Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
Pooll

Post by Pooll »

Djevojcica se zove zmija|zmaj... :D

___

Kombi krece sa ilidze i ide u AS, markale i mejtas... ocekujemo svecanu dobrodoslicu :D

___

Zreli... eto ti si jedini koji je imao neku zamjerku i negativan stav prema akciji... ali pravo da ti kazem b me k! ( sreca pa nisam frozen ona ne bi pisala skraceno vec bi lanula... :lol: )

___

Samim tim sto vec sutra moramo isporuciti hranu, jer su skladista napunjena pokazuje uspjesnost nase akcije! Ja sam prezadovoljan, a slobodno mogu reci i ostatak ekipe!!!

Nadam se da ce svi koji su ucestvovali doci sutra ispred kuhinje na Bascarsiji u ulici HALACI broj 6!

__

Ivy, steta sto ti kao predsjednica nisi bila danas sa nama na sastanku u 18:00... :(
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

mIRCi je danas zamalo prebila jednog pijanog ciku koji je pricao kako forumashi koji tamo dezuraju dobijaju procenat od svega :D:D:D:D
hananah

Post by hananah »

Mirci ga nije prebila samo iz razloga sto navija za Zelju :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

hananah wrote:Mirci ga nije prebila samo iz razloga sto navija za Zelju :D
da mu nije amblem zeljin prisiven na jaknu, zube bi svoje skupljao po ulici :D:D:D
Pooll

Post by Pooll »

Za svaki lijepi izraz litar ulja!!! Ima da kupis 3 kartona :lol: :lol:

___

Kaze onaj ciko... ovoj ide 20%... :cry: :D
pitt

Post by pitt »

Ma mirci ima lopovsku facu :D:D
Stevo, mogo si ti tepsiju tufahija spremiti po ivy jaranu u tudjini :D:D
Pooll

Post by Pooll »

pitt wrote:Ma mirci ima lopovsku facu :D:D
Stevo, mogo si ti tepsiju tufahija spremiti po ivy jaranu u tudjini :D:D
Ihh... kad dodjes ima da te ceka ne jedna nego dvije tefsije!!!

Veceras edu i ja stojimo u AS-u i dumamo... kad kaze edu: E SAMO NA PITT FALI... :D :D
Pooll

Post by Pooll »

morti wrote:
Pooll wrote:Za svaki lijepi izraz litar ulja!!! Ima da kupis 3 kartona :lol: :lol:
Ako onako nastavi,frozen će morat organizovat poseban prevoz samo za njene KUTIJE!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
frozen

Post by frozen »

Šta o glavi??? Ma, da je samo o glavi :lol: :lol: :lol:

Eeeee, ti si dobro prošao...
frozen

Post by frozen »

Pitt, najbolje se držati po strani kao ovi neki što se sad osjećaju slobodnim da prozivaju malenkost koja danas da izvinete lanu koji put :D :lol: :D
morti

Post by morti »

Dakle Pool,sutra u 12:15,terminal!!!

Sii ju

:D

Ja i Pool hamali...e jbg... :x

:D :D :D
Ivy

Post by Ivy »

Ivy, steta sto ti kao predsjednica nisi bila danas sa nama na sastanku u 18:00... :(
Kad ovako fino zboriš isto ko da sam bila :D Vidimo se sutra abd :)
frozen

Post by frozen »

A najviše si se bunio... Nikad ne reci nikad :D
Pooll

Post by Pooll »

morti, vidimo se... ufff... valja poraniti...

kazu kad neko lane... omaklo se u... e taj trac necemo pustati :P :D
Pooll

Post by Pooll »

CiCiban wrote::D kome je mala majica..saljite kod mene na pranje :-) ima da bude peterosobna :P
Ja kolk'o znam pamuk se skuplja... :shock: ovdje obrnuto... meni je sad tamam a bila mi je uzana :P

uskoro ce biti ko haljina... mogu dati nekoj teti ispred AS-a :D ;)
CROCOP

Post by CROCOP »

Frozen pa nemoj mene tuc'! Nisam ja nista izmislio, meni je Pooll rekao a on je ja mislim cuo od Edua. A Eduu je opet rekla Mirci, kojoj si se ti povjerila. Ja sam samo predlagao da ti se kupi spore' :-), ali s obzirom da smo financije usmjerili k Akciji, reso nam je za sada bar u ovih sljedecih par sedmica, jedini available. Ali eto dogovorili smo se bar da ce biti onaj s dva kola.
Ja cu danas doc, mada imam malu principijelnu dilemu s obzirom koliko sam nalajavao i koliko nalajavam na Avaz, ima li smisla slikati se!? :?
Mislim da smo sinoc, usuglasili da bi rostiljada nakon uspjesno okoncane akcije dobrodosla! Prijedlog je iznio, naravno, nas vjeciti i nepresuni izvor zvani Edu(ardo) - ovo je da zvuci malo po naskije :D . Ja sam predlozio da to bude kod mene u rezidenciji i evo ja predlazem 9/7 kao datum, da uhvatimo i Poolla prije nego ode na mjesecnu putesestviju u nama daleke ali prijateljske zemlje. Ovaj se poziv odnosi i na sve one koji nisu prisustvovali nasem jucerasnjem "kafenisanju", a sudjeluju u akciji!
Pooll

