Basketball World Cup 2019

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#301 Re: Basketball World Cup 2019

Post by kakavdanakneiskustvu »

al-em wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:pozvan je nedovic,kao i kalinic,ali otpisani cini mi se prije pocetka priprema,ili nakon pocetka priprema,ne sjecam se najbolje
Ma dje su pozvani, frajer objavio spisak 30 igraca, nakon par dana skratio na dvadesetak, i njih zvao na pripreme onda.
Danas smijesan peti faul janisu i grci ispadaju sa prvenstva. Onda se pitaju sto im nba igraci ne igraju na prvenstvu.

nije nikako na spisku bilo te dvojice?
al-em

#302 Re: Basketball World Cup 2019

Post by al-em »

Bili su na tom spisku od 30, al nisu bili na pripremama nikakvim. Ubacio ih samo reda radi.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#303 Re: Basketball World Cup 2019

Post by hrasno38 »

al-em wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:pozvan je nedovic,kao i kalinic,ali otpisani cini mi se prije pocetka priprema,ili nakon pocetka priprema,ne sjecam se najbolje
Ma dje su pozvani, frajer objavio spisak 30 igraca, nakon par dana skratio na dvadesetak, i njih zvao na pripreme onda.
Danas smijesan peti faul janisu i grci ispadaju sa prvenstva. Onda se pitaju sto im nba igraci ne igraju na prvenstvu.
Prvenstvo je prije svega obiljezilo i obiljezavaju sudije nekog C ranga i njihove greske su kostale Litve ispadanja a na masi utakmica se mogu vidjeti zaista katastrofalne greske. Dalje samo svjetsko prvenstvo je smijesno kakve reprezentacije igraju na njemu. kakvo je to svjetsko prvenstvo kad neko nekoga moze da dobije 50 razlike??? Igraju saqsvim lijeve reprezentacije a recimo ne igraju Evropski prvaci Slovenija ili Hrvatska koje su sigurno bolje od polovine reprezentacija koje igraju na SP. NBA i Euroliga su devastirali svjetsko prvenstvo jos od kvalifikacija. Vidjet cete kako ce OI igrati sve reprezentacije u full sastavima a USA sa Dream timom jer amerikance jedino interesuju OI. Najpostenije bi bilo za SP napraviti "svjetske" grupe pa nema veze neka se i putuje ali to bi bio jedini realan plasman reprezentacija.
Sto se tice Srbije mislim da je njihov poraz od Spanije danak ufuravanju i razvaljivanju na prijasnjim utakmicama. Objektivno gledajuci imaju najbolji roster na prvenstvu pa mozda i najbolji ikada. Kalinica su otpisali zbog izjave od Kosovu.
Ja i dalje mislim da je Srbija prvi favorit prvenstva mada nije se jednom desilo da zvijezde fasuju po usima. Sad im se prije finala valja pobiti sa USA a kako god okrenes i obrnes oni su ipak sastavljeni od 12 NBA igraca.
radostan dan

#304 Re: Basketball World Cup 2019

Post by radostan dan »

Kalinica su otpisali zbog izjave od Kosovu.
daj ne jebi me molim te... :lol: :lol: čuj zbog kosova.
Bodkin

#305 Re: Basketball World Cup 2019

Post by Bodkin »

Pa do sistema je takmicenja. Onda gledas evropsko plus australija i amerika. Nije ave do jacine utakmica. I u euroligi imas po 30 razlike pobjede. Svjetsko izmedju ostalog sluzi da se popularnost kosarke siri

Veci problem je kurcevo sudjenje. Litvanija je pokradena. Ovaj glupi var sistem je katastrofa
Tomahawk11
Globalni moderator

