Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post Reply
BHCluster

#301 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by BHCluster »

radostan dan wrote:u jb ti sunce, gledam ovaj post iznad...samo fali muzička podloga - nad kraljevom živa vatra seva.
Suti prestao je igrati video igre, sve ce nas...
Fudo387

#302 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Fudo387 »

radostan dan wrote:
oo fudice, malo me prozivaš...sto se direktno ne obratiš majka mu stara.
sveto trojstvo: tuga - čemer - jad. eto šta mislim dobri moj fudice...
Ooo tetkice, naravno da cu te prozivati, zasluzio si, ako nista zbog staza..
A tako znaci, u ime oca, i sina i svetoga duha sve je to isto? Pa dobro, nije da nisam znao sta ces smrljati.
radostan dan

#303 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by radostan dan »

Fudo387 wrote:
radostan dan wrote:
oo fudice, malo me prozivaš...sto se direktno ne obratiš majka mu stara.
sveto trojstvo: tuga - čemer - jad. eto šta mislim dobri moj fudice...
Ooo tetkice, naravno da cu te prozivati, zasluzio si, ako nista zbog staza..
A tako znaci, u ime oca, i sina i svetoga duha sve je to isto? Pa dobro, nije da nisam znao sta ces smrljati.
a sta je isto dobri moj, da vidi čiko šta si zakljucio?
četnici , ustaše, handžar, busuladžić...mislis na to mislim kad kazem sveto trojstvo?
ne fudice, pitao si me za četnike, pa si dobio odgovor koji se odnosi isključivo na njih.
malo si mi tanak sa logikom....bolje onu svinjsku mast što si mazo po grudima zbog bronhitisa da si koji put i preko glave prešao, ne bi ti škodilo.

il je to do amerike?
muzicar_iz_parka

#305 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by muzicar_iz_parka »

Iza četničkog pokreta stoji srbijanski DB tj. rebrendovana BIA, kao što su stajali iza svake paravojne jedinice iz 90ih godina.

Opet zanimljivo da nije bilo nijedne optužnice protiv istaknutih pripadnika tog pokreta, čini mi se da je onaj Blagojević iz Bijeljine još uvijek neka čivija u opštini tamo, izgleda da nema puno volje u tužilaštvu BiH da se njima pozabavi.

Vezano za naslov teme, kako će se Srbija distancirati od njih kad su oni na njihovom platnom spisku?

Srbija se nešto nije ni od sudski dokazanih ratnih zločinaca distancirala.
PM72

#306 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

BHCluster wrote:
Veći je jad ovaj Bošnjo od ovog mamlaza.Djecom se kunem da bih ovom Srbinu presudio ili bi on mene ubio.Ovo sebi ne bi dozvolio pa nek košta glave.Često sam u manjem BH entitetu,što poslom što privatno,ne izazivam nikog niti pravim probleme ali ne bježim od sukoba ako bi me ko napao ili izazivao.Lako je biti general poslije bitke ili lako je tuđim gloginje mlatiti ali mene je upalio ovaj Bošnjo jer bih njega prebio s merakom što je jad i fukara.
animus

#307 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by animus »

PM72 wrote:
BHCluster wrote:
Veći je jad ovaj Bošnjo od ovog mamlaza.Djecom se kunem da bih ovom Srbinu presudio ili bi on mene ubio.Ovo sebi ne bi dozvolio pa nek košta glave.Često sam u manjem BH entitetu,što poslom što privatno,ne izazivam nikog niti pravim probleme ali ne bježim od sukoba ako bi me ko napao ili izazivao.Lako je biti general poslije bitke ili lako je tuđim gloginje mlatiti ali mene je upalio ovaj Bošnjo jer bih njega prebio s merakom što je jad i fukara.
:thumbup:
Isti sam. Nebi ovo mogao dopustiti po cijenu zivota. Ali opet ko zna sta je ovaj covjek u zivotu dozivio kad je ovo dopustio. Tacno mi sjeba dan sve ovo. Ratne slike su isplivale.
PM72

#308 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Evo mu objavljuju slike u maskirnoj i sa garonjom a obrukao ga žvaljo do kraja života ...jebo on pleme svoje.
Fudo387

#309 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
BHCluster wrote:
Pretjerujes.
spreca

#310 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by spreca »

muzicar_iz_parka wrote:Iza četničkog pokreta stoji srbijanski DB tj. rebrendovana BIA, kao što su stajali iza svake paravojne jedinice iz 90ih godina.

Opet zanimljivo da nije bilo nijedne optužnice protiv istaknutih pripadnika tog pokreta, čini mi se da je onaj Blagojević iz Bijeljine još uvijek neka čivija u opštini tamo, izgleda da nema puno volje u tužilaštvu BiH da se njima pozabavi.

Vezano za naslov teme, kako će se Srbija distancirati od njih kad su oni na njihovom platnom spisku?

Srbija se nešto nije ni od sudski dokazanih ratnih zločinaca distancirala.
Onda bi se moral distancirati od ideologije
PM72

#311 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:
Pretjerujes.
Dobro Fudara moj pošteni,trebo mu se naguzit ili mu ga popušit da bude sve kako treba...
Fudo387

#312 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
Fudo387 wrote:
Pretjerujes.
Dobro Fudara moj pošteni,trebo mu se naguzit ili mu ga popušit da bude sve kako treba...
Ma ja to gledam malo drugacije, mada mi je ovaj snimak okren’o jetru k’o i tebi.
To ljudi sto se vratilo tamo prepusteni su sami sebi, ja ti garantujem da je ovo maltretiranje, ponizavanje svakodnevnica. Ubijeno u pojam.
Ako ostavimo emocije po strani, postupio je ispravno.
Onaj kreten je sebi napravio zesci problem, a ne isplati ga se robijat.
animus

#313 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by animus »

Da je obratna situacija pickousti bi sazvao onaj njihov Savez nacionalne bezbednosti i prijetio na svim medijima. Kod nas niko ni mukajet na fasizam iz visegrada i prijedora. Valjda su ovi nasi pametniji ili ih boli kurac.
PM72

#314 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Fudara moj pošteni,
Smio bih glavu staviti na panj da ti ne bi sebi ovo dopustio.A ni ja - djecom se kunem.