Post by Pooll »

Jutrooooooo

Idelano... 9.7 :D

Nego.. danas je dan D1... vidimo seeeee ;)
flora.sa

Post by flora.sa »

u 17:50 flora u Hoše na Ilidži-nema nikoga...

u 19:50 flora u As-u-nema nikoga

u 20:10 flora u Hoše na Markalama-nema nikoga...
:?
:?

ja htjela da pomognem, a VAS NI NA MAPI!!!!!
:x
Stitch__

Post by Stitch__ »

:(

pokupili plijen i pobjegli :D

dodji u 2 u kuhinju :)
edu

Post by edu »

ne smijem reci dobro jutro..ne znam kakav je medo bio sinoc.. :D :D :D

eh..izvjestaj..opet se nije nista zdrmalo :D :D (ovo vise ne moram ni pisati.. :D :D )..ali opravdanje trazim u pojavljivanju CRO(pu pu pu :D )COP-a i Bigija na Poollovom i mom radnom mjestu..sve su nam trebe rastjerali..bilo ih je 10-ak kada smo dosli ispred ASa..no CROCOP u vidno alkoholiziranom stanju :D :D je uspio da sve otjera..Bigus mu je pruzio bezrezervnu podrsku.. :D :D :D ..da ne bi njih dvojice Pooll i ja ne bismo znali sta cemo od zena.. :D :D :D ..ali im oprastamo..vise mi volimo s rajom podijeliti koji trenutak..nego ga zabiti.. :D :D :D

nemojte mene petljati u to oko Hudavacine Hudaje..to sto se "smrznuta" odlucila na udaju to je njena stvar..ja nemam nista s tim..jedino ako zele da im budem kum..na crnogorski nacin.. :D :D :D

Ivy nas je sve razocarala nedolaskom na sastanak..nismo mogli vjerovati da nece doci..slozili smo se da joj je ovo veeeeeeeeeeeeeliki minus.. :D :D :D

sto se tice rostiljanja..moze, ali bez alkohola.. :D :D :D ..'oce CROCOP mene Bosnju da tjera na grijeh..pih..sto su ti hrvati.. :D :D ..moramo i neke zene organizovati..buraz..od ovih nasih nista..mogle su nas barem pocastiti sto smo vrijedno radili.. :D :D :D

a o lajanju "smrznute"??? ne zelim o tome pricati..zivot mi se zgadio.. :D :D ..ljudi pored nas se ibrete..zgrazavaju..djecu malu vode kucama..eto kad je mene bilo stid..mozete misliti na sta je to licilo.. :D :D :D ..ja bih "smrznutu" zamolio da vise ne laje..nek' predje na ujedanje.. :D :D :D

cuj ja rekao da nam samo pitt fali..ni u ludilu..iako mi je falio u jednom momentu..kad smo nosili one kartone.. :D :D :D

danas se slikamo.. :-D :-D ..za avaz.. :( :( :D :D :D

molim forumasice da dodju uredno u nekim bretelicama.. :D :D ..zbog vrucine.. :D :D ..i da se isprse kad se budu slikale.. :D :D ..ovo zbog kicme.. :D :D ..jebene su skolioze i kifoze.. :D :D :D
Pooll

Post by Pooll »

Evo ja krecem... ima da umremmm do ilidze :( :( :( :( :(

vidimo se! :D
Pooll

Post by Pooll »

A o pilicima da ne pricam... :cry: :(
The_Fluid

Post by The_Fluid »

edu wrote:
moderator wrote:Postovani, ako niste primjetili, PROSLA TEMA posvecena ovoj istoj akciji je bila ZATVORENA zbog zachatavanja.
Ne cinite to isto i ovoj.
Hvala
bezze vam je da zatvarate ovu temu kad ima 100 nekih drugih koje zacatavamo..od ovog zacatavanja barem neko ce imati koristi...
Hvala
a da prestaneš/te da začatavaš/te?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:
moderator wrote:Postovani, ako niste primjetili, PROSLA TEMA posvecena ovoj istoj akciji je bila ZATVORENA zbog zachatavanja.
Ne cinite to isto i ovoj.
Hvala
bezze vam je da zatvarate ovu temu kad ima 100 nekih drugih koje zacatavamo..od ovog zacatavanja barem neko ce imati koristi...
Hvala
Edu, nemoj zezat ba..
ovu temu ipak prate sad SVI MOGUCI MEDIJI (vidi START str.8 ) i zamisli kako ce nas ozbiljno shvatiti sa mojom voznjom, tvojim drmanje i florinim lutanjem....
bug

Post by bug »

Hej Flu a zasto?? :roll:
mislim, ljudi dobrovoljno rade humanitarnu akciju i ocito je da uzivaju u tome i u ovome sto imaju ovdje, najmanje sto mozete da uradite za njih je da im dozvolite da imaju svoju temu :-?
mirci mozda to treba da izgleda ozbiljno ali sva ta suplja prica samo pokazuje njihovu pozitivnu energiju zasto bi to nekome smetalo? :roll:
Post Reply