RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
-
radostan dan
#301 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
uostalom, sve i da dobijete, ko će vam napisati ustav kad je haznadar u švedskoj?
- insomnia78
#302 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Cisto sumnjam da smo mi na istoj straniславянин wrote:Vas ocekujemo da sa ledja udarite preko save.insomnia78 wrote:Bas me zanima ko li bi iz Sarajva is’o poginuti na Brckom
- славянин
#303 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Kad si vidio humoristicku seriju iz Hr da je smijesnatvojkomsija wrote:Prelisto sam malo onaj tzv. hercegbosna forum, i pored fasizma, mitomanije, primjetio sam koliko ti ljudi hronicno nemaju smisla za humor. Jel vecina Hrvata takva?
-
sumirprimus
#304 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ustav je davno napisat.eto kolko poznajes neprijateljaradostan dan wrote:uostalom, sve i da dobijete, ko će vam napisati ustav kad je haznadar u švedskoj?
- commendatore
#305 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
iskopiracemo srpski fasizam da bude reciprocitetan... zajedno sa aparthejdskim zakonima o zabrani srpskog jezika i slicno...radostan dan wrote:uostalom, sve i da dobijete, ko će vam napisati ustav kad je haznadar u švedskoj?
- славянин
#306 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
I ja isto - ti bi bio na lijevoj obali rajne.insomnia78 wrote: Cisto sumnjam da smo mi na istoj strani
- insomnia78
#307 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Sta mislis?madridista15 wrote:Bi li ko iz Banje Luke išao?insomnia78 wrote:Bas me zanima ko li bi iz Sarajva is’o poginuti na Brckom
- insomnia78
#308 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Dobro pa nisi reko da bih se raznioславянин wrote:I ja isto - ti bi bio na lijevoj obali rajne.insomnia78 wrote: Cisto sumnjam da smo mi na istoj strani
-
radostan dan
#309 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
ako misliš napadat sad je prilika, ja se ne mislim branit dok ne otopli, maj, jun...muha_sa wrote:kad krece
- insomnia78
#310 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Vratiti se artanima i parkopanimasumirprimus wrote:Falice spida i boba za trcanje po ravnici.
- mO k3
#311 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Jeli krenulo ?? Da šaljem oružje ?
-
sumirprimus
#312 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Ma spid pa kad naletimo na bure rakije nema stat do osjeka il dje se vec ideinsomnia78 wrote:Vratiti se artanima i parkopanimasumirprimus wrote:Falice spida i boba za trcanje po ravnici.
- Acid25
#313 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Baš me zanima ko će od Srba da gine za Brčko? 
Koliko treba Srba da se osvoji DB? 500 junaka? 50000?
Dosta je možda 50 plus Dodik, ionako za BiH niko neće ratovati...
Ipak se nekako teritorije moraju spojiti. To ti je od vitalnog nacionalnog interesa buduće nezavisne PC.
Gdje misliš provući budući autoban BL-Beograd?
Koliko treba Srba da se osvoji DB? 500 junaka? 50000?
Dosta je možda 50 plus Dodik, ionako za BiH niko neće ratovati...
Ipak se nekako teritorije moraju spojiti. To ti je od vitalnog nacionalnog interesa buduće nezavisne PC.
Gdje misliš provući budući autoban BL-Beograd?
- commendatore
#314 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
ceka se pad temperature ko ce mokrih carapa i smrznutih nogu ratovat
-
PM72
#315 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
sumirprimus wrote:Ma spid pa kad naletimo na bure rakije nema stat do osjeka il dje se vec ideinsomnia78 wrote:Vratiti se artanima i parkopanimasumirprimus wrote:Falice spida i boba za trcanje po ravnici.
Tebe samo treba usmjerit'
- LBVIEW
#316 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nema 'umora bez tetke iz Niksica - level pro, k'o po obicaju.
Ne znam ima li iko osim onog "kozmopolite" iz Zenice, ko se moze upecati na ovaj spin o dijaspori.
Ne znam ima li iko osim onog "kozmopolite" iz Zenice, ko se moze upecati na ovaj spin o dijaspori.
