Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ode ti sad daleko. Nisam razmišljala o razrađivanju strategije, nego čisto onako konstatacija je bila.... Nakon tvojih navođenja pogodnosti
Nisam mislio da sad razradjujes taktiku, nego sta bi ti sad palo na pamet da dobijes poklon i sta bi rekla muzu? sad sta ti padne na pamet
Uzimati poklone i općenito igrati na sitno je nepotreban rizik. Dakle neka rata, od par milja, za nekretninu na solidnoj lokaciji, bio bi najbolji izbor.
Samo to je opasno "naslijediti" možda kasnije... u slučaju razvoda.. sve se dijeli?
Ode ti sad daleko. Nisam razmišljala o razrađivanju strategije, nego čisto onako konstatacija je bila.... Nakon tvojih navođenja pogodnosti
Nisam mislio da sad razradjujes taktiku, nego sta bi ti sad palo na pamet da dobijes poklon i sta bi rekla muzu? sad sta ti padne na pamet
Uzimati poklone i općenito igrati na sitno je nepotreban rizik. Dakle neka rata, od par milja, za nekretninu na solidnoj lokaciji, bio bi najbolji izbor.
Samo to je opasno "naslijediti" možda kasnije... u slučaju razvoda.. sve se dijeli?
Ah ti bi par milja mjesecno , opaa, nista pomalo, sve ili nista
pa dobro ako dobro izgledas i moze se pricati sa tobom itd. od 500-1000€ bi se moglo mjesecno, ali bas moras da budes nesto.
Cookie85 wrote:
Tebi malo dodatnih 500-1000€ mjesecno ? to cak nije ni ovdje malo kad dobijas sa strane (prosjecna plata 1200€)
Kao sto rekoh , po zaslugama, treba uvesti i probni rad pa ako se pokaze onda povecanje
a đes to ti pa je prosječna toliko? ti ne reče da daješ po 500, zato napisah da je malo.
Ne znam, različit je tarifnik ovdje u Sa, a u manjim sredinama pogotovo.
Pa prvo inace idu pokloncici, telefoncici, garderoba, pa ako ima finansijski problema (naravno da ima) pa poguras jedan mjesec 100€, drugi 200€ itd.. Pa joj auto crklo, treba novo auto, pa treba stan renovirati, angazovati firmu itd.
Pa prvo inace idu pokloncici, telefoncici, garderoba, pa ako ima finansijski problema (naravno da ima) pa poguras jedan mjesec 100€, drugi 200€ itd.. Pa joj auto crklo, treba novo auto, pa treba stan renovirati, angazovati firmu itd.
Postepeno, a ne daj sve odmah i cao
...Postaje odvratno citati
... EH..vjerovatno i dobijesh, sto nudish i na koji nacin...
Postepeno, a ne daj sve odmah i cao
...Postaje odvratno citati
... EH..vjerovatno i dobijesh, sto nudish i na koji nacin...
ja mislm da vise muzeva vara,ja znam ovdje jednog isao u dzamiju i na kraju cujem ostavio zenu i dijete za neku drugu zenu,i eno zivi sad s tom novom
djubre jedno
Ja ipak mislim da je sa prevarama tu negdje , i muzevi i zene varaju, ako nisu zadovoljne brakom, neki prestanu, neki oproste, neki se razvedu.
Ne znam mozda varaju i zene,ali kod muskaraca se to cuje.ali ovaj sto je ozenio ljubavnicu i ostavio suprugu i dijete to je dno dna i za ove svalere oko mene,govore ok je varati i hebati ali zna se gdje ides kuci