Nek udje na atribute pa da se nadmecemol33t wrote:al cuj nece nikog kvalitetnog naciXavier1 wrote:Priznao sam da je malo ruzno bilo sa moje strane. Trebao sam razmisliti prije. Ali hajde, znaju zene biti puno bezobzirnije prema tudjim osjecanjima.l33t wrote:ako je i istina ne mozes bas nekome reci, ej jesi pateticna... u tom je fazon
ko da nikad nije bilo ovakvih "oglasa" eno pune novine, neki dan vidio na banderi hahah - obicno stariji ljudi koji su vec prosli sto sta al iz nekih razloga im treba opet partner
i ko da na forumu nije bilo ovakvih tema, i iz muske i zenske perspektive
sve je za ljude
Uz to je i dobro ispalo, jer sigurno ovdje nece nikog kvalitetnog naci. Tako da je i bolje da je odustala od ideje.
znaci sad jos insult i prema svim muskima
odvadi malo . to muskarci koji su na forumu ne valjaju nikako jel?
Dejt i chat room za introverte
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#301 Re: Dejt i chat room za introverte
- Xavier1
#302 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa bi li joj se ti javio?l33t wrote:al cuj nece nikog kvalitetnog naciXavier1 wrote:Priznao sam da je malo ruzno bilo sa moje strane. Trebao sam razmisliti prije. Ali hajde, znaju zene biti puno bezobzirnije prema tudjim osjecanjima.l33t wrote:ako je i istina ne mozes bas nekome reci, ej jesi pateticna... u tom je fazon
ko da nikad nije bilo ovakvih "oglasa" eno pune novine, neki dan vidio na banderi hahah - obicno stariji ljudi koji su vec prosli sto sta al iz nekih razloga im treba opet partner
i ko da na forumu nije bilo ovakvih tema, i iz muske i zenske perspektive
sve je za ljude
Uz to je i dobro ispalo, jer sigurno ovdje nece nikog kvalitetnog naci. Tako da je i bolje da je odustala od ideje.
znaci sad jos insult i prema svim muskima
odvadi malo . to muskarci koji su na forumu ne valjaju nikako jel?
- Xavier1
#303 Re: Dejt i chat room za introverte
Idi ti. Vidis da kaze Santa da voli ove sto treniraju.medvjed23 wrote:povedi ga obavezno, što bi narod reko, uhar jebeni-bu-man wrote:hoces li ti samnom na dejt u bildernau xaviere ?Xavier1 wrote:Evo sad mi je stvarno zao jer sam nekim ovdje izgleda pokvario priliku.
Djevojko vrati se. Sve je bila zajebancija.
Last edited by Xavier1 on 15/11/2018 17:50, edited 1 time in total.
- beni-bu-man
#304 Re: Dejt i chat room za introverte
ako ja nekom moram postaviti pitanje dvaput, to je onda debil ..................medvjed23 wrote:igra, što bi narod u engleskoj reko, hard to get igru.. priupitaj ti još koji put..beni-bu-man wrote: ma nece, vidis da se koprca i pravi budala
- Ommadawn
#305 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa eto ja da nisam ozenjen i da zivim u Sarajevu bih joj se javio. Ako nista, iz ciste znatizelje.
- beni-bu-man
#306 Re: Dejt i chat room za introverte
a bil iso samnom u teretanu ?Ommadawn wrote:Pa eto ja da nisam ozenjen i da zivim u Sarajevu bih joj se javio. Ako nista, iz ciste znatizelje.
- medvjed23
#307 Re: Dejt i chat room za introverte
mene nije zvaoXavier1 wrote:
Idi ti. Vidis da kaze Santa da voli ove sto treniraju.
- Ommadawn
#308 Re: Dejt i chat room za introverte
Sad? Pa maloprije sam dosao iz teretane.beni-bu-man wrote:a bil iso samnom u teretanu ?Ommadawn wrote:Pa eto ja da nisam ozenjen i da zivim u Sarajevu bih joj se javio. Ako nista, iz ciste znatizelje.
- medvjed23
#309 Re: Dejt i chat room za introverte
i ja pretpostavljam da joj je inbox pun.. samo, pitanje je hoće li znati razlučiti dobro od manje dobrog.. jebiga, muškarci se ženama javljaju sa najrazličitijim motivima.. naravno, vrijedi i obrnuto, al obrnuto nije temairac300 wrote:Ma otvaračica teme je već na kafi bila sa nekim kandidatom.Ide to na forumu lako, preko pp-a se začas uspostavi kontakt, ko hoće. Ko neće, palamudi ovako k'o ja sada. Ja sam ovdje sa svakom stupio u kontakt kojoj sam pisao na pp, pa i forumašice su ljudi majka mu stara, imaju dušu.
