On to nije napisao.vješalica wrote:
misljenje tvoje je irelevantno i ne mora znaciti da je osveta u bilo kojem smislu
da kojim slucajem muz nece dijete onda bi bilo i to osveta jer ce ga sama podizati
kroz mnogobrojne primjere vidimo da je upravo obratno
zene su te koje manipulisu djecom i ucjenjuju
tesko se pomiriti sa tom cinjenicom ali ona postoji
online afera
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
moonca
#301 Re: online afera
- Boemica
#302 Re: online afera
ahadale cooper wrote:
Meni je taj dio sa Englezom i nekako najnategnutiji dio ove priče. Mislim, kojeg bi đavola neki Englez ganjao chat sa nekime sa ovih
prostora ako je u pitanju samo šema pa čak i nešto ozbiljnije. Imaju gomile različitih dejting sajtova i aplikacija u Engleskoj i taj nabasao
na ženu našeg junaka.
insomnia78 wrote:NaravnoBoemica wrote:
Radi seksa?Ma daj
-
moonca
#303 Re: online afera
A sta bi pisali da ga je ostavila??Nego sto je otisla na taj nacin i odvela dijete
- Boemica
#304 Re: online afera
Nije ona njemu pokušala stvorit osjećaj krivice, nego se opravdat. A ljudi kad hoće sebe oprat posežu za svakakvim stvarima.Kinaski wrote:ma vidi nije problem sto se ona dopisivala, ja bih joj oprostio uz odredjene uvjete ali hajd. Nego sto je otisla na taj nacin i odvela dijete, pri tome stvarajuci osjecaj krivice ovom covjeku ovdje. Znaci ona se dopisivala i onda on kriv. Ako ista mrzim kod zena je ta stvar da glume zrtve vazda
e to joj ne bih nikad oprostio jos bi je nogom nabio! Mrs droljo, umjesto da se izvine i da kaze nece nikad ona kaze on je kriv
Može bit i tačno da on njoj više nije davao pažnju, ali to nije opravdanje, taj je problem mogla drugačije riješiti.
Ona jeste otišla ali ne da glumi žrtvu, vidiš da je i on sam više puta rekao da ona ponavlja kako zna da je kriva
Mada je meni taj odlazak totalno pogrešan potez. Generalno mi je to odlaženje radi svađa, spavanje u drugom krevetu, totalno debilna stvar. Ako smo zajedno, zajedno smo i kad smo ljuti i kad sjebemo i napravimo sranje. Odlazak je za mene odustajanje i čini se da ona stvarno i je odustala od tog braka
- Kinaski
#305 Re: online afera
Pa da ima osjecaj krivice ne bi vodila dijete logicnomoonca wrote:A sta bi pisali da ga je ostavila??Nego sto je otisla na taj nacin i odvela dijete
valjda ju je stid i tog klinca malog
-
Niemand
#306 Re: online afera
Sta li je rekla svojima kad je dosla, da je ona kriva il on 
- tandmand
#307 Re: online afera
Upravo. Da taj Englez nije iz Kalesije? Mene zanima kakvo je potrebno znanje stranog, nematernjeg jezika, u ovom slučaju žene, da bi se razvila duboka komunikacija koja vodi emotivno negdje dalje (jer je navodno zapostavljena, bez pažnje).dale cooper wrote:Meni je taj dio sa Englezom i nekako najnategnutiji dio ove priče. Mislim, kojeg bi đavola neki Englez ganjao chat sa nekime sa ovih prostora ako je u pitanju samo šema pa čak i nešto ozbiljnije. Imaju gomile različitih dejting sajtova i aplikacija u Engleskoj i taj nabasao
na ženu našeg junaka.
