insomnia78 wrote: Polako. Cekaj da vam krenu infrastrukturu sredjivati
Kod mene jucer ukrasise pjesacki
Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
-
radostan dan
#301 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
- Kikibombona
#302 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Gospodjo, da li ste se zapitali zasto su najrazvijenije zemlje svijeta, sa najboljom naukom i ekonomijom, sa najboljim obrazovanjem, sa najvecim slobodama, prijateljski raspolozene prema LGBT populaciji?Miss Moonlight wrote:Ja mislim da niko ne treba paradirati ni homo, ni hetero, ni srbi, muslimani....svako bira što jeste, živi i pusti druge da žive.
Nadam se da ste proguglali gay parade da vidite kako to izgleda. Ako smatrate da djeca to treba da gledaju i prodju pored takve parade....
Ima li tu neka veza, izmedju konzervativizma i siromastva, izmedju zadrtosti i siromastva, izmedju mrznje i siromastva, izmedju zatucanosti i siromastva, izmedju ksenofobije i siromastva, izmedju vjerskog fanatizma i siromastva... i da ne nabrajam dalje... Sta mislite, ako se duboko, duboko zamislite i zapitate.
Sta mislite zasto nasa mladost bjezi glavom bez obzira u pederski dzenet, a to su Njemacka, Holandija, Belgija...!??? Zasto ne bjeze u Pakistan recimo?
Svaka grupa ima pravo na okupljanje po nasim i evropskim zakonima. LGBT populacija ima velike razloge za paradiranje. Time ne pomazu samo sebi vec kompletnom drustvu koje je izrazito nazadno i zatucano.
Evo jos neke zanimljive parade protiv kojih siguran sam niste pisali...

Stalno neke parade. Lijepo recite: mrzimo i zato necemo, nema potrebe za umotavanje u celofan.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#303 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Chmoljo wrote:Iskreno, razmisljao da napisem detaljan odgovor na onu ponjavu od teksta one neke mufticke, al kontam cemu.
Vise generalizacija, poluistina, lamenta odavno ne vidjeh. Jednostavno svaki red teksta je neistinit u raznim formama: spin, laz, kleveta... Da ne vrijedi trositi vrijeme. Nadam se da ovo nije pisala po danu, jer lagati i postiti ne ide jedno sa drugim.
Kada vidim koliko ljudi osudjuje ovo na ovom forumu, pogotovo kada vidim toliko ideolosko razlicitih pojedinaca koji slozno osudjuju ovo, sretan sam. Bitno je da ljudskost u nama nije umrla, bez obzira sto bi razlicito neke stvari postavili.
Jer, koliko je pogresna ta izjava, i koliko se ista ogrijesila govori i to da jedna/jedan od prozvanih nije ni postavljen nego je silom zakona tu. A istom je ubijen clan porodice od cetnickih zvijeri, a sada ga se proziva da nije dovoljno vrijedan, jer nije Bosnjak.
Ovo![]()
![]()
Jadno je to Bosnjastvo cija je snaga u tudjoj slabosti i zabranama prema drugima.
-
Nivelacija
#304 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Kad bi sad odgovorio na ovo sto si postavio i poredjenje zdrave ispravne muslimanske zene sa gej paradom dobio bi ban. Zato relax.
- scarface32
#305 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
A sta to fali gej paradi? Koja je razlika?Nivelacija wrote:Kad bi sad odgovorio na ovo sto si postavio i poredjenje zdrave ispravne muslimanske zene sa gej paradom dobio bi ban. Zato relax.
-
kakavdanakneiskustvu
#306 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
insomnia78 wrote:Polako. Cekaj da vam krenu infrastrukturu sredjivatiChmoljo wrote:Ma lakse bih proguto dvoglavog orla, nego dugine boje.Miss Moonlight wrote:
Ja mislim da niko ne treba paradirati ni homo, ni hetero, ni srbi, muslimani....svako bira što jeste, živi i pusti druge da žive.
Nadam se da ste proguglali gay parade da vidite kako to izgleda. Ako smatrate da djeca to treba da gledaju i prodju pored takve parade....
Kod mene jucer ukrasise pjesacki
što ovo?
- insomnia78
#307 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Pa gay is ok. Vidis da crno dijete srlja ne zna dje goni
- General War
#308 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Naravno da si za bana kad ne razumijes sustinu stvari, sve sto je tebi necije neprihvatljivo, tako je po istom arsinu nekome drugo tvoje neprihvatljivo....a na drugu stranu sto je ovdje ne samo gay populacija popisana vec i nebosnjaci.Nivelacija wrote:Kad bi sad odgovorio na ovo sto si postavio i poredjenje zdrave ispravne muslimanske zene sa gej paradom dobio bi ban. Zato relax.