Tako da se za g-đicu introvertnu ne sekiram, zatrpan je njoj inbox još od sinoć. Valjda nađe šta po svom ukusu?!
- MarlboroGold
#310 Re: Dejt i chat room za introverte
Njena ponuda je javna. Svjesno ulazi u taj rizik. Do nje je i da odabere najgore.
- medvjed23
#311 Re: Dejt i chat room za introverte
to je tačno.. u ljubavnim stvarima, čovjek je uglavnom sam sebi kriv, jer niko nikog puškom ne tjera u vezu.. ipak, nije naodmet santi savjetovati oprez, pod uslovom, naravno, da nas još uvijek čita 
-
zinci
#312 Re: Dejt i chat room za introverte
I ja sam očajna, hoću da i mene neko izvede
prvi put se oglašavam na forumu nakon dugo godina, a ponajviše jer je neko spomenuo moj dragi Mahmutovac, da kažem da nije baš toliki odron kako su ga predstavili 
- medvjed23
#313 Re: Dejt i chat room za introverte
na mahmutovcu žive samo očajni paćenici.. to ti je živa istina, jer ja kažem da je tako..
- dale cooper
#314 Re: Dejt i chat room za introverte
Šifra: poderimo lamelu niz Mahmutovac.zinci wrote:I ja sam očajna, hoću da i mene neko izvede![]()
prvi put se oglašavam na forumu nakon dugo godina, a ponajviše jer je neko spomenuo moj dragi Mahmutovac, da kažem da nije baš toliki odron kako su ga predstavili
- triconja
#315 Re: Dejt i chat room za introverte
Sta volis? Volis li attack on titan i sabaton?zinci wrote:I ja sam očajna, hoću da i mene neko izvede![]()
- triconja
#316 Re: Dejt i chat room za introverte
Sifra pukla cijev (jal vodovodna jal kanalizaciona nije bitno)dale cooper wrote:Šifra: poderimo lamelu niz Mahmutovac.zinci wrote:I ja sam očajna, hoću da i mene neko izvede![]()
-
zinci
#317 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa ako ste iskusan i dobar vozač, nećete je poderatidale cooper wrote:Šifra: poderimo lamelu niz Mahmutovac.zinci wrote:I ja sam očajna, hoću da i mene neko izvede![]()
-
zinci
#318 Re: Dejt i chat room za introverte
Ovo je sad napad na mahmutovačko življe, to neću tolerisatimedvjed23 wrote:na mahmutovcu žive samo očajni paćenici.. to ti je živa istina, jer ja kažem da je tako..
- medvjed23
#319 Re: Dejt i chat room za introverte
šta ja mogu što vam smeta istina? 
- triconja
#320 Re: Dejt i chat room za introverte
Pitam konkretna pitanja a ti nista. Volis li anime? :zinci wrote:Ovo je sad napad na mahmutovačko življe, to neću tolerisatimedvjed23 wrote:na mahmutovcu žive samo očajni paćenici.. to ti je živa istina, jer ja kažem da je tako..
- triconja
#321 Re: Dejt i chat room za introverte
Ne more to tako hanume drage, mora se odgovorit na pitanja i vodit konverzacija. 
-
zinci
#322 Re: Dejt i chat room za introverte
Je li to hoćeš da me izvedeš? Volim, volimtriconja wrote:Pitam konkretna pitanja a ti nista. Volis li anime? :zinci wrote:Ovo je sad napad na mahmutovačko življe, to neću tolerisatimedvjed23 wrote:na mahmutovcu žive samo očajni paćenici.. to ti je živa istina, jer ja kažem da je tako..
- triconja
#323 Re: Dejt i chat room za introverte
Koje tacno?zinci wrote: Je li to hoćeš da me izvedeš? Volim, volim
- TheWatcher
#324 Re: Dejt i chat room za introverte
zinci za 10 godina 4 posta 
-
zinci
#325 Re: Dejt i chat room za introverte
Kad me izvedeš, reći ću titriconja wrote:Koje tacno?zinci wrote: Je li to hoćeš da me izvedeš? Volim, volim