Drugo, pitanje za postavljača teme, da li je ona inače toliko visprena, rječita, načitana, britkog uma pa može tastaturom da zavede i bude interesantna nekome u Londonu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#308 Re: online afera
pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo 
-
Niemand
#309 Re: online afera
Moras biti sofisticiran da zavedes nekog iz londona
Ovaj pdf je vrh

Ovaj pdf je vrh
- Boemica
#310 Re: online afera
jes' velko, tebi je vjerujem svojevremeno i mia kalifa dolazila na noge, ovaj, na koljenaVelkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
- insomnia78
#311 Re: online afera
Oni za vikend leze usrani i ispovracani po cesti. Kulturnije se raje u Dugi kod Srebrenika ponasaNiemand wrote:Moras biti sofisticiran da zavedes nekog iz londona![]()
![]()
Ovaj pdf je vrh![]()
- Kinaski
#312 Re: online afera
Pa kod ove situacije nema opravdanja, ali opet kazem da nije napravila neki "big deal" da bi se morali razvesti, mislim da se svi slazemo oko toga, to je samo dopisivanje sa osobom koja skoro i da ne postoji u njihovim zivotima, skoro pa imaginarna osoba.Boemica wrote:Nije ona njemu pokušala stvorit osjećaj krivice, nego se opravdat. A ljudi kad hoće sebe oprat posežu za svakakvim stvarima.Kinaski wrote:ma vidi nije problem sto se ona dopisivala, ja bih joj oprostio uz odredjene uvjete ali hajd. Nego sto je otisla na taj nacin i odvela dijete, pri tome stvarajuci osjecaj krivice ovom covjeku ovdje. Znaci ona se dopisivala i onda on kriv. Ako ista mrzim kod zena je ta stvar da glume zrtve vazda
e to joj ne bih nikad oprostio jos bi je nogom nabio! Mrs droljo, umjesto da se izvine i da kaze nece nikad ona kaze on je kriv
Može bit i tačno da on njoj više nije davao pažnju, ali to nije opravdanje, taj je problem mogla drugačije riješiti.
Ona jeste otišla ali ne da glumi žrtvu, vidiš da je i on sam više puta rekao da ona ponavlja kako zna da je kriva
Mada je meni taj odlazak totalno pogrešan potez. Generalno mi je to odlaženje radi svađa, spavanje u drugom krevetu, totalno debilna stvar. Ako smo zajedno, zajedno smo i kad smo ljuti i kad sjebemo i napravimo sranje. Odlazak je za mene odustajanje i čini se da ona stvarno i je odustala od tog braka
Ali cemu odlazak od kuce ?
Kao sto kaze tekst pjesme "Bice ljubavi" od Konvoja (koje btw nema na youtubu nazalost)
"Ko jednom ode nek´ se ne vraca,
Ko srce slomi nek´ ga ne sklapa,
Maleno je izdrzljivo, neka krvari,
Dok zivota ima, bice ljubavi."
- SaraFina
#313 Re: online afera
dale cooper wrote:Meni je taj dio sa Englezom i nekako najnategnutiji dio ove priče. Mislim, kojeg bi đavola neki Englez ganjao chat sa nekime sa ovihBoemica wrote:Smiješno mi je da ljudi kontaju da su ona ili taj Englez stvarno nešto htjeli i realizovat.dale cooper wrote:Sad nešto kontam...onaj hudi Englez garant i ne konta da bi mogao dobiti instant ženu i dijete pride.![]()
A samo je flertovao i nadao se eventualno nečemu "sa strane".
Pa čovječe meni bi bilo do Breze mrsko otić
prostora ako je u pitanju samo šema pa čak i nešto ozbiljnije. Imaju gomile različitih dejting sajtova i aplikacija u Engleskoj i taj nabasao
na ženu našeg junaka.
Kod mene nekadašnji komšija iz Sarajeva, 20 i kusur godina u Australiji i dopisuje se 2 godine sa curom iz Zagreba.
Ona jadna konta udaje se, a on ima ženu s kojom živi. I brak i djecu prije...Ona ni o čelu pojma nema....Podcjenjujete taštinu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#314 Re: online afera
nije, ali ne znam što ti je čudno da neko ima nekoga u drugoj državi? nije 1992. godinaBoemica wrote:jes' velko, tebi je vjerujem svojevremeno i mia kalifa dolazila na noge, ovaj, na koljenaVelkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
ps
kalifa je blago odvratna
Last edited by Velkoski on 20/01/2019 21:16, edited 1 time in total.
