Previse dajes do znanja, to il ide il ne ide i nikakvo izjavljivanje nece puno pomoc... Pricanje pokvari stvari, a ako treba pricat tu su neminovno cure dominantnije, mi samo klimamo glavom i govorimo "i ja isto tako"strucnjakdemagog wrote:
e sad, dolazimo do sustinskog problema. kako stupiti u vezi sa osobom koja ti se sviđa? kako joj to staviti do znanja, a da se ta osoba ne okrene i ne pobjegne? ovo je problem kod mnogih zena, ali i kod muskaraca. znam slucajeve gdje se jedno drugom sviđaju, ali ne zele da otkrivaju svoja osjecanja iz straha da ce druga strana, pa mozda cak i nesvjesno, dici nos.
Djevojcice kojima mirise koza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tuzlak1212
#301 Re: Djevojcice kojima mirise koza
-
almir90
#302 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Jebeno je kad čovjek istodobno osjeća potrebu za ženskom, a ujedno osjeća i prezir prema ženama.
-
ovo_mi_je_nick
#303 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Suštinski problem jeste:
"Onaj ko nas hoće mi njega nećemo, a onaj koga mi hoćemo nas neće"
Zbog čega:
Nas uglavnom hoće neki grobovi a onaj koga mi hoćemo isto u nama vidi groba.
Tako dođemo do rješenja daj šta daš, zadnji voz, neka nije na suhom i nije sapun da se potroši.
Pa sno svi nervozni jer nismo dobili ono što nas se stvarno sviđa.
Uvijek će jedna strana biti zaljubljena a druga preko kurca biti sa nama a mi mislimo da je sa nama iz ljubavi a ustvari samo dobro glumi.
Zbog čega:
Tako dođemo do rješenja daj šta daš, zadnji voz, neka nije na suhom i nije sapun da se potroši.
Uvijek će jedna strana biti zaljubljena a druga preko kurca biti sa nama a mi mislimo da je sa nama iz ljubavi a ustvari samo dobro glumi.
- Xavier1
#304 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Zato ja kazem ove starke ne treba uzimati za ozbiljno. Cendlerici malenoj cu valjati kad bude imala trideset.ovo_mi_je_nick wrote:Suštinski problem jeste:
Zbog čega:
- Capajebo
#305 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ne znam sto ste se svezali za te tridesete kao nesto lose?
A meni hudom dusa hoce da pukne za jednom od trideset
A meni hudom dusa hoce da pukne za jednom od trideset
-
harry825
#307 Re: Djevojcice kojima mirise koza
...
Last edited by harry825 on 19/12/2021 02:29, edited 1 time in total.
- King Theoden
- Xavier1
#309 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Seceru bolan zar me to u gejeve svrstavas? 
- King Theoden
#310 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ja? Jok. Samo se ibretim i pitam 
- Henry Chinaski
#311 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Dođoh na temu da vidim kojim djevojčicama miriše koza.
Kontam, kako životinja može mirisati? Bio sam blizu stada koza i nije se moglo živjeti od smrada!
Kontam, kako životinja može mirisati? Bio sam blizu stada koza i nije se moglo živjeti od smrada!
- Xavier1
#312 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Samo sam visoke standarde postavio.Dino34 wrote:Ja? Jok. Samo se ibretim i pitam
- azurna_obala
#313 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Naslov je pedofilski. 
- duminjo
#314 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Naslov je majka sta Se sve piše na temiazurna_obala wrote:Naslov je pedofilski.
- azurna_obala
#315 Re: Djevojcice kojima mirise koza
duminjo wrote:Naslov je majka sta Se sve piše na temiazurna_obala wrote:Naslov je pedofilski.
Nemam živaca da čitam teme o muško-ženskim odnosima, kako su sve žene kurve i sponzoruše, a muškarci samo žele fine i poštene, pa zaboga kako nastadoše te silne sponzoruše!!!!?
Ovaj pdf ljubav i ostalo treba zaključati.