-
MUNAFIK
#309 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Da su svi ovi "VLASI" postavljeni u SDA koaliciji ili da su oni SDA naravno da bi bio nikakav problem za Samru...
Ovo su sve spinovi protiv trenutne vlade posebno prema glasacima koji su ipak prozivjeli situacije kada im je na sred Vratnika ucitelj djeci bio neki srbin doveden samo da bude ucitelj muslimanima...
A ako bi ova direktorica TVSA krenula sa javnom propagandom LGBT na tvSa ili slucajno ukinula neki od patriotskih sadržaja koji postoji na ovoj televiziji, vjerujte da bi to potvrdilo Samrino pisanje i puno ljudi bi onda reklo "pa vidis ti sta oni nama rade"...
Ja iskreno vjerujem da su svi novi dovedeni jer su bolji i sposobniji i da ce se u skladu sa tim znati postaviti i raditi, a ne svoje nove pozicije koristiti za neke ideoloske obracune...
Ovo su sve spinovi protiv trenutne vlade posebno prema glasacima koji su ipak prozivjeli situacije kada im je na sred Vratnika ucitelj djeci bio neki srbin doveden samo da bude ucitelj muslimanima...
A ako bi ova direktorica TVSA krenula sa javnom propagandom LGBT na tvSa ili slucajno ukinula neki od patriotskih sadržaja koji postoji na ovoj televiziji, vjerujte da bi to potvrdilo Samrino pisanje i puno ljudi bi onda reklo "pa vidis ti sta oni nama rade"...
Ja iskreno vjerujem da su svi novi dovedeni jer su bolji i sposobniji i da ce se u skladu sa tim znati postaviti i raditi, a ne svoje nove pozicije koristiti za neke ideoloske obracune...
Last edited by MUNAFIK on 25/05/2019 12:27, edited 1 time in total.
-
The 51st State
#310 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
MUNAFIK wrote:Da su svi ovi "VLASI" postavljeni u SDA koaliciji ili da su oni SDA naravno da bi bio nikakav problem za Samru...
Ovo su sve spinovi protiv trenutne vlade posebno prema glasacima koji su ipak prozivjeli situacije kada im je na sred Vratnika ucitelj dijecio bio neki srbin doveden samo da bude ucitelj muslimanima...
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#311 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Nivelacija wrote:Kad bi sad odgovorio na ovo sto si postavio i poredjenje zdrave ispravne muslimanske zene sa gej paradom dobio bi ban. Zato relax.
Evo odgovori njoj sto poredi "zdrave" muslimanske zene sa gej paradom.Miss Moonlight wrote:
Ja mislim da niko ne treba paradirati ni homo, ni hetero, ni srbi, muslimani....svako bira što jeste, živi i pusti druge da žive.
Pretpostavljamda sa ovim "zdrave ispravne" pokusavas reci sta mislis o gej populaciji
Last edited by izvrsni direktor on 25/05/2019 12:27, edited 1 time in total.
- King Theoden
#312 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Vidiš da ne znaš gdje udaraš.Chmoljo wrote:Nisam ja nista krivo shvatio, nego ili neces da vidis ili se pravis lud.Dino34 wrote:Ti si to nešto pogrešno zaključio. Ne radi se o postavljenim pojedincima, nego je to kritika rada te stranke.Chmoljo wrote:sada ga se proziva da nije dovoljno vrijedan, jer nije Bosnjak.
Pa kriminalna hobotnica iliti sda među članovima ima veliki broj nebošnjaka.
Kriminal ne poznaje vjeru i naciju.
Objavljeni lament je isti onakav kakav ocekujemo od pristalica ultradesnicarskih zapadnih stranaka. I za nekoliko nivoa gori, jer ljudi koji Samri smetaju nisu imigranti, niti su to porijeklom, nego ljudi koji imaju pravo na ovu zemlju kao i svi ostali.
U vlasti nije samo Nasa stranka, nego i pet ostalih koji su aminovali ovu odluku. Tako da bezveze ljude potvarate.
U istoj rečenici napišeš da samri ne smetaju migranti i to da je njezin govor poput govora evropskih desničara.
Ako nisi znao, glavna tema eu desničara su upravo migranti.
I opet, potvarate ženu za nešto što nije uradila.
Ponavljam, žena kritikuje tu vašu stranku. To je jedini zaključak koji se može izvesti iz njenog upisa. To ne vide ili ne žele da vide politički neprijatelji sda, ili islamofobi kojima smeta sama pojava dotične, ili oni koje spomenuh u nekom od prethodnih postova.
Budući da si musliman koji po vlastitom priznanju plaća članarinu ivz, uzeću si slobodno i kazati da si iz grupe političkih neprijatelja njezine stranke.
Nemam drugo objašnjenje za pogrešne zaključke koje si izveo iz teksta kojeg je objavila.
