Stipu ih bolan, dogodine opet kreću na titulu...traje to već desetak godinashtimach wrote:Famos je u Ligi RS,Skoro wrote:famose, famose, eto zelje tamo se
Cumure, brine me tvoje nepoznavanje sredine u kojoj zivis, Sarajevski kanton je jos u Federaciji, ili bi ti zelio da je mozda drukcije?
Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Meshtar
-
El-Baklawa
dobri mojStitch__ wrote:zbog poraza sarajeva od celikatiho se presucuje jos jedna "maestralna" partija Seljine prchuladije
![]()
samo reko da vas podsjetim![]()

miiiiRanAutor: Skoro Poslano: 17/04/2006 16:35
Pošalji privatnu poruku Vidi profil korisnika Citiraj ovu poruku
famose, famose, eto zelje tamo se Very Happy

- manijak1
Još četiri kola do kraja lakrdije
o Kupu ne bih
jer su nas zle
podmićene
i nečiste sile izbacile iz takmičenja
.
FK Budućnost Široki Brijeg
1 ( prebiti , istući , i ........demolirati autobus
Lištičane i lištički
)
Slavija Travnik
2
FK Sarajevo Modriča
1
Žepče NK Čelik
1 adio ....
robijaši
Radnik Bn Sloboda
2
Zrinjski Željezničar
2 ( najbolji smo kad je najteže
)
Leotar Orašje
1
Jedinstvo Bi Posušje
1
Bude li mi neko spomenuo tačnost prognoza podsjećam ga
......ode titula
u Lišticu .
FK Budućnost Široki Brijeg
Slavija Travnik
FK Sarajevo Modriča
Žepče NK Čelik
Radnik Bn Sloboda
Zrinjski Željezničar
Leotar Orašje
Jedinstvo Bi Posušje
Bude li mi neko spomenuo tačnost prognoza podsjećam ga
-
Skoro
Vala manijak ako ispadne da si pogodio ove rezultate - sto bi bez laznog pretjerivanja bilo prvi put vjerovatno u zivotu
ja te castim, pa da si ne znam kakav strumf
Naravno, onaj iz Mostara se svakako ne pika jer tu je u startu fula zesca a za sve ostalo... 
-
Skoro
Za one koji nisu citali u novinama a tice se PL BiH.
Siroki Brijeg nastavio sa kupovinom sudija i utakmica
Jadno i zalosno bilo je ove subote na Mokrom docu. Glasine o dogovorenoj utakmici unaprijed su nabrijale publiku te se u prvom, slabom i jalovom poluvremenu sa tribina slijevalo mnostvo pogrda na racun i jednih i drugih. Svojom igrom, ruku na srce, nogometasi nisu bolje ni zasluzili. Siroki je poveo u 29. minuti. Nakon nekoliko kratkih dodavanja, sam je ostao Lukacevic, koji je matirao nespremnog Schrenga.
Sudija na zadatku
Voda je u tim trenucima obilato tekla na mlin Sirokog, a velike zasluge za to pripadaju Slavku Zovkicu iz Pelagiceva koji je, sudec i prema vidjenom, stigao u Posusje „odraditi utakmicu“ u korist gostiju. I njegovi pomocnici redovno su svojim mahanjem zaustavljali svaki pokusaj domacih da dodju do gola gostiju. U 58. minuti Mesic i Vasilj su startali na loptu koja je ispala golmanu gostiju. Mesic je bio brzi te ju je pospremio u mrezu, ali je Zovkic to vidio kao prekrsaj nad golmanom. U 63. minuti u teren su doletjele baklje s dijela tribine gdje su se nalazili najvatreniji domaci navijaci, koji su skandirali: „Prodane duse“ i trazili odstupanje Uprave. U 69. minuti Tabi je dobio drugi zuti karton i uslijedio je period igre u kojem je Zovkic dopustio Posusju da dodje do daha. Odmah se vidjela promjena u odnosu snaga na terenu - Siroki se branio, Posusje napadalo pa je rezultat poravnat u 70. minuti. Vranjkovic je izveo udarca iz ugla, a Milosevic glavom pogodio za 1:1.
