Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Meshtar

Post by Meshtar »

shtimach wrote:
Skoro wrote:famose, famose, eto zelje tamo se :D
Famos je u Ligi RS,
Cumure, brine me tvoje nepoznavanje sredine u kojoj zivis, Sarajevski kanton je jos u Federaciji, ili bi ti zelio da je mozda drukcije?
Stipu ih bolan, dogodine opet kreću na titulu...traje to već desetak godina :D :D :D
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

Stitch__ wrote:zbog poraza sarajeva od celika :( tiho se presucuje jos jedna "maestralna" partija Seljine prchuladije :D :D

samo reko da vas podsjetim :D :D
dobri mojImage

Autor: Skoro Poslano: 17/04/2006 16:35
Pošalji privatnu poruku Vidi profil korisnika Citiraj ovu poruku

famose, famose, eto zelje tamo se Very Happy
miiiiRanImage
manijak1

Post by manijak1 »

Još četiri kola do kraja lakrdije :D :D :D :D o Kupu ne bih :D jer su nas zle :D podmićene :D i nečiste sile izbacile iz takmičenja :oops: :D .

FK Budućnost Široki Brijeg :oops: 1 ( prebiti , istući , i ........demolirati autobus :D :D :D :D Lištičane i lištički :D )
Slavija Travnik :oops: :? 2 :? :D
FK Sarajevo Modriča :( :( 1 :( :( :D
Žepče NK Čelik :oops: 1 adio .... :D robijaši
Radnik Bn Sloboda :oops: 2
Zrinjski Željezničar :D 2 ( najbolji smo kad je najteže :D :D )
Leotar Orašje :oops: 1
Jedinstvo Bi Posušje :oops: 1

Bude li mi neko spomenuo tačnost prognoza podsjećam ga :D ......ode titula :D :D u Lišticu .
Skoro

Post by Skoro »

Vala manijak ako ispadne da si pogodio ove rezultate - sto bi bez laznog pretjerivanja bilo prvi put vjerovatno u zivotu :D ja te castim, pa da si ne znam kakav strumf :-) Naravno, onaj iz Mostara se svakako ne pika jer tu je u startu fula zesca a za sve ostalo... :D
Skoro

Post by Skoro »

Za one koji nisu citali u novinama a tice se PL BiH.

Siroki Brijeg nastavio sa kupovinom sudija i utakmica

Jadno i zalosno bilo je ove subote na Mokrom docu. Glasine o dogovorenoj utakmici unaprijed su nabrijale publiku te se u prvom, slabom i jalovom poluvremenu sa tribina slijevalo mnostvo pogrda na racun i jednih i drugih. Svojom igrom, ruku na srce, nogometasi nisu bolje ni zasluzili. Siroki je poveo u 29. minuti. Nakon nekoliko kratkih dodavanja, sam je ostao Lukacevic, koji je matirao nespremnog Schrenga.

Sudija na zadatku

Voda je u tim trenucima obilato tekla na mlin Sirokog, a velike zasluge za to pripadaju Slavku Zovkicu iz Pelagiceva koji je, sudec i prema vidjenom, stigao u Posusje „odraditi utakmicu“ u korist gostiju. I njegovi pomocnici redovno su svojim mahanjem zaustavljali svaki pokusaj domacih da dodju do gola gostiju. U 58. minuti Mesic i Vasilj su startali na loptu koja je ispala golmanu gostiju. Mesic je bio brzi te ju je pospremio u mrezu, ali je Zovkic to vidio kao prekrsaj nad golmanom. U 63. minuti u teren su doletjele baklje s dijela tribine gdje su se nalazili najvatreniji domaci navijaci, koji su skandirali: „Prodane duse“ i trazili odstupanje Uprave. U 69. minuti Tabi je dobio drugi zuti karton i uslijedio je period igre u kojem je Zovkic dopustio Posusju da dodje do daha. Odmah se vidjela promjena u odnosu snaga na terenu - Siroki se branio, Posusje napadalo pa je rezultat poravnat u 70. minuti. Vranjkovic je izveo udarca iz ugla, a Milosevic glavom pogodio za 1:1.

Gnjevni navijaci

U sudijskom vremenu desio se vrhunac lakrdije. Ronielle je tukao prema Schrengovim vratima sa 18 metara, a lopta je pogodila Topica. To je bilo sasvim dovoljno sramotno losem glavnom sudiji da pokaze na bijelu tacku. U burnim protestima domacih drugi zuti dobio je Ceric. Siguran izvodjac bio je Silic. Sudije je policija ispratila do sluzbenih prostorija, a gnjevni domaci navijaci trazili su odstupanje Uprave Posusja. Vrucu situaciju donekle su primirile tek snage obezbjedjenja.

Ceric: Sudija nas je opljackao

Ovo je cirkus. Sudija nas je opljackao. Svirao je nepostojeci penal za Siroki. Nismo prodali utakmicu, odigrali smo maksimalno od pocetka do kraja. Uoci sezone treba odmah dati titulu Sirokom i dalje se ne mora igrati - izjavio je nakon utakmice Tarik Ceric za nas list.