#306 Re: Basketball World Cup 2019

Post by Tomahawk11 »

radostan dan wrote:
Ne znaš da je Kalina izdajnik :?
Bodkin

#307 Re: Basketball World Cup 2019

Post by Bodkin »

hrasno38 wrote:
al-em wrote:
Prvenstvo je prije svega obiljezilo i obiljezavaju sudije nekog C ranga i njihove greske su kostale Litve ispadanja a na masi utakmica se mogu vidjeti zaista katastrofalne greske. Dalje samo svjetsko prvenstvo je smijesno kakve reprezentacije igraju na njemu. kakvo je to svjetsko prvenstvo kad neko nekoga moze da dobije 50 razlike??? Igraju saqsvim lijeve reprezentacije a recimo ne igraju Evropski prvaci Slovenija ili Hrvatska koje su sigurno bolje od polovine reprezentacija koje igraju na SP. NBA i Euroliga su devastirali svjetsko prvenstvo jos od kvalifikacija. Vidjet cete kako ce OI igrati sve reprezentacije u full sastavima a USA sa Dream timom jer amerikance jedino interesuju OI. Najpostenije bi bilo za SP napraviti "svjetske" grupe pa nema veze neka se i putuje ali to bi bio jedini realan plasman reprezentacija.
Sto se tice Srbije mislim da je njihov poraz od Spanije danak ufuravanju i razvaljivanju na prijasnjim utakmicama. Objektivno gledajuci imaju najbolji roster na prvenstvu pa mozda i najbolji ikada. Kalinica su otpisali zbog izjave od Kosovu.
Ja i dalje mislim da je Srbija prvi favorit prvenstva mada nije se jednom desilo da zvijezde fasuju po usima. Sad im se prije finala valja pobiti sa USA a kako god okrenes i obrnes oni su ipak sastavljeni od 12 NBA igraca.

Neka bolan, polako :D
kakavdanakneiskustvu

#308 Re: Basketball World Cup 2019

al-em wrote:Bili su na tom spisku od 30, al nisu bili na pripremama nikakvim. Ubacio ih samo reda radi.

da,i napisah da se ne sjecam jesu li bili na pripremama
radostan dan

#309 Re: Basketball World Cup 2019

Post by radostan dan »

Tomahawk11 wrote:
radostan dan wrote:
Ne znaš da je Kalina izdajnik :?
pa možda je kod nekog, al kod đorđevića sigurno nije, jer đorđević nije u safu sa av avom i av avovima...dapače.

ta priča je priča nadrinovinara kvazinovina tipa alo, informer i sl...

kalina je sam kriv...malo lošija igra, malo seks skandal, jbg. ne drkaj nikad kad si on line. :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#310 Re: Basketball World Cup 2019

Bodkin wrote:
hrasno38 wrote:
al-em wrote:pozvan je nedovic,kao i kalinic,ali otpisani cini mi se prije pocetka priprema,ili nakon pocetka priprema,ne sjecam se najbolje

Neka bolan, polako :D[/quote]

da,da,ne treba prejerivati,kakav je to najbolji sastav ikada sa birčevićem i simonovićem u sastavu
al-em

#311 Re: Basketball World Cup 2019

Post by al-em »

radostan dan wrote:
Vrlo vjerovatno da je to istina.
Bodkin

#312 Re: Basketball World Cup 2019

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:
pa možda je kod nekog, al kod đorđevića sigurno nije, jer đorđević nije u safu sa av avom i av avovima...dapače.

kalina je sam kriv...malo lošija igra, malo seks skandal, jbg. ne drkaj nikad kad si on line. :mrgreen:
Daj detalje :D
al-em

#313 Re: Basketball World Cup 2019

Post by al-em »

Slabo ko zna za taj seks skandal jer je brzo sve zataskano, drko na laptopu i to je to. Kalina je bio povrijedjen jedan dio ove sezone, a najbolji je srpski igrac u evropi u zadnje dvije godine. Vucic cuda radi kod komsija.
NightWatchMember

#314 Re: Basketball World Cup 2019

Post by NightWatchMember »

Ne smiju ti se obje glave vidjeti istovremeno. Simple as that.
hrasno38

#315 Re: Basketball World Cup 2019

Post by hrasno38 »

radostan dan wrote:
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/nikol ... na/hqebx35
NightWatchMember

#316 Re: Basketball World Cup 2019

Post by NightWatchMember »