- cendlerbing
#316 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Samo da kažem da lično mnogo više cijenim muškarce koji umjesto klimanja glavom radi "mira u kući" izraze svoje mišljenje, čak...ne čak, POGOTOVO, ako se ne slaže sa mojim.tuzlak1212 wrote:Pricanje pokvari stvari, a ako treba pricat tu su neminovno cure dominantnije, mi samo klimamo glavom i govorimo "i ja isto tako"![]()
Ako čujem nešto novo od njega, možda ću otkriti nešto novo o sebi, možda će me potaknuti da budem bolja osoba, možda ću shvatiti neki novi način da se nosim sa dosadašnjim problemima...i uz to će mi porasti u očima jer je samosvjestan i hrabar da kaže šta misli.
- Capajebo
- duminjo
#318 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ispravka krivog navoda: Jer je glupcendlerbing wrote:Samo da kažem da lično mnogo više cijenim muškarce koji umjesto klimanja glavom radi "mira u kući" izraze svoje mišljenje, čak...ne čak, POGOTOVO, ako se ne slaže sa mojim.tuzlak1212 wrote:Pricanje pokvari stvari, a ako treba pricat tu su neminovno cure dominantnije, mi samo klimamo glavom i govorimo "i ja isto tako"![]()
Ako čujem nešto novo od njega, možda ću otkriti nešto novo o sebi, možda će me potaknuti da budem bolja osoba, možda ću shvatiti neki novi način da se nosim sa dosadašnjim problemima...i uz to će mi porasti u očima jer je samosvjestan i hrabar da kaže šta misli.
- Boemica
#319 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Evo samo što nisi počeo valjatXavier1 wrote: Zato ja kazem ove starke ne treba uzimati za ozbiljno. Cendlerici malenoj cu valjati kad bude imala trideset.
- cendlerbing
#320 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Najlakše je klimati glavom. Najlakši način često nije najbolji.duminjo wrote:Ispravka krivog navoda: Jer je glupcendlerbing wrote:Samo da kažem da lično mnogo više cijenim muškarce koji umjesto klimanja glavom radi "mira u kući" izraze svoje mišljenje, čak...ne čak, POGOTOVO, ako se ne slaže sa mojim.tuzlak1212 wrote:Pricanje pokvari stvari, a ako treba pricat tu su neminovno cure dominantnije, mi samo klimamo glavom i govorimo "i ja isto tako"![]()
- cendlerbing
#321 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Haloooooo...pusti ga nek misli i dalje da mi je dvaes i nekaBoemica wrote:Evo samo što nisi počeo valjatXavier1 wrote: Zato ja kazem ove starke ne treba uzimati za ozbiljno. Cendlerici malenoj cu valjati kad bude imala trideset.
- Boemica
#322 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Pa odavno on zna da is mlađa od mene.cendlerbing wrote:Haloooooo...pusti ga nek misli i dalje da mi je dvaes i nekaBoemica wrote:Evo samo što nisi počeo valjatXavier1 wrote: Zato ja kazem ove starke ne treba uzimati za ozbiljno. Cendlerici malenoj cu valjati kad bude imala trideset.
Ali ... znaš kako je meni stari odgovorio kad sam mu ljetos oduševljeno rekla da su mi 24?
- 24? šta 24? Sine, tebi je danas 24-ta prošla, uzela 25-tu, dogodine 26, znači 30.
- cendlerbing
#323 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ja bih se na tvom mjestu počela brinuti
- tuzlak1212
#324 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Nisi pratila pricu, zamisljena je situacija kad dvoje se znaju i seme i fino im a on hudan nemre da joj iskaze emocije, ja mu napisao nek uziva i nek ne prica puno. Ne pratis na casucendlerbing wrote:Samo da kažem da lično mnogo više cijenim muškarce koji umjesto klimanja glavom radi "mira u kući" izraze svoje mišljenje, čak...ne čak, POGOTOVO, ako se ne slaže sa mojim.tuzlak1212 wrote:Pricanje pokvari stvari, a ako treba pricat tu su neminovno cure dominantnije, mi samo klimamo glavom i govorimo "i ja isto tako"![]()
Ko je te to nasikiro pa se meni vako fino nagovori?
- tuzlak1212
#325 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Kolko neko mora bit naivan da od zena slusa savjete kako sa zenamaduminjo wrote: Ispravka krivog navoda: Jer je glup