori krug 4 reprezentacije sa 17 bodova. U tom slučaju
BiH - 7
Belgija - 7
Španija - 7
scg - 8
-
List
Dosad sam vidjao krug od 3 ekipe. Presudjuje zbir golova postignutih u medjusobnim utakmicama tih ekipa koje imaju isti broj bodova.
U tom slucaju 7/7 bolje je od 6/6.
Cak i da ste vi sa 6/6 u medjusobnom omjeru bolji od repke koja ima 7/7.
Tuzno ali istinito. 
U tom slucaju 7/7 bolje je od 6/6.
-
mostarac
jedno je izvjesno, a to je da Spance ocekuje jako tesko gostovanje u Briselu gdje ce nadam se zavrsit neslavno po njihNeKi_LiK wrote:A pazi ovo... ako završimo mi, Belgija i Španija sa 17 bodova a Srbija sa 18 ili 20 (u zavisnosti od meča sa Litvanijom) dalje bi uz Srbiju išla Belgija.
BiH - 7
Belgija - 7
Španija - 7
scg - 8