General War wrote:muha_sa wrote:Nikad mi ovo nece bit jasno

dvadeset prvi vijek--milion pisanih, snimljenih dokumenata, snimljenih konc logora diljem brutalno napadnute BiH---stotine optužnica i presuda haman cijelom politickom i vojnom vrhu Srbije pa i Hrvatske a oni opet guslaju li guslaju
ima nas jož živih svjedoka koji pamtimo "dešavanje naroda"--jogurt revolucije i ulicarsko tjeranje iole normalnih ljudi sa politickih pozicija diljem Juge i postavljanje raznoraznih Sejda Bajramovica
ne znam šta sam prekjuce ruco al znam kad je došla iz BG naredba da se iz svih kancelarija uklone Tiletove slike i skine petokraka sa šapki i vojnickih kapa tadašnje JNA

radio sam u JNA kao gradjansko lice i pored svih tih dešavanja opet moj mozak nije mogo skontat da ce neko na pragu dvadeset prvog vijeka ratovat, konc logore otvarat, ubijat silovat i genocid cinit

al eto--ucinilu su što su ucinili

i umjesto da se poklope po ušima i priznaju svoje zlocine oni bi da sve to gurnu pod tepih

ko eto desila se neka prirodna nepogoda
Mene bi bilo stid da moja djeca il JA pravdamo "kazane" --Grabovicu............. i ne do mi bog da pravdam da je neko "moj" i cvoku nekom civilu opalio a kam li šta više
Al.............................

sve se iz kuce nosi

ko sam ja da nekog na forumu ucim šta valja a šta jok

Odlicno, samo da te podsjetim da ti koljaci dobise entitet, trecinu drzave i clanstvo u predsjednistvu i parlamentima i rukovodeca mjesta u drzavnim institucijama.
Vidis li ti problem iznad onog gore napisanog i faktickog stanja?
Odlicno
Nek se ponose i nek uživaju u svojoj sreci što žive u tvorevini u cijim su temeljima preko 400 masovnih grobnica
imaju se i cime ponosit

masovnim zlocinima, popljackanim i popaljenim gradovima i selima

ponos i dika nek im bude što su silovali preko 20 000 djevojcica, djevojaka i žena

dobiše entitet natopljen krvlju hiljadama civila

da ne nabrajam više

trebalo bi mi 10 stranica da nabrojim sve zlocine koje pociniše u ime svog naroda
Kolko me sjecanje služi-a služi me što se tog vakta tice

parola je bila "svi Srbi u jednoj državi"
ostvariše li cilj
Eto

mene bi bilo stid da je neko u moje ime takvu tvorevinu stvorio i ne bi mi na pamet palo da se ponosim istom