- pustopoljina
#313 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
I trebalo bi tako nesto, jer su poluistine najbolje lazi._BataZiv_0809 wrote:Chmoljo wrote:Iskreno, razmisljao da napisem detaljan odgovor na onu ponjavu od teksta one neke mufticke, al kontam cemu.
Vise generalizacija, poluistina, lamenta odavno ne vidjeh. Jednostavno svaki red teksta je neistinit u raznim formama: spin, laz, kleveta... Da ne vrijedi trositi vrijeme. Nadam se da ovo nije pisala po danu, jer lagati i postiti ne ide jedno sa drugim.
Kada vidim koliko ljudi osudjuje ovo na ovom forumu, pogotovo kada vidim toliko ideolosko razlicitih pojedinaca koji slozno osudjuju ovo, sretan sam. Bitno je da ljudskost u nama nije umrla, bez obzira sto bi razlicito neke stvari postavili.
Jer, koliko je pogresna ta izjava, i koliko se ista ogrijesila govori i to da jedna/jedan od prozvanih nije ni postavljen nego je silom zakona tu. A istom je ubijen clan porodice od cetnickih zvijeri, a sada ga se proziva da nije dovoljno vrijedan, jer nije Bosnjak.
Ovo![]()
![]()
Jadno je to Bosnjastvo cija je snaga u tudjoj slabosti i zabranama prema drugima.
A bit je da je ne bi smetalo, da su i kad su iz njene stranke.
- rumenige_brajtner
#314 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ona podobna, ti ne baš bistar. Idealna kombinacija.Dino34 wrote:A ti si kao upućen u sve pore njenog života pa kao znaš sve detalje, između ostalih i taj da je došla kao podobnarumenige_brajtner wrote:Naravno da ima sposobnih (ova tuka to nije), al ne mogu doc na red od podobnih (ova tuka to jeste).
Aferim, mjerna jedinico
- Bosanski_kralj
#315 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Baš me zanima bi li dotična tražila da npr. umjesto Milana, vrhunskog hirurga priznatog i poznatog u svijetu, je operiše Mujo kod kojeg je od posljednjih 10 operisanih pacijenata devet podleglo?
- pustopoljina
#316 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
To je ono...Bosanski_kralj wrote:Baš me zanima bi li dotična tražila da npr. umjesto Milana, vrhunskog hirurga priznatog i poznatog u svijetu, je operiše Mujo kod kojeg je od posljednjih 10 operisanih pacijenata devet podleglo?
Onda ti se neko razboli...i pored toliko bolnica i doktora...ides i hrvatsku, srbiju, sloveniju i dalje, kod jos vecih ćafira, i dajes se u ruke...nista ne pitas.
- King Theoden
#317 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Klasična komunjarska spika. Da imaš priliku, ne istomišljenike bi slao na goli otok. Ovako ostaješ na verbalnim uvredama, baš kao i tvoje pajde.rumenige_brajtner wrote:Ona podobna, ti ne baš bistar.
Onaj iznad ide toliko daleko da je naziva kučkom.
Ako tu nema elemenata krivičnog djela, onda nema nigdje.
Nadam se da će doći do tužbe. Pa kad neodgojenog šabana dobrano udare po džepu, onda će shvatiti da forum nije njegova kuća u kojoj neistomišljenike naziva kučkama.
Što se tebe lično tiče, slobodno ću kazati da sam za tebe leonardo i ajnštajn u jednom.
-
MUNAFIK
#318 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Vi bas ne kontate... Nema veze sto je neko Milan ili Ivan... Nego sto nije iz SDA... To sto je Milan je samo dobra prilika da se baci spin a bjegovo ime je najslabija karika za one koji ne razmisljaju...Bosanski_kralj wrote:Baš me zanima bi li dotična tražila da npr. umjesto Milana, vrhunskog hirurga priznatog i poznatog u svijetu, je operiše Mujo kod kojeg je od posljednjih 10 operisanih pacijenata devet podleglo?
Na Milanu je da pokaže da Samra ni 10% nije bila upravu... Pa vidjet cemo...
- Kikibombona
#319 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Da smo normalna drzava ona bi zavrsila u pritvoru kada je hitlerovski porucila da homoseksualce treba izlovati iz drustva.Dino34 wrote:Klasična komunjarska spika. Da imaš priliku, ne istomišljenike bi slao na goli otok. Ovako ostaješ na verbalnim uvredama, baš kao i tvoje pajde.rumenige_brajtner wrote:Ona podobna, ti ne baš bistar.
Nadam se da će doći do tužbe. Pa kad neodgojenog šabana dobrano udare po džepu, onda će shvatiti da forum nije njegova kuća u kojoj neistomišljenike naziva kučkama.
Što se tebe lično tiče, slobodno ću kazati da sam za tebe leonardo i ajnštajn u jednom.
