Plavo-bijeli wrote: ↑29/01/2025 23:36Age of consent u bosni je 14 godina, isto kao i u Srbiji, Njemackoj, Spaniji itd... citava Evropa ima 14-16 age of consent i fakticki haman citav Svijet, pa mi nije bas jasno kakve krivicne odgovornosti pod uslovom da nisu nikoga natjerali.MehmedPasaMoric wrote: ↑29/01/2025 23:12Nisu oni nikakvi vrsnjaci, brudice imaju po 27,28,30,35 godina a cesto i vise, a one 15,16,17 (doduse brudice su uglavnom infantilci i mentalni invalidi koji su na nivou djeteta od 12-13 godina ali to ih ne oslobadja krivicne odgovornosti). Kako to nije pedofilija a kad zidar posalje sliku falusa maloljetnici to jeste pedofilija? Po meni je i jedno i drugo pedofilija, ali sam u klipovima pantera do sad vidjao samo ovu drugu vrstu pedofilije, narkomani, fizicki radnici, ljudi sa marigina drustva.Dimu1927 wrote: ↑29/01/2025 20:45
nesto si ti pobrkao, jel ih neko namamio u ta auta ? natjerao ? prijetio im da se moraju vozati ?
jesu li to djevojke koje izlaze sa svojim vrsnjacima u nocni provod, da kazem svojevoljno ? jel im neko brani to ?
ako imas neka saznanja slobodno prijavi
ovdje se prica o starim prdonjama od 40-50 i vise godina koji vrebaju djevojcice po drustvenim mrezama, traze gole slike, sastanke itd...
U Španiji je 16