Svaka peta žena vara muža ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Henry Chinaski
#301 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Mislim da bi trebali izabrazi nekog da ode popričati sa čovjekom i saznati detalje. Ode ova tema od statistike na analizu čovjekovog života i odnosa unutar njegove porodice. Možda da ga neko od moderatora nazove i vidi zašto se odrekao djeteta od 38 godina i da li je nevina?
- dr_Evil
#302 Re: Svaka peta žena vara muža ?
almir90 wrote:Meni djeluje da je saznao nakon toliko godina i reagovao kako jeste. Da je prije saznao vjerovatno bi isto postupio. Meni jedino to pada na pamet.
Ovo se nema šta objašnjavati niti razdvajati kada je sve jasno. To što ti ne želiš prihvatiti da je kurvaluk u pitanju, te nešto k'o da isti pravdaš, to je do tebe, ja nemam problema to nazvati pravim imenom.
Za nekoga ko je rodjen '90-e moram ti reci da si teska konzerva. E'o prevarila ga i sta sada, jel to neki razlog za uvrede, desilo se njoj, a lako se moze desiti i tebi. I kao sto rece ONOJa gore, mozda ga i nije prevarila, mozda je bila sa njih vise i pomislila da je dijete njegovo, ne mora znaciti da su bili u vezi/braku. Omaklo se
Ovo me podsjeti na jedan slucaj sta se desio u Jablanici prosle godine (nisam od tamo, samo sam cuo) da je neka koka imala 7-8 ih na testu ocinstva, ispalo na kraju cini mi se sin od onoga sta drzi restoran Maksumic
-
almir90
#303 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ma zna većina ovdje da sam konzerva od čovjeka, već nisam aktivan k'o ranije. 
- manuchao91
#304 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Šta mislite da li ima slucajeva da neko sazna da nije otac svog djeteta al nece da se razvede al da se odrekne djeteta cisto zbog sramote u "selu"
- dr_Evil
#305 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nece da se razvede, ali ce da se odrekne djeteta. Pa sta ce onda sa djetetom?manuchao91 wrote:Šta mislite da li ima slucajeva da neko sazna da nije otac svog djeteta al nece da se razvede al da se odrekne djeteta cisto zbog sramote u "selu"
- Xavier1
#306 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ja se sa tobom slazem uvijek, ali ovdje malo pretjerujes. Neshvatljivo mi je da se covjek tek tako odrekne djeteta koje je odgajao tolike godine. Vjerujem da se tu jos nesto moralo dogoditi.almir90 wrote:Ma zna većina ovdje da sam konzerva od čovjeka, već nisam aktivan k'o ranije.
- ho oponopono
#307 Re: Svaka peta žena vara muža ?
...a što ne bi...
... puko mu film zbog saznanja jer nije jebiga njegovo, sjebala ga žena totalno, sva navodna ljubav koju su gajili godinama ode u helać...rotirale su mjesto ono "moje" sada sa tamo nečije "njegovo"...njih kao da ih nikad nije ni bilo...
...a toliko se rođusa samo slavilo i pilo...kad gle kukavičije jaje snagu mu više ne daje...za nju sada ne haje...prevarila me kuja, a ja još titro, mijenjaj pelene da ne dobije osip po guzari pod hitno...ljuljao sam ustvari tuđe, neće više da u kuću mi uđe...
...a toliko se rođusa samo slavilo i pilo...kad gle kukavičije jaje snagu mu više ne daje...za nju sada ne haje...prevarila me kuja, a ja još titro, mijenjaj pelene da ne dobije osip po guzari pod hitno...ljuljao sam ustvari tuđe, neće više da u kuću mi uđe...
- dr_Evil
#308 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Moram da pitam, mozda grijesim ali imam osjecaj da te raja bas i ne voli? Mislim, nije neka osobina kada te vole, ali eto nesh me bas zanima jel ljudima mrsko sa tobom kahvu popit?ho oponopono wrote:...a što ne bi...... puko mu film zbog saznanja jer nije jebiga njegovo, sjebala ga žena totalno, sva navodna ljubav koju su gajili godinama ode u helać...rotirale su mjesto ono "moje" sada sa tamo nečije "njegovo"...njih kao da ih nikad nije ni bilo...
-
moonca
#309 Re: Svaka peta žena vara muža ?
ho....ohoho je i tekako voljena.....

- Matzan
#310 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Henry Chinaski wrote:Mislim da bi trebali izabrazi nekog da ode popričati sa čovjekom i saznati detalje. Ode ova tema od statistike na analizu čovjekovog života i odnosa unutar njegove porodice. Možda da ga neko od moderatora nazove i vidi zašto se odrekao djeteta od 38 godina i da li je nevina?