Ostaje Micić. Svaka čast.
hrasno38

#317 Re: Basketball World Cup 2019

Post by hrasno38 »

hrasno38 wrote:Prvenstvo je prije svega obiljezilo i obiljezavaju sudije nekog C ranga i njihove greske su kostale Litve ispadanja a na masi utakmica se mogu vidjeti zaista katastrofalne greske. Dalje samo svjetsko prvenstvo je smijesno kakve reprezentacije igraju na njemu. kakvo je to svjetsko prvenstvo kad neko nekoga moze da dobije 50 razlike??? Igraju saqsvim lijeve reprezentacije a recimo ne igraju Evropski prvaci Slovenija ili Hrvatska koje su sigurno bolje od polovine reprezentacija koje igraju na SP. NBA i Euroliga su devastirali svjetsko prvenstvo jos od kvalifikacija. Vidjet cete kako ce OI igrati sve reprezentacije u full sastavima a USA sa Dream timom jer amerikance jedino interesuju OI. Najpostenije bi bilo za SP napraviti "svjetske" grupe pa nema veze neka se i putuje ali to bi bio jedini realan plasman reprezentacija.
Bodkin wrote:Neka bolan, polako :D
Nema sta polako imaju 5 igraca iz NBA lige od kojih su dva vrhunska (Jokic i Bogdanovic), Imaju najjacu centarsku liniju (Marjanovic, Jokic, Raduljica, Milutinov, Bircevic), imaju najskupljeg igraca na prvenstvu (Jokica).... vecina igraca izuzetno suta za tri poena. Dakle nista ja ne izmisljam a ponajmanje govorim navijacki jer ja navijam samo za jednu reprezentaciju a ona se zove BiH.
kakavdanakneiskustvu

#318 Re: Basketball World Cup 2019

pa prije svega nisu po sastavu jaci,da ne gledamo amere,od reprezentacije bivse sfrj 1991.,od španaca od prije 6-7 godina takodje nisu jači
Tomahawk11
Globalni moderator

#319 Re: Basketball World Cup 2019

Post by Tomahawk11 »

Ima i USA svih 12 iz NBA :mrgreen:

Onda Španci sa 4 NBA i 3 bivša NBA.

Australija koja praktično ima NBA petorku.

Francuska također.
radostan dan

#320 Re: Basketball World Cup 2019

Post by radostan dan »

Bodkin wrote:
radostan dan wrote:

Daj detalje :D
šta bolan, nisi gledO? :mrgreen: znaš kako ga kalina razvlači.... :lol:
objektivno, da je u reprezentaciji, teško bi se izbjegla šala i pošalica, a đe je šala i pošalica tu je neuroza, a đe je neuroza, tu je i tuča.
radostan dan

#321 Re: Basketball World Cup 2019

Post by radostan dan »

NightWatchMember wrote:Ne smiju ti se obje glave vidjeti istovremeno. Simple as that.
:lol: :lol: :thumbup:

baš tako.
Bodkin

#322 Re: Basketball World Cup 2019

Post by Bodkin »

Pa valjda misli na srbiju najjacu ikad, a i tu se ne slazem. Da je teo tu dalo bi se pricati, a i tu gledas jel najbolju od kad je samo srbija

Ovo da je kalinic vani zbog kosova je glupost
Bodkin

#323 Re: Basketball World Cup 2019

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:
NightWatchMember wrote:Ne smiju ti se obje glave vidjeti istovremeno. Simple as that.
:lol: :lol: :thumbup:

baš tako.
Jebeno u vrijeme mobitela. Zato ja nadjem ugao jeben da se samo jedna vidi :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#324 Re: Basketball World Cup 2019

Post by Tomahawk11 »

Bodkin wrote:Pa valjda misli na srbiju najjacu ikad, a i tu se ne slazem. Da je teo tu dalo bi se pricati, a i tu gledas jel najbolju od kad je samo srbija

Ovo da je kalinic vani zbog kosova je glupost
Imala je Srbija jače generacije nego je ovo sad hype najviše zbog Jokića iako je Bogdanović prva violina ekipe.
hrasno38

#325 Re: Basketball World Cup 2019

Post by hrasno38 »

kakavdanakneiskustvu wrote:pa prije svega nisu po sastavu jaci,da ne gledamo amere,od reprezentacije bivse sfrj 1991.,od španaca od prije 6-7 godina takodje nisu jači
Ja sam rekao najbolja reprezentacija SRBIJE do sada a ne svih vremena!
Post Reply