Pazite sta govorite pred Zenskim sudijom!T wrote:Toliko cvijeca, moglo se samo u prikolicustella_k wrote:....koju ja ni vidjela nisam...o prevoznom sredstvu da ne pricamo...T wrote: ma jok...nego sve to bilo natrpano u velikoj prikolici
![]()
![]()
Sto ti je zenska nezahvalnost![]()
"...oprosti joj...ne zna sta govori"
Heretička razmišljanja (I)
-
PR80.
-
T
Ne nabijam ti cvijece na nos, nego si sama rekla da ti nista nisam pokloniostella_k wrote:Nista od kafane. Odustajem od poslovnog projekta.T wrote:Meso se vec odavno kupuje u mesnicamastella_k wrote:Ko se ruga??
Ne koljem zivotinjice, pa ni zbog tebe gladni predatoru![]()
... skrtice jedna![]()
![]()
![]()
TISISKRTICAANEJA!!!!
NABIJASMICVIJECENANOSKODASIMITRAKTORKUPIOPREDATORUNIJEDAN!!!
Gdje je tu zahvalnost
- stella_k
T wrote:Stella...mislio sam da postujes malo vise, onoga ko je rekao ovu recenicustella_k wrote:Pardon Casna Sudinice, de nauci ga pameti..cuj cvijece....hm![]()
![]()
Ali, opet si pokazala svoju ******![]()
![]()
svoju...STA???
- stella_k
Opa, pricas mi iza ledjaT wrote:Rekoh li ti jastella_k wrote:Sto si dala-dala.PR80. wrote:Nego gdje zavrsi ona moja 100_ka?![]()
![]()
![]()
Kontam da pokupim jos to malo jada sto ima pa da bjezim...![]()
Tike tacke, nema vracke.![]()
![]()
- stella_k
Buketic, Casna Sudinice, buketic, i ktome DAVNO UVENUOPR80. wrote:Ovdje meni nista fino ne mirise.stella_k wrote:Pardon Casna Sudinice, de nauci ga pameti..cuj cvijece....hm
Nego "T" sad imate sansu da se izjasnite: da cujem o kakvom vi "cvijecu" pricate?
-
PR80.
Interesuje me i ova druga strana... ali izgleda koprca se da bi me izbjegao.stella_k wrote:Buketic, Casna Sudinice, buketic, i ktome DAVNO UVENUOPR80. wrote:Ovdje meni nista fino ne mirise.stella_k wrote:Pardon Casna Sudinice, de nauci ga pameti..cuj cvijece....hm
Nego "T" sad imate sansu da se izjasnite: da cujem o kakvom vi "cvijecu" pricate?
-
T
Od sad joj ovakvo [img]http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/ ... als[1].gif[/img] cvijece poklanjamPR80. wrote:Ovdje meni nista fino ne mirise.stella_k wrote:Pardon Casna Sudinice, de nauci ga pameti..cuj cvijece....hm
... mozda
-
T
... raznjici jos nisu ni zamirisalistella_k wrote:Buketic, Casna Sudinice, buketic, i ktome DAVNO UVENUOPR80. wrote:Ovdje meni nista fino ne mirise.stella_k wrote:Pardon Casna Sudinice, de nauci ga pameti..cuj cvijece....hm
- stella_k
Jes,jes, uvijek se KOPRCAPR80. wrote:Interesuje me i ova druga strana... ali izgleda koprca se da bi me izbjegao.stella_k wrote:Buketic, Casna Sudinice, buketic, i ktome DAVNO UVENUOPR80. wrote: Ovdje meni nista fino ne mirise.
Nego "T" sad imate sansu da se izjasnite: da cujem o kakvom vi "cvijecu" pricate?![]()
![]()
![]()