- dr_Evil
#311 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Samo me zanimalomoonca wrote:ho....ohoho je i tekako voljena.....![]()
- Xavier1
#312 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ja bih volio samo da vidim lik koji stoji iza njenih upisa.dr_Evil wrote:Samo me zanimalomoonca wrote:ho....ohoho je i tekako voljena.....![]()
sve ok onda
- dr_Evil
#313 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ne znam, ali meni se ucinila kao jedna od onih sto su svakom loncu poklopac karakterom, a fizicki malo baca na hipije, mislimXavier1 wrote:Ja bih volio samo da vidim lik koji stoji iza njenih upisa.dr_Evil wrote:Samo me zanimalomoonca wrote:ho....ohoho je i tekako voljena.....![]()
sve ok onda
Znas ono sjedis na kafi, taman se fino smijes neTko je ispricao neki dobar vic, i vidis je da ide prema stolu i zadas: "o ne, evo one da nas prosvijetli
al jopet, neko uzivo i online, cesto velika razlika
- Matzan
#314 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Sve go stručnjak i psiholog na forumu.
A, glavno postignuće - forum(anje).
-
moonca
#315 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Da si pratio -atribute - vidio biXavier1 wrote:Ja bih volio samo da vidim lik koji stoji iza njenih upisa.dr_Evil wrote:Samo me zanimalomoonca wrote:ho....ohoho je i tekako voljena.....![]()
sve ok onda
dakle- moderna,lijepa , zgodna - # malootkacena..
- dr_Evil
#316 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Zar nismo konstantovali na onoj temi pisanja po drustvenim mrezama da treba da pises expert, ne cekaj exspert tako ..Matzan wrote:Sve go stručnjak i psiholog na forumu.
-
allem_77
#317 Re: Svaka peta žena vara muža ?
O kome god se radilo, mislim da je na većem levelu od nas?Xavier1 wrote:Ja bih volio samo da vidim lik koji stoji iza njenih upisa.dr_Evil wrote:Samo me zanimalomoonca wrote:ho....ohoho je i tekako voljena.....![]()
sve ok onda
Vuče na pravnika, sa pjesničkim afinitetima.
- dr_Evil
#318 Re: Svaka peta žena vara muža ?
allem_77 wrote:
O kome god se radilo, mislim da je na većem levelu od nas?
Vuče na pravnika, sa pjesničkim afinitetima.
Vecem levelu forumanja? Huh, nisam znao da imamo levele, ali eto priznajem da jeste. Jeste, dobre su joj rime, nekad ga pravo ubode
- alijagoro
#319 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Meni nije jasno kako zene navodno cuvaju brak, varajuci svog muza?
-
allem_77
#320 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Kako si zaključila iz atributa da je malo otkačena?moonca wrote:
Da si pratio -atribute - vidio bi
dakle- moderna,lijepa , zgodna - # malootkacena..![]()
-
moonca
#321 Re: Svaka peta žena vara muža ?
..izgled da- ostalo po pisanju....'otkaceno' u pozitivnom.. zar treba to naglasiti..allem_77 wrote:Kako si zaključila iz atributa da je malo otkačena?moonca wrote:
Da si pratio -atribute - vidio bi
dakle- moderna,lijepa , zgodna - # malootkacena..![]()
-
allem_77
#322 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Treba naglasiti.moonca wrote:
..izgled da- ostalo po pisanju....'otkaceno' u pozitivnom.. zar treba to naglasiti..
- arzuhal
#323 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ustvari, ja kad gledam sve to, on je najkrivlji, odnosno jedini kriv, šta je žena znala, k'o da se nadala. pusti bogati... A on, sivonja, navr'o...dr_Evil wrote:almir90 wrote:Meni djeluje da je saznao nakon toliko godina i reagovao kako jeste. Da je prije saznao vjerovatno bi isto postupio. Meni jedino to pada na pamet.
Ovo se nema šta objašnjavati niti razdvajati kada je sve jasno. To što ti ne želiš prihvatiti da je kurvaluk u pitanju, te nešto k'o da isti pravdaš, to je do tebe, ja nemam problema to nazvati pravim imenom.
Za nekoga ko je rodjen '90-e moram ti reci da si teska konzerva. E'o prevarila ga i sta sada, jel to neki razlog za uvrede, desilo se njoj, a lako se moze desiti i tebi. I kao sto rece ONOJa gore, mozda ga i nije prevarila, mozda je bila sa njih vise i pomislila da je dijete njegovo, ne mora znaciti da su bili u vezi/braku. Omaklo se
Ovo me podsjeti na jedan slucaj sta se desio u Jablanici prosle godine (nisam od tamo, samo sam cuo) da je neka koka imala 7-8 ih na testu ocinstva, ispalo na kraju cini mi se sin od onoga sta drzi restoran Maksumic
- nepass1
#324 Re: Svaka peta žena vara muža ?
pa ne sexa se po 6h dnevno svaki dan, jednom.sedmicno 30min, ili u 20 dana odvoji 3h fino se provede i onda opet zmk.plain vanilla wrote:mene zanima kad stigne biti zmk i jos varati
sigurno skuha grah za dva dana
i kako se ono kaue gdje ima volje tu ima i nacina ili tako nesta slicno!?
- Ramzess Veliki
#325 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Hopsica je k'o Yeko Ono ... umjetnicka dusa koju samo probrani mogu razumjeti.Xavier1 wrote:Ja bih volio samo da vidim lik koji stoji iza njenih upisa.dr_Evil wrote:Samo me zanimalomoonca wrote:ho....ohoho je i tekako voljena.....![]()
sve ok onda