Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hvala bogu pa ti nemas pojma o fodbalu, pa te nitko i ne uzima za ozbiljno.
Eto imas ti pa se pitas.Posalji poruku Bajevicu mozda te shvati ozbiljno
biži tamo ne brukaj se.
i dalje stojim pri svome misljenju da ga ne treba vise zvati u repku i davati mu minute. mozda ga pozvati i tamo protiv malte ili andore mu zadnjih 10 dati da igra.
Last edited by malakh on 04/09/2020 22:57, edited 1 time in total.
last mohicans wrote: ↑04/09/2020 22:42
Maksimum izvučen od ovih igrača protiv velike Italije. Svaka čast momcima i Bajevicu.
Ogromne, ogromne sad protiv poljaka istu taktiku igrati s istom ekipom ne glumiti da smo nešto što nismo i mozda i pobjedimo.
Samo da malo vise krenemo naprijed. Svaki put kad smo krenuli bili smo u nekoj sansi. Mora se malo krenut naprijed protiv Poljaka vidi se da ima ko na oba krila pa u sredini na Edina ili na Hodzica. Dobro ovo izgleda. Nije odavno bolje. Imamo i glavu i rep i ova imena vidi se da je Dule gledao sta imamo nije napamet zvao. I izmjene kako treba i u pravo trenutku. Uvede Civica zatvori Zanola a ovamo izvede Viscu zatvori sa Milosecicem., mislim da ga je uveo smo zbog toga. Besica da ganja po sredini. Nisu poslije toga Italijani primakli sesnestercu. Odavno nismo imali nekog ko vidi situacija sa klupe. Dobro o vi izgleda, dobro....
E upravo zbog toga dati i poljacima prostora, a oni su u defanzivi slabiji i možemo se nadati pobjedi sigurno.
Ako budemo glumili da ih možemo sabiti da se grčevito brane ništa od nas.
last mohicans wrote: ↑04/09/2020 22:42
Maksimum izvučen od ovih igrača protiv velike Italije. Svaka čast momcima i Bajevicu.
Ogromne, ogromne sad protiv poljaka istu taktiku igrati s istom ekipom ne glumiti da smo nešto što nismo i mozda i pobjedimo.
Samo da malo vise krenemo naprijed. Svaki put kad smo krenuli bili smo u nekoj sansi. Mora se malo krenut naprijed protiv Poljaka vidi se da ima ko na oba krila pa u sredini na Edina ili na Hodzica. Dobro ovo izgleda. Nije odavno bolje. Imamo i glavu i rep i ova imena vidi se da je Dule gledao sta imamo nije napamet zvao. I izmjene kako treba i u pravo trenutku. Uvede Civica zatvori Zanola a ovamo izvede Viscu zatvori sa Milosecicem., mislim da ga je uveo smo zbog toga. Besica da ganja po sredini. Nisu poslije toga Italijani primakli sesnestercu. Odavno nismo imali nekog ko vidi situacija sa klupe. Dobro o vi izgleda, dobro....
Ovo je ključno. Svi smo ovdje navalili da uvodi izmjene, ali on nije dok nije dobro skontao sta ce i kako ce, a i oni su mijenjali i ubacivali. Kad se sjetim Papeta naslonjena na klupu, Zutog, ogromna razlika.
Vrlo fino odigrali protiv velike reprezentacije. Mislio rasturit ce nas ljudi kad ono i njima bid kao da je bio dovoljan. Cudno mi od Talijana.
Dzeko pokazao klasu, kakav igrac.
Bravo Bajevicu zbog hrabrosti da postavi nove igrace!
Logovan wrote: ↑04/09/2020 22:58
Super je ovo ispalo, ali strah me da nas ovo ne zavara, da kontamo kako imamo dobru ekipu pa da bude plakanja u narednim utakmicama.
Ma nema toga kod ovog, stara je to škola, vjerujem da ih je već u svlačionici prizemljio.
U prošlosti bi već sutra kod Brajlovića dernek bio, ovako sumnjam
Super je ovo ispalo, ali strah me da nas ovo ne zavara, da kontamo kako imamo dobru ekipu pa da bude plakanja u narednim utakmicama.
Ma nema toga kod ovog, stara je to škola, vjerujem da ih je već u svlačionici prizemljio.
Dzeko je izgrađena ličnost zna on dobro ko je i šta je da slavi X protiv italijana ako uzmu poljake tu ce biti derneka
hvala bogu pa ti nemas pojma o fodbalu, pa te nitko i ne uzima za ozbiljno.
biži tamo ne brukaj se.
i dalje stojim pri svome misljenju da ga ne treba vise zvati u repku i davati mu minute. mozda ga pozvati i tamo protiv malte ili andore mu zadnjih 10 dati da igra.