Ti znaš da ja imam imanje u RS i da sam tamo skoro pa svake hefte,nekad i po 15 dana,zanoćio bar 500 puta u zadnjih 20 godina.Nikad mi niko nije ružne riječi rekao,ne mogu dušu gubit'.Da li radi mojih gabarita ili što se ne dam zajebavat-drugi je padež.Ali se ne kofrčim niti se slikam sa mitraljezima a nemam vala ni profil.

Šta ljudi sebi dopuste...
Fudo387

#315 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:Fudara moj pošteni,
Smio bih glavu staviti na panj da ti ne bi sebi ovo dopustio.A ni ja - djecom se kunem.

Ti znaš da ja imam imanje u RS i da sam tamo skoro pa svake hefte,nekad i po 15 dana,zanoćio bar 500 puta u zadnjih 20 godina.Nikad mi niko nije ružne riječi rekao,ne mogu dušu gubit'.Da li radi mojih gabarita ili što se ne dam zajebavat-drugi je padež.Ali se ne kofrčim niti se slikam sa mitraljezima a nemam vala ni profil.

Pa ko ce te dirat kad znaju da si ludji od njih :lol:
PM72

#316 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:

:lol: hebo ti sliku svoju...

Bilo je noći kad zaspem ko top,vrata zaboravim zaključati a od oružja imam samo sjekiricu za potpale...ali ovo sebi ne bi dopustio kad bi mi bataljon Aleksićevih četnika došao u baštu...sve ima svoj prag tolerancije.
Fudo387

#317 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
Fudo387 wrote:

:lol: hebo ti sliku svoju...

Bilo je noći kad zaspem ko top,vrata zaboravim zaključati a od oružja imam samo sjekiricu za potpale...ali ovo sebi ne bi dopustio kad bi mi bataljon Aleksićevih četnika došao u baštu...sve ima svoj prag tolerancije.
Pajdo, zBismiletom pa sta Bog dragi dadne.
I cuvaj se, vidis da je to sve ludo, goni ih u pm.
PM72

#318 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Ne sekiraj,nick je podmazan :wink:
espn

#319 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by espn »

Ne vrijedi gubiti glavu radi budala.
zavrzlama

#320 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by zavrzlama »

Ja sam davno pisaoda srbija prebcuje infrastrukturu u BIH...ovo sto se sad dogdja je mala predigra sta slijedi..nemojte se iznenadit kad neko sa bagerom uleti u mezarje u Potocarima...sve je ovo planski izazivanje reakcije bosnjaka....
BHCluster

#321 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by BHCluster »

PM72 wrote:
BHCluster wrote:
Ovdje si sam sebe nadmasio, ova ti je urangu kad zrtvu silovanja krivis za silovanje. :thumbup:
LBVIEW

#322 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by LBVIEW »

BHCluster wrote:
PM72 wrote:
BHCluster wrote:
Ovdje si sam sebe nadmasio, ova ti je urangu kad zrtvu silovanja krivis za silovanje. :thumbup:
Kaze u intervju-u da je kod ovog kockastog primjetio pistolj ispod jakne kad su se pogurali.
BHCluster

#323 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by BHCluster »

LBVIEW wrote: Kaze u intervju-u da je kod ovog kockastog primjetio pistolj ispod jakne kad su se pogurali.
Da je ovaj Hodžić nesto urdio ovom Srbinu, ovaj isti PM bi mu jebo sve po spisku, te kako ne misli na povratnike itd...
noviclan

#324 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by noviclan »

animus wrote:
PM72 wrote:
BHCluster wrote:
:thumbup:
Isti sam. Nebi ovo mogao dopustiti po cijenu zivota. Ali opet ko zna sta je ovaj covjek u zivotu dozivio kad je ovo dopustio. Tacno mi sjeba dan sve ovo. Ratne slike su isplivale.
E sada alijini sda-ovci trebaju poslati najjevenije advokate da ovoga renija remnu maksimanom kaznom pred maticnim sudom pokusaj ubistva, prijetnja ... pa da vidis sto ce se renatici zajebavati na ovakav nacin
LBVIEW

#325 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by LBVIEW »

BHCluster wrote:
LBVIEW wrote: Kaze u intervju-u da je kod ovog kockastog primjetio pistolj ispod jakne kad su se pogurali.
Da je ovaj Hodžić nesto urdio ovom Srbinu, ovaj isti PM bi mu jebo sve po spisku, te kako ne misli na povratnike itd...
Sjecam se kako je forum gorio kad je Tokic pronosao ljiljane po Banja Luci, dok se trobojke sasvim normalno vijore na crkvama, masu istim u svatovima u Federaciji i sl.
Sto se Srba tice, dosad ih niko poprijeko nije pogledao kad su proslavljali Bozic u koloni traktora natovarenih hrastovima po Kljucu, Sanskom Mostu, B Krupoj... samo nisam siguran da ce se ta praksa i nastaviti. A sasvim sam siguran da ce, ukoliko bude kakvog belaja, isti likovi koji smataraju ljiljane provokacijom kmecati.
Post Reply