-
sumirprimus
#317 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Imas unlike od prostate i mokracne besikecommendatore wrote:ceka se pad temperature ko ce mokrih carapa i smrznutih nogu ratovat
-
155_mm
#318 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
danasnje sanse bosnjaka* u nekom buducem sukobu su najvece od pada bobovca pod turke. a poredjenje sa zadnjih 100 godina je smijesno.
to sto neko vjeruje da niko ne bi iz sarajeva isao u brcko ratovati iako je svjestan da mu je to mozda jedina mogucnost da mu djete ima sta jesti sljedeci mjesec a zato mnogi vjeruju da ce dragovoljci i dobrovoljci sa osmjehom na licu i pjesmom na ustima na hiljade dolaziti u BiH da ostave kosti po bosanskim i hercegovackim vrletima to je njegov problem.
*mislim na bosnjake koji ne uspiju uhvatit se azila u njemackoj.
to sto neko vjeruje da niko ne bi iz sarajeva isao u brcko ratovati iako je svjestan da mu je to mozda jedina mogucnost da mu djete ima sta jesti sljedeci mjesec a zato mnogi vjeruju da ce dragovoljci i dobrovoljci sa osmjehom na licu i pjesmom na ustima na hiljade dolaziti u BiH da ostave kosti po bosanskim i hercegovackim vrletima to je njegov problem.
*mislim na bosnjake koji ne uspiju uhvatit se azila u njemackoj.
- commendatore
#319 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
oš ti na hladno sjedat eto tisumirprimus wrote:Imas unlike od prostate i mokracne besikecommendatore wrote:ceka se pad temperature ko ce mokrih carapa i smrznutih nogu ratovat
-
nepoznati988
#320 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Klin se klinom izbija.sumirprimus wrote:Imas unlike od prostate i mokracne besikecommendatore wrote:ceka se pad temperature ko ce mokrih carapa i smrznutih nogu ratovat
- commendatore
#321 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
oš ti na hladno sjedat eto ti ...sumirprimus wrote:Imas unlike od prostate i mokracne besikecommendatore wrote:ceka se pad temperature ko ce mokrih carapa i smrznutih nogu ratovat
mene ušćaknu leđa - ja mogu samo kalaš i eventualno sijat mine izvidjanja i ubacivanje iza ledja...... gotivno mi to nešto.... mojne mene da nosam
sad mogu dugo gladan ostat jer imam 115 kila tako da ima loja za prezivljavanje puko
Last edited by commendatore on 29/01/2019 19:45, edited 1 time in total.
- LBVIEW
#322 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Kud ce u pm, kad ni ona nije sigurna.madridista15 wrote:Bi li ko iz Banje Luke išao?insomnia78 wrote:Bas me zanima ko li bi iz Sarajva is’o poginuti na Brckom
Ili mozda mislis kako bi artiljerija V Korpusa na Mulezu mirovala?
Last edited by LBVIEW on 29/01/2019 19:45, edited 1 time in total.
- tvojkomsija
#323 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
@Radosni, 25k postova si napisao na "balijskom" forumu, nismo losa raja jel de, fino si se poceo asimilirat, vidim i na Bosanskom pises, fino Boga mi
Nemoj donosit zakljucke o nama na osnovu klixa, ovdje su ti vecinom creme de la creme liberali.. Ovi ostali su dosta agresivniji.
Nemoj donosit zakljucke o nama na osnovu klixa, ovdje su ti vecinom creme de la creme liberali.. Ovi ostali su dosta agresivniji.
- tandmand
#324 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
sve je to džaba bez organizacije155_mm wrote:i ja se pitam cemu ovoliki napori za proizvodnju jurisne puske, taktickog snajpera 12.7, borbene stanice 12.7, rpg7, Mk 19, oklopnjaka 6x6, samohodnih haubica 155 i 122 mm, borbenih dronova, minobaca velikog dometa, nove generacije minobacackih granata velike preciznosti, otvoranja novih pogona u IGMAN-u i PRETIS-u.
ako ce se na kraju onako familijarno staviti glavu na panj.
ne znaju jesu li pošli ili došli
ne zna se ni ko je glavni
Intelektualci pisali Bh. Bloku: Koaliranje sa SDA, HDZ-om i SNSD-om je kraj socijaldemokratije
- Maraschino
#325 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama
Nema od rata nista do Djurdjevdana. Gdje si vidio da hajduk ratuje u vunenim carapama...a sada jos zemlja smrzla za kopanje zemunica.