Dnevni Avaz

TOLIKO O ZELJAMA DA TITULA ODE U LISTICU - SVE IM LOPOVSKO..... :x :x
Stitch__

Post by Stitch__ »

Skoro wrote:Vala manijak ako ispadne da si pogodio ove rezultate - sto bi bez laznog pretjerivanja bilo prvi put vjerovatno u zivotu :D ja te castim, pa da si ne znam kakav strumf :-) Naravno, onaj iz Mostara se svakako ne pika jer tu je u startu fula zesca a za sve ostalo... :D
manijacino :D i od mene piva :D ako pogodis :D
Skoro

Post by Skoro »

Evo sad sa utakmice - moram priznati da sam skrhan totalno. I dok su se igraci Sarajeva i Modrice POLOMILI na terenu da daju gol, do zadnje sekunde se nije znalo ko ce pobjediti, siroki je to opet fino, znalacki ODRADIO :|
Mislim da smo danasnjim danom docekali 'dzenazu' bh. fudbala, naravno ukoliko se nesto radikalno u nasoj javnosti ne dogodi ovih dana u sta je tesko povjerovati. Grobar MIJO JELIC, SJEME MU SE LOPOVSKO ZATRLO, jos jednom nam je demonstrirao da je on sam jaci i od saveza i od svih nas zajedno!!??!!?? :x :x :x
Pa zar je to moguce??????
manijak1

Post by manijak1 »

Činjenica je da je Budućnost u 88-oj minuti promašila penal ....odbranio klošar Vasilj :oops: dakle ......pitaj izvođača penala što slučilos ili da li je sada u pitanju nedostatak sportske sreće :D .....1 :1 :oops: :D .....mi samo igramo neriješeno a niđe nas i nema na mapi , ipak nam recite hvala , za drugo mjesto :D :D .
Imam li pive ? :( :( :D :D ....promašio sam čak četiri :D :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

promasio si KLJUCNI susret :D da si njega pogodio, ostala tri promasaja bi zanemarili :D al ovako... :roll:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Idemo dalje , još tri kola do kraja :D :D ne može se reći da nije napeto :D :D za pojedine timove

Orašje Jedinstvo Bi :oops: 1 c
Željeznicar Leotar :oops: 1
Sloboda Zrinjski :oops: 1
NK Čelik Radnik Bn :x :x ja bih volio X ili 2 ali ....biće :oops: 1
Modriča Zepče :oops: 1
Travnik FK Sarajevo :( :( 2 :D
Široki Brijeg Slavija - dozvoliću sebi dvoznak :oops: X2 :D :D
Posušje FK Budućnost :oops: X :oops: :D mada se čita kao 1 ali ko ih jebe kad ne znaju zabiti penal Mrskom :oops: :D

Eto , očekujem za Slaviju ......kartone i gajbe od pitara vrlih :D :D sve podebljano sa tepsijama :D :D ZF šampionskog bureka :D :D :D :D

ZF = Znanstvena fantastika a može i NF = Naučna fantastika :D :D .
Eto :( :( mi ostajemo u avliji :D :D mema Europe :( :( ......niske grane BH loptanja :D :D
klepto

Post by klepto »

Manijak ako pogodis ovaj dvoznak imas od mene cisternu pive ljudi smo nismo zenicani(smogovci)
ze-punk

Post by ze-punk »

klepto

Post by klepto »

fino vas vidjeti samoje zalosno sto idete u nizi rang
ze-punk

Post by ze-punk »

klepto wrote:
fino vas vidjeti samoje zalosno sto idete u nizi rang
nije bitno u kojoj ligi cemo igrati....
Stitch__

Post by Stitch__ »

"dimljada" :lol: :lol: :lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

Samo da vas obavijestim da se na Forumu pojavio lazni manijak1 :-)

Dva kola uzastopce predvidja pobjedu "vjecitim pretendentima" :shock:
Antiša

Post by Antiša »

GDJE: Dobro pripremljeni tereni širom BiH
KADA: Subota, 16 sati
ŠTO: Tekstualni prijenos Premier lige BiH, 28. kolo
TKO: Sport-bar.info, naravno
ZAŠTO: Tko će ga znati

Evo i linka: http://www.sport-bar.info/index_prikaz. ... ordID=3300
Stitch__

Post by Stitch__ »

Ja bruke

Travnik - Sarajevo 2:0
Zeljo - Leotar 0:2

:shock:
sivke

Post by sivke »

Siroki Brijeg - Slavija Lukavica 3-0

Goodbye Sarajevo.... :(
fczeljo

Post by fczeljo »

Stitch__ wrote:Ja bruke

Travnik - Sarajevo 2:0
Zeljo - Leotar 0:2

:shock:
...dotako sam dno zivota...
Stitch__

Post by Stitch__ »

zeljo, hajmo se napit :roll:

:D
Sandžaklija

Post by Sandžaklija »

Kako je nas razbilo Orašje :shock: .Al dobro,tu je nešto sumnjivo,nisu dali novinarima da uđu...a i nije igralo 7 standarnih igrača..
Skoro

Post by Skoro »

Orasje je drzalo kljuc prvenstva kada je u pitanju borba za vrh i borba za opstanak. Pascad je navakat osigurala opstanak i sada djele kome treba: Sirokom, Zrinjskom a zivi bili pa vidjeli i Posusje ce nesto dobiti gore....
E, to je nasa liga :x
fczeljo

Post by fczeljo »

Stitch__ wrote:zeljo, hajmo se napit :roll:

:D
moze!
ja odo ubrzo, a vala mogo bi i s tobom!
Stitch__

Post by Stitch__ »

uh, steta sto sam ja otishao prije nego sam procitao ovo tvoje ;)
Post Reply