- Kinaski
#315 Re: online afera
Da je njemac ja bih razumio. Mozda vjezba jezik hoce u dojcland na arbajt, ali cuj englezatandmand wrote:Upravo. Da taj Englez nije iz Kalesije? Mene zanima kakvo je potrebno znanje stranog, nematernjeg jezika, u ovom slučaju žene, da bi se razvila duboka komunikacija koja vodi emotivno negdje dalje (jer je navodno zapostavljena, bez pažnje).dale cooper wrote:Meni je taj dio sa Englezom i nekako najnategnutiji dio ove priče. Mislim, kojeg bi đavola neki Englez ganjao chat sa nekime sa ovih prostora ako je u pitanju samo šema pa čak i nešto ozbiljnije. Imaju gomile različitih dejting sajtova i aplikacija u Engleskoj i taj nabasao
na ženu našeg junaka.
Drugo, pitanje za postavljača teme, da li je ona inače toliko visprena, rječita, načitana, britkog uma pa može tastaturom da zavede i bude interesantna nekome u Londonu?
- insomnia78
#316 Re: online afera
Vidi nje. Nije to nista neobicno. Piso sam vec. Radi jarana zena iz USA razjebala brak sa dvoje odrasle djece, dosla ovamo i odvela ga u USA. Meni je treba iz Pule dolazila u TZ. Is’o ja u Srb. Znam jos likov sto su isli svugdje a i njima su dolazile. Da ne spominjem ove loko lokacije.Boemica wrote:jes' velko, tebi je vjerujem svojevremeno i mia kalifa dolazila na noge, ovaj, na koljenaVelkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
- SaraFina
#317 Re: online afera
Velkoski wrote:nije, ali ne znam što ti je čudno da neko ima nekoga u drugoj državi? nije 1992. godinaBoemica wrote:jes' velko, tebi je vjerujem svojevremeno i mia kalifa dolazila na noge, ovaj, na koljenaVelkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
Đeš u Rumuniju pobogu?
- Kinaski
#318 Re: online afera
Da ta rumunka nije kakva ciganka iz kaknja buraz u pet deka je toVelkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
- Boemica
#319 Re: online afera
Čudno mi je da se neko radi jedne noći jebanja zaputi iz EngleskeVelkoski wrote:nije, ali ne znam što ti je čudno da neko ima nekoga u drugoj državi? nije 1992. godinaBoemica wrote:jes' velko, tebi je vjerujem svojevremeno i mia kalifa dolazila na noge, ovaj, na koljenaVelkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
ps
kalifa je blago odvratna![]()
Da se tu razviju neka dublja osjećanja pa da onda dođe, pa ok, al' radi seksa
- Kinaski
#320 Re: online afera
Eh sad ja kad bih vam nesto ispricao, vi mi ne biste vjerovali. 
ali isto tako sam veliki jebac ko i velkoski i insomnia
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#321 Re: online afera
šta faliSaraFina wrote:Velkoski wrote:nije, ali ne znam što ti je čudno da neko ima nekoga u drugoj državi? nije 1992. godinaBoemica wrote:
jes' velko, tebi je vjerujem svojevremeno i mia kalifa dolazila na noge, ovaj, na koljena
Đeš u Rumuniju pobogu?
fin, pošten narod, u EU
jesi l' na testi brt ili nisi.Kinaski wrote:Eh sad ja kad bih vam nesto ispricao, vi mi ne biste vjerovali.
pa imam ja boljih priča s foruma nego ovo iz uvodnog posta, ali šta 'š, isto ovako ne bi vjerovali
Last edited by Velkoski on 20/01/2019 21:19, edited 1 time in total.
-
Niemand
#322 Re: online afera
Ne sjecam se sad tacno koji supermarket, al im se uglavnom moralo naglastiti da ne dolaze u kupovinu u pidzami i vesu il nece tu kupovati. Nema vise kulture nidje i veli london.insomnia78 wrote: Oni za vikend leze usrani i ispovracani po cesti. Kulturnije se raje u Dugi kod Srebrenika ponasa
- burgundy
#323 Re: online afera
Rumunka iz Moldavije,bile su aktuelne nekad ovdje.Kinaski wrote:Da ta rumunka nije kakva ciganka iz kaknja buraz u pet deka je toVelkoski wrote:pa šta ako je Englez, meni je Rumunka dolazila ovamo
- tandmand
#324 Re: online afera
Ah, zlatno doba mIRCa. Ovo sad je karina, dostupno svima. 
- insomnia78
#325 Re: online afera
Joj mirc je bio ubica. Mirc i MSNtandmand wrote:Ah, zlatno doba mIRCa. Ovo sad je karina, dostupno svima.