Gnjevni navijaci
U sudijskom vremenu desio se vrhunac lakrdije. Ronielle je tukao prema Schrengovim vratima sa 18 metara, a lopta je pogodila Topica. To je bilo sasvim dovoljno sramotno losem glavnom sudiji da pokaze na bijelu tacku. U burnim protestima domacih drugi zuti dobio je Ceric. Siguran izvodjac bio je Silic. Sudije je policija ispratila do sluzbenih prostorija, a gnjevni domaci navijaci trazili su odstupanje Uprave Posusja. Vrucu situaciju donekle su primirile tek snage obezbjedjenja.
Ceric: Sudija nas je opljackao
Ovo je cirkus. Sudija nas je opljackao. Svirao je nepostojeci penal za Siroki. Nismo prodali utakmicu, odigrali smo maksimalno od pocetka do kraja. Uoci sezone treba odmah dati titulu Sirokom i dalje se ne mora igrati - izjavio je nakon utakmice Tarik Ceric za nas list.
Dnevni Avaz
TOLIKO O ZELJAMA DA TITULA ODE U LISTICU - SVE IM LOPOVSKO.....

Siroki Brijeg nastavio sa kupovinom sudija i utakmica
Jadno i zalosno bilo je ove subote na Mokrom docu. Glasine o dogovorenoj utakmici unaprijed su nabrijale publiku te se u prvom, slabom i jalovom poluvremenu sa tribina slijevalo mnostvo pogrda na racun i jednih i drugih. Svojom igrom, ruku na srce, nogometasi nisu bolje ni zasluzili. Siroki je poveo u 29. minuti. Nakon nekoliko kratkih dodavanja, sam je ostao Lukacevic, koji je matirao nespremnog Schrenga.
Sudija na zadatku
Voda je u tim trenucima obilato tekla na mlin Sirokog, a velike zasluge za to pripadaju Slavku Zovkicu iz Pelagiceva koji je, sudec i prema vidjenom, stigao u Posusje „odraditi utakmicu“ u korist gostiju. I njegovi pomocnici redovno su svojim mahanjem zaustavljali svaki pokusaj domacih da dodju do gola gostiju. U 58. minuti Mesic i Vasilj su startali na loptu koja je ispala golmanu gostiju. Mesic je bio brzi te ju je pospremio u mrezu, ali je Zovkic to vidio kao prekrsaj nad golmanom. U 63. minuti u teren su doletjele baklje s dijela tribine gdje su se nalazili najvatreniji domaci navijaci, koji su skandirali: „Prodane duse“ i trazili odstupanje Uprave. U 69. minuti Tabi je dobio drugi zuti karton i uslijedio je period igre u kojem je Zovkic dopustio Posusju da dodje do daha. Odmah se vidjela promjena u odnosu snaga na terenu - Siroki se branio, Posusje napadalo pa je rezultat poravnat u 70. minuti. Vranjkovic je izveo udarca iz ugla, a Milosevic glavom pogodio za 1:1.
Gnjevni navijaci
U sudijskom vremenu desio se vrhunac lakrdije. Ronielle je tukao prema Schrengovim vratima sa 18 metara, a lopta je pogodila Topica. To je bilo sasvim dovoljno sramotno losem glavnom sudiji da pokaze na bijelu tacku. U burnim protestima domacih drugi zuti dobio je Ceric. Siguran izvodjac bio je Silic. Sudije je policija ispratila do sluzbenih prostorija, a gnjevni domaci navijaci trazili su odstupanje Uprave Posusja. Vrucu situaciju donekle su primirile tek snage obezbjedjenja.
Ceric: Sudija nas je opljackao
Ovo je cirkus. Sudija nas je opljackao. Svirao je nepostojeci penal za Siroki. Nismo prodali utakmicu, odigrali smo maksimalno od pocetka do kraja. Uoci sezone treba odmah dati titulu Sirokom i dalje se ne mora igrati - izjavio je nakon utakmice Tarik Ceric za nas list.
