u raspalu banku
sva sreca sto razocarenje klijenata nema veze s cijenom dionice i dividendom
bosna je ovo ba
Moderator: anex
ja ne znam šta bi valasarajevsko_pivo wrote: ↑02/10/2024 09:49Ja idem sada u BiH po karticu. I da cekam da mi stigne pinkakavdanakneiskustvu wrote: ↑01/10/2024 19:03evo i ja čekam na pin za pravno lice već desetak dana, slao mail prošle sedmice, odgovoreno da će biti do pegtka, juče slao mail, nema odgovorasarajevsko_pivo wrote: ↑01/10/2024 13:45 Meni dosla kartica a pin nikad nije stigao sms-om. Sada hoce od mene 10km da mi posalju novi sms. Vec mi se gade.![]()
Nisu ni druge banke ništa bolje, ili su neznatno bolje.
Poštovani klijenti,
U cilju unapređenja usluga i podrške procesa digitalizacije, želimo vas informisati o promjenama u radu SMS servisa i dodatnim mogućnostima za pristup informacijama. Od 08.10.2024. godine SMS poruke više neće sadržavati informacije o transakcijama obavljenim na bankomatima. Za sve ostale transakcije, dostava SMS obavještenja će se nastaviti bez promjena.
Kako bismo vam omogućili što bolji korisnički doživljaj, pozivamo vas da preuzmete i koristite ASA aplikaciju za mobilno bankarstvo, koja vam pruža brži i pregledniji pristup informacijama o svim računima i transakcijama, u svakom trenutku.
https://www.asabanka.ba/obavijest-o-pro ... s-servisa/
Po 0.35 ili po marku, ovo drugo vjerovatno sa one bh mreže uzima
Ciganija popriličnakakavdanakneiskustvu wrote: ↑04/11/2024 11:39
svašta