Ne kontam kako neko može reći da ovo nije lijepo auto
Moderators: _BataZiv_0809, anex

vauvau wrote:Kae vot kar diđu baj, kae Kild In Akšn kar.madner wrote:Novi bolji tigar. Jede 20x manje, sam se hrani glodarima, nije opasan prema ljudima. Da nije KIA ljudi bi rekli macka.

Profil za pisanje wrote:
Kakvi moj ti, valja odradit ove rate za autoNadzornik wrote:
P.s. Profil,zar tvoj Sportage jos nije na moru...???

Na cijeni najvise gube dobro skupa auta, kao BMW, Mercedes, Audi ...luka78 wrote:Hvala na info.
A koliko KIA gubi na vrijednosti, generelano gledajuci? Nisam nakupac da se razumijemo, da odmah gledam koliko cu dobiti, niti sam ikada auta kupovao iz tog razloga, ali za KIAu bas nemam predstavu. Koliko ce ovo vozilo kostati recimo za dvije godine u BiH?

pa moglo bi se možda na nekoj akciji spustiti na 30, posebno ovaj model prije flBullet Tooth Tony wrote:Mogu li mi ovi vlasnici Sportaga sto znaju cijene (na prethodnih par stranica je bila rasprava oko cijene) napisati cifru , odakativno, iz glave , za Sportage sa ovom opremom :
2.0 Dizel, 180 konja , 4WD, Automatik , panorama, xenoni , parktronic , navigacija ... ide li do 40k eura ?
Model 2018 ta ... Mislim na novu KIU... znaci mogao bi ici ispod ... oki hvalaProfil za pisanje wrote:pa moglo bi se možda na nekoj akciji spustiti na 30, posebno ovaj model prije flBullet Tooth Tony wrote:Mogu li mi ovi vlasnici Sportaga sto znaju cijene (na prethodnih par stranica je bila rasprava oko cijene) napisati cifru , odakativno, iz glave , za Sportage sa ovom opremom :
2.0 Dizel, 180 konja , 4WD, Automatik , panorama, xenoni , parktronic , navigacija ... ide li do 40k eura ?
Daj reci gdje ima GT za 30 hiljada da odmah kupim dva i glupim Austrijancima prodam za 40 hilada evra po komadu...Profil za pisanje wrote:pa moglo bi se možda na nekoj akciji spustiti na 30, posebno ovaj model prije flBullet Tooth Tony wrote:Mogu li mi ovi vlasnici Sportaga sto znaju cijene (na prethodnih par stranica je bila rasprava oko cijene) napisati cifru , odakativno, iz glave , za Sportage sa ovom opremom :
Hajd dobroNediM17 wrote:Hyundai moze drzati lekciju PSA kako se prave motori.mad_max_ba wrote:I CRDi bolji od Forda i PSA??Nadzornik wrote:
Indijski TATA im gazda a motore im pravi PSA i Ford...
to se ne gleda kod odabira , samo trenutno stanje i perfomanseNediM17 wrote:otidji u hyundai i kiju i pitaj koliko su 1.6 crdi motora promijenili pod garancijom, ili podloski dizni, turbina na istima...
onda otidji do pezoa i citroena pa isto pitaj za 1.6 hdi.
mojne mi ovih placenickih clanaka. to je samo jedan od primjera.
nedimeNediM17 wrote:otidji u hyundai i kiju i pitaj koliko su 1.6 crdi motora promijenili pod garancijom, ili podloski dizni, turbina na istima...
onda otidji do pezoa i citroena pa isto pitaj za 1.6 hdi.
mojne mi ovih placenickih clanaka. to je samo jedan od primjera.