Dnevni Avaz
TOLIKO O ZELJAMA DA TITULA ODE U LISTICU - SVE IM LOPOVSKO.....
-
Stitch__
manijacinoSkoro wrote:Vala manijak ako ispadne da si pogodio ove rezultate - sto bi bez laznog pretjerivanja bilo prvi put vjerovatno u zivotuja te castim, pa da si ne znam kakav strumf
Naravno, onaj iz Mostara se svakako ne pika jer tu je u startu fula zesca a za sve ostalo...
-
Skoro
Evo sad sa utakmice - moram priznati da sam skrhan totalno. I dok su se igraci Sarajeva i Modrice POLOMILI na terenu da daju gol, do zadnje sekunde se nije znalo ko ce pobjediti, siroki je to opet fino, znalacki ODRADIO
Mislim da smo danasnjim danom docekali 'dzenazu' bh. fudbala, naravno ukoliko se nesto radikalno u nasoj javnosti ne dogodi ovih dana u sta je tesko povjerovati. Grobar MIJO JELIC, SJEME MU SE LOPOVSKO ZATRLO, jos jednom nam je demonstrirao da je on sam jaci i od saveza i od svih nas zajedno!!??!!??
Pa zar je to moguce??????
Mislim da smo danasnjim danom docekali 'dzenazu' bh. fudbala, naravno ukoliko se nesto radikalno u nasoj javnosti ne dogodi ovih dana u sta je tesko povjerovati. Grobar MIJO JELIC, SJEME MU SE LOPOVSKO ZATRLO, jos jednom nam je demonstrirao da je on sam jaci i od saveza i od svih nas zajedno!!??!!??
Pa zar je to moguce??????
- manijak1
Činjenica je da je Budućnost u 88-oj minuti promašila penal ....odbranio klošar Vasilj
dakle ......pitaj izvođača penala što slučilos ili da li je sada u pitanju nedostatak sportske sreće
.....1 :1
.....mi samo igramo neriješeno a niđe nas i nema na mapi , ipak nam recite hvala , za drugo mjesto
.
Imam li pive ?
....promašio sam čak četiri

Imam li pive ?
- manijak1
Orašje Jedinstvo Bi
Željeznicar Leotar
Sloboda Zrinjski
NK Čelik Radnik Bn
Modriča Zepče
Travnik FK Sarajevo
Široki Brijeg Slavija - dozvoliću sebi dvoznak
Posušje FK Budućnost
Eto , očekujem za Slaviju ......kartone i gajbe od pitara vrlih
ZF = Znanstvena fantastika a može i NF = Naučna fantastika
Eto
-
ze-punk
evo jedna iz zepca
http://img182.imageshack.us/my.php?imag ... ada4yw.jpg
-
klepto
fino vas vidjeti samoje zalosno sto idete u nizi rangze-punk wrote:evo jedna iz zepca
-
ze-punk
nije bitno u kojoj ligi cemo igrati....klepto wrote:fino vas vidjeti samoje zalosno sto idete u nizi rangze-punk wrote:evo jedna iz zepca
-
Antiša
GDJE: Dobro pripremljeni tereni širom BiH
KADA: Subota, 16 sati
ŠTO: Tekstualni prijenos Premier lige BiH, 28. kolo
TKO: Sport-bar.info, naravno
ZAŠTO: Tko će ga znati
Evo i linka: http://www.sport-bar.info/index_prikaz. ... ordID=3300
KADA: Subota, 16 sati
ŠTO: Tekstualni prijenos Premier lige BiH, 28. kolo
TKO: Sport-bar.info, naravno
ZAŠTO: Tko će ga znati
Evo i linka: http://www.sport-bar.info/index_prikaz. ... ordID=3300
-
Sandžaklija
Kako je nas razbilo Orašje
.Al dobro,tu je nešto sumnjivo,nisu dali novinarima da uđu...a i nije igralo 7 standarnih igrača..