Izjava u rangu Biljane Plavsic.
Mala je puna mrznje i fasisticki orjetnisana. Zato i jesmo kurcina od drzave sto nam je takva kreatura na istaknutoj poziciji.
- rumenige_brajtner
#320 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ona je kučka, a ti si samo mali krezavi psić, kao i svi neofašistiDino34 wrote:Klasična komunjarska spika. Da imaš priliku, ne istomišljenike bi slao na goli otok. Ovako ostaješ na verbalnim uvredama, baš kao i tvoje pajde.rumenige_brajtner wrote:Ona podobna, ti ne baš bistar.
- MarlboroGold
#321 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ako su ti njeni fašistički stavovi ok to onda mnogo i o tebi govori... nažalost.Miss Moonlight wrote:Ja stvarno ne kontam šta imate protiv žene?
Mozda se ne zna lijepo izraziti, ali su joj stavovi ok.
Jel stvarno neko od vas zeli ovu paradu ponosa i misli da je ok?
Jako, jako sam tolerantna, i nemam ništa protiv queer populacije, zaista poštujem njihovo opredjeljenje i ni najmanje mi ne smeta, ne predstavlja mi problem sa takvim ljudima raditi i druziti se uopšte.
Ali mi smeta činjenica da se od tog pravi parada, da se privači pažnja, šeta sa natpisima, nedolično obučeni, drze za ruke i ljubakaju.
Majka sam dvoje djece i ne zelim da moja djeca takve prizore gledaju.
I mi heterosexualno orijentisani ne pravimo parade, zar ne? Mislim da to treba biti intima svakog čovjeka. I mislim da ni jedna vjera to ne podržava, Islam pogotovo. Ne vidim čemu frka što se žena, majka, vjernica usprotivila, neko ko predstavlja ljude koji su je birali?
- Kikibombona
#322 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Gubitak Sarajeva i bol za izgubljenom vlascu je ucinila da doticna kaze ono sto misli vecina u SDA. Ne trebamo se praviti naivni, SDA-ovci ne podnose nebosnjake i nemuslimane taman bili najvece pro-BiH patriote. Ima u njima ta klica odvratnosti prema drugom i drugacijem.MUNAFIK wrote:Vi bas ne kontate... Nema veze sto je neko Milan ili Ivan... Nego sto nije iz SDA... To sto je Milan je samo dobra prilika da se baci spin a bjegovo ime je najslabija karika za one koji ne razmisljaju...Bosanski_kralj wrote:Baš me zanima bi li dotična tražila da npr. umjesto Milana, vrhunskog hirurga priznatog i poznatog u svijetu, je operiše Mujo kod kojeg je od posljednjih 10 operisanih pacijenata devet podleglo?
Na Milanu je da pokaže da Samra ni 10% nije bila upravu... Pa vidjet cemo...
A Milanu i Ivanu cemo jebati od-do ako ne budu radili dobro isto kao sto ja proklinjem Miru Lazovica, Ivu Komsica i slicne ublehase.
Poruka je fasisticka. Etiketirati nekoga na osnovu nacije ili vjere je fasizam.
A ja sam prvi da se zestoko kritikuju Vera, Vlastimir i drugi. Kritika i pritisak su pozitivne stvari.
- King Theoden
#323 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Kad je to hitler rekao da ih treba izolovati?Kikibombona wrote:Da smo normalna drzava ona bi zavrsila u pritvoru kada je hitlerovski porucila da homoseksualce treba izlovati iz drustva.
Hitlerovske metode bi bile da poziva na istrebljenje homoseksualaca.
Dakle, fula s tvoje strane. Kao i obično, kazali bi "zli jezici"
Ko ti je pomogao da sastaviš tu rečenicu? Vidim da si na dvaputrumenige_brajtner wrote:Ona je kučka, a ti si samo mali krezavi psić, kao i svi neofašisti
Kao što rekoh, za tebe leonardo i ajnštajn. Za ostalo će se pobrinuti moderacija. Sretno.
- rumenige_brajtner
#324 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Budi miran psićuDino34 wrote:Kad je to hitler rekao da ih treba izolovati?Kikibombona wrote:Da smo normalna drzava ona bi zavrsila u pritvoru kada je hitlerovski porucila da homoseksualce treba izlovati iz drustva.
Hitlerovske metode bi bile da poziva na istrebljenje homoseksualaca.
Dakle, fula s tvoje strane. Kao i obično, kazali bi "zli jezici"
Ko ti je pomogao da sastaviš tu rečenicu? Vidim da si na dvaputrumenige_brajtner wrote:Ona je kučka, a ti si samo mali krezavi psić, kao i svi neofašisti
Kao što rekoh, za tebe leonardo i ajnštajn. Za ostalo će se pobrinuti moderacija. Sretno.
- King Theoden