Pa naravno da imas pravo na svoje ms;jenje ko ti brani na to ali ako Dule kaze da zasluzuje poziv onda vjerovatno zasluzuje sto je za ovvih par minuta i opravdao
Ovo je ključno. Svi smo ovdje navalili da uvodi izmjene, ali on nije dok nije dobro skontao sta ce i kako ce, a i oni su mijenjali i ubacivali. Kad se sjetim Papeta naslonjena na klupu, Zutog, ogromna razlika.
Naravno da je kljucno, mogu naci 2 post koji sam napisao kad su zutog postavili. Cim on ne zna izmjenu napraviti i vidjet gdje mu skripi ema nista od njega.
Koje se nadao da ce Kolasinca izvest prvog. Niko.
Al je vidio Dule da je pao i da tamo svira + Uvede Besica koliko god bio lud nema ga bolje da ganja i presjeca po sredini. To ti je dokaz fulbadskog znanja bar meni da vidi sta se desava i da reaguje.
Ako zanemarimo rezultat, mi imamo ozbiljnih problema u organizaciji igre što će biti opasnije protiv Poljaka, nego večeras protiv Italije kad smo se više oslanjali na kontre.
biži tamo ne brukaj se.
Pa naravno da imas pravo na svoje ms;jenje ko ti brani na to ali ako Dule kaze da zasluzuje poziv onda vjerovatno zasluzuje sto je za ovvih par minuta i opravdao
Ma Besic je poprilicno rijedak igrac, konfliktan ali isto tako kada mu kazes da cuva nekog igraca Bale je osjetio sta to znaci. Ako Bajevic uspije da mu poslozi musice u glavi on i te kako treba nasoj reprezentaciji. Mi smo previse mala zemlja da bi se ikoga tako lako odrekli a Besic ipak nije bez veze u Engleskoj
I ove "strucne" komentatore poslati u pm. Zar je moguce da ne postoji niko ko poznaje fudbal, a da je iole elokventan i normalan? Nalic se polomi, a nista da kaze. Balkanska nacija sam zapamtio. Baljicu bolje pjevanje ide eto koliko je dobar.
Ricken wrote: ↑04/09/2020 23:06
Ako zanemarimo rezultat, mi imamo ozbiljnih problema u organizaciji igre što će biti opasnije protiv Poljaka, nego večeras protiv Italije kad smo se više oslanjali na kontre.
Tako je u rosteru nema igraca koji moze zamjeniti Pjanica
S obzirom da sam bio klasičan skeptik i kako fakat nisam ništa očekivao od nas malo je reći da sam oduševljen.
Konačno smo izgledali na terenu kao ekipa, vidjelo se tu da se zna ko šta treba da radi, gdje da se kreće i koga da pokriva, kome da odigra, Duško je definitivno pomakao ovo za svjetlosnu godinu u odnosu na prethodnike. Vidjelo se i da fali uigranosti, snage i generalno da ima mjesta za poboljšanjem ali nije bilo ni lako igrati protiv nižih i bržih talijana koji su na momente djelovali dosta fizički superiornije od naših.
Najvažnije po meni jeste da smo dobili dva relativno "nova" reprezentativca, Saničanina koji je prošao mlađe selekcije i Cipetića koji slovi za najboljeg desnog beka/bočnog BH Premijer lige, više nego dobre partije obojice.
Svidjelo mi se što nismo "ispadali" kako je to znao biti slučaj u mnogo prethodnih utakmica i iz čega smo uglavnom primali golove, talijani su se dosta mučili da stvore kakvu-takvu šansu za gol a i onaj jedan su postigli više srećom nego izgrađenom akcijom, Šeha odličan.
Mogu žabari definitivno dosta bolje ali me raduje što se vidi i da naša repka ima šlifa i možemo a vjerujemo i da hoćemo igrati još bolje.
Edit: Izostavih neopravdano Hadžiahmetovića koji je takođe debitant i dobitak za repku, Amire izvini, odlična partija.
Last edited by Billy The Pljuc on 04/09/2020 23:58, edited 1 time in total.
Ne govorim u pogledu prizemljenja, nego više u vezi kvalitete. Mogu oni biti prizemljeni koliko hoće, ali džaba ako nekvalitet ispliva na površinu. Ovu utakmicu si odigrao za prolaznu ocjenu, a ona može biti samo bljesak. A to što je on stara škola, nikakva nije to garancija za nešto.
Bogami Bajević napravi pitu. Očekivao sam realno potop ali ne samo da je rezultat dobar (a mogao je biti i bolji) već imamo i glavu i rep. Ono kandzijanje sa naše klupe pred kraj utakmice odavno nisam čuo i kao da nam je bas to trebalo.
I pokazali su momci i selektor večeras da ima načina da se odigra utakmice i bez Miralema. S njim će to, nadam se, mnogo bolje izgledati. Samo da svi budu zdravi za baraž.